0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για αυτους που ηδη βρισκονται στην Ταιλανδη -οπως εγω- κανοντας χρηση του double entry, και θελουν να παραμεινουν στην χωρα μακροπροθεσμα ως τουριστες, εφοσον δεν θα ξανα-υπαρξει double entry, ισχυουν οι ιδιες προυποθεσεις απο γειτονικες χωρες?Πχ σκεφτομουν να κανω application απο Κουαλα Λουμπουρ η Σιγκαπουρη μα εφοσον αλλαζει ο νομος πιθανον να αλλαζουν και καποιες προυποθεσεις εκτος απο το κοστος καταβολης.
Στη δικη μου περιπτωση (ειμαι παντρεμενος με ταυλανδη και μενω μονιμα στη ταυλανδη) χρειαζεται να φαινονται 10000 ευρω στην τραπεζα καθε χρονο που ζητω βιζα. Εναλλακτικα θα μπορουσα εθελοντικα να πηγαινω σε ενα δημοσιο σχολειο και να διδασκω αγγλικα η ισως και καποια αλλη ξενη γλωσσα πραγμα που μαλλον προυποθετει διπλωμα που εγω δεν εχω. Αλλον τροπο δε γνωριζωΓια ενα φιλο μου τωρα (ελληνας παντρεμενος με ουκρανη) υπαρχει καποιος τροπος εκτος των 800k baht το ατομο?Ευχαριστω
Αδεια εργασιας φανταζομαι παιρνεις αν βρεις δουλεια σε καποια μεγαλη εταιρια Σε περιπτωση που θελεις να κανεις δικη σου επιχειρηση χρειαζεται το λιγοτερο 2εκ baht?
Να το θεσω αλλιως τοτε...Ο φιλος μου που ανεφερα πιο πανω εχει δυνατοτητα να ξοδεψει περιπου 20κ για να φτιαξει μια μικρη επιχειρηση Το 51% θα ειναι στο ονομα της γυναικας μου που οπως προανεφερα ειναι ταυλανδηΜ' αυτα τα δεδομενα μπορει να παρει αδεια παραμονης αυτος και η γυναικα του?Ευχαριστω για το χρονο σου
Με αυστραλιανο διαβατηριο ταξιδευω για Ταυλανδη και μετα Ελλαδα.Πως μπορω να μεινω Ταυλανδη 60 μερες? Μπορω να παω διπλα στο Λαος(εκει κοντα θα μεινω) και να παρω 30 μερες βιζα?κοστος?Με τα αγγλικα δεν τα παω καλα εδω στην Αυστραλια και δεν καταλαβαινω πολλα.Γνωριζει κανεις να μου πει με απλο τροπο πως θα παρω βιζα για αυτες τις εξτρα 30 μερες?Ευχαριστω προκαταβολικα.
Μπορω να κοψω one way εισιτηριο η θα εχω προβλημα?η μηπως θα πρεπει να παρουσιασω και το εισητηριο Μπανγκοκ -Αθηνα?