0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο πρόσφατο ταξίδι που έκανα με την qatar θέλω και εγώ να προσθέσω και την δική μου εμπειρία , σωστός ο teosep σχετικά με το αεροδρόμιο πολύ λίγο για την 5στερη εταιρία που φιλοξενεί , στα λεωφορεία η ψύξη πρέπει να είναι μονοψήφια και εάν περιμένεις μέσα αρκετή ώρα μέχρι να μπείς στο αεροπλάνο το κρύο το έχεις σίγουρο . ΠΡΟΣΟΧΗ πολύ εάν έχετε βγάλει το εισιτήριο μέσω ιντερνετ με κάρτα να την έχετε μαζί σας , π ρ ώ τ η φορά μου το ζήτησε εταιρία σε τσεκ-ιν στον Λευτέρη και αναγκάστηκα να πάω να την πάρω , αλλιώς δεν γινόταν τίποτε και προτού μου πείτε κάτι , ξέρω ότι περιέχεται στους όρους έκδοσης εισιτηρίου , αλλά δεν μου την έχουν ζητήσει ποτέ ούτε σε τσεκ-ιν ούτε σε ξενοδοχείο ποτέ παρ΄ότι όλες τις φορές την είχα , εκτός από αυτή την φορά γιαυτό λοιπόν προσοχή .
Στον γυρισμο μας βεβαια κατα την απογειωση ηταν μια ομαδα κοριτσιων που ολες φορουσαν φορμες με την ελληνικη σημαια (ΗΕLLΑS ΤΕΑΜ) απο καποιο συλλογo γυμναστικης δεν θυμαμαι ακριβως οπου ενω ολοι ειμασταν δεμενοι καθως το αεροπλανο απογειωνοταν μια απο αυτες λυθηκε ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΛΑ!!!!ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΔΙΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ...αλλα η πρωτη εκει το χαβα της το εκανε για αρκετη ωρα και μου εκανε εντυπωση πως το πληρωμα δεν της ειπε τιποτα....για του λογω το αληθες η φωτο ειναι απο το κινητο μου κατα την απογειωση...ANTΕ ΠΑΛΙ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΜΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ