0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή μπερδεύτηκα, νομίζω πως είναι ιδανικότερο να κάνεις το συνάλλαγμα σου όταν είναι 1€=40bht παρά όταν είναι 1€=39 baht.
επίσης είναι προτιμότεο να κάνω την συναλλαγή μου σε ανταλλακτήριο στην Αθήνα ή να πάω σε κάποιο στην Ταιλάνδη?
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Αν βρώ ανταλλακτήριο με ισοτιμία σωστή γιατί να μην το κάνω? Δλδ παίζει να έχουν καλύτερη ισοτιμία στην Ταϊλάνδη απ την κανονική? Μπορεί για παράδειγμα αντι για 1/40 να είναι 1/41?
Eυχαριστώ πολύ! Έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένη τράπεζα ?
Αν εννοείς στην Ταϊλάνδη .... http://bankexchangerates.daytodaydata.net/default.aspx
Nαι αυτό εννοώ. Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο την στήλη με το "from EUR500-100"?? Απο ATM είναι το ίδιο ή μόνο μέσα στην τράπεζα?Σόρρυ αν σε κουράζω αλλά 1η φορά βγαίνω κ εγώ εκτός Ευρώπης.
Αναφέρεται σε χαρτονομίσματα 500 ή 100 ευρώΤα ΑΤΜ έχουν καλύτερο rate αλλά , αν υπολογίσεις και αυτα που κρατάνε οι τράπεζες ... δεν πολυσυμφέρει
🍊อัตราแลกเปลี่ยนที่ SuperRich SPR (สำนักงานใหญ่)🍊 📞สอบถามข้อมูลโทร 02-655-2488📲Line: @SuperRich (มี@ด้วยนะคะ) #SuperRich #MoneyExchange pic.twitter.com/p2Ugvs6DdP— SuperRich SPR 🍊 (@superrich1965) August 11, 2017
🍊อัตราแลกเปลี่ยนที่ SuperRich SPR (สำนักงานใหญ่)🍊 📞สอบถามข้อมูลโทร 02-655-2488📲Line: @SuperRich (มี@ด้วยนะคะ) #SuperRich #MoneyExchange pic.twitter.com/p2Ugvs6DdP
καλημέρα σας πιο είναι το όριο που μπορείς να έχεις μαζί σου σε συνάλλαγμα ανά άτομο