0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
@jodoeΘα αξιζε ισως να ανοιγε ενα θεμα με τιτλο "ασχημες εντυπωσεις απο συμπεριφορες Νεοελληνων των 700 ευρω που το παιζουν φραγκατοι" εκει να δεις .....
Παράθεση από: teosep στις Δεκεμβρίου 05, 2009, 20:22:47 μμ@jodoeΘα αξιζε ισως να ανοιγε ενα θεμα με τιτλο "ασχημες εντυπωσεις απο συμπεριφορες Νεοελληνων των 700 ευρω που το παιζουν φραγκατοι" εκει να δεις .....Σιγα να μην εχεις δικιο ρε joedoe. Οπως ολοι μας αλλωστε.Aυτο τι σχεση εχει δε καταλαβα; Κατ αρχας η κοπελα που ειχα μαζι δεν επινε ουτε μπυρα, αρα αποκλειεται να το ηπιε αυτη, εξαλλου στο σουπερ μαρκετ πηγαιναμε μαζι 2-3 φορες την μερα και δεν της αρνηθηκα τιποτε αν ηθελε να ψωνισει. Ουτε το κρασι ηθελαν να μου φερουν αν μου δειξουν οτι ειναι μισογεματο. Η απαξιωτικη συμπεριφορα τους με ενοχλησε και η παρανομη κρατηση του διαβατηριου μου.Τις χειροτερες βεβαια εμπειριες τις ειχα με την τροχαία της Παταγιας που με εγραφαν, ζητωντας 100 μπατ για να μην μου κρατησουν το διπλωμα, διοτι η ελληνικη αδεια οδηγησης που εχουμε, οπως ισως να ξερετε, δεν αναγνωριζετε εκει. Δεν με εγραφαν οτι δεν εχω διπλωμα, 100 μπατ ηθελαν με αφησουν να φυγω.Αλλα μαλλον εσεις πιστευετε οτι αναμεσα σε εναν νεοελληνα των 700 ευρω που το παιζει φραγκατος και στις Ταυλανδους, το πιθανοτερο το δικιο να το εχουν οι Ταυλανδοι. Δεν πειραζει...., τι να πω; υγεια...
Γενικά έχω ακούσει , ότι όταν έχεις πρόβλημα με Ταυλανδούς τους κερνάς μια μπύρα ή τους δίνεις 2-3 ευρώ(τόση συνήθως είναι η διαφορά) δηλαδή 100-200 μπατ και το ξεχνάς. Το εφάρμοσα και εγώ με κάτι Ταξιτζήδες και συνήθως λύνεται η παρεξήγηση. Έχω ακούσει επίσης ότι δεν πρέπει να πας να τους αποδείξεις πόσο δυνατός είσαι. Θα ξεφυτρώσουν από παντού και θα δεις το άλλο τους πρόσωπο το οποίο είναι πάρα - μα πάρα πολύ σκληρό.
Ορέ Παταγιανοί , τι δεν καταλαβαίνετε , είσαστε σε μια περιοχή που κατά γενική ομολογία κατά μεγάλο ποσοστό οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι ιδικού ενδιαφέροντος , αυτοί που σας εξυπηρετούν είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι από την ζωή να αντέχουν αγγλόφωνες δυτικόφατσες που συνήθως μόνο φασαρίες ξέρουν να δημιουργούν , αυτές οι πραγματικά εργάζόμενες γυναίκες στην Πατάγια που αναφέρεστε , ξέρετε πόσες φορές έχουν ανεχθεί την μεθυσμένη συμπεριφορά του καθένα , τι τελικά δεν καταλαβαίνετε , εάν ξημεροβραδιάζεστε στην ομόνοια και στα γύρω από αυτά μέρη περιμένετε να σας πούνε και '' σερ '' , προς θεού δεν αμφισβητώ το ήθος σας , αλλά η νύχτα και η ομορφιές τις είναι δύσκολες . Φίλοι μου εσείς που μας διαβάζεται και δεν έχετε πάει Ταιλάνδη , έχω να σας πω τα εξής , η Ταιλάνδη δεν είναι η Πατάγια και οι εμπειρίες της , η Ταιλάνδη είναι μακράν η μοναδική χώρα στον κόσμο που έχει συγκεντρωμένα τις ομορφότερες και περισσότερες παραλίες στον κόσμο , είναι η πιο ασφαλέστερη χώρα στον κόσμο , έχει μακράν τους πιο χαρούμενους , ευτυχισμένους , αξιοπρεπείς ανθρώπους στο κόσμο , είναι η πιο φτηνότερη χώρα και τελικά οι προσφερόμενες υπηρεσίες της μαζί με το πιο εύγευστο φαγητό και υγιεινό συνάμα την κάνουν να είναι μακράν ο καλύτερος προορισμός για διακοπές , χωρίς κανένα ατομικό συμφέρον αναλαμβάνω την ευθύνη των όσο λέω , και σας παροτρύνω να πάτε εάν δεν έχετε πάει ήδη .