0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: petroso στις Δεκεμβρίου 22, 2009, 19:06:52 μμΈστω ότι κάποιος θέλει να μεταφέρει ένα ποσό πχ 200000 ευρώ από την Ελλάδα στην Ταυλάνδη για να ανοίξει μια επιχείρηση πως το κάνει;Αν κάποιος γνωρίζει ας μας δώσει τα φώτα του ρε παιδιά.νομιζω οτι καταρχας πρεπει να ξεκαθαρισεις οτι τα λεφτα πανω απο 10000 δηλωνωνται στο τελωνειο.δεν ξερω για τετοιο ποσο αν χρειαστει να φερεις εγγραφα απο το που προερχονται για να τα επιδειξειςστη οποια τραπεζα ανοιξεις λογαριασμο.λογικα οι ταιλανδεζικες αρχες θα πρεπει να ρωτανε το απο που και πως.νομιζω ο μαρκος θα ξερει να σου απαντησει για την ολη διαδικασια
Έστω ότι κάποιος θέλει να μεταφέρει ένα ποσό πχ 200000 ευρώ από την Ελλάδα στην Ταυλάνδη για να ανοίξει μια επιχείρηση πως το κάνει;Αν κάποιος γνωρίζει ας μας δώσει τα φώτα του ρε παιδιά.
Καπου εδω διαβασα οτι ειναι καλυτερα να εχεις 50€ κ 100€ εκει.Ειναι ετσι;Εγω τωρα που παω ΒΚΚ κ μετα απο λιγες ωρες (4) samui, που να αλλαξω τα €;;;Τι λετε που συμφερει;;;Να εχω 100€;;;
υπαρχουν τραπεζες που χρεωνουν τα 500 σε πιο καλη ισοτιμιαhttp://bankexchangerates.daytodaydata.net/default.aspx
καθε φορα μεχρι 12500 ευρω.Εγω μεταφερω μεσω internet banking της τραπεζας Πειραιως και ποτε δεν ειχα προβλημαΑλλα και σε καταστημα της τραπεζας το ιδιο ισχυει ο χρονος για την μεταφορα ειναι 2 μερεςτην τελευταια φορα πριν 10 μερες εδωσα εντολη μεσω internet Σαββατο βραδυ και την Δευτερα τα χρηματα ειχαν ηδη μεταφερθει στην KASIKORN
Παράθεση από: stelios58 στις Μαΐου 23, 2009, 09:59:56 πμκαθε φορα μεχρι 12500 ευρω.Εγω μεταφερω μεσω internet banking της τραπεζας Πειραιως και ποτε δεν ειχα προβλημαΑλλα και σε καταστημα της τραπεζας το ιδιο ισχυει ο χρονος για την μεταφορα ειναι 2 μερεςτην τελευταια φορα πριν 10 μερες εδωσα εντολη μεσω internet Σαββατο βραδυ και την Δευτερα τα χρηματα ειχαν ηδη μεταφερθει στην KASIKORN να ρωτησω και εγω αν ξερει κανεις? εχω λογαριασμο και web banking στη πειραιως, αν κατεβω ταυλανδη και ανοιξω λογαριασμο στη kasikorn μπορω να τον συνδεσω με την πειραιως μεσω internet και να μεταφερω ετσι λεφτα στη kasikorn και αν ναι μεχρι πιο ποσο?
Έμβασμα στην Ελλάδα
Έμβασμα στο εξωτερικό
Έως € 150.000,00
Έως € 50.000,00
Εαν καποιος θελει να στελνει σε μονιμη βαση χρηματα στην Ταιλανδη , ο πιο οικονομικος τροπος ειναι ο εξης Ανοιγουμε ενα λογαριασμο ταμιευτηριου σε οποιαδηποτε Ελληνικη τραπεζα , η οποια με την σειρα της μας δινει μια cash-card (maestro η electron visa) . Tην καρτα αυτη με την σειρα μας την στελνουμε στην Ταιλανδη στο προσωπο που θελουμε σε μονιμη βαση να στελνουμε λεφτα. Απο κει και περα τα πραγματα ειναι απλα ο/η Ταιλανδεζα πηγαινει σε οποιοδηποτε μηχανημα αναληψης μετρητων που εχει το σημα visa η maestro και σηκωνει το ποσο που θελει (το οριο ειναι 20000 μπατ, περιπου 400€) με κοστος αναληψης 4 €. Αυτο τουλαχιστον κανω εγω και η συζηγος μου.
μην ξεχνατε κατι οτι κυριως στην μπαγκογκ γιατι εκει το ειδα αν πας με 500ευρα,υπαρχουν ανταλλακτηρια που χρεωνουν διαφορετικη τιμη ανταλλαγης για 50ευρω,100ευρα κλπ.αν πας εσυ με 500ευρα θα εχεις χαμηλοτερη τιμη και αυτο γιατι δυσκολα μπορουν να κινησουν 500ευρα αντι 50ευρου.
Αν και υπάρχουν εδώ μέσα αρκετοί χορηγοί το κάνουν γαργαρα και δεν μιλάνε. Ο καλύτερος τρόπος για να μην χάνεις λεφτα είναι να μην στελνεις λεφτα. Αλλά ΑΝ λέω ΑΝ είσαι από τους λίγους χορηγούς (γιατί εδώ μέσα κανείς δεν στέλνει λεφτα και κάνουν boun-boun δορεαν) και ΠΡΈΠΕΙ να στείλεις Επαναλαμβάνω ΠΡΈΠΕΙ να στείλεις ξεχνάς την western union γιατί όταν στελνεις εσύ από εδώ πληρώνεις και δεν είναι λίγα και δεν στο χαλάνε όσο έχει στην τράπεζα χάνεις περίπου 4 μπατ στο ευρό. Ο καλύτερος τρόπος είναι να βγάλεις μια cash card. της την δίνης και λίγη το πρόβλημα σου. Όσο είσαι αιμοδότης βάζεις εσύ τραβά εκείνη. Όταν σταματήσεις να αιμορραγείς σταμάτα να τραβά και εκείνη. Πως δουλεύει η cash card πας σε μια τράπεζα που έχει εγώ επήγα στη Attika και όταν θέλεις πας και βάζεις το ποσό που αντιστηχει εσένα. Αυτή η συγκεκριμένη τράπεζα είναι μέχρι 3000 ευρό. Στη κατάθεση πληρώνεις μεχρη 4 ευρό και στην Ταϊλάνδη τραβά η μάνα της κάθε φορά μέχρι 20000 μπατ και χρεώνετε 150 μπατ και η συγκεκριμένη τράπεζα σε χρεώνει 1,25 ευρό για κάθε συναλλαγή. Αυτά τα ολίγα από έναν καθαρόαιμων αιμοδότη....
@ riderΗ cash card της Εθνικης Τραπεζας χρεωνει 1,5 € ανα αναληψη .