0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Fried Pomfret "pla jalamet khao tod" Αυτό είναι ένα ωραίο απλό πιάτο που ονομάζεται Fried Pomfret, ή "pla jalamet Khao Tod" στην Ταϊλάνδη. Στην παρακάτω εικόνα, μπορείτε να δείτε το pomfret fish και το αλεύρι ταπιόκα .Πλύνετε και καθαρίστε τα ψάρια και στη συνέχεια καθαρίζετε και τις δύο πλευρές. Μετα τα αλευρώνετε με το αλεύρι ταπιόκα. Θερμαίνεται σε υψηλη θερμοκρασια το λάδι στο τηγάνι και όταν καψει , τηγανιζετε τα ψάρια από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρετε με φρέσκα λαχανικά και μια σαλτσα που γίνεται από καυτό τσίλι, κρεμμύδια και ίση ποσότητα χυμό λάιμ και σάλτσα ψαριών (fish sauce) .Καλη ορεξη
Geo , γενικά πάντως με τα ψάρια , ΔΕΝ , ... άνοστα ! !
Παιδιά εκείνη την πολυ νόστιμη καυτερή σαλτσίτσα ελαφρώς κιτρινοπή με τις ροδελες πιπεριάς ξέρει κανεις πως γίνεται;