Αποστολέας Θέμα: VISA  (Αναγνώστηκε 269317 φορές)

0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος psasper

• *
  • Mac OS X 10.7.4 Mac OS X 10.7.4
  • Browser:
  • Chrome 20.0.1132.47 Chrome 20.0.1132.47
Απ: Visa
« Απάντηση #330 στις: Ιουλίου 06, 2012, 20:00:17 μμ »
Οπότε παίρνεις από Ελλάδα την Visa μιας εισόδου, όπως έχω ξαναπάρει άλλωστε με 30 Ευρώ. Ανανεώνεις για ακόμα 30 ημέρες με 1900. Μετά βγαίνεις από τα σύνορα και πηγαίνεις στο Ταϊλανδέζικο προξενείο στο Λαος ή απλώς στα σύνορα? Και παίρνεις πάλι 2μηνη Visa? Γιατί αν είναι να πας σε κάποια πόλη θεωρητικά διανυκτερεύεις κιόλας, λόγω χρόνου. Σωστά?

Αν στην αίτηση για Visa που στέλνουμε στο παλαιό Ψυχικό, δηλώσουμε ότι θα παραμείνουμε Ταϊλάνδη για 5 μήνες, τι γίνεται? Στην Ιταλία δεν ζητάς 2πλή είσοδο. Απλώς δηλώνεις πόσο θα μείνεις Ταϊλάνδη και αυτόματα σου δίνουν μονή ή διπλή, εφόσον φυσικά έχεις συμπεριλάβει και τα απαραίτητα 60 ευρώ στο φάκελο.

ΥΓ. Περί νομικών κλπ. τα λέω για τον συγκεκριμένο λόγο της άνισης μεταχείρισης μεταξύ Ελλήνων και Ιταλών, από την στιγμή μάλιστα που είμαστε Ευρωπαϊκή ένωση.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 06, 2012, 20:05:16 μμ από psasper »

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #331 στις: Ιουλίου 07, 2012, 18:58:37 μμ »
Μετά βγαίνεις από τα σύνορα και πηγαίνεις στο Ταϊλανδέζικο προξενείο στο Λαος ή απλώς στα σύνορα??
τα σύνορα δίνουν μόνο 15 μέρες παραπάνω μόνο με επίσκεψη στο Προξενίο της εκάστοτε χώρας και διανυκτέρευση εκτός...
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος psasper

• *
  • Mac OS X 10.7.4 Mac OS X 10.7.4
  • Browser:
« Απάντηση #332 στις: Ιουλίου 07, 2012, 23:45:25 μμ »
Άρα κάθε 15 μέρες πρέπει να βγαίνεις σε άλλη χώρα? :S
Σε αυτό το site πάντως λέει ξεκάθατα για νόμιμη τουριστική Visa διπλής εισόδου για τους Ιταλούς. Και μάλιστα το site αυτό έχει υπηρεσίας προξενείου κλπ. δεν είναι το ίδιο το προξενείο.
http://www.yor.it/vis_dettaglio.php

Και αν θέλω να μείνω 6 ή και 7 μήνες τι πρέπει να κάνω? Είναι μεγάλη ταλαιπωρία?

Πάντως διάβασα όλο το θέμα και ξεκάθαρο συμπέρασμα δεν έβγαλα. Πώς μπορεί να μείνει κάποιος μισό χρόνο ή και περισσότερο, χωρίς όμως να πληρώσει σπουδαστική Visa.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 09, 2012, 06:34:21 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 8.0.1 Firefox 8.0.1
« Απάντηση #333 στις: Ιουλίου 08, 2012, 21:01:42 μμ »
2+1 παιρνεις απο εδω απο την πρεσβεια της ταιλανδης απο εκει και περα διαλεγεις ενα κοντινο μερος πχ καμποτζη βγαινεις ξαναμπαινεις και εχεις η 15 μερες οδικως η 30 αν αυτο γινει με αεροπλανο οποτε και στο αεροδρομιο λογω κατοχης ελληνικου διαβατηριου σου δινει 30 μερες.

προσοχη γιατι τωρα τελευταια τα πραγματα εχουν στενεψει.εξαρταται τον υπαλληλο αν δει οτι μπαινοβγαινεις συνεχεια ισως δεν σου δωσει βιζα.

παντως με αυτον τον τροπο 6 μηνες μπορεις να μεινεις δεν θα εχεις προβλημα

Αποσυνδεδεμένος XxSMIL3xX

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
« Απάντηση #334 στις: Αυγούστου 06, 2012, 17:39:26 μμ »
απ οτι διαβαζω δηλαδη το 2+1 δεν μπορεις να το κανεις πλεον 2-3 φορες συνεχομενες?
πφφφφφ!!!!ποτε αλλαξε αυτο?
δηλαδη μπορουμε μονο 1 φορα 2+1 και μετα 15 μερες οδικως και 30 αεροπορικος?

Αποσυνδεδεμένος XxSMIL3xX

• **
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
« Απάντηση #335 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2012, 11:16:28 πμ »
μολις μιλησα με την πρεσβεια της ταυλανδης στην ελλαδα.

για την 2+1 visa χρειαζονται:

1 φωτογραφια
τα εισητηρια πηγαινε και ελα
διαβατηριο που να μην ληγει σε λιγοτερους απο 6 μηνες.
30 ευρω
και φυσικα την αιτηση
απο την στιγμη που τα καταθετεις ειναι σε 2-3 μερες ετοιμη η visa και ξεκιναει να ισχυει απο την στιγμη που την σφραγισουν στο αεροδρομιο.

γκρρρρ!!!
εχω μπερδευτει....

εχω κλεισει εισητηριο για 9/10 και γυρναω στις 26/11.

δηλαδη θα κατσω 1.5 μηνα.

θα ερθω ελλαδα για κατι δουλειες που δεν γνωριζω ακριβως ποσες μερες θα κατσω αλλα ειναι σχεδον αδυνατον να ειναι λιγοτερες απο 15.

ποια με συμφερει να βγαλω?
η πρωτη φορα ειναι οκ με την 2μηνη.
αλλα την 2η φορα που θα παω τι συμφερει να κανω?
μηπως να παω λαος και απο εκει να βγαλω την σωστη?
παιζει κανεναν ρολο τι ειδους βιζα θα ειναι η πρωτη?

ο υπαλληλος εδω μου ειπε οτι με την βιζα που θα βγαλω την 2+1 θα κατσω 2 μηνες μετα θα παω στο immigration θα αποφασησουν εκει αν θα την επεκτεινουν χωρις να ειναι σιγουρο και μετα θα περασω τα συνορα και θα μπορω να κατσω αλλους 2 μηνες.
δηλαδη  μου ειπε αν καταφερεις να την ανανεωσεις (πριν ληξει ) μπορεις να κατσεις 5 μηνες εαν δεν στην ανανεωσει το immigration 4 μηνες?
αξιζει να βγαλω το 2+1 η να βγαλω κατι  αλλο πριν και μετα που θα γυρισω να βγαλω το 2+1.
μηπως μπορω να κερδησω χρονο καπως?
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 07, 2012, 16:18:31 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος Auan

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #336 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2012, 14:53:48 μμ »
Τελικα για να συνοψισουμε , καποιος παντρεμενος με ταιλανδεζα για να μπορεσει να μεινει 1 χρονο στην Ταιλανδη, πρεπει να παρει απο την Ελλαδα marital viza (?) (ετσι λεγεται;) η οποια εχει διαρκεια 3 μηνες (;) και μετα στην Ταιλανδη στο immigration να ζητησει 1 χρονο; (αφου πρωτα αποδειξει εισοδημα 40.000 μπατ μηνιαιο ή εχει στην τραπεζα 400.000 μπατ)

Θερμοτατη παρακληση αν μπορει καποιος να συνοψισει την ολη διαδικασια οσο πιο αναλυτικα γινεται. Ευχαριστω εκ των προτερων :-)

(να θεσω υπ'οψην οτι ειμαι παντρεμενος, εχω 400.000 μπατ αλλα δεν εχω εισοδημα 40.000 το μηνα. Θελω να μεινω 1 χρονο, δεν ειμαι ακομα 50 χρ, ποιος πιστευετε ειναι ο καλυτερος τροπος;)

Αποσυνδεδεμένος sakisde

• **
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #337 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2012, 15:17:57 μμ »
και συμπληρώνω άλλη μια ερώτηση. τα 400.000 μπαχτ πρέπει να είναι σε προσωπικό λογαργιασμό του άντρα ή μπορεί να είναι και κοινός με την σύζηγο του ;

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 15.0 Firefox 15.0
    • Thailand
« Απάντηση #338 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2012, 16:23:57 μμ »

ποια με συμφερει να βγαλω?
η πρωτη φορα ειναι οκ με την 2μηνη.
αλλα την 2η φορα που θα παω τι συμφερει να κανω?
μηπως να παω λαος και απο εκει να βγαλω την σωστη?
παιζει κανεναν ρολο τι ειδους βιζα θα ειναι η πρωτη?

ο υπαλληλος εδω μου ειπε οτι με την βιζα που θα βγαλω την 2+1 θα κατσω 2 μηνες μετα θα παω στο immigration θα αποφασησουν εκει αν θα την επεκτεινουν χωρις να ειναι σιγουρο και μετα θα περασω τα συνορα και θα μπορω να κατσω αλλους 2 μηνες.
δηλαδη  μου ειπε αν καταφερεις να την ανανεωσεις (πριν ληξει ) μπορεις να κατσεις 5 μηνες εαν δεν στην ανανεωσει το immigration 4 μηνες?
αξιζει να βγαλω το 2+1 η να βγαλω κατι  αλλο πριν και μετα που θα γυρισω να βγαλω το 2+1.
μηπως μπορω να κερδησω χρονο καπως?

Θα βγάλεις 2 φορές τουριστική βίζα , που είναι το πρόβλημα?

Αν θες την δεύτερη φορά που προφανώς θα θες να κάτσεις παραπάνω , πήγαινε στο προξενείο στο Λάος και αιτήσου διπλή ή τριπλή τουριστική.

Είναι εξαιρετικά σπάνιο να μην σου κάνουν την επέκταση των 30 ημερών σε διμηνη τουριστική.

Τώρα αυτά που γραφεις οτι αν βγεις απο τα σύνορα θα πάρεις άλλους 2 μηνες κ.τ.λ δεν ισχύουν ή δεν τα καταλαβαίνω όπως τα γράφεις

Τελικα για να συνοψισουμε , καποιος παντρεμενος με ταιλανδεζα για να μπορεσει να μεινει 1 χρονο στην Ταιλανδη, πρεπει να παρει απο την Ελλαδα marital viza (?) (ετσι λεγεται;) η οποια εχει διαρκεια 3 μηνες (;) και μετα στην Ταιλανδη στο immigration να ζητησει 1 χρονο; (αφου πρωτα αποδειξει εισοδημα 40.000 μπατ μηνιαιο ή εχει στην τραπεζα 400.000 μπατ)

Θερμοτατη παρακληση αν μπορει καποιος να συνοψισει την ολη διαδικασια οσο πιο αναλυτικα γινεται. Ευχαριστω εκ των προτερων :-)

(να θεσω υπ'οψην οτι ειμαι παντρεμενος, εχω 400.000 μπατ αλλα δεν εχω εισοδημα 40.000 το μηνα. Θελω να μεινω 1 χρονο, δεν ειμαι ακομα 50 χρ, ποιος πιστευετε ειναι ο καλυτερος τροπος;)

H visa λέγεται Non Imm “O” – marriage και μπορείς να πάρεις 3μηνη από Αθήνα με τα ίδια χαρτιά (όπως την τουριστική) + τα έγγραφα που δείχνουν οτί είσαι παντρεμένος με ταϊλανδή πολίτη.

Τώρα μετά έχεις 2 επιλογές

α) πας σε ιμιγκρέσιον στην Ταϊλάνδη
β) πας σε προξενείο γειτονικής χώρας (εκεί υπάρχει περίπτωση να πάρεις ετήσια με πολλαπλές εισόδους)

Αυτό που θέλω να πω είναι οτι προξενείο με προξενείο και ιμιγκρέσιον με ιμιγκρέσιον έχει τεράστια διαφορά σε αυτά που ζητάει.

Το γράμμα του νόμου λέει αυτά

Application form T.M. 7 with one photograph size 4×6 cm. and Visa Fee 1900.-Baht
Copy of passport ( with certified true copy )
Required documentation for applying visa in case of

For supporting Thai wife 

Marriage Certificate
        Child’s birth certificate (if any)
        Wife’s house registration
        Wife’s identity card

In the case of Working
        A copy of work permit or receiving work permit form ( WP.2 )

Letter from the applicant’s company to certify salary that the applicant receives not less than 40,000 baht per month (identifier position and salary) or 400,000 baht in a Thai bank account, these funds must have been in the account for a minimum term of 2 months.

Personal Corporation income Tax (PND.1) in latest 3 months and personal income tax for previous year with      receipt

Recording interviewing the husband and wife for confirming status of husband and wife

House’s map

Other such as Registration Company

Picture of house and family

Απο κει και πέρα αυτό που μπορεί να σου ζητηθεί είναι σε ορισμένες περιπτώσεις 100000 μπατ μόνο.
Θέλει οπωσδήποτε να είναι διμηνο μέσα στον λογαριασμό (τα 400Κ που είναι τα σωστά) και την ημέρα που κάνετε την αίτηση να κάνετε μια μικρή συναλλαγη , έστω ανάληψη 100 μπατ ώστε να ενημερώσετε το βιβλιάριο σας.

και συμπληρώνω άλλη μια ερώτηση. τα 400.000 μπαχτ πρέπει να είναι σε προσωπικό λογαργιασμό του άντρα ή μπορεί να είναι και κοινός με την σύζηγο του ;

Σε προσωπικό λογαριασμό του άντρα
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 07, 2012, 16:44:03 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Browser:
  • Chrome 21.0.1180.89 Chrome 21.0.1180.89
« Απάντηση #339 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2012, 20:41:36 μμ »
Θα βγάλεις 2 φορές τουριστική βίζα , που είναι το πρόβλημα?

Αν θες την δεύτερη φορά που προφανώς θα θες να κάτσεις παραπάνω , πήγαινε στο προξενείο στο Λάος και αιτήσου διπλή ή τριπλή τουριστική.

Είναι εξαιρετικά σπάνιο να μην σου κάνουν την επέκταση των 30 ημερών σε διμηνη τουριστική.

Τώρα αυτά που γραφεις οτι αν βγεις απο τα σύνορα θα πάρεις άλλους 2 μηνες κ.τ.λ δεν ισχύουν ή δεν τα καταλαβαίνω όπως τα γράφεις

H visa λέγεται Non Imm “O” – marriage και μπορείς να πάρεις 3μηνη από Αθήνα με τα ίδια χαρτιά (όπως την τουριστική) + τα έγγραφα που δείχνουν οτί είσαι παντρεμένος με ταϊλανδή πολίτη.

Τώρα μετά έχεις 2 επιλογές

α) πας σε ιμιγκρέσιον στην Ταϊλάνδη
β) πας σε προξενείο γειτονικής χώρας (εκεί υπάρχει περίπτωση να πάρεις ετήσια με πολλαπλές εισόδους)

Αυτό που θέλω να πω είναι οτι προξενείο με προξενείο και ιμιγκρέσιον με ιμιγκρέσιον έχει τεράστια διαφορά σε αυτά που ζητάει.

Το γράμμα του νόμου λέει αυτά

Application form T.M. 7 with one photograph size 4×6 cm. and Visa Fee 1900.-Baht
Copy of passport ( with certified true copy )
Required documentation for applying visa in case of

For supporting Thai wife 

Marriage Certificate
        Child’s birth certificate (if any)
        Wife’s house registration
        Wife’s identity card

In the case of Working
        A copy of work permit or receiving work permit form ( WP.2 )

Letter from the applicant’s company to certify salary that the applicant receives not less than 40,000 baht per month (identifier position and salary) or 400,000 baht in a Thai bank account, these funds must have been in the account for a minimum term of 2 months.

Personal Corporation income Tax (PND.1) in latest 3 months and personal income tax for previous year with      receipt

Recording interviewing the husband and wife for confirming status of husband and wife

House’s map

Other such as Registration Company

Picture of house and family

Απο κει και πέρα αυτό που μπορεί να σου ζητηθεί είναι σε ορισμένες περιπτώσεις 100000 μπατ μόνο.
Θέλει οπωσδήποτε να είναι διμηνο μέσα στον λογαριασμό (τα 400Κ που είναι τα σωστά) και την ημέρα που κάνετε την αίτηση να κάνετε μια μικρή συναλλαγη , έστω ανάληψη 100 μπατ ώστε να ενημερώσετε το βιβλιάριο σας.

Σε προσωπικό λογαριασμό του άντρα
  οταν αποκτησεις  marriage  visa  (ετησια)  πρεπει  να  παρουσιαζεσε  καθε  3  μηνες  στο  ιμιγκρεισον (για ανανεωση)  και  να  πληρωνεις τα 1900 μπατ (τα λεφτα ειναι το λιγοτερο, για την εγνοια και την ταλαιπωρια μιλαω) οπως  γινετε  και  με  τη  σπουδαστικη   ετησια!!!!!!  που δινουν οι σχολες?, η ειναι πραγματικη ετησια και σε βλεπει το ιμικρεισον καθε χρονο?  οποιος το ξερει εμπειρικα ας μας πει.  επισης  αν θες  να βγεις για λιγο απ τη χωρα  ξαναπας  ιμιγκρεισον και  πληρωνεις  οπως στη  σπουδαστικη?  ευχαριστω   
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 15.0.1 Firefox 15.0.1
    • Thailand
« Απάντηση #340 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2012, 07:04:17 πμ »
  οταν αποκτησεις  marriage  visa  (ετησια)  πρεπει  να  παρουσιαζεσε  καθε  3  μηνες  στο  ιμιγκρεισον (για ανανεωση)  και  να  πληρωνεις τα 1900 μπατ (τα λεφτα ειναι το λιγοτερο, για την εγνοια και την ταλαιπωρια μιλαω) οπως  γινετε  και  με  τη  σπουδαστικη   ετησια!!!!!!  που δινουν οι σχολες?, η ειναι πραγματικη ετησια και σε βλεπει το ιμικρεισον καθε χρονο?  οποιος το ξερει εμπειρικα ας μας πει.  επισης  αν θες  να βγεις για λιγο απ τη χωρα  ξαναπας  ιμιγκρεισον και  πληρωνεις  οπως στη  σπουδαστικη?  ευχαριστω   

Έχεις παρουσία κάθε 90 μέρες στο γραφείο (μερικά δέχονται και μέιλ)

Αν δεν έχεις πολλαπλή , κάνειs re-entry

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #341 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2012, 11:32:09 πμ »
Έχεις παρουσία κάθε 90 μέρες στο γραφείο (μερικά δέχονται και μέιλ)

Αν δεν έχεις πολλαπλή , κάνειs re-entry
Να πω κάτι από προσωπική εμπειρία. Έχω σπουδαστική βίζα, η οποία πρακτικά είναι 14 περίπου μήνες. Κάθε 90 μέρες πρέπει να πηγαίνω στο immigration για να επικυρώνω τις extensions. Εκτός όμως από το immigration όμως, όλοι οι ξένοι άσχετα με τι βίζα έχουν πρέπει να παρουσιάζονται στο αστυνομικό τμήμα, που υπάρχει μέσα στο χώρο του immigration, δηλαδή είναι άλλη υπηρεσία. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα πήγα και ενεργοποίησα τη δεύτερη χρονιά της σπουδαστικής μου αλλά η αστυνομία δεν με δέχτηκε επειδή ήταν 72 μέρες από την προηγούμενη παρουσία. Δέχονται 15 ημέρες πριν και9 μία εβδομάδα μετά από το όριο των 90 ημερών. Ετσι λοιπόν ξαναπήγα μετά από μερικές ημέρες ωστε την επόμενη φορά να συμπέσουν οι μέρες. Η ταλαιπωρία είναι ελάχιστη μου πήρε μόλις 15 λεπτά για το παρόν στην αστυνομία. Για την extension παίρνει περισσότερο χρόνο. Η ταλαιπωρία είναι το να μεταβείς στη Chaeng Watthana. Στο Samut Prakan πχ που έχω πάει δεν υπάρχει καθόλου σχεδόν αναμονή.Ξέχασα να πώ οτι πάντα σε κάθε extension πληρώνουμε 1900 μπατ.
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Browser:
« Απάντηση #342 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 14:46:44 μμ »
Να πω κάτι από προσωπική εμπειρία. Έχω σπουδαστική βίζα, η οποία πρακτικά είναι 14 περίπου μήνες. Κάθε 90 μέρες πρέπει να πηγαίνω στο immigration για να επικυρώνω τις extensions. Εκτός όμως από το immigration όμως, όλοι οι ξένοι άσχετα με τι βίζα έχουν πρέπει να παρουσιάζονται στο αστυνομικό τμήμα, που υπάρχει μέσα στο χώρο του immigration, δηλαδή είναι άλλη υπηρεσία. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα πήγα και ενεργοποίησα τη δεύτερη χρονιά της σπουδαστικής μου αλλά η αστυνομία δεν με δέχτηκε επειδή ήταν 72 μέρες από την προηγούμενη παρουσία. Δέχονται 15 ημέρες πριν και9 μία εβδομάδα μετά από το όριο των 90 ημερών. Ετσι λοιπόν ξαναπήγα μετά από μερικές ημέρες ωστε την επόμενη φορά να συμπέσουν οι μέρες. Η ταλαιπωρία είναι ελάχιστη μου πήρε μόλις 15 λεπτά για το παρόν στην αστυνομία. Για την extension παίρνει περισσότερο χρόνο. Η ταλαιπωρία είναι το να μεταβείς στη Chaeng Watthana. Στο Samut Prakan πχ που έχω πάει δεν υπάρχει καθόλου σχεδόν αναμονή.Ξέχασα να πώ οτι πάντα σε κάθε extension πληρώνουμε 1900 μπατ.
Ευχαριστω ναμτοκ.  Τα  της σπουδαστικης τα ξερω αφου τη πηρα μια χρονια, αλλα  επειδη εχω στα σχεδια μονιμη εγκατασταση για παντα, μαλλον πρεπει να αρχισω να κοιταζω προς τη marriage visa,  αυτη ακριβως τη ταλαιπωρια των 90 ημερων θελω να γλυτωσω, που πρεπει να πηγαινεις  προς το τελος για να μη χανεις μερες,  και  γενικως ολη αυτη την εγνοια του ιμιγκρεισον ανα τριμηνο,  κανεις εδω μεσα δεν εχει marriage visa να μας  πει τι ακριβως κανει καθε 90 μερες (αν κανει τα ιδια με τη σπουδαστικη?) η κατι αλλο? (δε παει και στελνει απλα μειλ που λεει και ο ουτοπικος) 
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #343 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 15:31:28 μμ »
Ευχαριστω ναμτοκ.  Τα  της σπουδαστικης τα ξερω αφου τη πηρα μια χρονια, αλλα  επειδη εχω στα σχεδια μονιμη εγκατασταση για παντα, μαλλον πρεπει να αρχισω να κοιταζω προς τη marriage visa,  αυτη ακριβως τη ταλαιπωρια των 90 ημερων θελω να γλυτωσω, που πρεπει να πηγαινεις  προς το τελος για να μη χανεις μερες,  και  γενικως ολη αυτη την εγνοια του ιμιγκρεισον ανα τριμηνο,  κανεις εδω μεσα δεν εχει marriage visa να μας  πει τι ακριβως κανει καθε 90 μερες (αν κανει τα ιδια με τη σπουδαστικη?) η κατι αλλο? (δε παει και στελνει απλα μειλ που λεει και ο ουτοπικος) 
Αυτό που λέει ο Ουτοπικός ισχύει όσον αφορά την Αστυνομία. Τώρα για την marriage visa...Κάποιος μου έχει πει οτι όταν την ενεργοποιείς σε 3μισυ χρόνια δικαιούσαι Ταϋλανδέζικο διαβατήριο. Όμως μέσα στο διάστημα αυτό επιτρέπεται να βρεθείς στο εξωτερικό για πολύ λίγο χρονικό διάστημα.Δεν γνωρίζω κατά πόσο αληθεύει. Ίσως να ήταν καλύτερα να πάτε με τη σύζυγο στο immigration της περιοχής σας και να ρωτήσετε υπεύθυνα.
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος halfway inn

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • IT'S A NICE DAY TODAY IN THAILAND.....KEEP SMILING
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #344 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2012, 17:05:53 μμ »
Τώρα για την marriage visa...Κάποιος μου έχει πει οτι όταν την ενεργοποιείς σε 3μισυ χρόνια δικαιούσαι Ταϋλανδέζικο διαβατήριο. Όμως μέσα στο διάστημα αυτό επιτρέπεται να βρεθείς στο εξωτερικό για πολύ λίγο χρονικό διάστημα.Δεν γνωρίζω κατά πόσο αληθεύει. Ίσως να ήταν καλύτερα να πάτε με τη σύζυγο στο immigration της περιοχής σας και να ρωτήσετε υπεύθυνα.
ΔΕΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
วันนี้เป็นวันที่ดีในเมืองไทย ..... ยิ้มแย้มแจ่มใส
It's a nice day today in Thailand....keep smiling

"PG THAI AGENT"