0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια ερώτηση - διευκρίνηση : Αν έχω ήδη την 2-μηνη τουριστική βίζα από αρχές Μαίου ως αρχές Ιουλίου και θελήσω για τουριστικούς λόγους να μπω Λάος ή Καμπότζη (αεροπορικώς) στα μέσα του διμήνου...τότε χάνω το δικαίωμα της 2-μηνης στη Ταυλάνδη? Πρέπει να πληρώσω για την διατήρηση της στην είσοδο μου ξάνα?
Καταρχήν ευχαριστώ πολύ Μανούσο ! Αν κατάλαβα καλά, ισχύει για μια μόνο έξοδο από τη χώρα? Δηλαδή θα πρέπει να διαλέξω Λάος ή Καμπότζη. Αυτό το re-entry permit που το κανονίζω?
Σηημερα μιλησα με την Ταϋλενδεζικη πρεσβεια στην Αθηνα για να παρω βιζα παντρεμενου.Μου ζητησαν τα παρακατω:1)Το διαβατηριο μου το οποιο θα εχει τουλαχιστον 6 μηνες ακομα μεχρι να ληξει.2)Φωτοτυπια του πιστοποιητικου γαμου (εχει γινει στην Ελλαδα ο γαμος)Στα Ελληνικα αλλα μεταφρασμενο κ στα Αγγλικα απο το υπουργειο εξωτερικων.3)1 φωτο εγχρωμη διαβατηριου4)Φωτοτυπια Ταϋλανδεζικης ταυτοτητας ή διαβατηριου της γυναικας μου5)55 ευρω
Υπαρχει κ αλλος τροπος.Αν δεν μπορεις να φανερωνεις οτι ερχονται στον λογαριασμο σου καθε μηνα αυτα τα χρηματα που απαιτουνται.Ισως να μπορεις με το να παρουσιασεις το εκαθαριστικο σου απο την ΔΟΥ που ανηκεις,μεταφρασμενο στα αγγλικα κ μετα στα Ταϋλανδεζικα,δειχνοντας οτι εχεις καποιο εισοδημα,εστω κ αν ειναι ετησιο(αν βεβαια κ αυτο ειναι που παρουσιαζεται στο εκαθαριστικο ανερχεται σε ενα ποσο το οποιο μπορουν να δεχτουν κ το οποιο δεν γνωριζω ποσο ακριβως πρεπει να ειναι)Αυτο τωρα που σου εγραψα απλα το εχω ακουσει να αναφερεται κ δεν γνωριζω κατα ποσο ισχυει,για να μην λεω ανακριβειες.
αν δεν κανω λαθος αυτα δεν πρεπει να ειναι απειραχτα τους τελευταιους 3 μηνες;
παντως μου κανει εντυπωση γιατι σε δυσκολευουν τοσο που εχεις κ παιδι.....ειναι δυσκολα τα πραγματα γενικα απο οτι βλεπω.Γι αυτο κ τεινω προς δικηγορο.