0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δηλαδη παιρνω πιο πολλα απο το βκκ-αθηνα αν ακυρωθει επειτα παρα απο το round trip?
οκ καταλαβα.μα δεν μπορω να κανω μια κρατηση απλως απο βκκ-αθηνα και να δειξω στο σουβαρναμπουμι το αποκομμα?γιατι θα πρεπει να εχω πληρωμενο το εισητηριο?θα παρω παντως τωρα την καταρ να ρωτησω για τα μονα...κατι αλλο:η ακυρωση θα γινει απο την ελλαδα η απο ταυ?
η Καταρ αν δεν κανω λαθος επιστρεφει τα λεφτα του εισητηριου εκτος απο 50 ευρω....τουλαχιστον εμενα ετσι ελεγε..ισως σε round trip να μην γινεται να ακυρωσεις μονο το επιστροφης δεν το ξερω αυτο.Αλλα προφανως με τα 2 One way θα παρεις τα χρηματα σου πισω
ναι κανενα 80αρι ευρω σου επιστρεφουν μονο...επικοινωνησα με την ετιχαντ...ολα ενταξει με διχως επιστροφη εισητηριο....για να δουμε.....
Παράθεση από: Konstantinos35 στις Ιουνίου 17, 2010, 14:41:13 μμη Καταρ αν δεν κανω λαθος επιστρεφει τα λεφτα του εισητηριου εκτος απο 50 ευρω....τουλαχιστον εμενα ετσι ελεγε..ισως σε round trip να μην γινεται να ακυρωσεις μονο το επιστροφης δεν το ξερω αυτο.Αλλα προφανως με τα 2 One way θα παρεις τα χρηματα σου πισω Καλά τα λες ...Και στο round trip ακυρώνεται αρκεί να γινει από νωρίς να μην είναι δηλαδή no-show,απλά τα λεφτά που παίρνεις πίσω είναι λίγα.
Διαβάζω σχετικά με τα διαβατήρια ότι πρέπει να έχουν εκδοθεί 6 μήνες πριν να ταξιδέψεις.Οντως ισχύει αυτό? και αν ναι τι γίνεται που στην περίπτωσή μου ειναι μόλις 4 μήνες παρά κάτι . Θα έχω πρόβλημα?
Τα διαβατήριά σας πρέπει να έχουν ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες από την ημέρα που θα φτάσετε στη χώρα της Ταϊλάνδης