0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η quatar δεν είναι και τόσο σοβαρή εταιρία κάποιος που έχει ξαναταξιδέψει με quatar του έχει συμβεί κάτι τέτοιο....
πω-πω πως το ξέχασα;να γράψω τα τραγικά που συνέβησαν στο ταξίδι μου με την qatar τον Φεβρουάριοξεκίνημα από την Αθήνα όπου μου δίνουν το εισιτήριο για ντόχα και μια κάρτα μετεπιβίβασης ,χωρίς αριθμό θέσης, χρώματος κίτρινη και μου λένε ότι στην ντόχα που θα κάνω τσεκ θα την συμπληρώσουνπρώτη φορά ήταν ,δεν ξέρω την διαδικασία, οπότε λέω καλά και συνεχίζω...το αεροπλάνο μια χαρά ήταν, η διαδρομή το ίδιο ,το φαΐ δεν θυμάμαι-δεν με απασχολεί και τόσοστην προσγείωση δεν ξέρω γιατί αλλά ο τύπος δεν μπορούσε να το ευθυγραμμίσει και το αεροπλάνο 100-200 μέτρα πάνω από το έδαφος, να κάνει ακόμα δεξιά-αριστερά να το φέρει στην ευθεία, τραγικόμε τα πολλά προσγειώνεται και έρχεται ένα λεωφορείο να μας πάρειδιαδρομή κανά 10-λεπτο σε σημείο που να αναρωτιέμαι αν θα πάμε με το λεωφορείο στην bangkokκάνει μια στάση ,πάω να βγω,βλέπω ότι δεν κουνιέται κανείς και ξανακάθομαιστο σημείο αυτό βλέπω στο λεωφορείο κάποιο σχέδιο που μου εξηγεί το κίτρινο χρώμα στην κάρτα μετεπιβίβασης και ησυχάζωστην επόμενη στάση κατεβαίνω και εκεί αρχίζει το πανηγύριέλεγχος για να μπεις στο αεροδρόμιο και να πρέπει να περάσουν πάνω από 500 άτομααφού πέρασε κανά τέταρτο και έριξα τα καντήλια μου, συνεχίζω...βρίσκω που είναι το σημείο για το εισιτήριο και περιμένωέρχεται η σειρά μου, της λέω τί μου είπαν στο ''Βενιζέλος'' και ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ η γκόμενα;;;;;;;;;;;;''λυπούμαστε αλλά δεν έχει θέσεις το αεροπλάνο, θα πρέπει να περιμένετε μήπως έχει καμιά ακύρωση''''πηγαίνετε να φάτε κάτι και ξαναελάτε σε καμιά ώρα''επιμένω και έρχεται άλλη μία που λέει τα ίδιαη αναμονή ανάμεσα στις πτήσεις ήταν 2 ώρες, αλλά μ'αυτά και με τα άλλα είχε περάσει ήδη η μία και απέμεινε μόνο 1 ώρα μέχρι να αναχωρήσει η πτήση για BKKτί να κάνω; πάω για καφέ να το φιλοσοφήσωλέω ένα καφέ, μου λέει το ποσό στο δικό τους νόμισμα,λέω σε ευρώ , μου λέει όχι, της λέει άντε γαμ...σου εσύ, ο καφές, η ντόχα και το κατάρξαναπάω για το εισιτήριο,τίποταμε τα πολλά αποφασίζω να κάνω κάτι, να ρωτήσω αλλού, γιατί δεν έβλεπα να φεύγωκαι ευτυχώς πάω σε ένα κυκλικό γκισέ στην μέση της αίθουσας όπου η κοπέλα με εξυπηρετεί σε 5 λεπτά και μάλιστα όταν της είπα αυτά που μου είπε η άλλη γέλασε και μου είπε: ''αν περιμένατε 1 ώρα θα έφευγε το αεροπλάνο''συνεχίζεται...
επιβίβαση στο 777μια χαρά η πτήση, ώσπου φτάνουμε στο BKKπάλι τα ίδιανα μην μπορεί ο πιλότος να το ευθυγραμμίσει και να κάνει ελιγμούς πάνω από το έδαφοςδεύτερη φοράο γυρισμός τώραεπειδή είχε καθυστέρηση το αεροπλάνο από phuket έφτασα στο παρά 5 στο γκισέ της qatar και ψιλοέκλεινανη κοπέλα με το που είδε το εισιτήριό μου, αμέσως ακύρωσε ένα άλλο που είχε βγάλει πριν, προφανώς ένα από εκείνα που βγαίνουν όταν υπάρχουν καθυστερήσεις ή ακυρώσεις και έβγαλε το δικό μουεπιβίβαση στο αεροπλάνομια χαρά και πάλιΟΜΩΣ στην προσγείωση πάλι τα ίδιαμονο που αυτή την φορά δεν μπόρεσε να το ευθυγραμίσει και του έδωσε ώθηση και το ξαναπογείωσεμοναδική αίσθηση να παίρνει εκείνο το ''τέρας'' ώθηση και να παίρνει ύψος, αλλά ταυτόχρονα και προβληματισμόςτρίτη συνεχόμενη φορά με την ίδια εταιρία, δεν είναι και λίγο αναμονή στην ντόχα για Αθήναη πτήση είχε καθυστέρηση περίπου 45'από Αθήνα έπρεπε να πάρω και άλλο αεροπλάνο,με χρόνο αναμονής 1 ώρα, οπότε όταν στην διάρκεια της πτήσης συνειδητοποίησα ότι με το που θα προσγειωθούμε έχω μόνο ένα τέταρτο περιθώριο, πήγα και μίλησα στις αεροσυνοδούςμέχρι να βγάλω άκρη είδα και έπαθαεγώ να λέω ότι έχω και άλλη πτήση καπάκι και δεν προλαβαίνω λόγω της καθυστέρησης και να ειδοποιήσουν το έδαφος για να με περιμένουν και αυτές να λένε ότι η καθυστέρηση είναι μέσα στα προβλεπόμενα όρια και δεν φέρουν ευθύνηβρε κούκλα μου, να της λέω, χέσε την ευθύνη, απλά ειδοποίησε για την καθυστέρηση και ότι έχετε έναν επιβάτη που έχει μετεπιβίβαση σε ένα τέταρτο και δεν ζητάω κάτι άλλοαφού με τα πολλά έγινε η συνεννόηση, ο πιλότος απ'ότι κατάλαβα αύξησε λίγο ταχύτητα και κέρδισα 5' λεπτάστο ''ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ'' με περίμενε ένα παλικάρι της ''OLYMPIC'' με το εισιτήριό μου στο χέρι και με πήγε σε 5' λεπτά στο σημείο αναχώρησηςμε τον ασύρματο ειδοποίησε για την βαλίτσα μου και χάρη σ'αυτόν πρόλαβασημείωση ότι στο ''ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ'' έχω πάει 50 φορές, αλλά μόνος μου δεν νομίζω να προλάβαιναβέβαια για κάθε ενδεχόμενο μου είχαν βγάλει και άλλο εισιτήριο με την επόμενη πτήσηbusiness παρακαλώ...αυτά με την εμπειρία μου από την qatarείναι μόνο τα γεγονότα που συνέβησαν και καμία δική μου άποψη ή κριτικήτο μόνο που θέλω να πω εγώ είναι ότι όταν έχει κάποιος μετεπιβίβαση, καλό θα ήταν ο ελάχιστος χρόνος μεταξύ των 2 πτήσεων να είναι τουλάχιστον 3 ώρες για κάθε ενδεχόμενοειδικά αν δεν υπάρχει γνώση του αεροδρομίου