Αποστολέας Θέμα: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟ INTERNET Ή ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ??  (Αναγνώστηκε 21718 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stalev

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟ INTERNET Ή ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ??
« στις: Αυγούστου 17, 2009, 16:55:30 μμ »
Μήπως έχει κάποιος συγκρινεί τις τιμες για τις 2 περιπτώσεις? Πετάμε 5 Σεμπτ. για 10 μέρες Κράμπι(πρώτη φορά Κράμπι- πέρσι Πουκέτ,Phi Phi Don,Μπακγκοκ) και λογαριάζουμε με επιφυλάξεις για διαμονή στο Ao nang Villa Hotel για το οποίο έχουμε βρει κάποιες καλές τιμές σε κάποιες ιστοσελίδες. Δεν έχουμε κλείσει ακόμη και προβληματίζομαστε για το σημείο που θα καταλήξουμε τελικά, αν θα μείνουμε δηλ στην Αο ναγκ η σε γειτονικές παραλίες ή συνδιασμός διαμονών. Αξίζει τον κόπο να πάμε χωρίς κράτηση και να κινηθούμε ανάλογα με το τί θα βρούμε και τί θα μας αρέσει, ή μηπως θα την πάθουμε και θα χάσουμε και τα ωά και το καλάθι??   

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟ INTERNET Ή ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ??
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 17, 2009, 17:33:47 μμ »
πατε σε μια πολυ καλη εποχη που δεν εχει και πολυ τουρισμο το κραμπι.εγω μολις γυρισα απο εκει.θα μπορουσες να πας κατευθιαν και να ψαξεις σιγουρα θα βρεις πολυ καλες τιμες.αν εισαι απο αυτους που θελουν να μην ταλαιπορηθουν λιγακι και να εχεις κλεισει μπορεις να το κανεις μεσω καποιων ιστοσελιδων οι οποιοες εχουν πολυ καλες τιμες.δεν σου λεω για τα ιδια ξενοδοχεια γιατι απο το ιντερνετ δινουν υψηλες τιμες.εγω εκκλεισα απο το booking.com που πραγματικα βρηκα πολυ καλες τιμες απο ολα τα αλλα site και βεβαια χωρις κανενα προβλημα.ολα ηταν πολυ καλα σε σχεση με την επικοινωνια και το κλεισιμο.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5 Firefox 3.5
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 17, 2009, 17:40:39 μμ »
Εαν εχεις καποιο για το οποιο "ξερεις"-"διαβασες"-"εχεις εικονα" κλεισε απο νετ .
Αλλιως στην τυχη ειναι γουρουνι στο σακι που λεμε .Την εποχη που πας δεν θα εχεις προβλημα να βρεις επι τοπου
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows 2000 Windows 2000
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 18, 2009, 08:50:28 πμ »
Μεχρι τωρα το ιντερνετ δεν με εχει απογοητευσει . Εμπιστευομαι το agoda.com & asiarooms.com καθως και το σαιτ της airasia.com για ξενοδοχειο. Μετα πηγαινω στο tripadvisor.com για να διαβασω τις γνωμες αλλων τουριστων για το ξενοδοχειο που εχω επιλεξει. Αυτα ......

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Συντονιστής
  • Browser:
  • Firefox 3.0.13 Firefox 3.0.13
    • www.thai.gr
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 18, 2009, 09:19:53 πμ »
Μήπως έχει κάποιος συγκρινεί τις τιμες για τις 2 περιπτώσεις? Πετάμε 5 Σεμπτ. για 10 μέρες Κράμπι(πρώτη φορά Κράμπι- πέρσι Πουκέτ,Phi Phi Don,Μπακγκοκ) και λογαριάζουμε με επιφυλάξεις για διαμονή στο Ao nang Villa Hotel για το οποίο έχουμε βρει κάποιες καλές τιμές σε κάποιες ιστοσελίδες. Δεν έχουμε κλείσει ακόμη και προβληματίζομαστε για το σημείο που θα καταλήξουμε τελικά, αν θα μείνουμε δηλ στην Αο ναγκ η σε γειτονικές παραλίες ή συνδιασμός διαμονών. Αξίζει τον κόπο να πάμε χωρίς κράτηση και να κινηθούμε ανάλογα με το τί θα βρούμε και τί θα μας αρέσει, ή μηπως θα την πάθουμε και θα χάσουμε και τα ωά και το καλάθι??   

Κανετε κρατηση απο το νετ για 1-2 μερες. Σε περιπτωση που σας αρεσει, τους λετε οτι θα καθησετε αλλες 8 μερες και επαναδιαπραγματευθητε την τιμη για τις υπολοιπες 8 μερες. Σιγουρα θα σας δωσουν καλυτερη τιμη απο το νετ.
Σε περιπτωση που δεν σας αρεσει θα βρειτε σιγουρα κατι που θα σας αρεσει,και στην τιμη που θελετε,στις 2 μερες που θα μεινετε στο συγκεγκριμενο. Προσοχη στην κρατηση, εκτυπωστε την και δειξτε την στην αφιξη σας.

Αποσυνδεδεμένος agadiotis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 18, 2009, 14:40:30 μμ »
Η γυναίκα μου με τα παιδιά μου πριν ένα μήνα  έμειναν  στο Wannas Place σε Bungalow.
Βρίσκετε μπροστά στην παραλία Ao Nang
Tο βρήκε πηγαίνοντας εκεί.
Η τιμή του ήταν για τρίκλινο 1500 THB με πρωινό και στις 6 μέρες πλήρωσε  τις 5, στο δε εστιατόριο
είχε έκπτωση 20%

http://krabidir.com/wannasplace/#map

http://www.wannasplace.com/index_e.htm

http://www.krabi-hotels.com/wannasplace/

http://travel.yahoo.com/p-hotel-595259-action-pictures-wannas_place-i;_ylt=AmoO.AtjcJXE3Tq_FhrRM6ziphQB#OmgPhoid=1
«Ημέρα που δεν γελάς… είναι μία χαμένη μέρα»

Αποσυνδεδεμένος traveler3

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 15:29:04 μμ »
Στην περιπτωση ομως που σχεδιαζω να μεινω για λιγες μερες σε ενα ξενοδοχειο(4 ημερες) ακομα και για τετοιο χρονικο διαστημα ειναι εφικτο απο την πλευρα του ξενοδοχειου να επαναδιαπραγματευτω την τιμη αφου θα εχω κλεισει μονο για μια μερα.Να δωσω παραδειγμα για να καταλαβετε τι εννοω..Κλεινω ενα joiners free ξενοδοχειο στην Μπανκογκ για την πρωτη μερα μεσω internet και την επομενη μερα αν μενω ικανοποιημενος πηγαινω reseption και τους λεω οτι σκεφτομαι να μεινω αλλες 3 μερες,αν μπορουν να κανουν καλυτερη τιμη?Και αν δεν γινεται καλυτερη τιμη τι κανω?Δεν εχω και το χρονο να ψαχνω να βρω ξενοδοχειο με την τιμη που το θελω ασε που δεν ξερω καλα την περιοχη.Και επιπλεον υπαρχει πιθανοτητα να βρω μεσω internet πιο φτηνη τιμη ξενοδοχειου απο οτι να παω επι τοπου και να το κλεισω?επιπλεον οι τιμες στην Μπανκογκ και στο Πουκε(ακρως τουριστικες περιοχες) ειναι φιξ ή παιρνουν παζαρι ακομα και για joiners free ξενοδοχεια  και ακομα και αν μεινω λιγες μερες.Δηλαδη το παζαρι γινεται με βαση τις μερες που θα μεινω ή με βαση την λογικη να μην με χασουν απο πελατη ακομα και αν μεινω 3 μερες...Μηπως ρωταω περιεργα πραγματα?Συγνωμη αλλα ειμαι νεος....

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Συντονιστής
  • Browser:
  • Firefox 3.5.2 Firefox 3.5.2
    • www.thai.gr
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 16:42:00 μμ »
Παζαρι παιζει παντου αλλα αν ειναι να μεινεις μονο 4 μερες στην ταυλανδη που δεν εχεις ξαναπαει,κλεισε απο το νετ.
Ισως σου βγει 500-1000 μπατ παραπανω την ημερα αλλα και το ποσο ειναι μικρο και θα ξερεις που θα μεινεις και δεν θα ταλαιπωρηθεις.

Αποσυνδεδεμένος traveler3

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 17:16:17 μμ »
δεν θα μεινω 4 μερες αλλα 1 μηνα.το θεμα ειναι οτι θα μετακινουμε συχνα απο ΒΚΚ σε Πουκε μετα Κραμπι μετα Σαμουι και μετα Τσιανγκ Μαι-ραι.Απλα το πολυ σε καθε μερος θα μενω απο 3 μεχρι 7 μερες.Αρα με ενδιαφερει και το οικονομικο.Αν χανω 500-1000 μπατ την ημερα τοτε για 30 μερες θα χασω 30000 μπατ.ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!!!Παντως καποιο ξενοδοχειο για την πρωτη μερα θα το κλεισω απο νετ.παντως υπαρχει περιπτωση να βρω κατι φθηνοτερο απο νετ παρα να παω επι τοπου?τι λετε?και οταν λεμε παζαρι στα ξενοδοχεια τι εννοουμε?για τι μειωση μιλαμε ημερησιως 20-30-40-50% ?

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
  • Firefox 3.5.3 Firefox 3.5.3
    • Thailand
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2009, 17:19:03 μμ »
δεν θα μεινω 4 μερες αλλα 1 μηνα.το θεμα ειναι οτι θα μετακινουμε συχνα απο ΒΚΚ σε Πουκε μετα Κραμπι μετα Σαμουι και μετα Τσιανγκ Μαι-ραι.Απλα το πολυ σε καθε μερος θα μενω απο 3 μεχρι 7 μερες.Αρα με ενδιαφερει και το οικονομικο.Αν χανω 500-1000 μπατ την ημερα τοτε για 30 μερες θα χασω 30000 μπατ.ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!!!Παντως καποιο ξενοδοχειο για την πρωτη μερα θα το κλεισω απο νετ.παντως υπαρχει περιπτωση να βρω κατι φθηνοτερο απο νετ παρα να παω επι τοπου?τι λετε?και οταν λεμε παζαρι στα ξενοδοχεια τι εννοουμε?για τι μειωση μιλαμε ημερησιως 20-30-40-50% ?

Αυτό δεν είναι πρόγραμμα είναι σκέτη ταλαιπωρία !!!

Δεν παίζουν εκπτώσεις και παζάρια παντού , ειδικά στ'ακριβά ξενοδοχεία...

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Browser:
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2009, 22:19:25 μμ »
 ??? ??? ??? ???πλακα κανεις?κουραστηκα.Τροποποιησε λιγο το προγραμμα σου γιατι οντως ποιο λιγο θα κουραστεις αν κατσεις εδω και δουλευεις ολο τον μηνα.Εχεις ιδεα για τη αποστασεις μιλας?
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος κω.

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 10:04:34 πμ »
Παιδια στο booking.com και agoda.com πληρωνεις με paypal???
Ή απλα δινεις πιστωτικη μονο;
Εχω prepaid κυπρου, ξερει καποιος αν τη δεχονται;;

Αποσυνδεδεμένος antaios

• Είχα αρκετό μυαλό για να ζήσω τη ζωή μου ανόητα.
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 10:08:17 πμ »
Παιδια στο booking.com και agoda.com πληρωνεις με paypal???
Ή απλα δινεις πιστωτικη μονο;
Εχω prepaid κυπρου, ξερει καποιος αν τη δεχονται;;
στο booking δεν σου κρατανε λεφτα απο την πιστωτικη.Η Booking.com δεν θα χρεώσει την πιστωτική σας κάρτα. Η πιστωτική σας κάρτα απαιτείται ως εγγύηση για την κράτησή σας.πληρωνεις  οταν πας εκει.δεν νομιζω να δεχεται paypal
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 18, 2010, 10:10:29 πμ από antaios »
Όποιος ξέρει τους άλλους έχει γνώση. Όποιος ξέρει τον εαυτό του έχει σοφία.

Αποσυνδεδεμένος κω.

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #13 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 10:32:09 πμ »
Δεν θελω paypal.
Εχω προβλημα με το λογαριασμο μου για αυτο ρωταω.
Επισις αν ξερει καποιος αν δεχονται prepaid κυπρου;;

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.7 Firefox 3.5.7
« Απάντηση #14 στις: Φεβρουαρίου 18, 2010, 12:15:03 μμ »
Δεν θελω paypal.
Εχω προβλημα με το λογαριασμο μου για αυτο ρωταω.
Επισις αν ξερει καποιος αν δεχονται prepaid κυπρου;;

δες αμα δεχονται western union. υπαρχει αναλογο ποστ στο site. η western union δεν θελει να εχεις πιστωτικη κτλ. το μονο κακο ειναι μην τυχον τα στειλεις τα λεφτα και μετα δεν το παραδεχονται οτι τα λαβαν αλλα υπαρχει και ασφαλεια με μικρο κοστος για τυχον τετοια προβληματα
Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω.
Δίνω, παίρνω, ανασαίνω από τα χρώματα, πληθαίνω,
από τ' αρώματα μαγεύομαι και ταξιδεύω.
Γυρεύω για όλους μας το ίδιο όμορφο στέγαστρο,
φτιάχνω φωτιά για όποιον θέλει κόσμο αταίριαστο.