0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχουμε ενα λογαριασμό στην Ελλάδα και ενα λογαριασμό στην Ταιλανδη ολα στο ονομά μου , στέλνω λεφτα απο Ελλαδα στην Ταιλανδη και θέλω απο τον λογαριασμό μου της Ταιλανδης να στείλω στην Ελλάδα , αν μπορω και μεχρι ποιου υψους χρηματων .Εχω την εντύπωση οτι υπαρχει ενα οριο 10000 σαν οριο εξαγωγης συναλλαγματος και παλι νομιζω οτι απο Ταιλανδη δεν μπορω να στείλω χρηματα στην Ελλαδα .
@ιοςΝομιζω , οτι αυτο ισχυει για αναληψη μετρητων απο πιστωτικη καρτα οχι απο cash-card που ειναι βεβαια συνδεδεμενη με καταθετικο λογ/μο ......διορθωσε με αν κανω λαθος .
Mε το σύστημα e-banking πηγαίνω στην Ελληνικη Τραπεζα και ζητώ να μου μεταφέρει 11000 ευρο σε ενα λογαριασμο τραπέζης Ταιλανδης παλι στο ονομα μου , εχω την εντύπωση οτι υπαρχει προβλημα διοτι υπερβαίνει το ποσο των 10000 και νομιζω οτι το ονομα μας φιγουραρει σε καποια κατασταση για περαιτερω ελεγχο , το αντίθετο παλι απο Ταιλανδη για Ελλάδα με το ιδιο συστημα υπαρχει προβλημα , υπαρχουν πληροφοριες γιαυτο ?
kiva να τον ακους τον Μαρκο, η σχεση του με την Ταυλανδη χανεται στα βαθη του χρονου.Ελλαδα-Ταυλανδη το εχει κανει Ομονοια -Συνταγμα..