0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ισχύει από την ημέρα που θα μπεις στην Ταϊλάνδη.
ευχαριστω πολυ...κατι αλλο...το εισητηριο θελω να το βγαλω ουαν ουει...πηρα την ετιχαντ (το πρακτορειο δηλ) και τωρα περιμενω να μου στειλουν απαντηση...πρεπει λεει να ρωτησουν στην ταυλανδη για αυτο...γνωριζει κανεις κατι?και τι σημαινει αυτο το 'σ' κατω απο το αριθμο εισοδων...κοιταξα σε ενα σαιτ και λεει κατι για αθλητικες δραστηριοτητες...εγω ειμαι παντρεμενος με ταυλανδη υπηκοο...γιατι δεν μου χορηγησαν αλλου ειδους νον ιμιγκραντ?παρακαλω καθε βοηθεια θα ειναι χρησιμη...
πηρα νον ιμιγκραντ 'ο'....με σινγκλ εισοδο....περιμενω απαντηση απο το πρακτορειο.....εγω παντως εχω ακουσει οτι εξαρταται απο την εταιρια...τωρα γιατι παιρνουν τηλ στην ταυ δεν καταλαβαινω............ντοκτορ μου εσυ...αγαπη μου.....
πηρα νον ιμιγκραντ 'ο'....με σινγκλ εισοδο....περιμενω απαντηση απο το πρακτορειο.....εγω παντως εχω ακουσει οτι εξαρταται απο την εταιρια...τωρα γιατι παιρνουν τηλ στην ταυ δεν καταλαβαινω............ντοκτορ μου εσυ...αγαπη μου..... Συγχώνευση : [time]Ιούνιος 12, 2010, 11:09:20 πμ[/time]κατσε ρε ντοκ ομως...εγω εστειλα τα χαρτια...πιστοποιητικο γαμου κ.τ.λ....για να μην μπω σαν τουριστας.....
Παράθεση από: pipelinos στις Ιουνίου 12, 2010, 11:07:20 πμΒγάλε εισιτηριο επιστροφής και ακυρωσέ το μετά που θα φτάσεις στην Ταϊλάνδη ποσο θα σου κρατησουν για την ακυρωση? ξερουμε (περιπου)
Βγάλε εισιτηριο επιστροφής και ακυρωσέ το μετά που θα φτάσεις στην Ταϊλάνδη
Είναι τρίμηνη με δυνατότητα παράτασης ενός έτους?δεν ξερω....πως το βλεπεις αυτο?και αν βγαλω εισητηριο επιστροφης και το ακυρωσω χανω τα χρηματα?