Αποστολέας Θέμα: Μετακινησεις απο το phuket με λεωφορειο  (Αναγνώστηκε 8349 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

kachakohchang

• Επισκέπτης
Μετακινησεις απο το phuket με λεωφορειο
« στις: Ιουνίου 06, 2009, 13:46:29 μμ »
Μετακινησεις με λεωφορειο

PHUKET BUS TIME TABLE

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 06, 2009, 14:09:49 μμ από ParaTHAIse »

Αποσυνδεδεμένος traveler3

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Μετακινηση στο Πουκε?
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 15:44:35 μμ »
Θα ηθελα να μετακινηθω απο Πατονγκ στις Παραλιες Karon Kata kamala laem singh Surin.Σημειωτεων δεν οδηγο μηχανακι ή αυτοκινητο και επιπλεον δεν με συμφερει να παρω λεωφορειο γιατι η μετακινηση με λεωφορειο(songhthews)ειναι μεγαλη ταλαιπωρια(πηγαινω στην καθε παραλια αφου πρωτα περναω απο Phukhet Town-καλα τα λεω ;)? δηλαδη κανω μια ωρα+ για να παω σε μια παραλια που απο Πατονγκ κατευθειαν ειναι 20 λεπτα.Μην μου πειτε tuk tuk.Tο ξερετε οτι θα μου παρουν το κεφαλι :( :'( >:((οικονομικως) Τι κανω εσεις που εισαστε Ταιλανδογνωστες?Απαντηστε μου please!!!!! ???

kachakohchang

• Επισκέπτης
Απ: Μετακινηση στο Πουκε?
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 15:57:33 μμ »
Θα ηθελα να μετακινηθω απο Πατονγκ στις Παραλιες Karon Kata kamala laem singh Surin.Σημειωτεων δεν οδηγο μηχανακι ή αυτοκινητο και επιπλεον δεν με συμφερει να παρω λεωφορειο γιατι η μετακινηση με λεωφορειο(songhthews)ειναι μεγαλη ταλαιπωρια(πηγαινω στην καθε παραλια αφου πρωτα περναω απο Phukhet Town-καλα τα λεω ;)? δηλαδη κανω μια ωρα+ για να παω σε μια παραλια που απο Πατονγκ κατευθειαν ειναι 20 λεπτα.Μην μου πειτε tuk tuk.Tο ξερετε οτι θα μου παρουν το κεφαλι :( :'( >:((οικονομικως) Τι κανω εσεις που εισαστε Ταιλανδογνωστες?Απαντηστε μου please!!!!! ???

Καπου τα εχεις μπερδεψει λιγο με τα λεωφορεια..εχουν αφετηριες σε ολα τα μερη, απο Πατονγκ που μενεις η Κατα
και η Καρον ειναι περιπου οσο και η Σουριν με τη Λαεμ σιν. Το κακο ειναι οτι αργεις λιγο να φτασεις.

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
Απ: Μετακινηση στο Πουκε?
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 16:15:00 μμ »
αφετηριες εχουν απο ολα τα μερη αλλα για να φτασεις σε μια παραλια απο καποια αλλη πρεπει με το λεωφορειο να πας μεσω Τριπολεως-phukhet town.Δηλαδη δεν εχει απευθειας συνδεση ολων των παραλιων μεταξυ τους πρεπει αναγκαστικα να περασεις απο την πρωτευουσα χωρις αναγκαστηκα να αλλαξεις λεωφορειο.Καλα καταλαβα(Δηλαδη Πατονγκ-πουκε ταουν-καρον και για να παω μετα Κατα πρεπει να ξαναπαρω λεωφορειο και Καρον-πουκε ταουν-κατα)διαρκεια καθε διαδρομης μια ωρα τουλαχιστον.Τι λετε?

kachakohchang

• Επισκέπτης
Απ: Μετακινησεις απο το phuket με λεωφορειο
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 16:18:53 μμ »
αφετηριες εχουν απο ολα τα μερη αλλα για να φτασεις σε μια παραλια απο καποια αλλη πρεπει με το λεωφορειο να πας μεσω Τριπολεως-phukhet town.Δηλαδη δεν εχει απευθειας συνδεση ολων των παραλιων μεταξυ τους πρεπει αναγκαστικα να περασεις απο την πρωτευουσα χωρις αναγκαστηκα να αλλαξεις λεωφορειο.Καλα καταλαβα(Δηλαδη Πατονγκ-πουκε ταουν-καρον και για να παω μετα Κατα πρεπει να ξαναπαρω λεωφορειο και Καρον-πουκε ταουν-κατα)διαρκεια καθε διαδρομης μια ωρα τουλαχιστον.Τι λετε?

Δεν ειναι λογικο αυτο μιας και η Πατονγκ ειναι στο κεντρο της δυτικης πλευρας του νησιου?

Εχεις 2 επιλογες..η τα ακουμπας στη Μαφια των tuk tuk η ειναι πρωτης ταξεως ευκαιρια να μαθεις

να οδηγας μηχανακι..Μηπως νομιζεις οτι οι αλλοι που οδηγουνε, ειδικα οι βορειοι, ξερουνε???

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 16:35:57 μμ »
αχ τι παθαμε... θα μας τα φανε οι τουκ τουκ.Και αν παω να κλεισω ενα τουκ τουκ για μια μερα(απο τις 10 το πρωι μεχρι 9 το βραδυ με παζαρι παντα ποσο λετε να μου παει 2000 THB?

kachakohchang

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 16:41:12 μμ »
αχ τι παθαμε... θα μας τα φανε οι τουκ τουκ.Και αν παω να κλεισω ενα τουκ τουκ για μια μερα(απο τις 10 το πρωι μεχρι 9 το βραδυ με παζαρι παντα ποσο λετε να μου παει 2000 THB?

Αστειευεσαι? εδω ζητανε 400  να σε πανε απο Κατα στην Πατονγκ..

Παρε λεωφορειο, μπορει να κανεις και καμμια γνωριμια..

Και σου μιλαω πολυ σοβαρα, αρκει να μιλας καλα Αγγλικα.

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 16:45:43 μμ »
καλη ιδεα και στην τελικη δεν ειναι κακες οι γνωριμιες....ευχαριστω για το ενδιαφερον

kachakohchang

• Επισκέπτης
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 22:04:01 μμ »
Aυτα ειναι τα λεωφορεια ενημερωτικα για οποιον θελει να ζησει την εμπειρια του...αραμπα. Κοστος 30 μπατ.

Ξεκινας ξυρισμενος και φτανεις αξυριστος που λεει κι ο μοναδικος Γεωργιου..

Αποσυνδεδεμένος DrGiannis

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 26, 2011, 01:37:59 πμ »
Λοιπόν, το θέμα μετακινήσεις στο Πουκέτ με λεωφορείο το έκανα πέρσι.
Όλα τα λεωφορεία πάνε Πουκέτ town. Δεν πάνε από παραλία σε παραλία. Εξαιρέσεις: 1. Ένα λεωφορείο πάει Rawai και μετά Nai Harn. 2. Ένα λεωφορείο πάει Κάτα και μετά Καρόν.
Από Πατόνγκ για Πουκέτ town η διαδρομή είναι περίπου μία ώρα και το κόστος 25 μπατ.
Από Πουκέτ town για Κάτα - Καρόν είναι 1 ώρα και 15 λεπτά και το κόστος 30 μπατ.
Από Πουκέτ town για Rawai - Nai Harn είναι 1 ώρα και το κόστος 30 και 40 μπατ αντίστοιχα.
Τελευταίο λεωφορείο από Πουκέτ town για Πατόνγκ είναι στις 18:00.
Τελευταίο λεωφορείο από Κάτα - Καρόν για Πουκέτ town είναι στις 16:40.
Τελευταίο λεωφορείο από  Rawai - Nai Harn για Πουκέτ town είναι στις 16:00.
Πρακτικά λοιπόν, παίρνεις ένα λεωφορείο από Πατόνγκ για Πουκέτ town στις 11:00. Φτάνεις στις 12:00. Παίρνεις για Κάτα ή Καρόν γύρω στις 12:15 - 12:30 και φτάνεις γύρω στις 13:45. Κάθεσαι 2 - 2,5 ώρες στην παραλία και στις 16:40 παίρνεις το λεωφορείο για επιστροφή στο Πουκέτ town και φτάνεις γύρω στις 17:50. Τρέχεις και προλαβαίνεις με το ζόρι να πάρεις το λεωφορείο για Πατόνγκ στις 18:00. Φτάνεις Πατόγκ γύρω στις 19:00!!!  Μεγάλη ταλαιπωρία. Το έκανα μία φορά για να δω πως είναι. Αλλά δεν το συνιστώ σε κάποιομ, εκτός και αν είναι πρωινός τύπος και πάρει κάνα λεωφορείο στις 7 το πρωί!!!
We only live once, so we must live good!

Αποσυνδεδεμένος sortec19

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 26, 2011, 07:40:40 πμ »
Ειναι ωραιο να κυκλοφορεις οπως οι ντοπιοι.Εγω οταν παω κατω  κανω παντα την βολτα μου με αυτα τα λεωφορεια και παντα κατι τυχερο μου συμβαινει!!

Αποσυνδεδεμένος gioro27

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 5.0.2 Safari 5.0.2
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 26, 2011, 10:39:55 πμ »
Εμείς πάντως από πατονγκ για ναι χαρν παίρναμε ταξί μας πήγαινε το πρωί με επιστροφή το απόγευμα 1000 μπατ δια του τρία μας πήγαινε 333 μπατ το άτομο