0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1.Η Μalev (www.malev.com) ο εθνικος αερομεταφορεας της Ουγγαριας εχει για ταξιδια απο 4/7/09 εως 24/10/09 , φτηνα εισιτηρια για Ευρωπη που ξεκινουν απο 99 € καθως και για την Μεση Ανατολη. Οι προσφορες ισχυουν απο τα αεροδρομια Αθηνων και Θεσσαλονικης.2.Η Aegean(www.aegeanair.com) για κρατησεις που θα γινουν εως και 10/6 και ταξιδια που θα πραματοποιηθουν απο 30/6 εως 30/9 προσφερει τιμες απο 39€ , για πτησεις εντος Ελλαδος .3.H εταιρια χαμηλου κοστους www.airbaltic.com για πτησεις προς Βαλτικες χωρες (Λιθουανια,Λεττονια και διαφορους αλλους προορισμους ) με εισιτηρια που ξεκινουν απο 35€ μονο. 4.Καταπληκτικη προσφορα της LUFTHANSA προς Β.Αμερικη ξεκινανε οι τιμες απο 349€ για Ν.Υορκη , Βοστωνη 399€ ,Μαιαμι 449€ κλπ. 5.Η Alitalia για Ρωμη ξεκινα απο 119€.ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ....
απο περιεργεια κοιταω τις τιμες της Aegean και βρισκω κανονικοτατες τιμες , οχι απο 39 ευρω αλλα απο 64-89!!
Ρε παιδια δεν ξερω αν εγω ειμαι ειμαι τοσο ατυχος αλλα καμια δεκαρια φορες που εχω πεταξει εσωτερικο δρομολογιο και εχω αγορασει και το εισητηριο κανα μηνα πριν ποτε μα ποτε δεν εχω βρει ουτε καν καλυτερη τιμη με aegean.παντα την βρισκω πιο ακριβη απο την ολυμπιακη.
Τελος παντων , δεν ειμαστε και αντιπροσωποι της εταιριας, ας παει να πνιγει μαζι με την γυφτικη τακτικη της . Θα συνεχισω να δημοσιευω προσφορες που πεφτουν στην αντιληψη μου , μιας και πιστευω οτι ειμαστε ολοι εραστες του ταξιδιου.