Αποστολέας Θέμα: ΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ-ΕΜΠΕΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟ GULFAIR;  (Αναγνώστηκε 75526 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος erasmoshemin

• @
  • *
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 3.5.4 Firefox 3.5.4
Απ: ΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ-ΕΜΠΕΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟ GULFAIR;
« Απάντηση #45 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 22:21:34 μμ »
Η thai οσο εχει την "χρυση" αυστραλια ΔΕΝ προκριτε να κατεβει χαμηλα ..

σωστός , δεν το σκέφτηκα. τα αεροπλάνα της ήδη πηγαινοέρχονται γεμάτα.

Αποσυνδεδεμένος dk

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
    • TravelChat
« Απάντηση #46 στις: Δεκεμβρίου 06, 2009, 11:51:49 πμ »
Tαξιδεψα μαζι τους τον Αυγουστο του 2008 πηγαινοντας για Dubai...πολυ καλη πτηση, πολυ καλο φαγητο, πολυ ευγενικο και εξυπηρετικο προσωπικο!!
Αυτο ομως που με χαροποιησε ιδιαιτερα συνεβη κατα την επιστροφη μας.
Ειχαμε επιλεξει να φτασουμε στο Μπαχρειν 5-6 ωρες πριν την πτηση μας για Αθηνα, με σκοπο να επισκεφτουμε την πρωτευουσα Μαναμα.
Οταν ομως προσπαθησαμε να βγαλουμε βιζα, η αστυνομια μας γυρισε πισω και μας παρεπεμψε στους υπαλληλους της GULFAIR που τελικα εδωσαν την αδεια να περασουμε με μεγαλη τους χαρα, αφου θελαμε να επισκεφτουμε τα αξιοθεατα της χωρας τους.
Οι τρεις της παρεας βγαλαμε βιζα αμεσα...οπως αλλωστε δικαιουμασταν...η οποια στοιχιζει για δυο βδομαδες 5.00 BHD = 8.92984 EUR...πληρωνοντας 10 ευρω ο καθενας μας και χωρις να παρουμε ρεστα!! ;D
Η τεταρτη της παρεας ομως ηταν Κυπρια και θα επρεπε να ειχε ηδη βγαλει βιζα...η οποια στοιχιζε 10.00 BHD...πριν φτασει εκει...υπαρχει μια διαδικασια μεγαλη που την γνωριζαμε (επρεπε να την καλεσει καποιος ντοπιος ή να εχει κλεισμενο ξενοδοχειο απο πριν) και ρισκαραμε εις γνωσιν της κυπριας φιλης μας η οποια ηταν πεπεισμενη πως θα ξετιναζε την πιστωτικη της καρτα στο Duty free του αεροδρομιου.
Eκει ομως ο ευγενεστατος υπαλληλος της GULFAIR πηρε την ευθυνη επανω του και ζητησε απο την αστυνομια να της εκδοσει βιζα για να μη χωρισει την παρεα μας.
Τον ευχαριστουμε πολυ...ισως καπου αλλου να μη μας αφηναν...εκει ομως μιλησε η GULFAIR!! :D

Ο ταξιδιωτικός μου χάρτης!!

We are all travellers on the earth. We come...we see...we go!!

Αποσυνδεδεμένος soula

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: ερωτησεις για πρωτη φορα
« Απάντηση #47 στις: Μαΐου 11, 2010, 21:53:37 μμ »
Γεια σας!!!!Πεταμε με Gulf ......και οχι με Emirates όπως νομιζα.......Εχει κανενας εμπειριες?? Ειναι άνετες οι θέσεις?

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #48 στις: Μαΐου 11, 2010, 21:54:49 μμ »
υπαρχει θεματακι με την gulf μπορεις να πας εκει και να το δεις εχω βαλει μαλιστα και βιντεακι απο την περσινη μου πτηση καθως πηγαινα μπαγκογκ τσεκαρε το

Αποσυνδεδεμένος Yannis

• **
  • Good things happen when you pay attention.
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #49 στις: Μαΐου 11, 2010, 22:50:50 μμ »
Εγώ με την Gulf έκανα άνετο ταξίδι, μου άρεσε, βέβαια με Εμιρατες με το Α380 ήταν το καλύτερο!!
Good things happen when you pay attention.

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #50 στις: Μαΐου 11, 2010, 22:57:53 μμ »
πολυ καλο και το ταξιδι με το μεγαλυτερο αεροπλανο με δυο κινητηρες ενα boing 777-300er σιγουρα δεν ειναι το θηριο Α380 αλλα αξιζουν τετοια ταξιδια με τετοια αεροπλανα.οσο για τις θεσεις αρκετα βολικες οσο μπορουν να ειναι οι οικονομικες θεσεις

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #51 στις: Ιουνίου 10, 2010, 18:59:56 μμ »
για πρωτη φορα ειδα την εταιρια να μην εχει αναμονη φετος στον γυρισμο απο μπαγκογκ για αθηνα.η πτηση φευγει στις 10:20 το πρωι για να ειναι 13:35 στο μπαχρειν και 14:20 απο μπαχρειν για να ειναι εδω 18:40.

1.επειδη εχω ξαναταξιδεψει με την εταιρια εχει ενα μικρο προβλημα με τις ωρες που μπορει να τις αλλαξει και επισης να αναφερθει οτι το αεροδρομιο στο μπαχρειν εχει καποιες καθυστερησεις.οχι στο να μην προλαβετε την πτηση αλλα απλα να περιμενετε περισσοτερο.

2.ενα θεμα με τις βαλιτσες που ειχα την πρωτη φορα.επειδη βαλανε μεταμεσονυχτια πτηση και αλλαξα το εισητηριο για να επιστρεψω νωριτερα ωστοσο αυτο δεν εγινε και με τις βαλιτσες μου οποτε ηρθαν με την κανονικη πτηση την επομενη ημερα.βεβαια ηρθαν σπιτι μου αφου φροντισε η εταιρια να μου τις στειλει με κουριερ οποτε δεν βλεπω γιατι και τωρα να προφτασουν σε τοσο μικρο διαστημα να αλλαξουν οι βαλιτσες αεροπλανο.

αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι μπορει να υπαρξει προβλημα ισως και να εχουν καλυτερεψει τα πραγματα κατα πολυ.το θεμα ειναι οτι η πτηση πια δεν προσφερει πολυωρη αναμονη οπως γινονταν παλια στην επιστροφη,αν και ηταν η μονη εταιρια που εδινε τσαμπα ξενοδοχειο,και οσοι εχουν προβλημα μπορουν να την διαλεξουν.παντως οι πτησεις ηταν μια χαρα

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 14:04:18 μμ »
αλλη μια φορα με την εταιρια αυτη την φορα οχι τοσο καλες εντυπωσεις.

1.η οικονομικη κριση απο οτι φαινεται πειραξε και τις υπηρεσιες της εταιριας.φαγητο χαμηλοτερης ποιοτητας ενω τα μικροτερα αεροπλανα τυπου airbus αυτην την φορα και προς μπαχρειν και προς μπαγκογκ δεν ηταν ανταξια των υπηρεσιων που ζηταει ενας μεσος επιβατης.
προς μπαγκογκ το αεροπλανοι ηταν ουτε καν μισογεματο κατι που πολλοι εκμεταλευτηκαν και κοιμηθηκαν στις τετραδες καθισματων στην μεση.οσο για την ωρα αυτην την φορα 7:20 ωρες απο μπαχρειν κατι που μας ξυνησε θα ελεγα.τις προυγουμενες φορες 6:15 λεπτα.ισως βεβαια να οφειλονταν σε μια καθυστερηση μισης ωρας που ειχαμε στο μπαχρειν και αναμονη μεσα στο αεροπλανο εξαιτιας καποιου τεχνικου προβληματος απο οτι μας ειπαν.
για τα αεροπλανα Α319 για την διαδρομη μεχρι μπαχρειν και αναποδα δεν μιλαω.παλια με διαφορους θορυβους.

2.αν κατι θα πρεπει να αναγνωρησω φετος ειναι οτι δεν ειχαμε καμια καθυστερηση εκτος απο αυτην που προανεφερα και στο οτι αν εισαι μελος της εταιριας σου δινουν μαζι με την καρτα μια καρτα για την βαλιτσα σου ετσι ωστε να εισαι απο αυτους που θα τις παρουν πρωτος και ετσι εγινε και στις δυο περιπτωσεις μεσα στις πρωτες 10 βαλιτσες ηταν και η δικια μου.μικρο πραγμα αλλα ειναι κατι που αλλες χρονιες περιμενα τουλαχιστον μισαωρο.

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.127 Chrome 5.0.375.127
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 14:30:26 μμ »
αρκετα  καλες  εμπειριες  απο  gulf  αν  και  την  εχω  κοψει  πλεον! (κατα  καιρους  ακριβαινει ανισορροπα)  σε  μια-δυο  πτησεις  εφαγα πολυ  κουνημα (αλλα  αυτο   εχει  να  κανει  με  τις καιρικες συνθηκες!)   και  ξενοδοχειο αξιοπρεπες (αλλες (με πολλα  αστερια) δεν  δινουν καθολου, και ας  εχεις  πολλες ωρες αναμονη)  και  δεν  ειχα  και  σχεδον  καθολου  καθυστερυσεις!   το  μονο  αρνητικο  ειναι  οτι  τα  α340  της  στο  μπαχρειν μπανγκοκ  ειναι  αρκετα  παλια  πλεον (πανω  απο  δεκαπενταετια σιγουρα)  αλλα απο  γεναρη, φλεβαρη  αρχιζει  να  παραλαμβανει  και  να  βαζει  και  στις πτησεις  για  μπανγκοκ  απ  οτι  ειδα  ολοκαινουργια  α330-300    απο  το  2011  λοιπον   ξανα  στα  υποψιν  η  gulf         
still you may find a gem amongst them

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2010, 15:05:12 μμ »
καλη παντως η αλλαγη που εχει κανει στο προγραμμα για αθηνα μιας και χρειαζεσαι 40 λεπτα αναμονη μονο στο μπαχρειν και περνεις το αεροπλανο του γυρισμου.βεβαια αυτο θα το εκανε για να μην πληρωνει τα ξενοδοχεια για τους επιβατες που χρειαζονταν να μεινουν σχεδον μια μερα εκει.

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10
« Απάντηση #55 στις: Οκτωβρίου 15, 2010, 11:41:30 πμ »
Θέλεις να ταξιδέψεις σε ένα οικείο περιβάλλον που θυμίζει τρόλεϋ στην οδό Πατησίων στις 8 το βραδάκι; Η Gulf air φρόντισε για σένα. Aπο Αθήνα προς Μπαχρέιν ταξιδεύεις με 95% Πακιστανούς συνεπιβάτες (συνήθως και με απελαθέντες)... ενώ από το Μπαχρείν μέχρι τη Bangkok οι Άραβες συνεπιβάτες σου δε σε αφήνουν να κλείσεις μάτι αφού βρίσκουν την ευκαιρία να μεθοκοπήσουν και να βγάζουν τις άναρθρες κραυγές τους... Δεν μιλάμε για την απίστευτη βρωμιά τους και το ότι μετατρέπουν το αεροπλάνο σε σκουπιδότοπο... Thai και μόνο Τhai από δω και πέρα!
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος Αρίσταρχος

• Super ~ Sonic Jet
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #56 στις: Οκτωβρίου 15, 2010, 12:37:01 μμ »
Θα  προτιμούσα Gulf αν ήξερα εκ των προτέρων ότι θα έχω μεγάλη καθυστέρηση με διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο για να το συνδιάσω με έξοδο στην πρωτέυουσα Μανάμα.Το Μπαχρέιν είναι εμπειρία αν έχεις κάνει μια μικρή έρευνα που θα ξοδέψεις τον χρόνο σου
Men of vision designed this wonderful machine,men of passion built her.And i hope that it will be said,men of skill and daring flew her

Capt.Adrian Thompson Concorde pilot

........................

Last flight            Heathrow-New York

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #57 στις: Οκτωβρίου 15, 2010, 12:56:35 μμ »
Εμ και γω εκεί ποντάρισα αλλά και δεν έγινε το θαύμα και στο αεροπλάνο δεν έπεφτε καρφίτσα...
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος panos.thess

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.5.16 Firefox 3.5.16
Απ: Προσφορές Gulf Air
« Απάντηση #58 στις: Δεκεμβρίου 21, 2010, 12:42:17 μμ »
δεν ξέρω ρε παιδιά ταξίδεψα 4φορες με gulf και είμαι σε ένα μεγάλο ποσοστό ευχαριστημένος.τώρα δεν ξέρω τις dike σας εμπειρίες ελπίζω να μην ήταν τόσο άσχημες..

Αποσυνδεδεμένος Lakisscorpio(The Butcher)

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 8.0.552.224 Chrome 8.0.552.224
« Απάντηση #59 στις: Ιανουαρίου 01, 2011, 10:01:32 πμ »
Παιδια..να αναφερω οτι στις 30-12-2010 καποιοι φιλοι πετουσαν με Gulf για Bangkok(Μεσω Bahrein)και στην αλλαγη αεροπλανων(στο Bahrein)δεν τους βαλανε μεσα γιατι η πτηση ηταν overbooked!!!!!Βεβαια απ'οτι εμαθα τους δωσανε ξενοδοχειο να κατσουν και φαγητο αλλα χασανε μια μερα + οτι κανανε Πρωτοχρονια μες στο αεροπλανο(ενω θα ηταν ηδη Ταυλανδη αν ολα ηταν οπως τα προγραμματισανε!!!!)

Περισσοτερα θα γραψει ενα απ'τα παιδια(μια και ειναι μελος εδω) σε λιγες μερες!!!

Δυστυχως αλλη μια "κακη" εμπειρια με την Gulf air!!! :( :( :( :( :(