0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
single entry την πήρες τη visa??
Φίλε μου καμιά Thai δεν σε υποχρεώνει να αγοράσεις εισιτήριο με τα επιστροφής. Υπάρχει διεθνείς νόμος η κυνός παγκόσμιος νόμος που λέει ότι όποιος άνθρωπος πηγαίνει σε μια χώρα σαν τουρίστας είναι υποχρεωμένος να έχει τρόπο εξόδου από την χώρα. Δηλαδή αν πας πρέπει να εχεις εσύ τον τρόπο επίσημο φυσικά να αναχωρήσεις από την χώρα. Αυτό είναι και για την Ελλάδα. Παράδειγμα αν πας στην Ταϊλάνδη με Thai και εχεις ένα εισιτήριο για Βιετνάμ μετά 10 μέρες σε αφήνουν και μπαίνεις χωρείς πρόβλημα στην χώρα. Το πρόβλημα θα το εχεις μετά στο Βιετνάμ και ου το κάθε εξής.
Ύστερα από επικοινωνία με την Ταυλανδική πρεσβεία στη χώρα μας, το κόστος της δίμηνης τουριστικής βίζας ανέρχεται στα 30 ευρώ και ισχύει από 1 Απριλίου 2011. Η υπόλοιπη διαδικασία παραμένει ίδια !
Δεν πρόκειται να με στείλουν πίσω στην Ελλάδα. Είμαι σύζυγος και πατέρας Ταϋλανδών πολιτών. Η γυναίκα μου θα βάλει τις φωνές και στη χειρότερη θα αναγκαστώ να βγάλω εισιτήριο για κάπου κοντά. Γιατί να δώσω 625.44 και να μη πληρώσω 400, που είναι με Gulf Air. Ήμαστε και 3 άτομα, με τη σύζυγο και το παιδί.