0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια ευχαριστω πολυ...Φευγω την αλλη βδομαδα στα πατρια εδαφη....για οτιδηποτε μου συμβαινει θα κραταω επαφη....ται σου ερχομαααααιιιιιιιιιιιι!ντοκτορ μου εσυ φρονιμα.... σκεφτομαι να ανοιξω γυραδικο καπου βορεια....αν κανω κατι τετοιο η τεσπα καμμια μπιζνα να ερχεστε να με βλεπετε.....ε τι νομιζετε οτι οι φαλανγκ δεν χρειαζονται σπονσορες???
όσο για την βίζα μην ανχώνεσαι, πάνε εκεί στο δημαρχείο και πάρε παράταση βίζας, είσαι παντρεμένος με Ταϊλανδη, ιτς ιζι
κράτα μας ενήμερους και εγώ όταν θα πάω θα έρθω να σε βρω...όσο για την βίζα μην ανχώνεσαι, πάνε εκεί στο δημαρχείο και πάρε παράταση βίζας, είσαι παντρεμένος με Ταϊλανδη, ιτς ιζι
Παράθεση από: Konstantinos35 στις Ιουνίου 08, 2010, 21:34:34 μμγιατι παλια δεν ισχυε αυτο;Άλλο η τουριστική βίζα , άλλο η βίζα on arrivalεσύ μιλάς για το δεύτερο που ίσχυε από παλιά.
γιατι παλια δεν ισχυε αυτο;
Παράθεση από: Oytopikos στις Ιουνίου 08, 2010, 23:30:19 μμΠαράθεση από: Konstantinos35 στις Ιουνίου 08, 2010, 21:34:34 μμγιατι παλια δεν ισχυε αυτο;Άλλο η τουριστική βίζα , άλλο η βίζα on arrivalεσύ μιλάς για το δεύτερο που ίσχυε από παλιά.το ιδιο δεν ειναι;πχ σε αλλα μερη τουριστικη=On arrival...δηλαδηOn arrival παιρνεις απο αεροδρομιο για 30 μερες ενω τουριστικη για 60 απο πρεσβεια;και τωρα μπορεις και για 60 απο αεροδρομιο;
...88 ευρω μονο.....
δεν το πιασα αυτο ουτοπικε....μπορεις να γινεις πιο σαφης?
το ρωτησα αυτο...μου ειπαν οτι πρεπει να πληρωθει το εισητηριο βκκ αθηνα.....μαλλον μονο με την κρατηση δεν γινεται τιποτα...θελουν να δουν λλει εισητηριο....μπερδευτηκα ουτοπικε....βοηθειαασχετο:παιδια προτιμω να προσπαθουν να με εξαπατησουν και να μου χαμογελανε παρα να με κλεβουν κακοκεφοι και σκυθρωποι......