0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ok δεν ειναι ψαραγορα με την δικια μας εννοια αλλα τουλαχιστον ετσι το ονομαζουν ειναι αυτο εδω http://www.seafood.co.th/
υπάρχει και ο κροκόδειλος που έχω φάει στο σαμούι αλλά κατόπιν παργγελείας. Δεν ξετρελάθηκα με τη γεύση αλλά είναι μια εμπειρία
- σούπα με μυαλό γουρουνιού- σούπα με ωμό πεος ταυρου- μεχρι προσφατα υπήρχε μέρος όπου μπορούσες να πιείς αίμα φιδιού ανακατεμενο με λαο κάο- τηγανητά εντομα- φυσικα το γνωστό σε όλους ντούριαν- χελιδονοφωλιές- πτερυγια καρχαρία- εκατοντάχρονα ...αυγά όπως λέγονται (στην πραγματικότητα μερικών μηνών)- σουπα με μυρμυγκια- σαλάτα με ζωντανές γαριδούλες που τις τρώς με λεμόνι καθώς τινάζονται κλπλοιπον απο αυτα σιγουρα δε θα δοκιμασω το ωμο πεος ;Dασε μη μου αρεσει και μου γινει και συνηθεια εσυ τι εχεις δοκιμασει απο αυτα;οταν λες ενα στη Lam Sali δίπλα απ τη σοι Ramkamhaeng 89 μιλας για εστιατοριο;(το καρφι το προσπερναω γιατι πιστευω οτι αστειευεσαι)
- σούπα με πτερύγια καρχαρία στην τσαινατάουν τα οποία είναι πεντανόστιμα αν και λίγο ακριβά
Απ αυτά εχω δοκιμάσει μόνο -διάφορα έντομα τα οποία δεν μου πολυάρεσαν, μόνο οι ακρίδες βουτηγμένες σε σάλτσα μπορεί κανείς να πει οτι ψιλοτρώγονται,
Νομίζω από αυτό έχει και στα food centers του Platinum και MBK τουλάχιστον. Τιμή 160 baht.