0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα μηνω ταυλανδη 6 μηνες σκεφτωμε να μη βγαλω βιζα απο ελλαδα 1 μηνα ταυλανδη μετα στο λαος περνω βιζα 2μηνη ανανεωση στο σαμουι αλλο 1 μηνα και μετα πινανγκ 2μηνη ξανα και τελος σαμουι εκστεσιον κανω λαθος?
επειδή δεν μένω αθηνα μου ζήτησαν από την πρεσβεία να τους στείλω το διαβατήριο μου με κούριερ..είναι ασφαλές αυτό..? έτσι γίνετε συνήθως..?
Μια ερώτηση αν και είναι μάλλον σωστή η απάντηση που έχω.Αν περάσει και ο 3ος μήνας που πήραμε από το immigration για 1900baht και μείνουμε 2 ολόκληρες επιπλέον εβδομάδες χωρίς να πάμε σύνορα και να ανανεώσουμ, θα ισχύει το γνωστό penalty ~500Baht για κάθε μέρα ή θα υπάρχει και κάποια άλλη ποινή που έχει να κάνει με μελλοντική είσοδο στην χώρα? Μήπως σου δημιουργούν δηλαδή κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα?
Σίγουρα είναι οικονομικότερο να κάνεις μια περασάδα στα συνορα.Απο κει και πέρα , κανενας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί οτι δεν θα πάρεις το σιχαμερό ρομβάκι "ντεπορτέ"
Αυτο το ρομβακι μπαινει στο διαβατηριο? και εαν ναι σε περιπτωση που ανανεωσεις το διαβατηριο σταματαει να ισχυει η εισαι για παντα black list?