0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα,να πω κι εγω για την gulf.... ηταν η πρωτη μου φορα που πηγαινα ταιλανδη και ετυχε η gulf...απο αθηνα για μπαχρειν ολα καλα,το φαγητο καλο...αναμονη στο μπαχρειν 2 ωρες και μετα bkk...στην επιστροφη επειδη γυρνουσα νωριτερα απο τους φιλους μου ημουν μονος μου,στο μπαχρειν εφτασα κατα τις 11 το βραδυ,πηρα το voucher σχετικα γρηγορα και μας πηρανε κατι τυποι με mini van σε ενα παρα πολυ ωραιο και χλιδατο ξενοδοχειο, το golden tulip... πηγαμε φαγαμε στο μπουφε που μας ειχαν ετοιμασει,παιδια ηταν πολυ πλουσιο...μετα για υπνο και το πρωι μας πηραν τηλ και μας ξυπνησανε ολουσ,πηγαμε παλι στο μπουφε για πρωινο που ηταν τελειο και μετα μας πηρανε παλι στο αεροδρομιο,περιπου κανενα τεταρτο,,,η πτηση εφευγε 09:50 αλλα το αεροπλανο ειχε καθυστερησει και τελικα εφτασε στις 11...με τα πολλα φυγαμε,αλλα οταν εφτασα αθηνα επρεπε να προλαβω την πτηση για ροδο που ημουν οριακα,τελικα δεν την προλαβα.η κοπελα απο την αρχη εκανε προσπαθειες να με βαλουν μεσα αλλα τιποτα,μου αλλαξε την πτηση για το βραδυ και μου εδωσε ενα voucher για φαγητο και τετοια λογω της πολιτικης της εταιριας και εφυγα κανονικα.....αυτα αν εξαιρεσεις αυτο,ολα ηταν πολυ καλα και ανετα θα πηγαινα παλι.... καλημερα!
ναι αλλα πολλες φορες η τιμη ειναι κατα πολυ καλυτερη απο την thai κα βεβαια μην ξεχναμε οτι τουλαχιστον ειναι αν δεν κανω λαθος η μονη εταιρια που κατεβαινει κατω transit που δινει ξενοδοχειο σε πανω απο 8 ωρες αναμονης
Παράθεση από: lostromos στις Νοεμβρίου 12, 2009, 00:08:32 πμναι αλλα πολλες φορες η τιμη ειναι κατα πολυ καλυτερη απο την thai κα βεβαια μην ξεχναμε οτι τουλαχιστον ειναι αν δεν κανω λαθος η μονη εταιρια που κατεβαινει κατω transit που δινει ξενοδοχειο σε πανω απο 8 ωρες αναμονηςΔε διαφωνω...αυτο ελειπε να εχεις αναμονη 8 ωρες και να μην ξενοδοχειο...υπολογιστε ομως αυτες τις 8 ωρες να τις περνατε Ταυλανδη..ειναι μιση μερα σχεδον
Για οσα παιδια απο εμας οταν πανε Ταυλανδη δεν πανε μονο για 10 μερες(και ειναι πολλα μελη)δεν παιζει κανενα ρολο αυτη η καθυστερηση,οπως την αποκαλειται,αντιθετως ειναι μεσα στην μαγεια και την απολαυση ολης της διαδικασιας του ταξιδιου.