0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stavrananda στις Δεκεμβρίου 15, 2009, 14:00:42 μμΓεια και χαρά σε όλους,έστειλα το διαβατήριο στην πρεσβεία .....Σε ποια πρεσβεια το εστειλες ? στην εδω της thai ?Γιατι δεν καταλαβα ακριβως
Γεια και χαρά σε όλους,έστειλα το διαβατήριο στην πρεσβεία .....
Παραδειγμα...Ανοιξε η Air Asia πρακτορειο στη Beach road στο Phuket και απεξω εχει διαφημιστικη πινακιδαμε 8 προορισμους visa run απο Phuket.Πηγα να βγαλω εισητηριο για Μπανγκοκ και με κοιταγανε σαν εξωγηινο.Η Thai κανει το αλλο κολπο.Οι τιμες τις για visa run αν πας απο δικο της η και ανεξαρτητο πρακτορειο πουλαει πολυ φτηνοτερα απο οτι στο ιντερνετγια να βγαλουν και οι 2.Η Air Asia που ειναι απο Μαλαισια αν πας στην Κουαλα σε πρακτορειο πουλαει και αυτη φτηνοτερα απο οτι στο νετ πραγμα που ομως δεν μπορεινα το κανει στην Ταιλανδη.Οσο για τον φιλο που ξεκινησε το θεμα πιστευω οτι η μονη λυση ειναι να μεταξει με τσαμπουκα Σουβαρναμπουμικαι να παρει 30 μερες.Μετα τα γνωστα τρεξιματα.Παντως φιλε μου εαν σε ενδιαφερουν 30 + 60 μερες (διπλη) υπαρχει μια λυση με ολιγον Καμποτζη.
Γεια και χαρά σε όλους,έστειλα το διαβατήριο στην πρεσβεία και μου αρνήθηκαν βίζα διπλής εισόδου λέγοντας μου ότι έχω πολλές εισόδους στην χώρα. Μου ζήτησαν να τους στείλω το εκαθαριστικό της εφορίας και βεβαίωση εργασίας.Τους ενημέρωσα πως δεν υπάρχει βεβαίωση εργασίας και πως όλες οι πληροφορείες που ήθελαν βρίσκονταν στο χαρτί της εφορίας.Παρ'όλα αυτά θέλησαν να τους στείλω λογαριασμούς τραπέζης και βεβαιώσεις της οικονομικής μου κατάστασης.Είμαι στην αναμονή και αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να κάθομαι τον μισό χρόνο στην thai να ξοδέυω το μισό μου εισόδημα εκεί και να μην μου δίνουν βίζα,βέβαια αυτοί δεν το ξέρουν,ελπίζω να το μάθουν και να μην έχω πρόβλημα,ευχαριστώ.