Αποστολέας Θέμα: Pattaya φαγητο  (Αναγνώστηκε 16076 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος macgyver

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6 Firefox 3.6
Απ: Απ: Tips for Pattaya
« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 17, 2010, 19:52:37 μμ »
καλημέρα σε όλους
Απιστευτη πολη και οποιος πάει χανει το μυαλό του
Θετικά:
1.Μασαζ
2.απιστευτο ντοπιο φαγητό
3.Ωραιες Γυναίκες

Αρνητικά:
1.βρώμικη θάλασσα
2.Δραματική αυξηση στην πώληση διαμερισμάτων

Αρχοντα που εχει καλο φαγητο γιατι την τελευταια φορα ηταν ολα πανακριβα κ ψιλοκατασταση κονσερβα!! αν μπορεις να βοηθησεις λιγο..

τοπικα, παραδοσιακα και σε τιμες ταυλανδης... γιατι εδω μεσα μερικοι φιλοι εχουν ξεφυγει κ συζητανε για 2χιλιαρα!! :)))))))))))))

Pascal

• Επισκέπτης
Απ: Απ: Tips for Pattaya
« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 17, 2010, 23:11:28 μμ »
Στο Sailors' soi8 πισω απο το ομονυμο μπαρ πολυ καλο και καθαρο με τα ακριβοτερα Ταυλανδικα πιατα στα 100 baht και τα Ευρωπαικα στα 120-130 baht - μπυρα στα 60 baht.

Αποσυνδεδεμένος aris73

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.0.5 Firefox 3.0.5
Απ: Pattaya φαγητο
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 18, 2010, 00:50:05 πμ »
bella express hotel.μπουφες με 150 bathακια.καθαρο κ αρκετα καλη ποικιλια.

Αποσυνδεδεμένος justyannis

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Dream on,until your dreams come true
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 18, 2010, 13:25:11 μμ »
Να ρίξουμε κι άλλο τις τιμές?Στο εμπορικό Mike's shopping mall,τέρμα πάνω,η μερίδα έχει 50μπατ.Μην περιμένετε πολυτέλειες,αλλά για την τιμή του είναι μια χαρά κι ο σεφ μας κέρδισε με τη συμπεριφορά του.

Αποσυνδεδεμένος macgyver

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 18, 2010, 19:58:26 μμ »
Είσαστε ΑΣΤΕΡΙΑ! :) Θα είναι κανείς Patt Απρίλιο?

Αποσυνδεδεμένος aris73

• *
  • Browser:
  • Firefox 3.0.5 Firefox 3.0.5
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 18, 2010, 23:23:06 μμ »
το carrefour ειναι καλη επιλογη για φτηνο thai food.πολλα μικρα εστιατορια στο ισογειο,με 35-50β η μεριδα.αξιζει..κ αρκετα καθαρα.

Pascal

• Επισκέπτης
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 18, 2010, 23:46:26 μμ »
Είσαστε ΑΣΤΕΡΙΑ! :) Θα είναι κανείς Patt Απρίλιο?
Θα ειμαι εγω απο 28/3 εως 11/4

Αποσυνδεδεμένος Lakisscorpio(The Butcher)

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.8 Firefox 3.5.8
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 25, 2010, 11:17:59 πμ »
παιδες...........καλη ορεξη!!!τελικα δεν ειναι και τοσο ασχημα....πιο πολυ σε ψαρι η γευση που πηγε!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Giannis Nikolakis

• ไทย
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0
    • ยานีส
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 25, 2010, 13:01:27 μμ »
 laki μου άνοιξες την όρεξη με τις φωτό σου...

Αποσυνδεδεμένος pattayanosss

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #24 στις: Ιουνίου 12, 2010, 02:54:56 πμ »
παιδες πολυ καλη λυση οπως ειπαν και οι προηγουμενοι ειναι τα σε ξενοδοχεια τα μπουφε οπως για αργα το βραδυ πολυ καλη λυση ειναι το κεμπαπ που μπορεις να φας σε διαφορα μεροι πχ σοι 8,walking street,εχει σε διαφορα σημεια παγκους..ειναι σαν να τρως σουβλακη!!πολυ γευστικο!και κανει μονο 60-70 baht ;)

Αποσυνδεδεμένος xxaris

• *
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 11, 2010, 23:46:17 μμ »
Με αφορμή τη χθεσινή συνάντηση ταϊλανδέζικων γεύσεων μου ήρθε στο νου η φετινή ανακάλυψη του εστιατορίου Sanpan Swanpaknam στη Pattaya.Κατευθυνόμενοι απο Walking street  προς Big C πάνω στην 2nd Road, περνάμε το Big C και στα 50 μέτρα στρίβουμε δεξιά στο Soi 1.Αφού περάσουμε το Pavilion massage & spa το εστιατόριο βρίσκεται στα 30 μέτρα δεξιά μας.Αφου πληρώσουμε 175 bath είσοδο(για ποτά,νερά πληρώνουμε επιπλέον) έχουμε την δυνατότητα να διαλέξουμε απεριόριστα, φαγητά από 4 τεράστιους μπουφέδες(σαλάτες,ρύζια,noodles,thai food,κρετικά,ψαρικά,θαλασσινά,παγωτό,φρούτα,καφέ).Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως ήταν η μαντεμένια επιφάνεια που βρισκόταν πάνω στο τραπέζι μου.Η απορία μού λύθηκε όταν ο σερβιτόρος τοποθέτησε πάνω σε αυτή ένα σκεύος με κάρβουνα και πανω από αυτό ένα άλλο με την βοήθεια του οποίου μπορουσες να φτιάξεις ότι σούπα ήθελες όπως και να ψήσεις επί τόπου κρέας,ψάρι,θαλασσινα και λαχανικά(υλικά τα οποία τα έβρισκες σε άλλον πάγκο,ωμά).Κορυφαία γαστρονομική εμπειρία.Ο χώρος είναι ανοιχτός(δεν κλιματίζεται),η πελετεία στην πλειοψηφεία της ήταν ντόπιοι(ελάχιστους farang είδα).Προσοχή χρειάζεται στο ωράριο γιατί το εστιατόριο ανοίγει αργά το απόγευμα(δεν θυμάμαι ώρα ακριβώς,σίγουρα μετά τις 1900).Καλή σας όρεξη και μην ξεχάσετε έτω και μια μέρα να αυτοσχεδιάσετε και να μαγειρέψετε μόνοι το δείπνο σας.

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.13 Firefox 3.5.13
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 12, 2010, 10:38:29 πμ »
επισης καλο φαι ειχανε ta sizzler. φυσικα εκει μιλαμε πιο για ειστιατοριο. sizzler εχει στο central στον τελευταιο οροφο και στο εμπορικο με το αεροπλανο (νομιζω ειναι στο ισογειο). το sizzler εχει πιο πολυ ευρωπαικα πιατα αλλα δεν λειπουνε και τα spicy. επισης εχει μπουφε με σαλατες κυριως (ντοματες,αυγα,dressing,λαχανα,καροτο,γιαουρτι,μακαρονια). εφοσον παρεις ενα πιατο ο μπουφες μετα και η coca cola ή φαντα ειναι απεριοριστα. μπορεις να φας μονο απο τον μπουφε με 200 baht ή να παρεις το πιο φθηνο πιατο με 300 baht και μετα να φας απο το μπουφε τζαμπα. H ποιοτητα ειναι εξαιρετικη.
Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω.
Δίνω, παίρνω, ανασαίνω από τα χρώματα, πληθαίνω,
από τ' αρώματα μαγεύομαι και ταξιδεύω.
Γυρεύω για όλους μας το ίδιο όμορφο στέγαστρο,
φτιάχνω φωτιά για όποιον θέλει κόσμο αταίριαστο.

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 12, 2010, 13:56:37 μμ »
σωστος homies απεριοριστο, καλο ,και φτυνο φαγητο!!!

Αποσυνδεδεμένος agadiotis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 12, 2010, 15:42:45 μμ »
Σε ένα εστιατόριο που αξίζει να γευματίσει κάποιος είναι το Ruen Thai Restaurant Pattaya.Εστιατόριο με Ταϊλανδέζικου στιλ κτίρια από τικ το ένα απέναντι από το άλλο, ενώ στο κέντρο βρίσκεται ένας χώρος για τους μουσικούς.Κάθε λίγο εμφανίζονται ομάδες χορευτών από την Ταϊλάνδη φορώντας παραδοσιακές φόρεσες για να εκτελέσει μια ποικιλία παραδοσιακών χορών της Ταϊλάνδης.Το φαγητό είναι σχεδόν όλα από την κουζίνα της Ταϊλάνδης.Βρίσκετε δε απένατνι στο πίσω μέρος του Royal Garden shopping

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 12, 2010, 16:18:53 μμ από agadiotis »
«Ημέρα που δεν γελάς… είναι μία χαμένη μέρα»

Αποσυνδεδεμένος Αρίσταρχος

• Super ~ Sonic Jet
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 12, 2010, 16:32:11 μμ »
Παρότι δεν το επισκέφτηκα  μου έχει μέινει χαραγμένο βαθία.Λόγω του υπέροχου παραδοσιακού μουσικού προγράμματος που είχε όλο το απόγευμα, ξεκίναγε απο τις 7 και σταματούσε στις 10.Προκειμένου να μην ενοχλεί και τους ενοικους του ξενοδοχείου στο οποιο βρίκοταν κολλητα ,(Royal twins εγώ ήμουν στο deluxe τα οποία βρίσκονται απο την εμπρός πλευρά και έχεις ορατότητα στο εστιατόριο.)
Ολα χαράζονται πιο βαθια στο παρθενικό ταξέιδι προς αυτήν την χώρα.Η εμπειρία είναι έντονη και ποτέ δεν την ξεχνάς όσο και να επαναληφθει.Οπως η ταινία ''The Game'' με τον Michael Daglas(δεν ξέρεις τι απο όλα αυτά που συμβαίνουν είναι αλήθινα και τι όχι). Οπως το πρώτο μας φιλί!Οπως τον πρώτο μας έρωτα ως έφηβοι.Ακόμα και τώρα ένας αναστεναγμός βγαίνει απο μέσα μου...!
Πρωτό ταξείδι......Έυχομαι να μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο...να τα κάνω όλα ξανα...όλα πάλι απο την αρχή..

΄
Απόσπασμα απο μήνυμα μου στο φόρουμ τον Μάρτιο που μας πέρασε ''φωτογραφίζοντας ''το συγκεκριμένο εστιατόριο.
Μου λείπει ο αέρας της,ο κόσμος της,τα χρώματα που έπαιρνε κατα την δύση του ηλιόυ η θάλασσα,η παραδοσιακή ζωντανή μουσική που άκουγα απο το διπλανό εστιατόριο του ξενοδοχείου μου όλο το απόγευμα,ένα άρτιο αποτέλεσμα του ξυλοφώνου.Όλα μου λέιπουν..!
Men of vision designed this wonderful machine,men of passion built her.And i hope that it will be said,men of skill and daring flew her

Capt.Adrian Thompson Concorde pilot

........................

Last flight            Heathrow-New York