0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ηθελα να μετακινηθω απο Πατονγκ στις Παραλιες Karon Kata kamala laem singh Surin.Σημειωτεων δεν οδηγο μηχανακι ή αυτοκινητο και επιπλεον δεν με συμφερει να παρω λεωφορειο γιατι η μετακινηση με λεωφορειο(songhthews)ειναι μεγαλη ταλαιπωρια(πηγαινω στην καθε παραλια αφου πρωτα περναω απο Phukhet Town-καλα τα λεω ? δηλαδη κανω μια ωρα+ για να παω σε μια παραλια που απο Πατονγκ κατευθειαν ειναι 20 λεπτα.Μην μου πειτε tuk tuk.Tο ξερετε οτι θα μου παρουν το κεφαλι (οικονομικως) Τι κανω εσεις που εισαστε Ταιλανδογνωστες?Απαντηστε μου please!!!!!
αφετηριες εχουν απο ολα τα μερη αλλα για να φτασεις σε μια παραλια απο καποια αλλη πρεπει με το λεωφορειο να πας μεσω Τριπολεως-phukhet town.Δηλαδη δεν εχει απευθειας συνδεση ολων των παραλιων μεταξυ τους πρεπει αναγκαστικα να περασεις απο την πρωτευουσα χωρις αναγκαστηκα να αλλαξεις λεωφορειο.Καλα καταλαβα(Δηλαδη Πατονγκ-πουκε ταουν-καρον και για να παω μετα Κατα πρεπει να ξαναπαρω λεωφορειο και Καρον-πουκε ταουν-κατα)διαρκεια καθε διαδρομης μια ωρα τουλαχιστον.Τι λετε?
αχ τι παθαμε... θα μας τα φανε οι τουκ τουκ.Και αν παω να κλεισω ενα τουκ τουκ για μια μερα(απο τις 10 το πρωι μεχρι 9 το βραδυ με παζαρι παντα ποσο λετε να μου παει 2000 THB?