0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: κω. στις Φεβρουαρίου 18, 2010, 10:32:09 πμΔεν θελω paypal.Εχω προβλημα με το λογαριασμο μου για αυτο ρωταω.Επισις αν ξερει καποιος αν δεχονται prepaid κυπρου;;δες αμα δεχονται western union. υπαρχει αναλογο ποστ στο site. η western union δεν θελει να εχεις πιστωτικη κτλ. το μονο κακο ειναι μην τυχον τα στειλεις τα λεφτα και μετα δεν το παραδεχονται οτι τα λαβαν αλλα υπαρχει και ασφαλεια με μικρο κοστος για τυχον τετοια προβληματα
Δεν θελω paypal.Εχω προβλημα με το λογαριασμο μου για αυτο ρωταω.Επισις αν ξερει καποιος αν δεχονται prepaid κυπρου;;
Για το booking σου απαντήσανε ήδη (δεν πληρωνεις κατι)Για το agoda μπορεις και με prepaid Κυπρου
δηλαδη εγω που εχω προπληρωμενη δεν μπορω να κλεισω απο το internet..δεν εχω καθολου πιστωτικη ουτε εχω σκοπο να βγαλω..το θεμα ειναι οτι ηθελα τουλαχιστον να κλεισω απο εδω για να μην ταλαιπωρηθω μιας κ ειναι η πρωτη φορα που θα παω ταυλανδη,δηλ δεν υπαρχει περιπτωση να μου τραβηξουν το ποσο επι τοπου για να ειναι σιγουροι? κανενας αλλος τροπος υπαρχει για booking?