Αποστολέας Θέμα: ΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ-ΕΜΠΕΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟ GULFAIR;  (Αναγνώστηκε 75508 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Απ: ΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ-ΕΜΠΕΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟ GULFAIR;
« Απάντηση #75 στις: Ιανουαρίου 07, 2011, 22:20:44 μμ »
Χρήσιμα :
    * Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (τηλ. 210-89 16000)
    * ΕΚΠΟΙΖΩ , τηλ. 210 3304444 , φαξ 210  3300591, e-mail: info@ekpizo.gr
    * Γενική Γραμματεία Καταναλωτή (ΥΠΑΝ), τηλ. 1520, φαξ 210-3842642, e-mail: info@efpolis.gr 
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #76 στις: Ιανουαρίου 08, 2011, 19:49:14 μμ »
Χρήσιμα :
    * Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (τηλ. 210-89 16000)
    * ΕΚΠΟΙΖΩ , τηλ. 210 3304444 , φαξ 210  3300591, e-mail: info@ekpizo.gr
    * Γενική Γραμματεία Καταναλωτή (ΥΠΑΝ), τηλ. 1520, φαξ 210-3842642, e-mail: info@efpolis.gr 
για την Υ.Π.Α δεν ξερω αν κανει κατι.τα αλλα δυο,επειδη εχω ερθει σε επαφη μαζι τους προ μηνων δεν κανουν τιποτα.Βαριεστημενες φωνες στο τηλεφωνο,ψιλοαγνοια,ο ενας ρωταει τον αλλο,<<τι να σου πω ρε παιδι τωρα...>>και διαφορα αλλα ελληνικα.Ακομη και να βρεις την ακρη,οι γραφειοκρατια και οι διαδικασιες που χρειαζονται,με λιγες πιθανοτητες θετικου αποτελεσματος σε κανουν να μη μπεις καν στον κοπο.Το ξερουν και γι αυτο τα κανουν χωρις να υπολογιζουν συνεπειες.Στα φυσιολογικα κρατη ομως ειναι πιο προσεκτικες η βαζουν το χερι στην τσεπη.

Αποσυνδεδεμένος Lakisscorpio(The Butcher)

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 8.0.552.237 Chrome 8.0.552.237
« Απάντηση #77 στις: Ιανουαρίου 15, 2011, 01:12:42 πμ »
Παιδια...να πω και εγω κατι.............
Εχουν αλλαξει τις ωρες πτησης στο εισητηριο που "εκλεισα"!!!!!και δεν με βολευουν καθολου!!!!!!Μπορω να ακυρωσω το εισητηριο???
Ειναι στην πιο φτηνη κατηγορια(Economy promo)..Βεβαια οι οροι της Economy promo λενε οτι δεν μπορεις να ακυρωσεις η να παρεις πισω χρηματα....

"Economy Promo   
 Changes and refunds not permitted or restrictions apply
 Earn Frequent flyer miles: 25% of the distance flown
 30kg baggage allowance"

Ναι αλλα αλλαξαν αυτοι τις ωρες(δεν ειναι ευθυνη δικια μου)................εγω θελω να πεταξω με τις ωρες που ειχα "κλεισει" και ΠΛΗΡΩΣΕΙ το αρχικο εισητηριο!!!!!!!

Τι μπορω να κανω????γινεται τιποτα????

Αποσυνδεδεμένος ntinos20

• **
  • Take chances, give everything, forget the past
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #78 στις: Ιανουαρίου 15, 2011, 01:26:48 πμ »
Παιδια...να πω και εγω κατι.............
Εχουν αλλαξει τις ωρες πτησης στο εισητηριο που "εκλεισα"!!!!!και δεν με βολευουν καθολου!!!!!!Μπορω να ακυρωσω το εισητηριο???
Ειναι στην πιο φτηνη κατηγορια(Economy promo)..Βεβαια οι οροι της Economy promo λενε οτι δεν μπορεις να ακυρωσεις η να παρεις πισω χρηματα....

"Economy Promo   
 Changes and refunds not permitted or restrictions apply
 Earn Frequent flyer miles: 25% of the distance flown
 30kg baggage allowance"

Ναι αλλα αλλαξαν αυτοι τις ωρες(δεν ειναι ευθυνη δικια μου)................εγω θελω να πεταξω με τις ωρες που ειχα "κλεισει" και ΠΛΗΡΩΣΕΙ το αρχικο εισητηριο!!!!!!!

Τι μπορω να κανω????γινεται τιποτα????

Αν και δεν ξερω κατι επι του θεματος νομιζω στην ακυρωσω δεν παιρνεις ολοκληρο το ποσο πισω και επιβαρυνεσσαι καποιο ποσο για την ακυρωση παντως το τσεκαρα και εγω απο εκει που πετουσε μεσημερι και ησουν πρωι bangkok τωρα φτανεις αρκετα αργα bkk!!
Nobody is perfect until you fall in love with them

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #79 στις: Ιανουαρίου 15, 2011, 19:59:57 μμ »
το θεμα νομιζω ειναι οτι οταν κλεινεις εισητηριο με τετοιους ορους απλα αποδεχεσαι οτι θα πεταξεις οτι και να συμβει.αν οι οροι λενε οτι δεν περνεις χρηματα πισω τοτε ετσι ειναι.για αυτο και οι χαμηλοτερες τιμες υπαρχουν καποιοι οροι.επειδη η γκαλφ συνεχεια αλλαζει μην σου φανει παραξενο να ξανααλλαξει ωρες και παλι.δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι τωρα για αυτο

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #80 στις: Ιανουαρίου 15, 2011, 22:40:10 μμ »
Ευχαριστω παιδες,,,,,,

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #81 στις: Ιανουαρίου 18, 2011, 13:52:12 μμ »
Tα νεα απ το προβλημα που εχει ο φιλος με το εισητηριο..............

Τηλεφωνοτας στα γραφεια της Gulf Air στην Αθηνα και αναφεροντας το προβλημα αυτο μου ειπανε οτι δεν ειναι και σιγουρο οτι θα ειναι αυτες οι καινουργιες ωρες!!!!Μπορει να ξαναλλαξουν!!!αυτη την Παρασκευη θα ειναι γινει το Τελικο "ξεκαθαρισμα"!!!!
Εοισης οταν τους ειπα γιατι οταν ο φιλος "εκελισε" το εισητηριο(το "εκλεισε" 20-11-2010)δεν αναφεροταν πουθενα οτι "ενδεχεται να αλλαξουν οι ημερομηνιες πτησης",μου ειπανε οτι "δεν ειχε βγει ακομα το καλοκαιρινο "πλανο" της εταιρειας και γι'αυτο δεν ηταν γραμμενο κατι!!!!"

και εμενα τι με νοιαζει,κυριοι της Gulf????

Δεν πηρΑτε τα λεφτα ντανγκα-ντανγκα την ωρα που γινοταν η κρατηση??(εγινε μεσω του Site της Gulf)

Kαι οταν τελικα ρωτησα,τι διαδικασιες χρειαζεται να ακυρωθει και να παρω τα χρηματα πισω,μου ειπανε οτι πρεπει να στειλω με φαξ η εμαιλ μια Υπευθυνη Δηλωση(την παλια του Νομου 105) με το αιτημα μου............να μου στειλουν πισω μια φορμα ακυρωσης.......και να ξαναστειλω αυτη την φορμα ακυρωσης συμπληρωμενη!!!!Αλλο παλι και τουτο!!!!
Οσο για τα λεφτα.....εκει μου τα "μσουσαν"........μπορει να σας κρατησουν μονο 70 ευρω,μπορει100,μπορει 200,μπορει και ολο το ποσο!!!!Αντε βγαλε ακρη!!!!!!Μου φαινεται δεν ξερουν που πανε τα 4 εκει στην Gulf...........

Eiμαι πολυ τσαντισμενος!!!και ο φιλος μου(μαλλον θα το ακυρωσει..μπορει και σημερα!!0

Ας κανουν κανα αστειο να του κρατησουν ολα τα λεφτα(του εισητηριου) και τα λεμε!!!!

ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ,ΠΑΙΔΙΑ...........ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ GULF!!!!!Ειχαμε συνεχομενα περιστατικα "κακης εξυπηρετησης!!!!!

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
« Απάντηση #82 στις: Ιανουαρίου 18, 2011, 14:33:16 μμ »
Tα νεα απ το προβλημα που εχει ο φιλος με το εισητηριο..............

Τηλεφωνοτας στα γραφεια της Gulf Air στην Αθηνα και αναφεροντας το προβλημα αυτο μου ειπανε οτι δεν ειναι και σιγουρο οτι θα ειναι αυτες οι καινουργιες ωρες!!!!Μπορει να ξαναλλαξουν!!!αυτη την Παρασκευη θα ειναι γινει το Τελικο "ξεκαθαρισμα"!!!!
Εοισης οταν τους ειπα γιατι οταν ο φιλος "εκελισε" το εισητηριο(το "εκλεισε" 20-11-2010)δεν αναφεροταν πουθενα οτι "ενδεχεται να αλλαξουν οι ημερομηνιες πτησης",μου ειπανε οτι "δεν ειχε βγει ακομα το καλοκαιρινο "πλανο" της εταιρειας και γι'αυτο δεν ηταν γραμμενο κατι!!!!"

και εμενα τι με νοιαζει,κυριοι της Gulf????

Δεν πηρΑτε τα λεφτα ντανγκα-ντανγκα την ωρα που γινοταν η κρατηση??(εγινε μεσω του Site της Gulf)

Kαι οταν τελικα ρωτησα,τι διαδικασιες χρειαζεται να ακυρωθει και να παρω τα χρηματα πισω,μου ειπανε οτι πρεπει να στειλω με φαξ η εμαιλ μια Υπευθυνη Δηλωση(την παλια του Νομου 105) με το αιτημα μου............να μου στειλουν πισω μια φορμα ακυρωσης.......και να ξαναστειλω αυτη την φορμα ακυρωσης συμπληρωμενη!!!!Αλλο παλι και τουτο!!!!
Οσο για τα λεφτα.....εκει μου τα "μσουσαν"........μπορει να σας κρατησουν μονο 70 ευρω,μπορει100,μπορει 200,μπορει και ολο το ποσο!!!!Αντε βγαλε ακρη!!!!!!Μου φαινεται δεν ξερουν που πανε τα 4 εκει στην Gulf...........

Eiμαι πολυ τσαντισμενος!!!και ο φιλος μου(μαλλον θα το ακυρωσει..μπορει και σημερα!!0

Ας κανουν κανα αστειο να του κρατησουν ολα τα λεφτα(του εισητηριου) και τα λεμε!!!!

ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ,ΠΑΙΔΙΑ...........ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ GULF!!!!!Ειχαμε συνεχομενα περιστατικα "κακης εξυπηρετησης!!!!!
δυο λαλουν και τρεις χορευουν στη gulf ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος batayan

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
« Απάντηση #83 στις: Φεβρουαρίου 24, 2011, 18:22:51 μμ »
καλησπερα στην παρεα.δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενοσ με την εταιρεια, τον ιανουαριο  του 2011 που πηγα βangkok .1 ειχε καθυστερηση απο αθηνα μια ωρα,2 με αποτελεσμα να χασουμε την ανταποκρειση για βαngkok , με συνεπεια να παμε μεσω αbu dhabi, και να φτασουμε το απογευμα τισ επομενησ, αντι το πρωι, που ηταν κανονικα. δεν προκειτε ποτε να ξαναπαω μεσω αλλησ χωρασ ξανα, μονο απευθειασ που πηγαινα συνεχεια με thai. γενικοσ για μενα δεν ειναι καλη εταιρεια. ευχαριστω .

Αποσυνδεδεμένος Thailander

• "Ride slower than your guardian angel can fly"
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 10.0.648.204 Chrome 10.0.648.204
« Απάντηση #84 στις: Απριλίου 14, 2011, 17:16:00 μμ »
Φτανουμε στις 30-12 στο Μπαχρειν στις 19:30 περιπου και μπενουμε στην σειρα για το τσεκ ιν για να παρουμε την πτηση για Μπανγκοκ. Με το που εφτασε η σειρα μας (ειμασταν οι τελευταιοι 4 ατομα) μας λεει ο υπαλληλος οτι το αεροπλανο ειναι φουλαρισμενο ζηταμε συγνωμη θα προσπαθησουμε να σας στηλουμε μεσω Αμπου Νταμπι. Μετα απο λιγο μας ενημερωσαν οτι και αυτη η πτηση ειναι φουλ και θα μας φιλοξενισουνε σε ξενοδοχειο. Επομενη πτηση 1-1-2011 02:20 τα μεσανυκτα μετα την πρωτοχρονια. Οπως ηταν φυσικο μετα απο αυτο το τι εγινε στο τσεκ ιν δεν περιγραφεται. Αφου ξεμπλεκσαμε με την αστυνομια αεροδρομιου ξαναπαμε στο τσεκ ιν για να ρωτησουμε για τα πραματα μας που τα ειχαμε στηλει απευθειας απο Αθηνα στην Μπανγκοκ.
Τουλαχηστον να βρησκαμε τις βαλιτσες στην Μπανγκοκ. Αφου μας διαβεβαιβεωσαν οτι θα κρατησουνε τις βαλιτσες στην Μπανγκοκ μετα απο δικη μας πιεση να ενημερωθει η εταιρια στην Μπανγκοκ για της βαλιτσες, ξαφνικα ανακαλυπτουν οτι οι βαλιτσες βρισκοντε Μπαχρειν. Δηλαδη θα πηγεναμε Μπανγκοκ και οι βαλιτσες θα μενανε Μπαχρειν. Τελικα περνουμε και τα πραματα μας απο τον κιλιομενο διαδρομο που εχε και αλλες βαλιτσες απο αφιξη πτησης απο Βιρρυτο, οι οποιες ειχαν απο ενα καρτελακι πανω που εγραφε οτι δεν χωρουσανε στο αεροπλανο.
Ανακεφαλεονοντας ητανε να πεταξουμε για Μπανγκοκ 30-12 20:40 και πεταξαμε 1-1 2:20  (μετα απο 30 ωρες) κανοντας πρωτοχρονια στο αεροδρομιο.
Ιδη εχουμε κινισει διαδηκασιες αποζημιωσης.

Σηριαλ με Gulf Air συνεχεια.
Μετα την επιστροφη μας στην Ελλαδα και σε τηλ. επικοινωνιες που ειχαμε με τα γραφεια της Gulf στην Αθηνα, μας ζητησανε να τους στειλουμε με e-mail μια επιστολη εξηγωντας το προβλημα που μας προεκειψε και αυτοι θα την προωθουσανε στο Μπαχρειν ζητωντας μας συγνωμη και λεγοντας μας οτι εχουμε απολυτο δικιο.
Η επιστολη που στηλαμε ηταν η εξης:

"Στις 30 Δεκεμβριου 2010 ειχαμε πτηση με την αεροπορικη εταιρεια Gulf Air απο Αθηνα για την Μπανγκοκ με ενδιαμεση σταση στο Μπαχρειν.
Κατα την διαρκεια της εκδοσης καρτων επιβιβασης στο αεροδρομιο της Αθηνας, μας δωθηκαν απο μια καρτα επιβιβασης για την πτηση Αθηνα - Μπαχρειν, και οχι απο δυο, Αθηνα - Μπαχρειν, Μπαχρειν - Μπανγκοκ, οπως γινοτανε και σε προηγουμενες πτησεις μας κατα το παρελθον με την ιδια εταιρεια. Η αφιξη στο Μπαχρειν εγινε χωρις προβληματα.
Στο αεροδρομιο του Μπαχρειν οι αρμοδιοι υπαλληλοι αρνηθηκαν να μας δωσουν τις εν λογω καρτες και ακολουθως μας αρνηθηκαν την επιβιβαση στο αεροπλανο.
Στις εξηγησεις που ζητησαμε γιατι συμβαινει αυτο, μας απαντησανε σε αδιαφορο υφος οτι το αεροπλανο ητανε γεματο και θα προσπαθουσανε να μας προωθησουν στην Μπανγκοκ μεσω Αμπου Νταμπι. Στη συνεχεια αφου ουτε αυτο κατεστη δυνατο μας ενημερωσαν οτι θα πεταξουμε για την Μπανγκοκ την 1 Ιανουαριου 2011 και ωρα 02:20 δηλαδη 30 ωρες αργοτερα απο την προγραμματισμενη μας πτηση.
Φιλοξενηθηκαμε σε ξενοδοχειο του Μπαχρειν, κατι ομως που καθολου δεν επιθυμουσαμε διοτι ειχαμε πληρωσει αεροπορικα εισητηρια με την εν λογω εταιρεια για να ταξιδεψουμε καθορισμενες ημερομηνιες και ωρες (λογω και του ιδιαιτερου των ημερων, Πρωτοχρονια). Η αναμονη μας αυτη μας δημιουργησε προβληματα στον προγραμματισμο του ταξιδιου μας (κρατησεις ξενοδοχειων, ρεβεγιον) αναγκαζοντας μας να κανουμε Πρωτοχρονια στο αεροδρομιο του Μπαχρειν."

Σημερα ηρθε απαντηση απο την Gulf οτι μας αποζιμιωνει με 150 δολαρια τον καθενα.
Επισης μας ζητανε να συμπληρωσουμε καποιες ετησεις πρωτα.

Δεν ξερω τους κανονισμους αποζημιωσης γι' αυτες τις περιπτωσεις, αλλα κατι δεν μ'αρεσει στην απαντηση της Gulf. Λεω να το ψαξω καλυτερα το θεμα (τηλ. IATTA κτλ.)
Αν καποιος γνωριζει τη ισχυει σε αυτες τις περιπτωσεις ας δωσει τα φωτα του.
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ χωρις να θελω
θα ΠΕΘΑΝΩ χωρις να θελω
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ τουλαχιστον
να ζησω οπως θελω

Αποσυνδεδεμένος Barracuda Beach Bar

• **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • λιγο κρασί, λίγο θάλασσα & το αγόρι μου......
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.16 Firefox 3.6.16
    • Barracuda Beach Bar
« Απάντηση #85 στις: Απριλίου 14, 2011, 23:49:06 μμ »
και εμάς μας έκλεψαν χειμωνιάτικο τα δύο μπουφάν μας στο αεροδρόμιο του Μπαχρέιν, παγώσαμε στο Ελ. Βενιζέλος & αρρωστήσαμε. Επειδή δε, είχαμε έναν κοινό αριθμό κράτησης, ενω έστειλα και τις δύο αποδείξεις απο τα καινούργια μπουφάν που αγόρασα, μου πλήρωσαν μόνο το ένα μπουφάν. Α!!!! των φίλων μας (στην ίδια πτήση) εχασαν εντελώς τις βαλίτσες - οι φίλοι μας, επέστρεψαν με το ζόρι σπίτι τους (στην Μύκονο) αν και θέλαν να ταξιδέψουν αλλού - τις βαλίτσες τις πήραν μετά απο 4 μέρες.....Μακριά απο Gulf επίσης!!

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 11.0.696.68 Chrome 11.0.696.68
« Απάντηση #86 στις: Μαΐου 22, 2011, 01:05:59 πμ »
Σηριαλ με Gulf Air συνεχεια.
Μετα την επιστροφη μας στην Ελλαδα και σε τηλ. επικοινωνιες που ειχαμε με τα γραφεια της Gulf στην Αθηνα, μας ζητησανε να τους στειλουμε με e-mail μια επιστολη εξηγωντας το προβλημα που μας προεκειψε και αυτοι θα την προωθουσανε στο Μπαχρειν ζητωντας μας συγνωμη και λεγοντας μας οτι εχουμε απολυτο δικιο.
Η επιστολη που στηλαμε ηταν η εξης:

"Στις 30 Δεκεμβριου 2010 ειχαμε πτηση με την αεροπορικη εταιρεια Gulf Air απο Αθηνα για την Μπανγκοκ με ενδιαμεση σταση στο Μπαχρειν.
Κατα την διαρκεια της εκδοσης καρτων επιβιβασης στο αεροδρομιο της Αθηνας, μας δωθηκαν απο μια καρτα επιβιβασης για την πτηση Αθηνα - Μπαχρειν, και οχι απο δυο, Αθηνα - Μπαχρειν, Μπαχρειν - Μπανγκοκ, οπως γινοτανε και σε προηγουμενες πτησεις μας κατα το παρελθον με την ιδια εταιρεια. Η αφιξη στο Μπαχρειν εγινε χωρις προβληματα.
Στο αεροδρομιο του Μπαχρειν οι αρμοδιοι υπαλληλοι αρνηθηκαν να μας δωσουν τις εν λογω καρτες και ακολουθως μας αρνηθηκαν την επιβιβαση στο αεροπλανο.
Στις εξηγησεις που ζητησαμε γιατι συμβαινει αυτο, μας απαντησανε σε αδιαφορο υφος οτι το αεροπλανο ητανε γεματο και θα προσπαθουσανε να μας προωθησουν στην Μπανγκοκ μεσω Αμπου Νταμπι. Στη συνεχεια αφου ουτε αυτο κατεστη δυνατο μας ενημερωσαν οτι θα πεταξουμε για την Μπανγκοκ την 1 Ιανουαριου 2011 και ωρα 02:20 δηλαδη 30 ωρες αργοτερα απο την προγραμματισμενη μας πτηση.
Φιλοξενηθηκαμε σε ξενοδοχειο του Μπαχρειν, κατι ομως που καθολου δεν επιθυμουσαμε διοτι ειχαμε πληρωσει αεροπορικα εισητηρια με την εν λογω εταιρεια για να ταξιδεψουμε καθορισμενες ημερομηνιες και ωρες (λογω και του ιδιαιτερου των ημερων, Πρωτοχρονια). Η αναμονη μας αυτη μας δημιουργησε προβληματα στον προγραμματισμο του ταξιδιου μας (κρατησεις ξενοδοχειων, ρεβεγιον) αναγκαζοντας μας να κανουμε Πρωτοχρονια στο αεροδρομιο του Μπαχρειν."

Σημερα ηρθε απαντηση απο την Gulf οτι μας αποζιμιωνει με 150 δολαρια τον καθενα.
Επισης μας ζητανε να συμπληρωσουμε καποιες ετησεις πρωτα.

Δεν ξερω τους κανονισμους αποζημιωσης γι' αυτες τις περιπτωσεις, αλλα κατι δεν μ'αρεσει στην απαντηση της Gulf. Λεω να το ψαξω καλυτερα το θεμα (τηλ. IATTA κτλ.)
Αν καποιος γνωριζει τη ισχυει σε αυτες τις περιπτωσεις ας δωσει τα φωτα του.

Επιστολη που πηρα μεσω e-mail σημερα απο την Gulf Air, μεταφρασμενη απο google translation.
Υποψην η αρχικη προσφορα της εταιριας προς αποζημιωση μας ηταν 150 δολλαρια τα οποια και αρνηθηκαμε.
Τα συμπερασματα δικα σας.

"έχουμε ειδοποιηθεί από τη δυσαρέσκειά σας, η προσφορά μας από 150 δολάρια ο καθένας για τους συνταξιδιώτες σας, κύριε V., ο κ. Δ Κ. και τον κ. M K., σας παρουσιάζει Sales Agent μας στην Κύπρος, η κα Γεωργία Pagkalia.

Έχουμε σημειώσει τις διαταραχές που προκαλούν σε σχέση με όλους σας να μην γίνεται αποδεκτό να ταξιδεύουν ανά διαδρομή σας σε GF150 πτήσεις από Μπαχρέιν προς Μπανγκόκ στις 30 Δεκεμβρίου, 2010. Κατανοούμε τη δυσαρέσκειά σας, όμως, μπορούμε να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να αποσαφηνίσει, δυστυχώς, Gulf Air, όπως και οι περισσότερες μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, είναι μερικές φορές αναγκάζονται να υπερκράτηση οριακά τις πτήσεις του. Αυτό γίνεται για να αντισταθμίσει τις "μη εμφάνισης" πελάτες, δηλαδή τους πελάτες που παρά το γεγονός ότι επιβεβαίωσε κρατήσεις, αποτυγχάνουν να εμφανιστούν για την πτήση. Περιστατικά αυτής της φύσης είναι υψηλότερα σε ορισμένες γραμμές από τους άλλους και μπορεί επίσης να εξαρτάται από τον χρόνο του ταξιδιού, την εποχή και το ποσό της κίνησης.

Μπορούμε να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να επιστήσω την προσοχή σας Προϋποθέσεις μεταφοράς που διέπεται από τη Σύμβαση του Μόντρεαλ, τα οποία αναφέρουν: Gulf Air κάνει κάθε προσπάθεια να παρέχει θέσεις για τις οποίες επιβεβαίωσε κρατήσεις έχουν γίνει, αλλά όχι απόλυτη εγγύηση της διαθεσιμότητας δηλώνεται με την έκφραση "επιφυλάξεις »,« κράτηση »,« επιβεβαιώνεται »,« καθεστώς ok ", καθώς και τους χρόνους που επιτέθηκαν σε αυτούς.

Μπορούμε να συμβουλεύουν επίσης ότι δεν υποχρεούται να καταβάλει αποζημίωση σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό EC/261 όπως αυτό ισχύει μόνο σε πελάτες που είναι άρνηση επιβίβασης ταξιδεύουν απευθείας από χώρα εντός της ΕΕ και στις αεροπορικές εταιρείες που εδρεύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Όπως σας ταξίδευαν από το Μπαχρέιν και την Gulf Air βασίζεται στο Μπαχρέιν, ο κανόνας αυτός δεν εφαρμόζεται σε αυτήν την περίπτωση.

Ως εκ τούτου, υπό το πρίσμα των ανωτέρω, είμαστε σε θέση να αυξήσει την προσφορά μας σύμφωνα με το αίτημά σας. Παρακαλώ σημειώστε προσφορά μας USD150 / - που παρουσιάζονται σε σας κυρία Pagkalia, είναι πλήρη και τελική διευθέτηση μας αυτού του ισχυρισμού. Για να ωφελήσετε την προσφορά μας, σας ζητούμε να υπογραφει το καθένα χωριστά την επίθεση "Release και Αποζημίωση" αποτελεί, μαζί με carrent ταχυδρομική σας διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας και την επιστροφή στο γραφείο μας μέσω e-mail ή φαξ. Μόλις τη λάβουμε, θα επεξεργαστεί την πληρωμή και Δημοσιονομική ελεγκτή μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα από αυτή την άποψη. Σας ενημερώνουμε ότι η προσφορά μας ισχύει για 60 ημέρες από την ημερομηνία της παρούσας επιστολής.

Εξ ονόματος της Gulf Air, ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία που προκαλείται και ελπίζουμε να σας καλωσορίσω όλους στο πλοίο και πάλι σύντομα. Εν τω μεταξύ, σας διαβεβαιώσω για τη δέσμευσή μας να σας εξυπηρετήσει καλά.

Ειλικρινά

Kavita S. Al Jassim
Ανώτερος Διευθυντής Εξυπηρέτησης Πελατών & Υπηρεσία Ελέγχου Ποιότητας"
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 22, 2011, 01:10:51 πμ από Thailander »
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ χωρις να θελω
θα ΠΕΘΑΝΩ χωρις να θελω
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ τουλαχιστον
να ζησω οπως θελω

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 4.0.1 Firefox 4.0.1
    • Thailand
« Απάντηση #87 στις: Μαΐου 22, 2011, 01:46:52 πμ »
Βάλτο μια και στα αγγλικά , Κωστή

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 11.0.696.68 Chrome 11.0.696.68
« Απάντηση #88 στις: Μαΐου 22, 2011, 02:31:05 πμ »
Βάλτο μια και στα αγγλικά , Κωστή

CR/RH/2011485397
08 May, 2011

Mr K.T.

E-mail:

Dear Mr T.

We have been advised of your dissatisfaction in our offer of USD150/- each for you and your travel companions, Mr V., Mr D K. and Mr M K., presented to you by our Sales Agent in Cyprus, Ms Georgia Pagkalia.

We have noted the disruption caused in regard to you all not being accepted to travel as per your itinerary on flight GF150 from Bahrain to Bangkok on the 30th of December, 2010. We understand your dissatisfaction, however, may we take this opportunity to clarify, unfortunately, Gulf Air, like most major airlines, is sometimes forced to marginally overbook its flights. This is to compensate for the ‘no show’ customers, i.e. those customers who despite having confirmed bookings, fail to turn up for their flight. Incidents of this nature are higher on some routes than others and can also depend on the time of travel, the season and the amount of traffic.

May we take this opportunity to draw your attention to our Conditions of Carriage governed by the Montreal Convention which state: Gulf Air makes every effort to provide seats for which confirmed reservations have been made but no absolute guarantee of availability is denoted by the expression "reservations", "bookings", "confirmed", "status OK" and the timings attached to them.

May we also advise that we are not liable to pay compensation under European Regulation EC/261 as this only applies to customers that are denied boarding travelling directly from a county within the EU and on airlines that are based in the EU. As your were travelling from Bahrain and Gulf Air is based in Bahrain, this rule does not apply on this occasion.

Therefore, in light of the above, we are unable to increase our offer as per your request. Please note our offer of USD150/- presented to you by Ms Pagkalia, is our full and final settlement of this claim. To avail our offer, we request that you individually sign the attached ‘Release and Indemnity’ forms, along with your current postal address and contact number and return to our office by e-mail or fax. Once received, we will process the payment and our Financial Controller will contact you directly in this regard. Kindly note that our offer is valid for 60 days from the date of this letter.

On behalf of Gulf Air, we apologise for any inconvenience caused and hope to welcome you all on board again soon. In the meantime, we assure you of our commitment to serve you well.

Sincerely,

Kavita S. Al Jassim
Senior Manager Customer Care & Service Quality Control

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ χωρις να θελω
θα ΠΕΘΑΝΩ χωρις να θελω
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ τουλαχιστον
να ζησω οπως θελω

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux Linux
  • Browser:
  • Firefox 4.0 Firefox 4.0
« Απάντηση #89 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 00:04:15 πμ »
Μετα απο 4 χρονια η gulf air βρεθηκε ξανα στο δρομο μου.Ηταν η μονη που ειχε εισιτηριο σε καλη τιμη(620ευρω)τις ημερομηνιες που ηθελα.Μπορω να πω οτι ξεκινησα προκατειλημμενος,σκεφτομενος προηγουμενα ταξιδια μαζι τους.Η ευχαριστη εκπληξη ξεκινησε απο το αεροσκαφος,το οποιο ηταν ενα ολοκαινουργιο embraer 190,ανετο,καθαρο,με πολυ καλο συστημα ψυχαγωγιας,touch screen,usb υποδοχη και αρκετες επιλογες σε ταινιες.Η εκπληξη συνεχιστηκε με το πληρωμα,το οποιο ηταν εξυπηρετικοτατο,γρηγορο και μονιμα πανω κατω.Λεπτομερεια:εκτος απο μια ευρωπαια,οι υπολοιπες ηταν ταιλανδες και ινδονησιες ::).Το αεροδρομιο του Μπαχρειν εχει αναβαθμιστει και μεγαλωσει λιγο,πραγμα που κανει την αναμονη λιγο πιο ανετη,αν και στη συγκεκριμενη πτηση ηταν περιπου 2 ωρες.Ιντερνετ ελευθερο δεν υπηρχε,εκτος απο τα γνωστα σταντ με ελευθερη προσβαση,απο τα οποια τα 2 δεν λειτουργουσαν.Στην επομενη πτηση προς Μπανγκοκ,το αεροσκαφος ηταν ενα airbus A330,σε σχετικα καλη κατασταση και σιγουρα πολυ καλυτερο απο τα ερειπια Α340 που ειχε παλαιοτερα.Και δω ολα καλα,ασιατισσες αεροσυνοδοι(μαλλον εκει ειναι το μυστικο),ψιλοαρχαιο συστημα ψυχαγωγιας και μετριο προς κακο φαγητο(με εξαιρεση τα γλυκα).Το φαγητο μου εκανε εντυπωση γιατι ηταν το δυνατο της σημειο παλαιοτερα,ενω τωρα ηταν χαλια και στις 4 πτησεις.ΟΙ ιδιες εντυπωσεις και στην επιστροφη,μηδενικες καθυστερησεις και ελαχιστη αναμονη 45 λεπτων στο αεροδρομιο του μπαχρειν για την ανταποκριση.Επειδη συνηθως παιζει στις ιδιες τιμες με την καταρ,σιγουρα δεν τιθεται  θεμα συγκρισης.Αλλα εαν βολευουν καλυτερα οι ημερομηνιες νομιζω ειναι μια καλη επιλογη υπο την προυποθεση οτι δεν επεσα στην περιπτωση και πηγαν ολα καλα.Φανταζομαι οτι καταλαβαν πως ο ανταγωνισμος  στον κολπο πλεον ειναι μεγαλος και δεν ειναι μονοπωλιο οπως πριν 10 χρονια.