0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.mfa.go.th/web/2501.php?&id=2815Φαίνεται ότι υπάρχει αλλαγή στα δικαιολογητικά έκδοσης τουριστικής βίζα.Απαιτούν πλέον να στείλεις την κράτηση σου σε ξενοδοχείο της χώρας με ημερομηνίες.Αν κάποιο παιδί έχει αιτηθεί βίζα πρόσφατα στην Αθήνα , ας ενημερώσει , για τυχόν αλλαγές
Αγαπητα Μελη και φιλοι,Για τρημηνη παραμονη στη ταιλανδη η πρεσβεια ζηταει 55 ευρω εμενα και 55 ευρω για το μωρο μας,(με ταιλανδη συζυγο)Μηπως μου ερχοταν πιο οικονομικα να παμε κατω και να βγαλουμαι απο εκει τους 2 υπολοιπους μηνεςΕυχαριτω εκ το πρωτερον και καλα ταξειδια σε οσους επισκεφτουν την ομορφη Ταιλανδη.Κωστας Μπο και Αρις
λοιπόν φιλε μου1.στη ταϊλανδική πρεσβεία στη Bιεντιάν βγάζουν δυο τύπους τουριστικής βίζας. Εκείνον που σου δίνει δυο μήνες και που έχεις δικαίωμα να τον παρατείνεις άλλο έναν μηνα και που κοστίζει χίλια baht.Κι εκείνον που σου δίνει δικαίωμα διπλής εισόδου...δηλαδή δυο μήνες , συν μια παράταση, και μετά αφού βγείς στιγμιαία και ξαναμπείς στη χωρα , άλλους δυο μήνες συν μια παράταση. Εγώ συνήθιζα να παίρνω αυτόν τον τύπο βίζας που κοστίζει 2000 baht kai ΠΟΥ M ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΠΧ ΣΤΗΝ KAMPOTZI ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΤΑΙΛΑΝΔΗ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΕΡΙ!2.Μια εργάσιμη μέρα θέλει μονο, κανεις την αίτηση στην πρεσβεία πρωί πρωί και την επομενη το μεσημέρι παίρνεις το διαβατήριο σου με τη βίζα.3. κάντο μονος σου και μην εμπιστεύεσαι σε κανέναν το διαβατήριο σου..είναι άλλωστε πολύ εύκολο.
για να παρεις διπλης εισοδου visa,πρεπει να βγεις και να ξαναμπεις στη χωρα μονο αεροπορικως η μπορεις και οδικως?
Ευχαριστω τα μελη για της απαντησεις σας,Ως προς το μωρο θα παρω διυκρηνησεις την Δευτερα απο την Πρεσβεια.Αν ομως υπαρχει καποι συμβουλη απο καποιο μελως ...ευχαριστως.Υπερ και κατα το να εχει και ταιλανδικο διαβατηριοΕχουμαι πτηση απο Ροδο με ανταποκρηση Μπανγκοκ...Ισως γινεται η ολη διαδικασια μεσω κουριερ !? (εκδοση ταιλανδικου διαβατηριου του μωρου)Καλο βραδυ να εχουμαιΚωστας