0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ορέ Παταγιανοί , τι δεν καταλαβαίνετε , είσαστε σε μια περιοχή που κατά γενική ομολογία κατά μεγάλο ποσοστό οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι ιδικού ενδιαφέροντος , αυτοί που σας εξυπηρετούν είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι από την ζωή να αντέχουν αγγλόφωνες δυτικόφατσες που συνήθως μόνο φασαρίες ξέρουν να δημιουργούν , αυτές οι πραγματικά εργάζόμενες γυναίκες στην Πατάγια που αναφέρεστε , ξέρετε πόσες φορές έχουν ανεχθεί την μεθυσμένη συμπεριφορά του καθένα , τι τελικά δεν καταλαβαίνετε , εάν ξημεροβραδιάζεστε στην ομόνοια και στα γύρω από αυτά μέρη περιμένετε να σας πούνε και '' σερ '' , προς θεού δεν αμφισβητώ το ήθος σας , αλλά η νύχτα και η ομορφιές τις είναι δύσκολες . Φίλοι μου εσείς που μας διαβάζεται και δεν έχετε πάει Ταιλάνδη , έχω να σας πω τα εξής , η Ταιλάνδη δεν είναι η Πατάγια και οι εμπειρίες της , η Ταιλάνδη είναι μακράν η μοναδική χώρα στον κόσμο που έχει συγκεντρωμένα τις ομορφότερες και περισσότερες παραλίες στον κόσμο , είναι η πιο ασφαλέστερη χώρα στον κόσμο , έχει μακράν τους πιο χαρούμενους , ευτυχισμένους , αξιοπρεπείς ανθρώπους στο κόσμο , είναι η πιο φτηνότερη χώρα και τελικά οι προσφερόμενες υπηρεσίες της μαζί με το πιο εύγευστο φαγητό και υγιεινό συνάμα την κάνουν να είναι μακράν ο καλύτερος προορισμός για διακοπές , χωρίς κανένα ατομικό συμφέρον αναλαμβάνω την ευθύνη των όσο λέω , και σας παροτρύνω να πάτε εάν δεν έχετε πάει ήδη .
Ισως και πάλι δεν έχω γίνει κατανοητός , μιλάω για αυτούς που ενώ πηγαίνουν, μένουν και διασκεδάζουν στα πιθανόν πιο επικίνδυνα μέρη θέλουν και ζητούν να τους συμπεριφερθούν σαν λόρδους ...... ενώ αυτή θα έχει σίγουρα υποστεί τα πειράγματα του καθένα που νομίζει ότι είναι κάποιος και θέλει να ξεθυμάνει σε μια ξένη χώρα που φυσικά δεν τον νοιάζει για τον άλλο , αλλά τον πειράζει άμα του εξηγηθούν όπως του αξίζει , είναι αυτοί που δεν είναι καν ικανοί να καταφέρουν να έχουν μια σχέση στην χώρα τους και να την συντηρήσουν γιατί το πράμα θέλει συζήτηση και δυστυχώς μας καταλαβαίνουν τι κενοί είμαστε εδώ στα πάτρια εδάφη και αισθάνονται ωραίοι πηγαίνοντας κάτω ψευδίζοντας λίγες αγγλικές λέξεις που κανείς δεν τις ακούει , κουδουνίζοντας τα λίγα ευρουλάκια τους σε επαγγελματίες γυναίκες που τους λένε πόσο ωραίοι είναι .Το προβλημα μου δεν είναι τι κάνεις εσύ και οι όμοιοι σου , πως εκτονώνεσαι και πως λύνεις τα ψυχολογικά σου προβλήματα , εδώ που τα λέμε ούτε καν με νοιάζει , αλλά δεν θα αφήσω να σχηματίσει ο καθένας νέος που διαβάζει το σάιτ ότι η Ταιλάνδη είναι μια χώρα για ξεχαρμάνιασμα του κάθε λιγούρι .
η Ταιλάνδη είναι μακράν η μοναδική χώρα στον κόσμο που έχει συγκεντρωμένα τις ομορφότερες και περισσότερες παραλίες στον κόσμο , είναι η πιο ασφαλέστερη χώρα στον κόσμο , έχει μακράν τους πιο χαρούμενους , ευτυχισμένους , αξιοπρεπείς ανθρώπους στο κόσμο , είναι η πιο φτηνότερη χώρα και τελικά οι προσφερόμενες υπηρεσίες της μαζί με το πιο εύγευστο φαγητό και υγιεινό συνάμα την κάνουν να είναι μακράν ο καλύτερος προορισμός για διακοπές....
Εκτός θέματος : εγώ το δέχομαι το χαρακτηρισμό "λιγούρι" γιατί έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. είμαι λιγούρι. Και αυτό το λέω σοβαρά χωρίς να υπάρχει ένα γραμμάριο αστειότητας ή ειρωνείας. Τεοσέπ δεν πρέπει να λυπάσαι για τίποτα στον κόσμο. ούτε για μένα ούτε για κανένα. Πρέπει να είσαι πάντα χαρούμενος. Εντός θέματος: 1 φορά είχα πάει σε μια ακριβή και καλή ψαροταβέρνα και τα ψάρια που μας φέρανε ήταν μπαγιατικα και χαλασμένα. Αυτά στη walking street. Δεν διαμαρτυρηθήκαμε γιατί δεν είμαστε τύποι που ρίχνουμε το φταίξιμο σε άλλους. Απλά την άλλη φορά προσέχαμε και δεν πήγαμε ξανά εκεί.
Εάν ισχύει αυτό που λες για την ηλικία σου , δηλαδή συνταξιούχος ναυτικός , ήμαρτον , εγώ εάν σε έβλεπα να ανεβαίνεις στο δωμάτιο με γυναίκα όχι μόνο το διαβατήριο θα σου κράταγα αλλά και εσένα τον ίδιο