Αποστολέας Θέμα: προσωπική εμπειρία με qatar  (Αναγνώστηκε 53693 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MAIKOA

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 12.0 Firefox 12.0
Απ: προσωπική εμπειρία με qatar
« Απάντηση #45 στις: Μαΐου 30, 2012, 22:16:51 μμ »
:D :D :D :D :D :D :D :D απιστευτος ο yiannis

φιλε balitsas πραγματικα πρεπει να ησουν πολυ ατυχος ειδικα στο τι συ ετυχε στις προσγειωσεις,δεν βρισκω κανεναν αλλον λογο περαν του δυνατου αερα γιατι στα τελευταια μετρα το πηδαλιο το παιρνει ο πιλοτος οσο για την ξανα απαγειωση που ειχες προφανως δεν το κατεβασε εγκαιρως και ειδε οτι ο διαδρμος δεν του εφτανε και ξαναεδωσε ωθηση.

καλο ταξιδι και σου ευχομαι να μην εχεις αλλες ατυχιες
Αυτό ακριβώς έγεινε, και στην τελική ευθεία δηλαδή λίγο πριν την προσγείωση το αεροπλάνο το προσγειώνει ο συγκυβερνήτης εκτός και εάν είναι πολύ δύσκολη προσγείωση όπως τώρα και μάλλον το είχε ο Captain.
Aυτό το έχω δεί πάνω απο τριακόσες φορές που ταξίδευα και καθόμουνα  στο πιλοτήριο.
Να είμαστε πάντα όλοι   καλά  !!

Αποσυνδεδεμένος natasa

• **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 18.0 Firefox 18.0
« Απάντηση #46 στις: Ιανουαρίου 24, 2013, 18:46:28 μμ »
φετος ταξιδεψα πρωτη φορα με καταρ,μετα απο Ται μου φανηκε καπως ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα ποιοτητας στο Ταξιδι μου!!Καταρχας το αεροπλανο Αθηνα Ντοχα ειναι παρα πολυ μικρο για 4 ωρες ταξιδι θα ελεγα ακρετα κουραστικο,με την σταση στην Ντοχα με τα χιλια ζορια ξανα μπηκα παλι στο αεροπλανο της καταρ να συνεχησω προσ τον προορισμο μου!!!Φυσικα ειχαμε καθυστερηση 45 Και οταν πηγαιναμε αλλα και οταν γυριζαμε!!!Παραληγο να χασω την ανταποκριση μου και τα νευρα μου κροσια!!! :-[
δρόμος δεν υπάρχει,
τον δρόμο τον φτιάχνεις προχωρώντας..."

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Browser:
  • Chrome 24.0.1312.52 Chrome 24.0.1312.52
« Απάντηση #47 στις: Ιανουαρίου 24, 2013, 20:01:56 μμ »
Τα παλιά τα μεγαλεία πρέπει να αρχίζουμε να τα ξεχνάμε δυσρυχώς....

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Browser:
« Απάντηση #48 στις: Ιανουαρίου 24, 2013, 20:45:06 μμ »
Παιδιά εγω ειχα ταξιδέψει με την Qatar air και το 2009 και το 2010 δύο φορές και δεν ειχα κανένα απολύτως παράπονο.(τιμή ηταν στα 480-500 euros).
Tα αεροσκάφη αψογα και καινούργια με ολα τα Comfort αλλά απο την μια ειναι εξυπηρετικότατη για αναχώρηση απο Athene -Bangkok ενώ απο την αλλη ειναι απο τις ακριβότερες.
"Καίει" παιδιά η τιμή της για αναχώρηση απο Athene με αποτέλεσμα να επιλέγονται ινδιάνικες διαδρομές απο αλλες Ευρωπαικές πρωτεύουσες.(υπάρχουν τα 80-90 euros για round trip σε μια βόρεια χώρα και η τιμή για Bangkok ερχετε στα 600 euros).
Κάποια Νορβηγική εταιρεία θα ξεκινήσει απο Ιούνιο απο οτι επεσε στο μάτι μου σήμερα και ηταν πολλύ καλή στα 500 euros.
Αλλοι την κατηγορούν οτι εχει -πάει να πάρει την γραμμή για New York και "βολεύει" την Europe σαν arbitrage.
Δεν παίρνω θέση γιατί εμάς προορισμός μας ειναι γενικά η Ασία και ειδικότερα η Ταυλανδάρα.
Προκαλούν οντως shock τα 800 euros Bangkok και αναβολές.....

Παρακάτω παραθέτω επίσημο απο το U.S.A Department of Transportation (air) και πώς κατά την διάρκεια των ετών 2007 -2012 κόπηκαν κατά 14% οι εσωτερικές πτήσεις στα Αμερικάνικα αεροδρόμια ενώ σε ορισμένα οπως τα Cleveland, Memphis, Pittsburgh και St. Louis οι μειώσεις των πτήσεων εφτασε και το 40%.
Το παραθέτω απλώς για ενημέρωση που κυρίως εστιάζετε στην 3 σελίδα.

Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Browser:
« Απάντηση #49 στις: Ιανουαρίου 25, 2013, 11:55:35 πμ »
 Εχω ταξιδέψει με Σίγκαπουρ το 2006.με Κατάρ το 2007, και φυσικά με ται αρκετές φορές. Τότε η
Σίγκαπουρ και η Τάι ήταν ανώτερες από τη Κατάρ, έστω με μικρή διαφορά.Τώρα έτσι και αλλιώς μόνο Κατάρ έχουμε με αυτή θα πορευτούμε.το σοβαρότερο είναι οι τιμές που πετάνε μη καταντήσουμε να πηγαίνουμε με καμιά  ''άφρικαν'' στο τέλος όπως μας έκαναν οι ''σωτήρες μας''

Αποσυνδεδεμένος paris1973

• **
  • Browser:
« Απάντηση #50 στις: Ιανουαρίου 25, 2013, 12:18:51 μμ »
ας ετοιμαζομαστε για ομαν αιρ

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Browser:
Απ: QATAR-προσφορά
« Απάντηση #51 στις: Ιανουαρίου 25, 2013, 23:19:39 μμ »
To εχω ξαναγράψει η Qatar ειναι καλή μάλιστα πολυ καλή σαν εταιρεία αλλά πανάκριβη στην τιμή για Athene -Bangkok 800 euros.....επομένως για τον επιβάτη κακή με αποτέλεσμα οι επιβάτες ενδεχομένως να μειώνουν τον χρόνο παραμονής
στην Bangkok και κάνουν ενα stop 1-2 ημέρες σε κάποια Ευρωπαική πρωτεύουσα.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν θα πιώ η θα φάω και που θα καθίσω στο αεροσκάφος γιατί αποφεύγω τα catering.
Ενα απο τα οποία προτιμάει ο επιβάτης ειναι να φεύγει οσο το δυνατόν αργά το βράδυ κατά την επιστροφή  απο την χώρα
προορισμού (καλύπτετε απο την qatar) και η τιμή.
Ενα αλλο που εχω παρατηρήσει (πιθανόν και να ειναι τυχαίο) οτι μετά απο και το ταξίδι του Αμερικάνου Προέδρου Obama στην Βangkok και επειδή παρακολουθώ το θέμα πάνω απο 6 μηνο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες οι τιμές ειναι ακίνητες με αποτέλεσμα να τσεκάρω τον router μου αν ειναι on η κόλλησε.
Παγωμένες οι τιμές παιδιά 780 -830 euros αν και απο οτι βλέπω μετα απο τα forecast για τεράστια ανάπτυξη της Ασίας παγκοσμίως τα επόμενα χρόνια και τεράστια ανοδο της middle class μεσαίας τάξης θα πιάσουμε η θα δούμε και το 1000.
Μήπως αντικατέστησε την Thai air στις τιμές?(η οποία τελικά εγκατέλειψε την Ελλάδα και διατηρεί ακόμα πανάκριβες τιμές και σε αλλες Ευρωπαικές πρωτεύουσες).
Με βλέπω να ακολουθώ Ινδιάνικες διαδρομές στα επόμενα ταξείδια και αν δεν βρούν φίλοι απο Μιλάνο (ΜΧP) καμμία προσφορά να πηγαίνω Amsterdam η Norway.
Δεν ειναι πρόβλημα τα 200 -250 euros που θα δώσουμε μια δύο φορές τον χρόνο παραπάνω που ενοχλεί τον επιβάτη αλλά οτι τον εκμεταλλεύονται και τον πιάνουν κορόιδο.
Πολυ καλή εταιρεία πολύ καλό προσωπικό πολυ καλά αεροσκάφοι (τα καλύτερα)....αλλά ακριβές τιμές.
Επομένως....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 26, 2013, 12:32:27 μμ από Jello Biafra »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος stelios58

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Browser:
« Απάντηση #52 στις: Ιανουαρίου 26, 2013, 00:07:01 πμ »
εγω ταξιδεψα χθες απο αιγυπτο για μπανγκοκ με καταρ 905 ευρω business class με αφιξη στην ντοχα 21.40 και αναχωρηση για μπανγκοκ 01.20
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 26, 2013, 12:32:41 μμ από Jello Biafra »

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Browser:
  • Chrome 33.0.1750.117 Chrome 33.0.1750.117
Απ: Tα νέα της Qatar airways
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουαρίου 27, 2014, 15:59:45 μμ »
Παρεπιπτόντως, στο ταξίδι ΒΚΚ - Αθήνα - ΒΚΚ που θα κάνω με την γυναίκα μου και τη νεογέννητη κόρη μου, (στην αγγαλιά μας), η πτήση με τις χειρότερες θέσεις που μου έχουν δώσει είναι αυτή του σκέλους Αθήνα - Ντόχα... τα παιδία της Qatar στην Αθήνα φυλάνε τις καλές θέσεις για τα "δικά" τους παιδιά και δεν τους νοιάζει να εξυπηρετήσουν όταν υπάρχει ανάγκη...
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος Travel69

• **
  • Mac OS X Mac OS X
  • Browser:
  • Safari 7.0 Safari 7.0
Απ: Tα νέα της Qatar airways
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουαρίου 28, 2014, 06:53:06 πμ »
Κανονικά ειναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν θέσεις ανάμεσα στα χωρισματα και να βάλουν ενα μικρο κρεβατακι μπροστά σας. Αλλα ειναι ζώα στην Qatar διότι και εγω ταξίδεψα με την γυναίκα μου και τον γιο μου 15 μηνών και ήταν απαράδεκτοι.

• Browser:
  • Chrome 33.0.1750.117 Chrome 33.0.1750.117
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουαρίου 28, 2014, 07:57:42 πμ »
Επειδή εμείς μένουμε Ταϊλάνδη η εξυπηρέτηση από εδώ ήταν άψογη. Αλλά θέλω να σημειώσω πως προφανώς τα ζώα είναι κάπου στην Ελλάδα αφού στο σκέλος Αθήνα - Ντόχα μας καταχώνιασαν άγρια! 
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

• Browser:
  • Chrome 34.0.1847.131 Chrome 34.0.1847.131
« Απάντηση #56 στις: Μαΐου 02, 2014, 06:02:53 πμ »
Με την ολοκλήρωση του ταξιδιού είναι καιρός να γράψω 2-3 λογάκια για την πεντάστερη (ο Θεός να την κάνει) Qatar.
1) Ο στόλος των αεροπλάνων αρκετά καλός, (το 777-ER το θεωρώ ίσως το καλύτερο αεροπλάνο αυτή τη στιγμή),αν και στο σκέλος Ντόχα - Αθήνα το αεροπλάνο ήταν πολύ μικρό και άβολο όταν έχεις το παιδί αγκαλιά 5 ώρες σχεδόν έστω και στο χώρισμα.
2) Το service στη διάρκεια των πτήσεων θα το χαρακτήριζα καλό απλά, ίσως λίγο τσιγγούνικο. Γενικά εκτός των διαστημάτων των γευμάτων δύσκολα έβλεπες φροντιστή να κινείται στο αεροπλάνο. (Επειδή είχαμε τη μικρή ερχόντουσαν που και που να παίξουν μαζί της αλλά δεν νομίζω πως οι άλλοι επιβάτες είχαν ίδια αντιμετώπιση). Επίσης στη διάρκεια της νυχτερινής 7ωρης πτήσης τα φώτα με το ζόρι να σβήσαν κάνα 2ωρο να κοιμηθούμε (απαράδεκτο...)
3) Η τήρηση των ωραρίων της εταιρείας χωρίς καθυστερήσεις στην αναχώρηση θα έλεγα ότι σε κανένα σκέλος του ταξιδιού δεν υπήρξε ακριβής. Ειδικά δε στο σκέλος ΒΚΚ - Ντόχα είχαμε καθυστέρηση μιας ώρας, με αποτέλεσμα να μας πάρουν από το ένα αεροπλάνο στο άλλο στο Κατάρ για να προλάβουμε ενώ στο Αθήνα - Ντόχα ο πιλότος αφού μπήκαμε μας ανακοίνωσε πως θα καθυστερήσουμε μια ώρα λόγω κίνησης που στην πορεία μειώθηκε και φύγαμε ένα τέταρτο καθυστερημένοι. Την τελευταία διετία η Qatar έχει πολλές τέτοιες καθυστερήσεις.
4) Διαχείρηση αποσκευών. Είχαμε την εμπειρία να παραλάβουμε στην άφιξή μας στην ΒΚΚ το καροτσάκι της μικρής σπασμένο. Μετά από πολύ αναζήτηση για να βρούμε ποιος διαχειρίζεται τις αποσκευές μας κράτησαν το καρότσι για επισκευή ή αντικατάσταση.
5) Τελευταίο και κυριότερο... Το αεροδρόμιο στη Ντόχα είναι από τις μεγαλύτερες κωμωδίες αεροδρόμια που έχουν υπάρξει ποτέ... Θα το χαρακτηριζα χειρότερο και από το παλαί ποτέ δικό μας Ελληνικό. Όλες οι μετακινήσεις με λεωφορία αφού δεν υπάρχει καμία φισούνα. Είσοδος στην πύλη χωρίς καμία προτεραιότητα και αναμονή του λεωφορείου που θα σε πάει στο αεροπλάνο για μισή ώρα σε ένα μη κλιματιζόμενο υπόγειο... ακολούθως 200 μέτρα από την πύλη - αεροπλάνο και άλλη μισή ώρα να περιμένει το λεωφορείο μπροστά στη σκάλα μέχρι να μπούμε μέσα... Μετά από αυτά οι ανύπαρκτοι χώροι εστίασης είναι σταγόνα στον ωκεανό...
Η γενική εικόνα που μας άφησε η εταιρία είναι πως απέχει πολύ από τον παλιό καλό της εαυτό. Δεν ξέρω με ποιον τρόπο παίρνουν τα αστέρια αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα την χαρακτήριζα Value For Money...

Αποσυνδεδεμένος MIKEGR

• **
  • Browser:
  • Firefox 33.0 Firefox 33.0
« Απάντηση #57 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 20:11:09 μμ »
επιστροφη απο Μανιλα με Εtihad και μετα με Καταρ.
Ολα οκ.
Αν και καθυστερησε στην αφιξη, γενικα την θεωρω  ανωτερης κατηγοριας απο τις αλλες εταιρειες

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Browser:
« Απάντηση #58 στις: Δεκεμβρίου 01, 2014, 20:35:55 μμ »
μπορεις να μας πεις τι εντυπωσεις ειχες απο το σερβις,το φαγητο,τα καθισματα?

Αποσυνδεδεμένος MIKEGR

• **
  • Browser:
« Απάντηση #59 στις: Δεκεμβρίου 02, 2014, 17:49:31 μμ »
μπορεις να μας πεις τι εντυπωσεις ειχες απο το σερβις,το φαγητο,τα καθισματα?
oλα ηταν υπεροχα. Το φαγητο πολυ καλο ακομα και απο Αμπου Νταμπι - Ντοχα, μιας ωρας πτηση σερβιραν ζεστο σαντουιτς και γλυκακι.
Να σκεφτεις οτι κατι παρομοιο σερβιρει η etihad σαν πρωτο γευμα σε 8,30 ωρες πτηση(μαλιστα το σαντουιτσ ειναι ψυγειου και εχει μια απαισια αλοιφη κρεατος που μυριζει σκυλοτροφη).
Η μεγαλη αναβαθμιση παντως προερχεται απο το ολοκαινουργιο αεροδρομιο με 40+ φισουνες και δεκαδες μηχανηματα ελεγχου αποσκευων που εξολοθρευουν τις ουρες, αντιθετα με τις θυρες επιβιβασης στο Αμπου Νταμπι οπου υπαρχουν μονο δυο, με αποτελεσμα η ουρα να φτανει τα 50+ μετρα. Φωτο θα βαλω στο αναλογο τοπικ.
Η καθυστερηση, συμφωνα με τον πιλοτο .αν καταλαβα καλα, οφειλονταν στο οτι επρεπε να κανει σταση 15 λεπτα πριν την τελικη απογειωση, λογω της μεγαλης τροχοδρομησης, για να κρυωσουν οι μηχανες.
Επισης εντυπωση μου εκανε η υπαρξη πρωτης θεσης στην μικρη, μιας ωρας, διαδρομη. Εμφαση στην ικανοποιηση και των πιο απαιτητικων πελατων
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 02, 2014, 17:59:13 μμ από MIKEGR »