Αποστολέας Θέμα: BANKING IN THAILAND  (Αναγνώστηκε 82356 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 8.0 Microsoft Internet Explorer 8.0
Απ: BANKING IN THAILAND
« Απάντηση #30 στις: Μαΐου 19, 2009, 12:34:02 μμ »
νομιζω οτι το ολο θεμα το ψαχνουμε κυριως για ενα λογαριασμο που θα εχουμε κατω και σιγα σιγα θα τον γεμιζουμε με χρηματα.τι μας συμφαιρει λοιπον;τωρα για μεγαλυτερα ποσα αυτο εχει να κανει μονο εαν υπαρχει κατω η υποψια του να κανεις καποια δουλεια.

Αποσυνδεδεμένος kiva

• Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10
« Απάντηση #31 στις: Μαΐου 19, 2009, 12:40:34 μμ »
Εάν αποκτηθούν ποτέ αυτές οι πληροφορίες καλό θα είναι να τις μάθουμε , θα ψάξω και εγώ απο πλευρά Υ.Ο. και θα επανέλθω .
Στο λάθος ...
... ο έξυπνος το παραδέχεται
... ο πονηρός δικαιολογείται
... ο ηλίθιος επιμένει!

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #32 στις: Μαΐου 19, 2009, 12:47:40 μμ »
επικοινωνια και με την probank.για μικρα ποσα χρειαζεται 15ευρω συνολικα συν τα εξοδα της τραπεζας της ταιλανδης.αυτο για ποσα γυρω στο χιλιαρικο.για ποσα 10.000 ευρω τοτε τα εξοδα της εδω τραπεζας ανερχονται γυρω στα 40 με 45 ευρω.

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #33 στις: Μαΐου 19, 2009, 21:32:11 μμ »
Εάν ενδιαφέρεστε για επένδυση κάτω, καλό είναι οι μεταφορές να γίνονται από δικό σας λογαριασμό στην Ελλάδα, σε δικό σας λογαριαμό στη Ταϊλάνδη.

Ακόμη καλύτερα εάν είναι να επενδύσετε, με σκοπό να ξαναφέρετε χρήματα στην Ελλάδα, τα χρήματα που θα βγάλετε να τα δηλώσετε και να πάρετε επήσιμο έγγραφο στο Ελ. Βενιζέλος για την εξαγωγή συναλλάγματος και το ίδιο να κάνετε στο Suvarnabhumi για εισαγωγή συναλλάγματος στην Ταϊλάνδη.
Η ζωή δε μετριέται από τις αναπνοές που παίρνουμε, αλλά από τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
« Απάντηση #34 στις: Μαΐου 19, 2009, 21:55:13 μμ »
Εαν καποιος θελει να στελνει σε μονιμη βαση χρηματα στην Ταιλανδη , ο πιο οικονομικος τροπος ειναι ο εξης

Ανοιγουμε ενα λογαριασμο ταμιευτηριου σε οποιαδηποτε Ελληνικη τραπεζα , η οποια με την σειρα της μας δινει μια cash-card (maestro η electron visa) . Tην καρτα αυτη με την σειρα μας την στελνουμε στην Ταιλανδη στο προσωπο που θελουμε σε μονιμη βαση να στελνουμε λεφτα. Απο κει και περα τα πραγματα ειναι απλα ο/η Ταιλανδεζα πηγαινει σε οποιοδηποτε μηχανημα αναληψης μετρητων που εχει το σημα visa η maestro και σηκωνει το ποσο που θελει (το οριο ειναι 20000 μπατ, περιπου 400€) με κοστος αναληψης 4 €. Αυτο τουλαχιστον κανω εγω και η συζηγος μου.

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #35 στις: Μαΐου 19, 2009, 22:05:07 μμ »
αυτο σωστο για καποιον που εχει ενα πολυ εμπιστο προσωπο κατω πχ μια γυναικα οπως εσυ.εμεις ομως που απλα θελουμε ενα λογαριασμο να τον γεμιζουμε τον χειμωνα και να υπαρχουν λεφτα εκει για την ωρα που θα παμε ειναι καπως δυσκολο.

Αποσυνδεδεμένος kiva

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #36 στις: Μαΐου 19, 2009, 22:18:24 μμ »
Εχουμε ενα λογαριασμό στην Ελλάδα και ενα λογαριασμό στην Ταιλανδη ολα στο ονομά μου , στέλνω λεφτα απο Ελλαδα στην Ταιλανδη και θέλω απο τον λογαριασμό μου της Ταιλανδης να στείλω στην Ελλάδα , αν μπορω και μεχρι ποιου υψους χρηματων .Εχω την εντύπωση οτι υπαρχει ενα οριο 10000 σαν οριο εξαγωγης συναλλαγματος και παλι νομιζω οτι απο Ταιλανδη δεν μπορω να στείλω χρηματα στην Ελλαδα .  
Στο λάθος ...
... ο ηλίθιος επιμένει!

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #37 στις: Μαΐου 19, 2009, 22:24:42 μμ »
Εχουμε ενα λογαριασμό στην Ελλάδα και ενα λογαριασμό στην Ταιλανδη ολα στο ονομά μου , στέλνω λεφτα απο Ελλαδα στην Ταιλανδη και θέλω απο τον λογαριασμό μου της Ταιλανδης να στείλω στην Ελλάδα , αν μπορω και μεχρι ποιου υψους χρηματων .Εχω την εντύπωση οτι υπαρχει ενα οριο 10000 σαν οριο εξαγωγης συναλλαγματος και παλι νομιζω οτι απο Ταιλανδη δεν μπορω να στείλω χρηματα στην Ελλαδα .  

Το όριο σίγουρα δεν είναι 10000 ευρώ.

Η οιαδήποτε χώρα σε υποχρεώνει, εάν εισάγεις πάνω από 10000 δολάρια, να τα δηλώσεις. (δεν ισχύει φυσικά εάν ταξιδεύεις μέσα στις χώρες της EU)

Τώρα από την στιγμή που έχεις νόμιμα (με έγγραφα) βγάλει χρήματα από Ελλάδα, παρουσιάζοντας τα έγραφά σου τα ξαναφέρνεις όποτε θέλεις.
Η ζωή δε μετριέται από τις αναπνοές που παίρνουμε, αλλά από τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
« Απάντηση #38 στις: Μαΐου 19, 2009, 22:28:35 μμ »
@lostromos

Τα λεφτα τα στελνουμε στα ανηψια μου για τις σπουδες τους , αλλα και για σενα το ιδιο ισχυει γεμιζεις με λεφτα το λογ/μο σου εδω στην Ελλαδα και το καλοκαιρι τραβας τα λεφτα  , που ειναι η διαφορα ; Εκτος αν καταλαβα λαθος.

@ιος

Νομιζω , οτι αυτο ισχυει για αναληψη μετρητων απο πιστωτικη καρτα οχι απο cash-card που ειναι βεβαια συνδεδεμενη με καταθετικο λογ/μο ......διορθωσε με αν κανω λαθος .
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 19, 2009, 22:30:06 μμ από teosep »

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #39 στις: Μαΐου 19, 2009, 22:33:02 μμ »
διαφορα στο επιτοκιο αν δεν κανω λαθος,διορθωσε με.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #40 στις: Μαΐου 19, 2009, 22:34:04 μμ »

@ιος

Νομιζω , οτι αυτο ισχυει για αναληψη μετρητων απο πιστωτικη καρτα οχι απο cash-card που ειναι βεβαια συνδεδεμενη με καταθετικο λογ/μο ......διορθωσε με αν κανω λαθος .

δυστυχως ισχυει για ολες

Αποσυνδεδεμένος kiva

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #41 στις: Μαΐου 19, 2009, 22:38:49 μμ »
Mε το σύστημα  e-banking πηγαίνω στην Ελληνικη Τραπεζα και ζητώ να μου μεταφέρει 11000 ευρο σε ενα λογαριασμο τραπέζης Ταιλανδης παλι στο ονομα μου , εχω την εντύπωση οτι υπαρχει προβλημα διοτι υπερβαίνει το ποσο των 10000 και νομιζω οτι το ονομα μας φιγουραρει σε καποια κατασταση για περαιτερω ελεγχο  , το αντίθετο παλι απο Ταιλανδη για Ελλάδα με το ιδιο συστημα υπαρχει προβλημα , υπαρχουν πληροφοριες γιαυτο ?  
Στο λάθος ...
... ο ηλίθιος επιμένει!

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #42 στις: Μαΐου 19, 2009, 22:43:12 μμ »
Mε το σύστημα  e-banking πηγαίνω στην Ελληνικη Τραπεζα και ζητώ να μου μεταφέρει 11000 ευρο σε ενα λογαριασμο τραπέζης Ταιλανδης παλι στο ονομα μου , εχω την εντύπωση οτι υπαρχει προβλημα διοτι υπερβαίνει το ποσο των 10000 και νομιζω οτι το ονομα μας φιγουραρει σε καποια κατασταση για περαιτερω ελεγχο  , το αντίθετο παλι απο Ταιλανδη για Ελλάδα με το ιδιο συστημα υπαρχει προβλημα , υπαρχουν πληροφοριες γιαυτο ?  

Ηλεκτρονικά (μέσω e-banking) ναι έχεις πρόβλημα.

Δηλαδή από Ελλάδα για Ταϊλάνδη, δεν μπορείς να το κάνεις γιατί έχουν όριο οι τράπεζες.

Εάν θέλεις να το κάνεις σε υποκατάστημα, μπορείς αλλά πρέπει να δηλώσεις σε επίσημο έγγραφο τον λόγο που γίνεται η μεταφορά...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 19, 2009, 22:51:38 μμ από Markos »

kachakohchang

• Επισκέπτης
« Απάντηση #43 στις: Μαΐου 19, 2009, 22:46:12 μμ »
kiva να τον ακους τον Μαρκο, η σχεση του με την Ταυλανδη χανεται στα βαθη του χρονου.
Ελλαδα-Ταυλανδη το εχει κανει Ομονοια -Συνταγμα..

Αποσυνδεδεμένος kiva

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #44 στις: Μαΐου 19, 2009, 22:52:19 μμ »
kiva να τον ακους τον Μαρκο, η σχεση του με την Ταυλανδη χανεται στα βαθη του χρονου.
Ελλαδα-Ταυλανδη το εχει κανει Ομονοια -Συνταγμα..
Φυσικά και τον ακούω και απο Ταιλανδη προς Ελλάδα?
Στο λάθος ...
... ο ηλίθιος επιμένει!