0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ας υποθέσουμε ότι έχεις ένα έμπιστο άτομο ή την ταϊλανδή γυναίκα με το όνομα της οποίας θα ανοίξεις την επιχείρηση. σε τέτοια περίπτωση τι χαρτιά χρειαζόμαστε?
Uploaded with ImageShack.us
καλησπερα σας .Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε αν υπαρχουν θεσεις Πολιτικων Μηχανικων στην Ταιλανδη .Δηλαδη αν το επαγγελμα αυτο μπορει να σου εξασφαλισει νομιμη διαμονη εκει.Για να σχηματισεις μια επιχειρηση(πχ, εστιαση, διασκεδαση ), ποια ειναι η γνωμη σας, σχετικα με την τοποθετηση μου.Ανοιγμα ξενης εταιριας στο ονομα μου, γαμος με ταυλανδη και ανοιγμα επιχειρησης στο ονομα της , ντοπια εταιρια, η καποιο ιδωτικο συμφωνητικο με ντοπια εταιρια , ωστε να φαινονται αυτοι ως εκπρωσοποι της δικιας μου επιχρειρησης και εγω να εχω σχεση με αυτους μεσω καποιας εξαρτησης.Ισως να μην ξεκαθαρος, διοτι ισως να μην μπορω να εκφραστω ελευθερα!ευχαριστω για το χρονο σας
http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=6758.0http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=378.0κοιτας πρωτα εδω νομιζω τα παιδια περιγραφουν ακριβως τι χρειαζεσαι και τι συμβαινειο ναμτοκ ποιο πανω σου αναφερει τι να προσεξεις.σιγουρα θα ακουσεις πολλα,κατα την γνωμη μου το να πετυχεις ειναι ενα πακετο πραγματων και βεβαια χρειαζεται και ο παραγων τυχη.διαβασε προσεχτηκα,πηγαινε να δεις και οχι βεβαια για λιγες μερες και μετα αποφασισε
Κύριοι καλησπέρα,Εδώ και καιρό σκέπτομαι να τολμήσω μια επιχειρηματική ιδέα στη Ταϊλάνδη.Εδώ και μερικά χρόνια, χόμπιστικα, έχω δημιουργήσει μία μικρή εταιρία.Το αντικείμενο αυτής της εταιρίας, είναι η χειροτεχνία, παράγοντας διάφορα αντικείμενα, από ξύλο, πέτρα…, τα οποία πουλάω χονδρική σε διάφορα μαγαζιά της Ελλάδος.Σκέπτομαι που λέτε να ανοίξω μια μικρή γραμμή παραγωγής στη Ταϊλάνδη, που σαφώς θα έχω μειωμένα λειτουργικά έξοδα αλλα κυρίως θα μου επιτρέψει να είμαι εκεί παραγωγικά, μερικούς μήνες το χρόνο. Για να δω λίγο το budget όλου αυτού του εγχειρήματος χρειάζομαι τη βοήθεια σας.Οι πληροφορίες που χρειάζομαι είναι:1) Κόστος ανοίγματος εταιρίας στη Ταϊλάνδη (προτιμώ χωρίς τη συμμετοχή Ταϊλανδού πολίτη) 2) Κόστος ενοικίαση ενός χώρου σαν εργαστήριο παραγωγής περίπου 200 τ.μ 3) Κόστος μεταφοράς προϊόντων από Ταϊλάνδη σε Ελλάδα. Containers, Τελωνεία και ότι άλλο μπορεί να είναι. 4) Μέσο κόστος ημερομισθίου εργαζομένων, ΙΚΑ, κτλ 5) Φορολογικό καθεστώς Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.