Αποστολέας Θέμα: ΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ-ΕΜΠΕΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟ GULFAIR;  (Αναγνώστηκε 75509 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 6.0.2 Firefox 6.0.2
Απ: ΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ-ΕΜΠΕΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟ GULFAIR;
« Απάντηση #90 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 00:39:30 πμ »
απο αυτους που ταξιδεψαν τωρα το καλοκαιρι και ρωτησα μονο μια περιπτωση ακουσα για καθυστερηση πτησης απο αθηνα για μπαχρειν της ταξεως των 5 ωρων με αιτιολογια οτι ειχε χαλασει το αεροπλανο και εστειλαν αλλο,οπως ειναι φυσικο η πτηση για μπανγκοκ εγινε την επομενη στις 8 το απογευμα βεβαια με ακλυψη ξενοδοχειου.
προσωπικα δεν εχω πεσει ποτε σε περιπτωση στραβη οποτε μαλλον ο πατερντεμον επεσε σε μια περιπτωση συνηθισμενη κατα την οποια προσπαθει η γκαλφ να αλλαξει.θα πω οτι μαλλον προσπαθει στον τομεα καθυστερηση πτησης κατι που νομιζω μας νοιαζει πιο πολυ μαζι με την ασφαλεια.
το σερβις δεν το εχω βρει ασχημο ποτε και οσο για τα φαγητα νομιζω ειναι θεμα υποκειμενικο μιας και δεν αντιμετωπισα προβληματα.
οπως λεει και ο φιλος πιο πανω μαλλον το θεμα ανταγωνισμου κανει την εταιρια να προσπαθει να αλλαξει και οπως εχω γραψει σε προυγουμενο ποστ η εταιρια ηδη στα εεπομενα χρονια θ ααλλαξει ριζικα και το συστημα ψυχαγωγιας μεσα στα αεροσκαφη.

Αποσυνδεδεμένος theo

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 13.0.782.220 Chrome 13.0.782.220
« Απάντηση #91 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 13:45:55 μμ »
Μονο τυχαια θα ταξιδεψεις με την GULF με συνεπεια χρονου .
απο εκει και υστερα μην σου κατσει η στραβη , διοτι το customer servis σαν εννοια ειναι ανυπαρκτη
''Tο πρόβλημα είναι ότι νομίζετε πως έχετε χρόνο.''

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #92 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2011, 20:44:23 μμ »
αυτο τωρα ειναι κατι προσωπικο οσες φορες κατεβηκα με γκαλφ ειχα μονο 2 ωρες καθυστερηση συνολικα και οπως ειπα το ιδιο εχω ακουσει και απο αλλα ατομα που ρωταω συνηθως οταν κατεβαινουν  με οποια εταιρια και αν ειναι αυτη αν υπηρχε κανενα προβλημα.τωρα αν εχει κατσει σε καποιον τρελη αναμονη προφανως συμβαινουν και αυτα.εγω κρινω απο τις δικες μου εμπειριες καθως και οσων ακουω με αυτην την εταιρια.
οσο για το σερβις δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλες εταιριες που σε κινηγανε για να σου δωσουν τα αυτονοητα αν τυχει κατι.μαλλον εμεις παμε και ζηταμε.τουλαχιστον η εταιρια δινει ξενοδοχειο ακομα και σε μεγαλες αναμονες για το επομενο αεροπλανο.

οπως λες και εσυ καλυτερα να μην σου κατσει η στραβη με οποιαδηποτε εταιρια ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #93 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 00:18:15 πμ »
σημφωνω με τον λοστρομο
αν και κολλημενος με την thai airways εχω παει 2 φορες με την gulf και δεν ειχα την παραμικρη καθηστερηση  ισα ισα στην επιστροφη με εβαλαν και τις 2 φορες σε παρα πολυ καλα hotels

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 5.0 Firefox 5.0
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #94 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 08:05:52 πμ »
8 χρόνια χρησιμοποιώ την Gulf Air πρωτίστως διότι δίνει καλύτερη τιμή από άλλες εταιρείες.Δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα σαν αυτά που αναφέρουν παραπάνω. Δεν θυμάμαι καθυστερήσεις. Ισα ίσα που πάντα ήταν συντομότερο το ταξίδι από τη δηλωμένη διάρκεια. Και όποτε χρειάστηκα ξενοδοχείο και το ζήτησα το πήρα.
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 13.0.782.220 Chrome 13.0.782.220
« Απάντηση #95 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 18:38:34 μμ »
Και εγω ρε παιδια δεν θελω να σηκωνω την σημαια καμιας εταιρεια αλλα στα 3 ταξιδια που εχω κανει με την συγκεκριμενη εταιρεια δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα και εχω ταξιδεψει με ολες εκτος απο καταρ.Δεν με ενδιαφερει η διαδικασια συγκρισης απλα λεω αυτο που βιωσα.
Νομιζω οτι ειναι λιγακι υπερβολικα ολα αυτα που γραφονται λες και μιλαμε για την τελευταια εταιρεια.
 [off-topic]Στην klm ειχα ζητησει κουβερτα δυο φορες στο ταξιδι και ακομη περιμενω να μου την φερουν.[/off-topic]
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος KRAPIKRAPON

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.3 Firefox 3.5.3
« Απάντηση #96 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 23:27:31 μμ »
Μαλλον εμεις πρεπει να ειμασταν τυχεροι γιατι και εγω δεν ειχα κανενα  προβλημα

Αποσυνδεδεμένος martz

• Φύλο: Γυναίκα
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #97 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 23:49:32 μμ »
αποφάσισα φέτος να πετάξω με τη gulf έχοντας τη φοβία ότι θα μείνω στο μπαχρέιν χωρίς βαλίτσες για 48 ώρες. οφείλω όμως να πω ότι το ταξίδι μου ήταν άψογο. ίσως ο ανταγωνισμός να έκανε το θαύμα του και η εταιρία να κάνει σοβαρές προσπάθειες βελτίωσης ή να ήμουν τυχερή. πάντως το αεροδρόμιο δεν λέει και πολλά.

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 5.0 Firefox 5.0
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #98 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2011, 07:45:09 πμ »
Ένα από τα ξενοδοχεία, που μας έδωσαν. Βέβαια, πρέπει να πω οτι καλύτερο από αυτό δεν ξαναείδαμε. Ιανουάριος 2005, νομίζω οτι είναι το Elite Suites, δεν θυμάμαι σίγουρα μετά από τόσα χρόνια.

https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux Linux
  • Browser:
  • Firefox 4.0 Firefox 4.0
« Απάντηση #99 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2011, 09:55:19 πμ »
Ένα από τα ξενοδοχεία, που μας έδωσαν. Βέβαια, πρέπει να πω οτι καλύτερο από αυτό δεν ξαναείδαμε. Ιανουάριος 2005, νομίζω οτι είναι το Elite Suites, δεν θυμάμαι σίγουρα μετά από τόσα χρόνια.

το elite suites ειναι,μονο που για φαγητο δεν σε αφηναν στον κανονικο μπουφε.αλλα σε εστελναν σε εναν αλλο παραμεσα ο οποιος ταν σε δωματιο χωρις παραθυρα και με ελαχιστες επιλογες

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #100 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2011, 18:06:39 μμ »
γενικα με το θεμα του ξενοδοχειου οσες φορες ετυχε να παρω δεν ηταν ασχημα.ξενοδοχειο 4 αστερων παντα,τουλαχιστον αυτα μου ετυχαν,και με φαγητο μπουφες.οτι υπηρχε τρωγαμε και εμεις.
η εταιρια βασικα δινει ξενοδοχεια αναλογως με τα υπαρχωντα δωματια και τα ατομα που πρεπει να στειλει.η συνεργασια γινεται με συγκεκριμενα ξενοδοχεια αν ομως στην συγκεκριμενη ωρα δεν εχουν να δωσουν τοτε η εταιρια βρισκει δωματιο σε αλλα πληρωνοντας αυτη το αντιτιμο βεβαια.δεν την συμφερει αυτο για αυτο μαλλον αλλαξε και τα δρομολογια της και η αναμονη στο μπαχρειν κατα τον γυρισμο ειναι μονο 40 λεπτα ωστε να μην υποχρεωνεται να πληρωνει ξενοδοχεια.
αν δεν κανω λαθος ειναι η μονη εταιρια που σου δινει ξενοδοχειο.

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux Linux
  • Browser:
  • Chrome 7.0.517.41 Chrome 7.0.517.41
« Απάντηση #101 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2011, 20:20:25 μμ »
γενικα με το θεμα του ξενοδοχειου οσες φορες ετυχε να παρω δεν ηταν ασχημα.ξενοδοχειο 4 αστερων παντα,τουλαχιστον αυτα μου ετυχαν,και με φαγητο μπουφες.οτι υπηρχε τρωγαμε και εμεις.
η εταιρια βασικα δινει ξενοδοχεια αναλογως με τα υπαρχωντα δωματια και τα ατομα που πρεπει να στειλει.η συνεργασια γινεται με συγκεκριμενα ξενοδοχεια αν ομως στην συγκεκριμενη ωρα δεν εχουν να δωσουν τοτε η εταιρια βρισκει δωματιο σε αλλα πληρωνοντας αυτη το αντιτιμο βεβαια.δεν την συμφερει αυτο για αυτο μαλλον αλλαξε και τα δρομολογια της και η αναμονη στο μπαχρειν κατα τον γυρισμο ειναι μονο 40 λεπτα ωστε να μην υποχρεωνεται να πληρωνει ξενοδοχεια.
αν δεν κανω λαθος ειναι η μονη εταιρια που σου δινει ξενοδοχειο.
και οι royal jordanian,egypt air

Αποσυνδεδεμένος dstergio

• Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
« Απάντηση #102 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2011, 11:04:18 πμ »
και οι royal jordanian,egypt air
Για το ξενοδοχείο που έδινε η Royal Jordanian κάποια στιγμή, υπάρχει βέβαια το ελαφρυντικό της ανακαίνισης που γινόταν στο ξενοδοχείο, αλλά από την άλλη να κοιμάσαι με μισάνοιχτη τη πόρτα επειδή ήταν γκρεμισμένη η κάσα, να μην υπάρχουν πετσέτες μπάνιου και η reception να λειτουργεί με κεριά γιατί δεν είχε και ρεύμα...

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 8.0 Firefox 8.0
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #103 στις: Νοεμβρίου 19, 2011, 19:49:53 μμ »
Λοιπον επεστρεψα και εγω εχθες με την Gulf
Το πρώτο σκελος της επιστροφης απαραδεκτο .
Το αεροπλανο ενα Airbus Industrie A340 ρημαδιο σκετο .
Τα καθισματα δεν μπορουσαν να σταθουν σε ορθια θεση απογειωσης .
ΤΑ καθίσματα πολυ στενα , η ζωνη εμενα δεν μου εκανε ( check σε 3 καθισματα )
Το "συστημα ψυχαγωγιας" επαιζε οτι και οταν βαζανε κατι και δεν εχεις εσυ επιλογη , ο ηχος δεν υπηρχε στην θυρα των ακουστικων ( check σε 3 καθισματα )
Οι οθόνες σκοτεινες , δεν εβλεπες σχεδον τιποτα  ( check σε 3 καθισματα )
Τριγμοι και θορυβοι απο παντου
Ο αερας περιεργος , μου ξεραθηκε το στομα και ο λαιμος  και ειχα βηχα .
Το πληρωμα καμπινας αδιαφορο εστω και εαν το καλουσες απλα δεν ερχοταν ......
Βασανιστικη εμπειρια .....

Ευτυχώς το δευτερο σκελος με το Embraer 190 τα πραγματα ηταν διαφορετικα και πολυ καλα .
Συστημα ψυχαγωγιας αψογο θεσεις και πληρωμα αψογα και αυτα .

"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος Taxidiwtis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Ubi bene, ibi patria...
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 15.0.874.121 Chrome 15.0.874.121
    • Audiolabs
« Απάντηση #104 στις: Νοεμβρίου 19, 2011, 20:03:13 μμ »