0 μέλη και 31 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ταϊλανδικής κυβέρνησης η τουριστική βίζα μέχρι και τις 28/2/17 θα είναι δωρεάν.
Αυτό σημαίνει πως μετά τον Φλεβάρη, δηλαδή, κάτι θα αλλάξει πάνω σε αυτό;
δηλαδη αυριο που παω μαραθωνομαχων θα ειναι free ?Παντως περυσι δεν θα ξεχασω πως αδειασε το κο πανγκαν 1 μαρτη εξαφανηστηκαν ολοι οι φαρανγκ,Παγκοσμιο το προβλημα παιδια
Καλησπέρα σε όλους ,Καταρχήν να ζητήσω συγγνώμη αν κουράσω με το ερώτημα , απλά έχω μπερδευτεί ως προς τη σωστή διαδικασία που απαιτείται σχετικά με τη visa . Θα ταξιδέψω Πουκέτ από 21 Φλεβάρη μέχρι 25 Μάρτη . Δίάβασα ότι μέχρι και διαμονή 30 ημερών , δεν χρειάζεται visa .Επειδή όμως η διαμονή μου ειναι 32 ημέρες , θα πρέπει να κάνω αίτηση ή να απευθυνθώ εκεί στο immigration office ;Επίσης , πάλι δεν το κατάλαβα σωστά , μπορώ να ταξιδέψω σε γειτονική χώρα και να ξαναμπώ Ταιλάνδη , εξασφαλίζοντας έτσι παράταση παραμονής χώρις να χρειαστεί visa ; Ευχαριστώ και sorry για το επαναλαμβανόμενο του θέματος , απλά μου φαίνεται λίγο πολύπλοκο αν θέλεις να μείνεις 2-3 ημέρες παραπάνω με τη χορήγηση visa ή όχι .
Το καλύτερο που εχεις να κανεις, είναι να παρεις τουριστική βιζα από τη πρεσβεία της Αθήνας Ειναι δωρεάν εως τελος Φλεβάρη Ετσι δεν θα εχεις κανενα άγχος
τουριστική βιζα από τη πρεσβεία της Αθήνας Ειναι δωρεάν εως τελος Φλεβάρη
άρα ισχύει ακόμα το 60 μέρες + 30 μετά από τοπικό γραφείο ?και δωρεάν δεν το πιστεύω ... είμαστε και τυχεροιπρωτάρης είμαι
Καλησπερα σε ολη την παρεα. Αν γνωριζει καποιος να με βοηθησει.Τον Ιανουαριο θα παω για 2 μηνες Ταυλανδη. 04 Ιανουαριου με 28 Φεβρουαριου.Ξερω οτι πρεπει να βγαλω βιζα 60 ημερων. Αλλα ταυτοχρονα θα επισκευθω Βιετναμ και Καμποτζη.Η βαση μου θα ειναι Ταυλανδη αλλα θα πηγαινοερχομαι. Απ οσο ξερω η βιζα 60 ημερων αν βγεις απο την Ταυλανδη χανεται. Υπαρχει καποια αλλη τουριστικη βιζα να μπαινω και βγαινω; Τι πρεπει να κανω; Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη.
Θα πας σε τοπικο γραφειο immigration και θα κανεις re entry permit
Εστω οτι βγαινω και ξαναμπαινω και ακυρωνεται η βιζα. Δικαιουμαι ξανα 30 μερες;