0 μέλη και 24 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΔΕΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
Δεν μου ανοίγει
1)εαν βγαλω τουριστικη βιζα 30 ημερων και βγω απο τη χωρα και ξαναμπω θα ξαναπαρω 30 μερες?εαν βγω με αροπλανο μπορω να παρω αλλες 30 ενω με τρενο 15?2)ποια πρεσβεια ειναι η φιλικοτερη για double η triple entry visa?
χα χα ... σε άλλον Γιάννη το έλεγα Άμα δεν σας ανοίγει , αντιγράψτε το και ανοίξτε σε νέα σελιδα
Το σίγουρο είναι οτι όταν βγαίνεις δεν παίρνεις βίζα. Είτε βγαίνεις με αεροπλάνο, είτε με τραίνο, αυτοκίνητο η με τα πόδια. Σημασία έχει το πώς μπαίνεις στη χώρα. Όταν μπάινεις με το αεροπλάνο παίρνεις 30 ημέρες. Σε διαφορετική περίπτωση 15.Πάντως από προσωπική πείρα είτε 15 πάρεις είτε 30 δεν θα καταλάβεις για πότε περνάνε. Εδώ τα τρίμηνα που πάω εγώ και ανανεώνω τις extensions περνάνε σαν νεράκι.
απ οτι λεει ο ζωγραφος καθε τριμηνο ιμιγκρεισον και παλι ιμιγκρεισον, οπως στη σπουδαστικη απ οτι καταλαβα, αυτο με το μαιλ πολυ ρισκι μου φαινετε (αν γινετε) το οτι υπαρχουν δικηγορικα γραφεια που τα πληρωνεις και σου κανουν αυτα την τριμηνη ανανεωση γνωστο, αλλα μη φτασουμε και σε αυτο το σημειο, αρα το συμπερασμα τη τριμηνη παρουσια στο ιμιγκρεισον δε τη γλυτωνεις ουτε με βιζα παντρεμενου! ΜΑΙ ΠΕΝ ΡΑΙ
εαν διαβασεις προσεκτικοτερα θα δεις πως λεω ενα εχω 30 μερες τουριστικη και βγω και ξαναμπω θα παρω αλλες 30?και αν ναι παιζει κανεναν ρολο στην επομενη βιζα που θα θελω να παρω?
.Καλύτερα να πάρεις σπουδαστική, ξέρεις, μπορείς να πάρεις κάνοντας και ιδιαίτερα μαθήματα.
δηλαδή? πως γίνεται με ιδιαιτερα μαθήματα? Αυτο δεν είναι δυνατόν να ισχύει.Το εξηγείς λίγο?
αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι εαν παρω για αρχη single entry απο ελλαδα και κατσω 2+1 η σκετο 2 ,μπορω να παρω μολις ληξει η single μια multi entry απο αλλη χωρα?