Αποστολέας Θέμα: Ανάρμοστες συμπεριφορές Ταυλανδών  (Αναγνώστηκε 27496 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tas67

• Φύλο: Άντρας
  • life is either a daring adventure or nothing
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.5 Firefox 3.5.5
Απ: Ανάρμοστες συμπεριφορές Ταυλανδών
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 06, 2009, 11:51:45 πμ »

Ανα τον κόσμο ανα χώρα και ανα χωριό , υπάρχουν οι καλοί , οι κακοί , οι περίεργοι ,

οι απατεώνες , οι  οι  οι ............... και αυτοί με ανάρμοστη συμπεριφορά .

Επειδή το θέμα μας είναι αυτό
, και επειδή μερικές φορές αυτή η ανάρμοστη συμπεριφορά

ίσως να αποσκοπεί στην απάτη , νομίζω οτι καλό θα ήταν αν υπάρχουν απόψεις , να ακουστούν .

(Υ.Γ  ξαναδιαβάστε τον τίτλο του θέματος και του πρώτου πόστ)

Αποσυνδεδεμένος erasmoshemin

• @
  • *
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 06, 2009, 15:27:33 μμ »
Ορέ Παταγιανοί , τι δεν καταλαβαίνετε , είσαστε σε μια περιοχή που κατά γενική ομολογία κατά μεγάλο ποσοστό οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι ιδικού ενδιαφέροντος , αυτοί που σας εξυπηρετούν είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι από την ζωή να αντέχουν αγγλόφωνες δυτικόφατσες που συνήθως μόνο φασαρίες ξέρουν να δημιουργούν , αυτές οι πραγματικά εργάζόμενες γυναίκες στην Πατάγια που αναφέρεστε , ξέρετε πόσες φορές έχουν ανεχθεί την μεθυσμένη συμπεριφορά του καθένα , τι τελικά δεν καταλαβαίνετε , εάν ξημεροβραδιάζεστε στην ομόνοια και στα γύρω από αυτά μέρη περιμένετε να σας πούνε και '' σερ '' , προς θεού δεν αμφισβητώ το ήθος σας , αλλά η νύχτα και η ομορφιές τις είναι δύσκολες . Φίλοι μου εσείς που μας διαβάζεται και δεν έχετε πάει Ταιλάνδη , έχω να σας πω τα εξής , η Ταιλάνδη δεν είναι η Πατάγια και οι εμπειρίες της , η Ταιλάνδη είναι μακράν η μοναδική χώρα στον κόσμο που έχει συγκεντρωμένα τις ομορφότερες και περισσότερες παραλίες στον κόσμο , είναι η πιο ασφαλέστερη χώρα στον κόσμο , έχει μακράν τους πιο χαρούμενους , ευτυχισμένους , αξιοπρεπείς ανθρώπους στο κόσμο , είναι η πιο φτηνότερη χώρα και τελικά οι προσφερόμενες υπηρεσίες της μαζί με το πιο εύγευστο φαγητό και υγιεινό συνάμα  την κάνουν να είναι μακράν ο καλύτερος προορισμός για διακοπές , χωρίς κανένα ατομικό συμφέρον αναλαμβάνω την ευθύνη των όσο λέω , και σας παροτρύνω να πάτε εάν δεν έχετε πάει ήδη .
;
α)έχετε κολήσει με τις "ειδικού ενδιαφέροντος υπηρεσίες" πολλοί . ξεκολάτε. και εδώ στην Ελλάδα τα ίδια κάνουμε. και άλλωστε σε αυτό το τόπικ επικεντρωνόμαστε στα αρνητικά περιστατικά.Κάθεσαι και μας λες , τι τραβάει η μέση Ταυλανδή που δουλεύει στην Παττάγια. Χ...... τι τραβάει!!!! Άντε γιατί μας τα έχετε κάνει τούμπανα. Αυτή ενδιαφέρεται για το τι τραβάω εγώ στη δουλειά μου στην Αθήνα;;
 Η κριτική που ασκείς σε αυτό το ποστ "θυμίζει τη Λουκά" , ξέρεις τη θεούσα.
β) Και στο πουκέτ τα ίδια κάνουν οι φίλοι μου που πάνε (εγώ δεν πάω ποτέ ) όχι όλοι
γ)Το ποστ ανοίχτηκε για να πληροφορούνται αυτοί που μπαίνουν έτσι ώστε να αποφεύγουν κάποια πράγματα για να κάνουν όμορφα ταξίδια. Τώρα αν όλα τα αρνητικά συμβαίνουν σε ένα μέρος, τότε τυχαίνει και πηγαίνω όλο στο λάθος μέρος.
δ)Στο θέμα μας: Όταν σκας με το αεροπλάνο  στην μπαγκόκ, οι πρώτοι ταξιτζιδες που προσφέρονται να σε πάνε Παττάγια , ζητάνε 3000-4000 μπατ. Ενώ η φυσιολογική τιμή είναι 800 μπατ +60 μπατ τα διόδια. Αν είστε 2-3 δώστε και 1000 (συνολικά). Δεν θα πάθετε οικονομική καταστροφή.

διατυπωσε τις αποψεις σου με κοσμιο τροπο σε παρακαλω και οπως ειπε ο tas67 διαβασε τον τιτλο και απαντησε αναλογως thai.gr team
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 06, 2009, 19:46:31 μμ από lostromos »

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Συντονιστής
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
    • www.thai.gr
« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 06, 2009, 15:51:58 μμ »
Αυτα δεν ειναι τιποτα , παρα μονο λεφτα.
Αυτο να μην συμβει σε κανενα

http://www.pattayadailynews.com/showfeature.php?FeatureID=0000001063

Αποσυνδεδεμένος kiva

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 06, 2009, 16:35:25 μμ »
 Ισως και πάλι δεν έχω γίνει κατανοητός , μιλάω για αυτούς που ενώ πηγαίνουν, μένουν και διασκεδάζουν στα πιθανόν πιο επικίνδυνα μέρη θέλουν και ζητούν να τους συμπεριφερθούν σαν λόρδους , φυσικό είναι να πέσουν και σε συμπεριφορές που δεν ανήκουν στον μέσω Ταιλανδό, εάν θα διάβαζες τα παραπάνω ποσταρίσματα θα έβλεπες ότι υπάρχει απαίτηση από την υπάλληλο του σούπερ μάρκετ στην 1 η ώρα την νύκτα να είναι χαρούμενη , ενώ αυτή θα έχει σίγουρα υποστεί τα πειράγματα του καθένα που νομίζει ότι  είναι κάποιος και θέλει να ξεθυμάνει σε μια ξένη χώρα που φυσικά δεν τον νοιάζει για τον άλλο , αλλά τον πειράζει άμα του εξηγηθούν όπως του αξίζει , είναι αυτοί που δεν είναι καν ικανοί να καταφέρουν να έχουν μια σχέση στην χώρα τους και να την συντηρήσουν γιατί το πράμα θέλει συζήτηση και δυστυχώς μας καταλαβαίνουν τι κενοί είμαστε εδώ στα πάτρια εδάφη και αισθάνονται ωραίοι πηγαίνοντας κάτω ψευδίζοντας λίγες αγγλικές λέξεις που κανείς δεν τις ακούει , κουδουνίζοντας τα λίγα ευρουλάκια τους σε επαγγελματίες γυναίκες που τους λένε πόσο ωραίοι είναι .Το προβλημα μου δεν είναι τι κάνεις εσύ και οι όμοιοι σου , πως εκτονώνεσαι και πως λύνεις τα ψυχολογικά σου προβλήματα , εδώ που τα λέμε ούτε καν με νοιάζει , αλλά δεν θα αφήσω να σχηματίσει ο καθένας νέος που διαβάζει το σάιτ ότι η Ταιλάνδη είναι μια χώρα για ξεχαρμάνιασμα του κάθε λιγούρι .
Στο λάθος ...
... ο έξυπνος το παραδέχεται
... ο πονηρός δικαιολογείται
... ο ηλίθιος επιμένει!

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 06, 2009, 18:06:19 μμ »
Το μελος farag εγραψε κατι στο οποιο συμφωνω απολυτα δηλαδη" σιγα τις αναρομοστες συμπεριφορες" . Το λεω διοτι πολλες φορες στο παρελθον εχω παρεξηγησει γεγονοτα στην Ταιλανδη και αν δεν ηταν η συζηγος μου να ξεδιαλυνει τα πραγματα ισως να ειχα παρεξηγηθει. Ορισμενες φορες η διαφορα κουλτουρας προκαλει προβληματα.

Στα τουριστικα μερη η λαμογια ,σιγουρα ειναι περισσοτερη και πιο ενοχλητικη , αλλα και που δεν ειναι ανα την υφηλιο ;

Τωρα οσο αναφορα το θεμα Παταγια τα ειπε ολα ο kiva ,τι να προσθεσω παραπανω μετα απο αυτο το αποκαλυπτικο κειμενο ;

@erasmoshemin  "Χεστηκαμε για το πως περναει η μεση Ταιλανδη στην Παταγια"

Λυπαμαι γι'αυτα που γραφεις ...

joedoe

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Δεκεμβρίου 06, 2009, 18:17:59 μμ »
Ισως και πάλι δεν έχω γίνει κατανοητός , μιλάω για αυτούς που ενώ πηγαίνουν, μένουν και διασκεδάζουν στα πιθανόν πιο επικίνδυνα μέρη θέλουν και ζητούν να τους συμπεριφερθούν σαν λόρδους ...... ενώ αυτή θα έχει σίγουρα υποστεί τα πειράγματα του καθένα που νομίζει ότι  είναι κάποιος και θέλει να ξεθυμάνει σε μια ξένη χώρα που φυσικά δεν τον νοιάζει για τον άλλο , αλλά τον πειράζει άμα του εξηγηθούν όπως του αξίζει , είναι αυτοί που δεν είναι καν ικανοί να καταφέρουν να έχουν μια σχέση στην χώρα τους και να την συντηρήσουν γιατί το πράμα θέλει συζήτηση και δυστυχώς μας καταλαβαίνουν τι κενοί είμαστε εδώ στα πάτρια εδάφη και αισθάνονται ωραίοι πηγαίνοντας κάτω ψευδίζοντας λίγες αγγλικές λέξεις που κανείς δεν τις ακούει , κουδουνίζοντας τα λίγα ευρουλάκια τους σε επαγγελματίες γυναίκες που τους λένε πόσο ωραίοι είναι .Το προβλημα μου δεν είναι τι κάνεις εσύ και οι όμοιοι σου , πως εκτονώνεσαι και πως λύνεις τα ψυχολογικά σου προβλήματα , εδώ που τα λέμε ούτε καν με νοιάζει , αλλά δεν θα αφήσω να σχηματίσει ο καθένας νέος που διαβάζει το σάιτ ότι η Ταιλάνδη είναι μια χώρα για ξεχαρμάνιασμα του κάθε λιγούρι .
Φιλε να ζητησω απο ρεσεψιον να μου κλεισει θεση σε λεωφορειο επιλογης μου να παω αεροδρομιο, δεν σημαινει οτι απαιτω να μου φερονται ως λορδο, επισης δεν εχει κανεις το δικαιωμα να κρατα το διαβατηριο μου πλην των επισημων αρχων της χωρας. Οσον αφορα τα συμπερασματα σου, τι κανουμε και για ποιο λογο παμε κατω κλπ, σε παρακαλω να μην κρινεις τους υπολοιπους απο τα δικα σου προσωπικα βιωματα, ενω οι χαρακτηρισμοι τυπου "λιγουρι", απλα καταδεικνυουν το δικο σου "ανωτερο" επιπεδο.....

Συγχώνευση : Δεκεμβρίου 06, 2009, 18:26:27 μμ
η Ταιλάνδη είναι μακράν η μοναδική χώρα στον κόσμο που έχει συγκεντρωμένα τις ομορφότερες και περισσότερες παραλίες στον κόσμο , είναι η πιο ασφαλέστερη χώρα στον κόσμο , έχει μακράν τους πιο χαρούμενους , ευτυχισμένους , αξιοπρεπείς ανθρώπους στο κόσμο , είναι η πιο φτηνότερη χώρα και τελικά οι προσφερόμενες υπηρεσίες της μαζί με το πιο εύγευστο φαγητό και υγιεινό συνάμα  την κάνουν να είναι μακράν ο καλύτερος προορισμός για διακοπές....
Ως, ισως, εκ των γηραιοτερων εδω μεσα, θα ηθελα να σας πω οτι εχετε χασει μερικοι καθε μέτρο, παραθέτοντας υπερβολές, οχι ότι η Ταυλάνδη δεν ειναι ομορφη και φθηνη χωρα, αλλά ειπαμε....., ενω ως πολυταξιδεμενος πρωην ναυτικος εχοντας γυρισει ολον σχεδον τον πλανητη ακομη δεν ξερω εαν εχω δει την πιο ομορφη χωρα του κοσμου, την πιο φθηνη, αυτη με το καλυτερο φαγητο και συναμα το πιο υγιεινο. Ευτυχως ομως υπαρχουν εδω ατομα που εχουν  ταξιδευσει παντου οποτε έχουν άποψη που ειναι το καλυτερο μερος στον κοσμο. Ευτυχώς.....
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 06, 2009, 18:26:27 μμ από joedoe »

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #21 στις: Δεκεμβρίου 06, 2009, 18:38:18 μμ »
"Ευτυχως ομως υπαρχουν εδω ατομα που εχουν  ταξιδευσει παντου οποτε έχουν άποψη που ειναι το καλυτερο μερος στον κοσμο. Ευτυχώς....."

Το οποιο ειναι ;....

Αποσυνδεδεμένος erasmoshemin

• @
  • *
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
« Απάντηση #22 στις: Δεκεμβρίου 06, 2009, 18:40:44 μμ »
Εκτός θέματος : εγώ το δέχομαι το χαρακτηρισμό "λιγούρι" γιατί έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. είμαι λιγούρι.  Και αυτό το λέω σοβαρά χωρίς να υπάρχει ένα γραμμάριο αστειότητας ή ειρωνείας.

Τεοσέπ δεν πρέπει να λυπάσαι για τίποτα στον κόσμο. ούτε για μένα ούτε για κανένα. Πρέπει να είσαι πάντα χαρούμενος.

Εντός θέματος: 1 φορά  είχα πάει σε μια ακριβή και καλή ψαροταβέρνα και τα ψάρια που μας φέρανε ήταν μπαγιατικα και χαλασμένα. Αυτά στη walking street. Δεν διαμαρτυρηθήκαμε γιατί  δεν είμαστε τύποι που ρίχνουμε το φταίξιμο σε άλλους. Απλά την άλλη φορά προσέχαμε και δεν πήγαμε ξανά εκεί.

Αποσυνδεδεμένος kiva

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Opera 9.80 Opera 9.80
« Απάντηση #23 στις: Δεκεμβρίου 06, 2009, 18:46:07 μμ »
Εκτός θέματος : εγώ το δέχομαι το χαρακτηρισμό "λιγούρι" γιατί έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. είμαι λιγούρι.  Και αυτό το λέω σοβαρά χωρίς να υπάρχει ένα γραμμάριο αστειότητας ή ειρωνείας.

Τεοσέπ δεν πρέπει να λυπάσαι για τίποτα στον κόσμο. ούτε για μένα ούτε για κανένα. Πρέπει να είσαι πάντα χαρούμενος.

Εντός θέματος: 1 φορά  είχα πάει σε μια ακριβή και καλή ψαροταβέρνα και τα ψάρια που μας φέρανε ήταν μπαγιατικα και χαλασμένα. Αυτά στη walking street. Δεν διαμαρτυρηθήκαμε γιατί  δεν είμαστε τύποι που ρίχνουμε το φταίξιμο σε άλλους. Απλά την άλλη φορά προσέχαμε και δεν πήγαμε ξανά εκεί.

Τώρα τα λες καλά '' δεν είμαστε τύποι που ρίχνουμε το φταίξιμο σε άλλους '' , άρα το ποστ δεν έχει να κάνει με σένα .

Συγχώνευση : Δεκεμβρίου 06, 2009, 19:07:11 μμ
Εάν ισχύει αυτό που λες για την ηλικία σου , δηλαδή συνταξιούχος ναυτικός , ήμαρτον , εγώ εάν σε έβλεπα να ανεβαίνεις στο δωμάτιο με γυναίκα όχι μόνο το διαβατήριο θα σου κράταγα αλλά και εσένα τον ίδιο , αγγλικά τόσα χρόνια στα ταξίδια σου δεν έμαθες για να μπορείς να συνεννοηθείς μόνο σου με την εταιρία , και μου λες για προσωπικά βιώματα , αλλά φίλε μου όλα αυτά δεν με ενοχλούν , αλλά μου έθιξες την χώρα που αγαπώ χωρίς ούτε γυναίκα Τάι να έχω ούτε καμιά επιχείρηση να με νοιάζει , έπεσες επάνω στην περίπτωση , 18 φορές Ταιλάνδη και σε άλλα πάρα πολλά μέρη του πλανήτη , έχω λόξα με τα ταξίδια ,για λέγε τις εμπειρίες σου από τα λιμάνια που σταμάταγες αρόδο ; Πιο λιμάνι σου άρεσε καλύτερα από την Ταιλάνδη ;
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 06, 2009, 19:07:11 μμ από kiva »
Στο λάθος ...
... ο έξυπνος το παραδέχεται
... ο πονηρός δικαιολογείται
... ο ηλίθιος επιμένει!

joedoe

• Επισκέπτης
« Απάντηση #24 στις: Δεκεμβρίου 06, 2009, 19:23:35 μμ »
Εάν ισχύει αυτό που λες για την ηλικία σου , δηλαδή συνταξιούχος ναυτικός , ήμαρτον , εγώ εάν σε έβλεπα να ανεβαίνεις στο δωμάτιο με γυναίκα όχι μόνο το διαβατήριο θα σου κράταγα αλλά και εσένα τον ίδιο

Εμεις λοιπον δεν εχουμε δικαιωμα στην ζωη εαν περασουμε τα 55; εχετε μονο εσεις η νεολαια; μπραβο ρατσισμός; δεν το περιμενα να ακουσω τετοια εδω μεσα, συγχαρητηρια... τα βαζω βεβαια τωρα με το εαυτο μου που ασχολουμαι με τυπους σαν και εσενα.... αλλα να σου πω κατι μικρε και να το θυμασαι: "εκει που εισαι ημουνα και εκει που ειμαι θαρθεις..." αυτα και τελος τα ποστ απο εμενα.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #25 στις: Δεκεμβρίου 06, 2009, 19:53:36 μμ »
αλλο ειναι το θεμα και αλλου εχει καταληξει ξεφευγοντας απο τους κανονες του φορουμ.ολοι εχουν δικαιωμα να λενε την αποψη τους εφοσον μπορουν να την τεκμηριωσουν με κοσμιο τροπο.το θεμα ειναι το τι αρνητικο εχετε βιωσει σε καποιοι ταξιδι σας κατω και οχι να χαρακτηριζετε το οτιδηποτε.το θεμα κλειδωθηκε για να μην υπαρξουν αλλου τετιου ειδους σχολια τα οποια δεν πορευονται με τους κανονες του φορουμ

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #26 στις: Δεκεμβρίου 07, 2009, 04:50:22 πμ »
Λοιπόν αγαπητά μέλη βλέπω ότι το θέμα έχει ξεφύγει .
Παρακαλώ να σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις του τύπου " εγώ" κλπ και να μείνουμε στην ουσία του θέματος.
Το θέμα είναι να παραθέσει ο καθένας ότι του έχει συμβεί και όχι να γράψουμε μια έκθεση ιδεών κατηγορώντας τους άλλους .
Μετά από αρκετή σκέψη το θέμα παραμένει όπως είναι και δεν πάει στα σκουπίδια .
Παρακαλώ σεβαστείτε τα αλλα μέλη και μείνετε σε κοσμια και επιτρεπτά από τους κανόνες του φόρουμ πλαίσια
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #27 στις: Δεκεμβρίου 07, 2009, 16:14:39 μμ »
  θα ηταν καλιτερα εχωντας παντα το θαρρος της γνωμης μας να αναφερομαστε ονομαστικα σε  ξενοδοχεια ρεστοραν η οπου  αλλου ελαβαν χωρα αυτα και να μην γενικευουμε βοηθωντας ετσι τους υπολοιπους αν και να θυμωμαστε παντα οτι η δικη μας γνωμη ειναι παντα υποκειμενικη . πχ μενοντας  στα πρωτα μου ταξιδια στην πατταγια  θεωρω  ενα απο τα ποιο βρωμικα και μη συνεργασιμα  ξενοδοχεια το welcome plaza  ενω  αντιθετως αλλοι το θεωρουν απο ανεκτο εως καλο  εχω ζησει σκηνες απειρου καλους  με το μαιλ επιβεβαιωσης στο χερι  να προσπαθουν να με πεισουν οτι δεν ειχα κανει κρατηση οσο για την απαντηση που ειχε δωσει καποτε ο ουτοπικος οτι κατσαριδες εχει ποιο κατω στον παγκο  εγω νομιζω οτι ειδα πολυ περισοτερες στο μπανιο του 804 .
τωρα για το  αναρμοστο της συμπερηφορας δεν νομιζω παντα στο μετρο της συγκρισης οτι εξανλειται το σαβουαρ βιβρ στο τριγωνο Ομονοια, Πλατεια Βικτωριας , Μεταξουργειο, ουτε χαρακτηριζει την χωρα μας η συμπεριφορα αυτη.
 οσον αφορα το θεμα ναυτικος χωρις να θελω να  θιξω  ουτε καταδιανοια  τον εν λογω φιλο προσωπικη μου εμπειρια  απο αρκετους φιλους ναυτικους και θειο αρχιπλοιαρχο  μεγαλης εταιρειας του Πειραια  νομιζω οτι αναλωνεται στα  λιμανια και τα  διαφορα μαγαζια των λιμανιων  και μαλιστα των λιμανιων εκεινων που εχουν εμπορικη αξια  της καθε χωρας που επισκεπτονται και πολυ ελαχιστο τα ενδοτερα   και οπως και να το κανουμε στα ενλογω μερη δεν βασιλευει παντα η ευγενεια

Συγχώνευση : [time]Δεκέμβριος 07, 2009, 16:31:34 μμ[/time]

erasmoshemin
δ)Στο θέμα μας: Όταν σκας με το αεροπλάνο  στην μπαγκόκ, οι πρώτοι ταξιτζιδες που προσφέρονται να σε πάνε Παττάγια , ζητάνε 3000-4000 μπατ. Ενώ η φυσιολογική τιμή είναι 800 μπατ +60 μπατ τα διόδια.

συγνωμη εαν δεν ειναι μεσα στα μετρα της υπερβολης μαλλον λαθος εχεις κανει.   Σε πανω απο 10 ταξιδια  τον τελευταιο 1μιση  χρονο το περισοτερο που μου ζητηθηκε ηταν 1600 και φυσικα το απεριψα  η συνηθης ταριφα ειναι 1000  μεσα και τα διοδια. 800  ειναι απο πατταγια για αεροδρομια  με ολα πληρωμενα .
Μαλλον εχεις καιρο να πας μια και τα ταξι βρισκονται πια στο υπογειο του κτιριου και  με σειρα προτεραιοτητας επιβιβαζεσαι μετα απο πληρωμη που κανεις στο γκισε του κρατικου οργανισμου τουρισμου περνωντας αποδειξη  στην οποια αναγραφεται ο αρ. ταξι το ονομα του ταξιτση   την οποια μπορεις να στειλεις   πισω  με τα οποια παραπονα εχεις απο τον συγκεκριμενο

οσο τον αν καποιοι καταπιεζονται οι εχουν ασχημες συνθηκες στο χωρο εργασια τους εδω  εαν καποιοι νιωθουν δουλοπαρικοι στην χωρα τους καλο ειναι να μην συμπερηφερονται ως αποικιοκρατες  στο  λαο αυτο λογο του χαμηλοτερου εισοδηματος διαβιωσης εκει
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 09, 2009, 20:53:14 μμ από kosa »
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Jomtien

• Επισκέπτης
« Απάντηση #28 στις: Δεκεμβρίου 07, 2009, 19:06:10 μμ »
Αν υποθέσουμε ότι ο σκοπός του thread είναι  η πληροφόρηση όλων μας, ώστε να μην μας κοροϊδεύουν διάφοροι επιτήδειοι, και όχι η υπεράσπιση της χαμένης τιμής της Καταρίνας Μπλουμ, θα μπορούσα να πω πως τα πρωτεία στις απάτες τα κατέχει, μακράν, η πρωτεύουσα Μπανγκόκ. Δείτε σχετικά στο site:  http://www.bangkokscams.com/. Το σύνηθες κόλπο –την έχω πατήσει δυο φορές- αφορά τα ιστορικά μνημεία  Wat Pho  και Grand Palace, τα οποία, κατά διαβολική σύμπτωση, είναι μονίμως κλειστά λόγω εργασιών συντήρησης. Το παραπάνω είναι εξόχως εξοργιστικό, δεδομένου ότι ένας νορμάλ ταξιδιώτης –εμείς δεν είμαστε νορμάλ- επισκέπτεται μια-δύο φορές τη χώρα και μετά πάει αλλού, οπότε είναι μεγάλη παράληψη να μην μπορέσει να δει αυτά τα σημαντικά μνημεία. Το συγκεκριμένο αναφέρεται και σε γνωστό τουριστικό οδηγό δυσφημίζοντας τη χώρα, αλλά ουδείς φαίνεται να ασχολείται, διότι αν ασχολούνταν με το τι γράφει ο ένας και ο άλλος δεν θα ήταν Ταυλανδοί αλλά π.χ.  Έλληνες. Να σημειώσω ότι πλέον δεν με ενοχλούν οι Ταυλανδέζικες μικροαπάτες . Έχουν κι αυτές τη πλάκα τους. Μου πήρε πολύ όμως να συνηθίσω.

Αποσυνδεδεμένος rovespieros

• **
  • Browser:
« Απάντηση #29 στις: Δεκεμβρίου 08, 2009, 22:31:03 μμ »
Αυτο που με χαλαει προσωπικα εμενα ειναι τογεγονος οτι καποιοι που εχουν παει 1 βαρεια 2 φορες ......
  το παιζουν  ειδημονες και ειναι παντογνωστες
Εδω εχουμε παει απειρες φορες και ακομα πιστευω οτι μαθαινω.....