0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπον επεστρεψα και εγω εχθες με την GulfΤο πρώτο σκελος της επιστροφης απαραδεκτο .Το αεροπλανο ενα Airbus Industrie A340 ρημαδιο σκετο .Τα καθισματα δεν μπορουσαν να σταθουν σε ορθια θεση απογειωσης .ΤΑ καθίσματα πολυ στενα , η ζωνη εμενα δεν μου εκανε ( check σε 3 καθισματα )Το "συστημα ψυχαγωγιας" επαιζε οτι και οταν βαζανε κατι και δεν εχεις εσυ επιλογη , ο ηχος δεν υπηρχε στην θυρα των ακουστικων ( check σε 3 καθισματα )Οι οθόνες σκοτεινες , δεν εβλεπες σχεδον τιποτα ( check σε 3 καθισματα )Τριγμοι και θορυβοι απο παντου Ο αερας περιεργος , μου ξεραθηκε το στομα και ο λαιμος και ειχα βηχα .Το πληρωμα καμπινας αδιαφορο εστω και εαν το καλουσες απλα δεν ερχοταν ......Βασανιστικη εμπειρια .....Ευτυχώς το δευτερο σκελος με το Embraer 190 τα πραγματα ηταν διαφορετικα και πολυ καλα .Συστημα ψυχαγωγιας αψογο θεσεις και πληρωμα αψογα και αυτα .
πριν κλεισετε ρωτηστε για το τυπο του αεροσκαφους! το αθηνα μπαχρειν με το ολοκαινουργιο μικρο εμπραερ ειναι πολυ καλο παντως οπως επιβαιβεωνει και ο φιλος παραπανω
τα αεροπλανα που γραφουν τα εισητηρια ειναι ενδεικτικα.αναλογα την στιγμη η εταιρια αποφασιζει με ποιο θα πεταξει.εξαρταται δηλαδη απο τον αριθμο των επιβατων που πανε και θα γυρισουν πισω,τα διαθεσιμα αεροσκαφη εκεινη την στιγμη,τυχον βλαβες κ.α.συνηθως βαζουν αυτα που λενε αλλα αν διαμορφωθει μια αλλη κατασταση τοτε το αεροσκαφος αλλαζει.
στην εταιρια οντως τα 330 ειναι παλια αεροσκαφη ενω τα 340 ειναι καλυτερα