0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ουτοπικέ για μια ακόμα φορά ευχαριστούμε για το αναλυτικό και διαφωτιστικό πόστ σου Θα ήθελα ωστόσο κάποιες περαιτέρω πληροφορίες όσο αφορά το επάγγελμα των μηχανικών στην χώρα και πιο συγκεκριμένα του μεταλλειολόγου μηχανικου.Είμαι μεταλλειολόγος μηχανικός στην Ελλάδα με εξειδίκευση στα λατομεία και τα ορυχεία και ψάχνω να βρώ μια αντίστοιχη θέση στην Ταυλάνδη.Τι ακριβώς παίζει νομικά και οικονομικά με το συγκεκριμένο επάγγελμα;Εμπίπτει στις γενικότερες απαγορευμένες θέσεις των πολιτικών μηχανικών η μπορώ να ελπίζω για μια "θέση στον ήλιο";Υπάρχει κάποιος Έλληνας στην Ταυλάνδη που να εργάζεται ως μεταλλειολόγος μηχανικός σε κάποια εταιρία (γραφείο η λατομείο);Ευχαριστώ για την βοήθεια!
Να επαναλάβω ότι ένας μηχανικός γενικά (όχι μόνο πολιτικός) μπορεί να εργαστεί σε τεχνική εταιρεία ως σύμβουλος χωρίς πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι δεν έχει δικαίωμα υπογραφής. Δηλαδή ο πολιτικός δεν μπορεί να υπογράψει στατικά, ο Μηχανολόγος Η/Μ κ.τ.λ. Δεν μπορεί να έχει θέση εργοταξιάρχη επίσημα (δηλαδή να είναι μέρος οργανογράμματος).Να σας ενημερώσω κιόλας ότι υπάρχει περίπτωση να αναλάβω ένα proeject κάτω.Αν υπάρχουν έλληνες μηχανικοί διαφόρων ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται να κατέβουν ας επικοινωνήσουν μαζί μου.Ευχαριστώ
Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει, αν είναι εφικτό να βγάλει κάποιος work permit έχοντας βίζα non immigrant O ή πρέπει να είναι απαραίτητα non immigrant B? Ευχαριστώ
With Non-O (married visa) is not a problem
......Μπορεί να πάρει non O ως σύζυγος μου,.... : WRONG