0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: brainlaugh στις Αυγούστου 24, 2010, 22:12:07 μμ.... Ειδικά αν είναι και άδειο το αεροπλάνο και ρίξεις και κανένα ύπνο.........Στην επιστροφη δεν το εχω πετύχει ποτε αδειο , το αντίθετο , γεμάτο δύστροπους και θορυβώδεις επιβάτες ( Ελληνες εκ αυστραλιας )
.... Ειδικά αν είναι και άδειο το αεροπλάνο και ρίξεις και κανένα ύπνο.........
Επελεξα την Thai για το εσωτερικο δρομολογιο Βκκ-πουκετ,γιατι ειχα ακουσει τα καλυτερα απο ολους οσους εχουν ταξιδεψει.Μαλλον ομως στην περιπτωση μου,η εταιρεια πρεπει να ηταν λιγο "ματιασμενη".Τοσες πολλες αναποδιες, μαλλον την "θεα" τυχη (η ατυχια),θα πρεπει να "χρεωσω" Μετα την "εμπειρια" της πτησης με Qatar,οταν αντικρυσα το αεροπλανο της Thai στο Σουβαρναμπουμ,εμεινα λιγο απορρημενος (εμοιαζε με ταλαιπωρημενο "καραβι" λιγο πριν τον "παροπλισμο" του).Οταν δε, μπηκα στο εσωτερικο,ηθελα να φυγω πισω "τρεχοντας". Μου θυμισε εντονα τα λεωφορεια στην Ελλαδα την δεκαετια του 70'.Μικρες θεσεις "βιδωμενες" ατσαλα στο πατωμα,υφασματα καθισματων "τριμενα" απο την χρηση,ενω οι αποστασεις μεταξυ τους δεν βολευαν ουτε καν τους Ταιλανδους...Τελος παντων.Η απογειωση ηταν τοσο ατσαλη & αποτομη,που μου δημιουργησε προβλημα "ιατρικης φυσεως" (δεν θα επεκταθω)Στην επιστροφη,απο τυχη & μονο δεν πηγα σαν τον Μ@@@@@ στο αεροδρομιο του πουκετ την προγραματισμενη ωρα του δρομολογιου,γιατι τυχαια τσεκαροντας το μαιλ μου,ανακαλυψα οτι η πτηση μου ειχε ακυρωθει & μετατεθει για αργα το βραδυ...Δλδ 10,20 αναχωρηση,καλες 12 στην Βκκ,αντε τωρα να ψαχνεις για Ξεν/χειο 1-2 η ωρα τη νυχτα.Επελεξα να μεταθεσω την πτηση για 1 μερα μετα πληρωνοντας & προστιμο 700μπατ.Ευτυχως δλδ που δεν ειχα & αμεση αναχωρηση για Ελλαδα.Χανοντας ουσιαστικα 2 μερες απο την Βκκ αναγκαστηκα (οχι πως δεν ηθελα) να αλλαξω & το εισητηριο προς Ελλαδα κατα 2 μερες μετα.Αλλο προστιμο 50Ε...