0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως έχει κάποιος συγκρινεί τις τιμες για τις 2 περιπτώσεις? Πετάμε 5 Σεμπτ. για 10 μέρες Κράμπι(πρώτη φορά Κράμπι- πέρσι Πουκέτ,Phi Phi Don,Μπακγκοκ) και λογαριάζουμε με επιφυλάξεις για διαμονή στο Ao nang Villa Hotel για το οποίο έχουμε βρει κάποιες καλές τιμές σε κάποιες ιστοσελίδες. Δεν έχουμε κλείσει ακόμη και προβληματίζομαστε για το σημείο που θα καταλήξουμε τελικά, αν θα μείνουμε δηλ στην Αο ναγκ η σε γειτονικές παραλίες ή συνδιασμός διαμονών. Αξίζει τον κόπο να πάμε χωρίς κράτηση και να κινηθούμε ανάλογα με το τί θα βρούμε και τί θα μας αρέσει, ή μηπως θα την πάθουμε και θα χάσουμε και τα ωά και το καλάθι??
δεν θα μεινω 4 μερες αλλα 1 μηνα.το θεμα ειναι οτι θα μετακινουμε συχνα απο ΒΚΚ σε Πουκε μετα Κραμπι μετα Σαμουι και μετα Τσιανγκ Μαι-ραι.Απλα το πολυ σε καθε μερος θα μενω απο 3 μεχρι 7 μερες.Αρα με ενδιαφερει και το οικονομικο.Αν χανω 500-1000 μπατ την ημερα τοτε για 30 μερες θα χασω 30000 μπατ.ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!!!Παντως καποιο ξενοδοχειο για την πρωτη μερα θα το κλεισω απο νετ.παντως υπαρχει περιπτωση να βρω κατι φθηνοτερο απο νετ παρα να παω επι τοπου?τι λετε?και οταν λεμε παζαρι στα ξενοδοχεια τι εννοουμε?για τι μειωση μιλαμε ημερησιως 20-30-40-50% ?
Παιδια στο booking.com και agoda.com πληρωνεις με paypal???Ή απλα δινεις πιστωτικη μονο;Εχω prepaid κυπρου, ξερει καποιος αν τη δεχονται;;
Δεν θελω paypal.Εχω προβλημα με το λογαριασμο μου για αυτο ρωταω.Επισις αν ξερει καποιος αν δεχονται prepaid κυπρου;;