0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα conan μπορεις να μας πεις για τι ποσο μιλαμε;
Μηπως γνωριζει κανεις αν μπορω να νοικιασω θυριδα σε τραπεζα της ΒΚΚ για λιγες μερες? Και αν ειναι ασφαλες και συμφερει καλυτερα να βαλω εκει 7-8000 ευρω για κατι αγορες που θελω να κανω στην ΒΚΚ και να μην κουβαλαω τα χρηματα μαζι μου η να προσπαθω να κανω αναληψη απο καρτα (που εχει και περιορισμενο οριο αναληψης) και να πληρωνω και προμηθειες?
Παράθεση από: anmar2004 στις Δεκεμβρίου 13, 2009, 23:41:27 μμΜηπως γνωριζει κανεις αν μπορω να νοικιασω θυριδα σε τραπεζα της ΒΚΚ για λιγες μερες? Και αν ειναι ασφαλες και συμφερει καλυτερα να βαλω εκει 7-8000 ευρω για κατι αγορες που θελω να κανω στην ΒΚΚ και να μην κουβαλαω τα χρηματα μαζι μου η να προσπαθω να κανω αναληψη απο καρτα (που εχει και περιορισμενο οριο αναληψης) και να πληρωνω και προμηθειες?γιατι να να μην ανοίξεις λογαριασμ΄΄ο σε μία τράπεζα εκεί σε BHT και σε EUR και όποτε θές να πάς να κάνεις αναλήψεις.
Παράθεση από: nikos στις Δεκεμβρίου 14, 2009, 11:48:59 πμγιατι να να μην ανοίξεις λογαριασμ΄΄ο σε μία τράπεζα εκεί σε BHT και σε EUR και όποτε θές να πάς να κάνεις αναλήψεις.Γιατι απο οτι εχω διαβασει στο φορουμ χρειαζεται να εχεις αδεια εργασιας,δεν αληθευει αυτο?
γιατι να να μην ανοίξεις λογαριασμ΄΄ο σε μία τράπεζα εκεί σε BHT και σε EUR και όποτε θές να πάς να κάνεις αναλήψεις.
Εκτός Μπανγκόκ στις περισσότερες τράπεζες δεν χρειάζεται...
Έστω ότι κάποιος θέλει να μεταφέρει ένα ποσό πχ 200000 ευρώ από την Ελλάδα στην Ταυλάνδη για να ανοίξει μια επιχείρηση πως το κάνει;Αν κάποιος γνωρίζει ας μας δώσει τα φώτα του ρε παιδιά.