Αποστολέας Θέμα: ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΑΙΛΑΝΔΗΣ.  (Αναγνώστηκε 125552 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows Vista/Server 2008 Windows Vista/Server 2008
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΑΙΛΑΝΔΗΣ.
« στις: Ιουνίου 07, 2009, 15:29:14 μμ »
1.Η Μalev (www.malev.com) ο εθνικος αερομεταφορεας της Ουγγαριας εχει για ταξιδια απο 4/7/09 εως 24/10/09 , φτηνα εισιτηρια για Ευρωπη που ξεκινουν απο 99 € καθως και για την Μεση Ανατολη. Οι προσφορες ισχυουν απο τα αεροδρομια Αθηνων και Θεσσαλονικης.

2.Η Aegean(www.aegeanair.com) για κρατησεις που θα γινουν εως και 10/6 και ταξιδια που θα πραματοποιηθουν απο 30/6 εως 30/9 προσφερει τιμες απο 39€ , για πτησεις εντος Ελλαδος .

3.H εταιρια χαμηλου κοστους www.airbaltic.com για πτησεις προς Βαλτικες χωρες (Λιθουανια,Λεττονια και διαφορους αλλους προορισμους ) με εισιτηρια που ξεκινουν απο 35€ μονο.

4.Καταπληκτικη προσφορα της LUFTHANSA προς Β.Αμερικη ξεκινανε οι τιμες απο 349€ για Ν.Υορκη , Βοστωνη 399€ ,Μαιαμι 449€ κλπ.

5.Η Alitalia για Ρωμη ξεκινα απο 119€.

ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ....

Αποσυνδεδεμένος kiva

• Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10
Απ: ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΑΙΛΑΝΔΗΣ.
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 07, 2009, 15:50:43 μμ »
Λεφτά να έχουμε να πάμε αλλά και με λίγα παραπάνω εάν έχω χρόνο και μπορώ πάω Ταιλάνδη , όλα τα άλλα μέρη έχουν πεθάνει για μένα ,για μένα είναι το κέντρο του κόσμου .
Στο λάθος ...
... ο έξυπνος το παραδέχεται
... ο πονηρός δικαιολογείται
... ο ηλίθιος επιμένει!

Αποσυνδεδεμένος Giannis Nikolakis

• ไทย
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0
    • ยานีส
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 08, 2009, 00:16:41 πμ »
Μην βλέπεις  με μια  πλευρά  φίλε  Κiva, υγεία  Πάνο απ όλα ύστερα  χρήματα  τον χρόνο  τον κανονίζεις μόνος σου   

Αποσυνδεδεμένος mourmoura

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 08, 2009, 00:58:14 πμ »
1.Η Μalev (www.malev.com) ο εθνικος αερομεταφορεας της Ουγγαριας εχει για ταξιδια απο 4/7/09 εως 24/10/09 , φτηνα εισιτηρια για Ευρωπη που ξεκινουν απο 99 € καθως και για την Μεση Ανατολη. Οι προσφορες ισχυουν απο τα αεροδρομια Αθηνων και Θεσσαλονικης.

2.Η Aegean(www.aegeanair.com) για κρατησεις που θα γινουν εως και 10/6 και ταξιδια που θα πραματοποιηθουν απο 30/6 εως 30/9 προσφερει τιμες απο 39€ , για πτησεις εντος Ελλαδος .

3.H εταιρια χαμηλου κοστους www.airbaltic.com για πτησεις προς Βαλτικες χωρες (Λιθουανια,Λεττονια και διαφορους αλλους προορισμους ) με εισιτηρια που ξεκινουν απο 35€ μονο.

4.Καταπληκτικη προσφορα της LUFTHANSA προς Β.Αμερικη ξεκινανε οι τιμες απο 349€ για Ν.Υορκη , Βοστωνη 399€ ,Μαιαμι 449€ κλπ.

5.Η Alitalia για Ρωμη ξεκινα απο 119€.

ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ....

αν εχεις και τίποτα για αθηνα -παρίσι 15 -30 ιουλιου κάτω από 100 ευρώ( one way) η και το round trip!δεν θα με χάλαγε,  θα με υποχρέωνες
easy k aegean δεν λένε.

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Browser:
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 08, 2009, 11:08:53 πμ »
@mourmoura

Oι τιμες με την easy jet δεν ειναι καλες ; Εγω πηγα Γεναρη easy jet με 100€ round trip !

Για δοκιμασε την προσφορα την Lufthansa , αλλιως δεν βλεπω καποια αλλη προσφορα να τρεχει αυτη την εποχη  . Περιμενε λιγο μηπως και βγει κατι αυτες τις μερες .

Αποσυνδεδεμένος ladybirdsstar

• Φύλο: Γυναίκα
  • Mac OS X 10.5 Mac OS X 10.5
  • Browser:
  • Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 09, 2009, 12:49:50 μμ »
απο περιεργεια κοιταω τις τιμες της Aegean και βρισκω κανονικοτατες τιμες , οχι απο 39 ευρω αλλα απο 64-89!!

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows 2000 Windows 2000
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 09, 2009, 13:26:51 μμ »
απο περιεργεια κοιταω τις τιμες της Aegean και βρισκω κανονικοτατες τιμες , οχι απο 39 ευρω αλλα απο 64-89!!

Eλαβα στο mail μου , newsletter της εταιριας που ενημερωνε για την προσφορα . Ισως να ειναι για συγκεκριμενες ημερομηνιες booking. :)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 09, 2009, 13:33:55 μμ από teosep »

kachakohchang

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 09, 2009, 15:02:01 μμ »
Στις προσφορες ειδικα της συγκεκριμενης εταιριας η λεξη "απο" παιζει το ρολο του..τυριου..Ακολουθει η φακα..

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 09, 2009, 20:19:34 μμ »
Ρε παιδια δεν ξερω αν εγω ειμαι ειμαι τοσο ατυχος αλλα καμια δεκαρια φορες που εχω πεταξει εσωτερικο δρομολογιο και εχω αγορασει και το εισητηριο κανα μηνα πριν ποτε μα ποτε δεν εχω βρει ουτε καν καλυτερη τιμη με aegean.παντα την βρισκω πιο ακριβη απο την ολυμπιακη.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Browser:
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 09, 2009, 20:43:21 μμ »
Tην αληθεια την ειπε ο parathaise , η λεξη " απο", για την Aegean ειναι το τυρακι, η κλασσικη κουτοπονηρη Ελληνικη πρακτικη. Λες και ειμαστε σε κανενα παζαρι και κανουμε κουτοπονηριες.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 09, 2009, 21:13:03 μμ »
για την aegean πολυ δυσκολα θα βρεις εισητηριο στις χαμηλες τιμες που λενε.πρεπει να ξερεις ποτε βγαινουν και μεσα στην επομενη ωρα να κανεις κρατηση.συνηθως βγαζουν περιορισμενο αριθμο εισητηριων οποτε καταλαβαινεις, η ελληνικη τακτικη θα δωσουμε στον δικο μας.

kachakohchang

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 09, 2009, 21:55:08 μμ »
Bγαζει π.χ. προσφορα η airasia και το "from" σημαινει ολες οι πτησεις, ολες οι μερες, μια ΧΑΜΗΛΗ τιμη την οποια τη βρισκεις και τις επομενες μερες...
"Δεν θα γινεις Ελληνας ποτε, Ταυλανδε Ταυλανδε.."
Eυτυχως...

Ρε παιδια δεν ξερω αν εγω ειμαι ειμαι τοσο ατυχος αλλα καμια δεκαρια φορες που εχω πεταξει εσωτερικο δρομολογιο και εχω αγορασει και το εισητηριο κανα μηνα πριν ποτε μα ποτε δεν εχω βρει ουτε καν καλυτερη τιμη με aegean.παντα την βρισκω πιο ακριβη απο την ολυμπιακη.

Τον χειμωνα που περασε με το πετρελαιο να καταβαραθρωνεται, η Airasia κατηργησε τον επιναυλο καυσιμου.
Η παραπανω εταιρια(aegean) εβαλε "καπελο" 6 ψωροευρουλακια στην ηλεκτρονικη(!) συναλλαγη..
"Δεν θα γινεις Ελληνας ποτε Ταυλανδε Ταυλανδε.."
Ευτυχως..
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 09, 2009, 23:06:06 μμ από ParaTHAIse »

Αποσυνδεδεμένος ladybirdsstar

• Φύλο: Γυναίκα
  • Mac OS X 10.5.7 Mac OS X 10.5.7
  • Browser:
  • Safari 4.0 Safari 4.0
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 09, 2009, 23:01:31 μμ »
teosep κι εμενα μου εστειλαν αυτο το mail που λες για τις προσφορες...το κοιταξα για διαφορετικους προορισμους και σε διαφορετικες ημερομηνιες και ΠΑΝΤΑ βρισκω εισιτηριο σε κανονικη τιμη .
Αν η λογικη τους ειναι οτι ενα εισιτηριο των 65 ευρω ξεκιναει απο 39 , τοτε παιζουμε με τις λεξεις...θα πω κι εγω οτι ξεκιναει απο 15!
Οσο δεν υπαρχει ανταγωνισμος οι τιμες θα ειναι απαραδεκτες.

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Browser:
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 10, 2009, 00:35:13 πμ »
Τελος παντων , δεν ειμαστε και αντιπροσωποι της εταιριας, ας παει να πνιγει μαζι με την γυφτικη τακτικη της . Θα συνεχισω να δημοσιευω προσφορες που πεφτουν στην αντιληψη μου ,  μιας και πιστευω οτι ειμαστε ολοι εραστες του ταξιδιου.

Αποσυνδεδεμένος Epikouros

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.1 Firefox 3.0.1
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 10, 2009, 20:50:33 μμ »
Τελος παντων , δεν ειμαστε και αντιπροσωποι της εταιριας, ας παει να πνιγει μαζι με την γυφτικη τακτικη της . Θα συνεχισω να δημοσιευω προσφορες που πεφτουν στην αντιληψη μου ,  μιας και πιστευω οτι ειμαστε ολοι εραστες του ταξιδιου.

'Οπως τα λες, γύφτικη τακτική της. Δεν βλέπεις τι υψηλού επιπέδου διαφημίσεις κάνει ; Αναρωτιέμαι, ο διαφημιστής της πρέπει να είναι ο ίδιος με αυτόν των καταστημάτων JUMBO, διότι προς στην ίδια αισθητική βλέπω να τείνει
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΣ ΗΜΑΣ. ΤΟ ΓΑΡ ΔΙΑΛΥΘΕΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΕΙ
ΤΟ ΔΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΥΝ ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΣ ΗΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ