0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σαλος γινετε υστερα απο την εξαγκελια του "πιθηκα,tinny small cock'' (οπως αποκαλειται τωρα) πολιτικου Mr Anuwat στο ΠΟΥΚΕΤ, οτι θα ελεγχονται ολες οι περιπτωσεις που η Ταιλανδεζα γυναικα μας αγοραζει γη η σπιτι στο ονομα της! Θα ζητουνται δικαιολογητα απο της γυναικες μας και αν βρεθει οτι τα χρηματα προερχονται απο εμας τους Farang συζυγους ΘΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ!!! Αυτο αν εφαρμοστει ειναι ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ. Ουτε στα Δικτατορικα κρατη υπαρχει αυτος ο απαραδεκτος νομος! Ενας απο τους λογους ειναι η ζηλεια! Ζηλευουν που οι κοπελες απο τα Bar, η γενικοτερα τα κατωτερα κοινωνικα στρωματα εχουν την δυνατοτητα να αγοραζουν σπιτια,γη,να επενδυουν με την οικονομικη βοηθεια των Farang συζυγον. Ενω οι κορες των πολιτικων και των ανωτερων κοινωνικων στρωματον δεν εχουν αυτην την δυνατοτητα! Αλλος λογος ειναι τα εκατομμυρια CONDOMINIUMS που χτιζονται σε ολην την χωρα! Νομιζουν οτι ολος ο υπολυπος πλανητης θα ερθει να αγορασει τα CONDOMINIUMS που δεν πωλουνται πλεων αφου ειναι πανακριβα και ειναι για να ζουν μονο κουνουπια! Αυτο ειναι αλλο ενα μεγαλο χτυπημα στην οικονομια του κρατους! Τωρα πλεων κανεις Farang ενδιαφερετε να επενδυσει οτιδηποτε στην χωρα. Διαβαστε τι γινετε στο μεγαλυτερο FORUM: http://www.thaivisa.com/forum/Illegal-Thai-Spouse-Nominee-La-t268608.html Συγνωμη για τις εκφρασεις αλλα με ενδιαφερει αμεσα το θεμα, αφου ειμαι παντρεμενος και πρωσπαθω να ζησω εδω και σκεφτωμαι να κανω καποια κινηση μεσω της γυναικας μου αφου σαν Farang δεν εχω κανενα δικαιωμα για ηδιοκτησια γης.
Πολλα γινονται αλλα δεν εχει να κανει τιποτα με αυτο. Απο την στιγμη που σαν Farang δεν μπορεις να εχεις γη στο ονομα σου αλλα εισαι παντρεμενος και ζεις εδω, που ειναι το κακο να δωσεις τα χρηματα στην γυναικα σου και να το αγορασει στο ονομα της? Αφου ειστε νομιμο ζευγαρι. Αλλο ειναι το θεμα με της κακες γυναικες. Δεν ειμαστε ολοι παντρεμενοι με γυναικες απο BAR. H δικια μου ειναι πολιτικος και δεν εχει καμια σχεση. Απλα δεν ειναι πλουσια! Μονο με την δικη μου βοηθεια μπορουμε να αγορασουμε γη και σπιτι.
Γεια σου ParaTHAIse, συμφωνο μαζι σου. Ειναι παρα πολλα που παιζονται εδω. Ισως να βγει και σε καλο μας αν εφαρμοστει. Ξερω οτι μεσω εταιριας μπωρεις να εχεις σπιτι στο ονομα σου αλλα το προβλημα ειναι οι φοροι. Απο τιν στιγμη που περνεις το ρισκο ειναι δικο σου προβλημα αν η γυναικα σου σε πεταξει στον δρομο. Δεν πρεπει να τα ισοπεδονουμε ολα, πολυ λιγες περιπτωσεις ειναι που οι Ταυλανδεζα πεταξε στον δρομο τον αντρα της και σιγουρα υπαρχει λογος. Αν διαλεξεις την καταλληλη κοπελα, αν ζησετε 2-3 χρονια μαζι πριν παντρευτειται και αν συμπεριφερεσε σωστα, τοτε δεν υπαρχει προβλημα. Αρα αν η Ταυλανδη θελει να ειναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ χωρα πρεπει να αφησει τα ζευγαρια να ζουν την ζωη τους οπως θελουν. Ελπιζω να τα πουμε κι απο κοντα τον Αυγουστο.
Παράθεση από: takiszante300677 στις Μαΐου 28, 2009, 10:02:16 πμΠολλα γινονται αλλα δεν εχει να κανει τιποτα με αυτο. Απο την στιγμη που σαν Farang δεν μπορεις να εχεις γη στο ονομα σου αλλα εισαι παντρεμενος και ζεις εδω, που ειναι το κακο να δωσεις τα χρηματα στην γυναικα σου και να το αγορασει στο ονομα της? Αφου ειστε νομιμο ζευγαρι. Αλλο ειναι το θεμα με της κακες γυναικες. Δεν ειμαστε ολοι παντρεμενοι με γυναικες απο BAR. H δικια μου ειναι πολιτικος και δεν εχει καμια σχεση. Απλα δεν ειναι πλουσια! Μονο με την δικη μου βοηθεια μπορουμε να αγορασουμε γη και σπιτι. Εχω την εντυπωση πως το να απαγορευτει στις γυναικες το δικαιωμα αποκτησης περιουσιας στο ονομα της, συμβαινει μονο στις Αραβικες χωρες που οι νομοι εχουν γραφτει για να εξυπηρετουν μονο αντρες..
Εαν εισασταν εδω να δειτε τι γινετε, υπαρχει πανικος. Θα δειτε ποσο θα ακομα θα πεσουν οι τιμες (στις ηδη πεσμενες) στα σπιτια τωρα! Θυμαμε περσι σπιτια με 9.000.000 τωρα να πουλιουνται 5.000.000 και να μην τα παιρνει κανεις! Μπωρεις να βρεις καλο δωματιω στην Πατονγκ με τα παντα με 400 Β την ημερα ενω περσι δεν εβρισκες κατω απο 1000. Ερχονται πολλα. Και να φανταστης οτι τα κτιρια ξεφυτρωνουν σαν τα μανιταρια παντου. Ειναι πιο πολλα τα σπιτια απο τους ανθρωπουσ στο ΠΟΥΚΕΤ!