0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ταξιδεψα πριν λιγο καιρο με την qatar και ειλικρινα εντυπωσιαστηκα απο το πρωτο σκελος της διαδρομης απλα στην επιστροφη αποφασισα να μην την χρησιμοποιησω ποτε ξανα.10ωρη αναμονη σε ενα πολυ μικρο αεροδρομιο δεν προσφερουν καταλυμα και το voucher fγια φαγητο μονο αν παραπονεθεις θα σου το δωσουν,Για το επιπεδο του φαγητου ...............Α και η βιζα υποχρεωτικη και 35 δολλαρια για μια βολτα εξω.Thai και παλι thai
Ουτοπικέ , πως είναι τα πράγματα εκεί ? ? άντε πες τίποτα
Για άλλη μια φορά η Κατάρ άφησε άριστες εντυπώσεις.Αεροσκαφος Α321 για Ντόχα !!! Με usb για φορτιση σε λαπτοπ σε κάθε θέση!με προσωπικές οθόνες και το μισό άδειο !!!Τρομερή βελτίωση στο φαγητό , άψογο προσωπικό (7 χρόνια βραβεύεται ως το καλύτερο πλήρωμα καμπίνας παγκοσμίως)2 ώρες αναμονή στην Ντόχα , ξεμούδιασμα κ μετά...Μποϊνγκ 777-300 για Μπανγκόκ .... απλά τέλειο (πάλι άδειο)
εδω βρισκεται και η απορια μου,γιατι δεν κατεβαζουν τις τιμες,παρα προτιμουν αυτην την κατασταση ?Ψαχνοντας για το Πασχα,βλεπω κατι τιμες & με πιανει απογοητευση...Απο το επισημο site βλεπω γυρω στα 800 ευρο,τιμη που ειναι απαγορευτικη για "κατω",ειδικα με τα "σημερινα"τεκτενομενα εδω στην Ελλαδα...Τωρα αν καποιος εμπειρος "ταξιδευτης" με Qatar,μπορει να πει αν πρεπει να περιμενω μεχρι τελευταιες μερες για φτηνοτερα η οχι, ας κανει ενα κοπο να γραψει...
το πλεονεκτημα της πορτας φανταζομαι.σιγουρα το 777-300 ειναι καλυτερο απο τα ερμπας που εχουμε πεταξει κατα καιρους.
εγώ θα είμαι Πατόνκ 25.12 αλλά πολύ αργά αφου φτάνω Πουκέτ 12.05 το βράδυ. dd.sweis θα μείνω μπορεί να τα πούμε εκεί. Τώρα κάτι νέο με πήραν τηλέφωνο από το πρακτορείο και μου είπαν ότι η quatar μου άλλαξε την πτήση για πουκέτ κατά μισή ώρα αργότερα.Καλά έχει δικαίωμα ενώ έχεις πληρώσει το εισιτήριο να σου το αλλάζει όποτε θέλει? 9 συνεχόμενες φορές ταξίδεψα με thai και ποτέ δεν είχε συμβεί τίποτα.Κατάρα έχει πέσει, η η quatar δεν είναι και τόσο σοβαρή εταιρία κάποιος που έχει ξαναταξιδέψει με quatar του έχει συμβεί κάτι τέτοιο....
εγω παντως πεταω την κυριακη για ταιλανδη μεσω φρανκφουρτης....με πτηση στις 8.30 το πρωι....θα ειναι κανενας στην ιδια πτηση μηπως?