0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα παραγγειλα τρίμηνη βίζα (ναι όντως 90 ημερών) απο τη Θεσσαλονίκη χωρίς να χρειαστεί ανανέωση σε immigration εκει. Μέχρι να την έχω στα χέρια μου δεν είμαι 100% αλλα είμαι 90% γιατί είδα κάποιου αλλου που έβγαλε πρόσφατα. Μαζι με το κούριερ και την αμοιβή του τουριστικού γραφείου βγήκε 65 ευρο. Το γράφω ώστε να ενημερώσω ότι γίνεται, για 100% θα ξαναγραψω σε καμμια δεκαριά μέρες που θα την έχω στα χέρια μου.
Φιλος με διαβατηριο αλβανικο θελει να επισκεφθει την Ταυλανδη.Γνωριζουμε καθολου τη διαδικασια εκδοσης βιζα;
Aπό 1η Νοεμβρη 2013 ,οι κάτοχοι διαβατηρίων Αγγλίας, USA,Ιαπωνίας,Γερμανίας,Γαλλίας,Καναδά και Ιταλίας λαμβάνουν 30 μέρες βίζα στα χερσαία σύνορα κατά την αφιξή τους στην Ταϊλάνδη (πριν ηταν 15 μέρες)Άντε και στα δικά μας .....
H σημερινή ανακοίνωση ουσιαστικά περιλαμβάνει την εξής αλλαγή.Παλαιότερα όταν έπαιρνες επεκταση βίζα η στάμπα έμπαινε στο διαβατήριο μέχρι την ημερομηνία λήξεως του διαβατηρίου.Στην συνέχεια πήγαινες στο ιμιγκρέσιον και έβαζαν νέα σταμπα στο νέο διαβατήριο δωρεάν.Τώρα με την αλλαγή θα πρέπει να πληρώνεις τα 1900 μπατ + ότι πρέπει να συμπληρώνεις εξ'αρχής τα έγγραφα. http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=12296.msg73069#msg73069http://bangkok.immigration.go.th/intro1.html
3 μηνεσ βιζα περνουν μονο οι παντρεμενοι με ταιλανδη/ο και με την παραδοση (φωτοτηπιασ)ολων των παραστατικων δηλ.γαμου / διαβατηριου ταιλανδησ/ου ενηπογραφα +50 ευρ. Μετα απο ημηκρεσιο παιρνουν 2 ακομα μηνεσ εχοντασ φωτοτηπιεσ τα παραστατικα του γαμου/ταυτοτητασ ταιλανδησ/ου/ μονημησ κατηκιασ ενυπογραφα απο την ταιλανδη/ο +1.900μπατ καθωσ και η παρουσια τησ/του συζηγου.Ολοι οι αλλοι περνουν 2 μηνεσ +1 απο ημηκρεσιο +1.900μπατ.Περαν αυτου του χρονικου δηαστηματοσ απετητε εξοδοσ απο την χωρα με την ηδια διαδηκασια και για τησ δυο περηπτωσεισ. Υπαρχη και ηλεγομενη δηπλη εισοδοσ 2 μηνεσ +1 και ξανα 2+1 με μονο μια εξοδο αλλα αυτη δηδετε μονο απο το Λαοσ (βιετιαν).Εχω κανη και αλλο ποσταρησμα για το ιδιο θεμα πολυ πιο αναλητικα σε αλλη κατηγορια του φορουμ.
για να καταλαβω.εχω 2 εντρι βιζα δεν ακολουθω την ιδια διαδικασια,2 μηνες,1 μηνα εξτεισον στο ιμιγκρεισον εξοδο οδικως μαλαισια επιστροφη σταμπα 2 μηνες συν 1 μηνα εξτεισον?