Αποστολέας Θέμα: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟ INTERNET Ή ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ??  (Αναγνώστηκε 21722 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6 Firefox 3.6
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Απ: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟ INTERNET Ή ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ??
« Απάντηση #30 στις: Μαρτίου 23, 2010, 16:04:10 μμ »
δηλαδη εγω που εχω προπληρωμενη δεν μπορω να κλεισω απο το internet.......

Ψαχνοντας θα βρεις αρκετα ξενοδοχεια που απλα κανεις book μεσω νετ και οταν πας εκει πληρωνεις ......
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος sakis_larisa

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #31 στις: Μαρτίου 23, 2010, 17:41:42 μμ »
δηλαδη εγω που εχω προπληρωμενη δεν μπορω να κλεισω απο το internet..δεν εχω καθολου πιστωτικη ουτε εχω σκοπο να βγαλω..το θεμα ειναι οτι ηθελα τουλαχιστον να κλεισω απο εδω για να μην ταλαιπωρηθω μιας κ ειναι η πρωτη φορα που θα παω ταυλανδη,δηλ δεν υπαρχει περιπτωση να μου τραβηξουν το ποσο επι τοπου για να ειναι σιγουροι? κανενας αλλος τροπος υπαρχει για booking?

... Μην ανησυχείς καθόλου, από την στιγμή που η κάρτα σου είναι "φορτωμένη" με χρήματα, όλες σου οι συναλλαγές είναι έγκυρες... Ξεκίνα και κάνε κράτηση από όποια ξένη ιστοσελίδα  θέλεις... Σε ελληνική ιστοσελίδα,  αν σου βγάλει δυνατότητα πληρωμής με δόσεις μην την επιλέξεις... Επέλεξε την άμμεση χρέωση και είσαι έτοιμος...

Αποσυνδεδεμένος Giannis Nikolakis

• ไทย
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0
    • ยานีส
« Απάντηση #32 στις: Μαρτίου 23, 2010, 19:09:25 μμ »
δηλαδη εγω που εχω προπληρωμενη δεν μπορω να κλεισω απο το internet..δεν εχω καθολου πιστωτικη ουτε εχω σκοπο να βγαλω..το θεμα ειναι οτι ηθελα τουλαχιστον να κλεισω απο εδω για να μην ταλαιπωρηθω μιας κ ειναι η πρωτη φορα που θα παω ταυλανδη,δηλ δεν υπαρχει περιπτωση να μου τραβηξουν το ποσο επι τοπου για να ειναι σιγουροι? κανενας αλλος τροπος υπαρχει για booking?

έκανα και εγώ μέσο Booking.com όπου έγινε μονο κράτηση με πιστωτική .. Όμως πληρωμή έγινε κατά την άφιξη μου

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #33 στις: Μαρτίου 23, 2010, 19:46:59 μμ »
ο γιαννης πιο πανω αναφερεται στο οτι απλα το ξενοδοχειο βλεπει αν υπαρχουν τα χρηματα μεσα ετσι ωστε σε μια ενδεχομενη ακυρωση της τελευταιας στιγμης να κρατησει το αναλογο ποσον.εφοσον πας εκει μπορεις να πληρωσεις ακομα και μετρητα χωρις να χρεωθει καμια καρτα.

αλλα ξενοδοχεια παλι κρατανε ολο το ποσον απο την αρχη πριν πας οποτε ειναι πληρωμενα ολα η ακομα κανουν την κρατηση και μολις πας πληρωνεις χωρις καν να στηλεις καποια προκαταβολη,αυτο βεβαια μπορεις να το κανεις μονο στα sites των ξενοδοχειων αφου ερθεις σε συννενοηση μεσω mail ενω η καρτα χρειαζεται για τα site  που παιζουν τον ρολο μεσαζωντα.δεν πιστευω να εχεις κανενα προβλημα εαν η προπληρωμενη καρτα σου εχει μεσα το αντιστοιχο ποσον

Αποσυνδεδεμένος GTsik

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #34 στις: Μαρτίου 23, 2010, 21:15:25 μμ »
Ολα μου τα ξενοδοχεια τα κλeίνω μεσω booking.com  η κατευθείαν στο site του ξενοδοχείου. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Ιδίως το booking.com ότι σου λέει αυτό είναι. Άψογη εξηπηρέτηση. τέλεια όλα. Αρκεί να διαβάζετε και τα σχόλια των πελατών και να επιλέγετε ξενοδοχεία κοντα στη βαθμολογία 8.

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #35 στις: Μαρτίου 23, 2010, 21:19:13 μμ »
συμφωνω για το booking πολλες φορες οι τιμες του ειναι παρα πολυ καλες ακομα και απο αυτες των ιδιων των ξενοδοχειων που σου δινουν.

παντως καλο θα ηταν οι κριτικες που διαβαζονται να διασταυρωνονται οχι μονο απο ενα αλλα απο 3 η ακομα 4 διαφορετικα sites

Αποσυνδεδεμένος asiattica

• ฉันต้องมีชีวิตที่กรุงเทพ
  • Mac OS X 10.6.2 Mac OS X 10.6.2
  • Browser:
  • Safari 4.0.5 Safari 4.0.5
    • Asiattica
« Απάντηση #36 στις: Μαρτίου 23, 2010, 21:51:35 μμ »
Συμφωνώ  απόλυτα με τον Lostromo   αν και συνήθως  κλείνω από το  Αgoda  ξενοδοχείο.  Πολλές φορές οι κριτικές διχάζουν για αυτό θέλει ψάξιμο και λίγο πονηρία  στο  τι  εθνικότητας είναι το άτομο που κάνει την κριτική στο ξενοδοχείο και αν είναι μόνος ,  σε  honeymoon η οικογένεια. Έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε λιγότερη απόκλιση στο τι ζητάμε και στο τι πραγματικά θα βρούμε.
ฉันต้องมีชีวิตที่กรุงเทพ

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #37 στις: Μαρτίου 24, 2010, 09:23:23 πμ »
λίγο πονηρία  στο  τι  εθνικότητας είναι το άτομο που κάνει την κριτική στο ξενοδοχείο και αν είναι μόνος ,  σε  honeymoon η οικογένεια.

Πολύ σωστή η παρατηρησή σου...
Η ζωή δε μετριέται από τις αναπνοές που παίρνουμε, αλλά από τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.6.2 Firefox 3.6.2
    • Thailand
« Απάντηση #38 στις: Μαρτίου 24, 2010, 09:28:38 πμ »
Πάντως σε site τύπου  agoda.com , κριτικές μπορούν να γράψουν μόνο όσοι έχουν κλείσει και έχουν μείνει στο συγκεκριμένο

ξενοδοχείο μέσω του site.

Αποσυνδεδεμένος stelkon

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #39 στις: Αυγούστου 07, 2010, 13:53:24 μμ »
Η Στάση μας στα καθημερινά πεπραγμένα η ανοχή μας ή όχι σε αυτά η κουλτούρα μας γενικότερα η πολιτική συνείδηση (όχι η κομματική ) είναι αυτή που μας κατατάσσει ιδεολογικά και τελικά αυτή που ένας λαός επιλέγει τις κυβερνήσεις του  μην κλαιγόμαστε άξιοι των πεπραγμένων μας είμαστε.

Αποσυνδεδεμένος nikma222

• *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Μπορώ να εμπιστευτώ το ίντερνετ για να κλείσω ξενοδοχεία;
« Απάντηση #40 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 09:49:13 πμ »
Καλημέρα
Έχω πάει Ταυλάνδη πολλές φορές αλλά ποτέ δεν έκλεισα ξενοδοχεία μέσω ίντερνετ.Το έχει κάνει κανείς;  Είναι ασφαλές;Οι τιμές που δίνουν διάφορα σάιτ (Agoda, hotels2thailand κλπ) είναι πραγματικά εντυπωσιακές.Θέλω να μείνω αυτή τη φορά στο Baiyoke sky  Hotel που έχει μια απίστευτη προσφορά μέσω ίντερνετ ενώ τα πρακτορεία δίνουν πολύ μεγαλύτερες τιμές .Ας βοηθήσει κάποιος πετάω στις 4 Σεπτεμβρίου. ::)

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
Απ: Μπορώ να εμπιστευτώ το ίντερνετ για να κλείσω ξενοδοχεία;
« Απάντηση #41 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 09:55:11 πμ »
νικμα καμποτζη μειλαμε;

http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=3985.0 πηγαινε εδω το θεματακι εχει ανοιχτει για μια τετοια ερωτηση για ταιλανδη