0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι ένα δίωράκι και διαβάζω το άρθρο. .Περίπου αρχές Ιουλίου βγάζω εισιτήριο με κάποια εταιρία με επιστροφή ανοικτή ή 12 μηνών, μετά κάνω αίτηση Visa (Τουριστική) στο Προξενείο Ταϊλάνδης στην Αθήνα. ‘Έτσι έχω 2 μήνες στη τσέπη. Από Ταϊλάνδη (immigration office) παίρνω επέκταση 1 μήνα ακόμα. Λίγο πριν τη λήξη των τριών μηνών πάω σε γειτονική χώρα (προξενείο) και παίρνω νέα τουριστική για 2 μήνες, πάλι μετά σε (immigration office) επέκταση 1 μήνα. Μέχρι εδώ έχω 6 μήνες εξασφαλισμένους. Μετά τα ¨γνωστά¨ πεζός 15 μέρες ή αεροπορικός 30.Τα έχω καταλάβει σωστά?Please comfirm…
Είμαι ένα δίωράκι και διαβάζω το άρθρο. Πρώτα από όλα να πω ότι το Forum είναι must για όλους τους ταξιδιώτες με προορισμό τη Ταϊλάνδη (και όχι μόνο).Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να κατέβω για ένα χρόνο Ταιλάνδη. Δεν έχω ακόμα αποφασίσει το που, μόνο το πότε. Τέλος Ιουλίου ξεκινάω .Για να δω αν τα έχω καταλάβει καλά σας περιγράφω το πρόγραμμα μου.Περίπου αρχές Ιουλίου βγάζω εισιτήριο με κάποια εταιρία με επιστροφή ανοικτή ή 12 μηνών, μετά κάνω αίτηση Visa (Τουριστική) στο Προξενείο Ταϊλάνδης στην Αθήνα. ‘Έτσι έχω 2 μήνες στη τσέπη. Από Ταϊλάνδη (immigration office) παίρνω επέκταση 1 μήνα ακόμα. Λίγο πριν τη λήξη των τριών μηνών πάω σε γειτονική χώρα (προξενείο) και παίρνω νέα τουριστική για 2 μήνες, πάλι μετά σε (immigration office) επέκταση 1 μήνα. Μέχρι εδώ έχω 6 μήνες εξασφαλισμένους. Μετά τα ¨γνωστά¨ πεζός 15 μέρες ή αεροπορικός 30.Τα έχω καταλάβει σωστά?Please comfirm…Τα λέμε κάτω.......
Τηλεφωνώ στην πρεσβεία στο 2106710155 και μου λέει ο ΟΤΕ ότι το τηλέφωνο άλλαξε, γνωρίζει κανείς κάτι;Για την έκδοση 2+1 βίζας εκτός από την αίτηση θέλει και χρήματα, γνωρίζετε;
Ο υπάλληλος μου είπε να παίρνεις τηλέφωνο γιατί αυτά συνέχεια αλλάζουν, αυτά για πληροφόριση σχετικά με την τουριστική βίζα.
Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ήθελα να μου επιβεβαιώσεις όλα όσα είχα καταλάβει (καθότι ταξιδεύω... μονος μου) για το θέμα της ταϊλανδέζικης visa τον καιρό που βρίσκομαι στην νοτιοανατολική Ασία. έχω ακόμα τρεις ερωτήσεις στις οποιες μπορείς να με βοηθήσεις. *** γνωρίζεις ποσα χρήματα θα χρειαστούν αν πάω στην ταϊλανδέζικη προσβεία της Vientiane για τους δυο μήνες που μπορώ να ζητήσω?*** γνωρίζεις πόσες μέρες χρειάζεται μέχρι να διευθετηθεί το ζήτημα και να πάρω τη visa (αν τελικά πάω) από την πρεσβεία της Ταϊλάνδης στη Vientiane?*** Κάποια guesthouse που προτείνουν εξυπηρέτηση για το θέμα της visa, αξίζει να τα εμπιστευτώ ή θα μου κλέψουν το διαβατήριο?
και αυτη που σου δινουν για 28 μερες στο αεροδρομιο οπως ειπες την αγοραζεις...?μπορει να ρωταω βλακεια τωρα αλλα ειμαι λιγο ασχετη με το θεμα γιατι δεν εχω ξαναβγει εκτος ευρωπης..