0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση, έχω βγάλει κι εγώ 2μηνη Visa με 30 Ευρώ στο παρελθόν. Απλώς τώρα ρωτάω κάτι άλλο.Αν δηλαδή δίνει η εδώ πρεσβεία Visa διπλής εισόδου. Δηλαδή 4μηνη ουσιαστικά από την στιγμή που βγεις από τη χώρα και ξαναμπείς.Στην Ιταλία την δίνει χωρίς πρόβλημα με 60 Ευρώ. Εδώ?
Τότε κάποιος εκ των δύο είναι παράνομος. Είτε ο πρέσβυς της Ιταλίας είτε της Ελλάδος. Γιατί εφόσον είμαστε Ευρωπαϊκή ένωση να υπάρχει διαφορά στον τρόπο συμπεριφοράς απέναντι στους πολίτες των δύο χωρών?
Εφόσον μου απαντήσουν αρνητικα, θα υποβάλλω μήνυση και βλέπουμε. Έχω την δυνατότητα για...παιχνίδι...και θα το πράξω για να δω τις αντιδράσεις.
Νομίζω ότι έχω χιούμορ, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτά που γράφω δεν περιέχουν από αυτό. "Παιχνίδι" σημαίνει ότι δεν θα φτάσω στα άκρα την υπόθεση. Έχω οικογένεια στο νομικό χώρο από παππού μέχρι εγγονό. Θα ήθελα να δω τις αντιδράσεις των ανθρώπων αυτών μετά από κάποια απλή νομική κίνηση. Black list για ποιον λόγο? Δεν θα μπω μπροστά προσωπικά, οπότε θα υπάρξει καμιά τέτοια λίστα. Εκτός και αν ανησυχήσατε μήπως έχει κάποιο αντίκτυπο σε εσάς. Δεν πρόκειται να επηρεάσει κανέναν, τουλάχιστον αρνητικά. Μόνο θετικά θα μπορούσε να έχει η υπόθεση.
πηγαινε καθε 3 μηνες καμποτζη με 2000 μπατ απο βκκ κανε το βιζα ραν σου και τελος! τι ειδους "παλικαριες" ειναι αυτες? τι περιμενεις να κερδισεις αν θες μας λες! ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
πηγαινε καθε 3 μηνες καμποτζη με 2000 μπατ απο βκκ κανε το βιζα ραν σου και τελος!