Αποστολέας Θέμα: 6η συναντηση στο σινικο τοιχος μαρουσι  (Αναγνώστηκε 43675 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: 6η συναντηση στο σινικο τοιχος μαρουσι
« Απάντηση #120 στις: Οκτωβρίου 24, 2009, 20:07:41 μμ »
επαναφερω τα θεματακια του μαρινερ και το δικο μου

Οδηγιες για οσους ερθουν από Κηφισίας.Στο ύψος του ΟΤΕ συναντάμε το πρώτο φανάρι.Εκατό μέτρα πιό κάτω υπάρχει δεύτερο φανάρι το οποίο προσπερνάμε, πιάνουμε αριστερή λωρίδα και στο τρίτο φανάρι στρίβουμε αριστερά και μπαίνουμε στο Μαρούσι. Είμαστε στην οδό Β.Σοφίας. Προχωράμε μέχρι να συναντήσουμε στο αριστερό μας χέρι την οδό Γ.Σουρή. Εκεί που τελειώνει η Σουρή στρίβουμε αριστερά στη Β.Ολγας και είμαστε στις γραμμές του τραίνου. Αμέσως μετά στρίβουμε δεξιά κάτω από τη γέφυρα και είμαστε στο Σινικό

την ημερα εκεινη ο ΗΣΑΠ δεν θα λειτουργει παρα μονο μεχρι το σταθμο ειρηνη.απο εκει μετεπιβιβαζεστε σε λεωφορεια τα οποια περνουν απο το σταθμο του αμαρουσιου

Στο σταθμο ειρηνη επισης περναει και η δημοτικη συγκοινωνια του αμαρουσιου κατι κοκκινα μικρα λεωφορειακια με αριθμο 20 που τερματιζουν στο σταθμο

οσοι ερχονται απο αθηνα στην οδο στουρναρη 32 υπαρχει η αφετηρια του Α8 που  πηγαινει μαρουσι

το τηλεφωνο αυτο θα λειτουργει απο το σαββατο και την ημερα βεβαιως της συναντησης για οποια πληροφορια θελουν τα μελη.

697 5515588.

λοιπον σε οτι αφορα τον ηλεκτρικο νομιζω οτι αυριο θα λειτουργει κανονικα μεχρι το σταθμο του αμαρουσιου αρα ευκολα ερχεστε αν ομως δεν συμβει κατι τετοιο αναφερω παραπανω πως θα ερθετε.

βαζω αλλο εναν χαρτη για να βοηθησω

ξαναγραφω οτι το μαγαζι βρισκεται μαρουσι βασ.αμαλιας 1 και λεγεται σινικο τοιχος η θα το δειτε ως great wall.

το τηλεφωνο παραπανω ισχυει κανονικα αυριο θα ειναι ανοιχτο για καθε ενημερωση που μπορει να χρειαστειτε.και μην ξεχασετε:

σημερα στις 4 το πρωι αλλαζει η ωρα και γυρναει μια ωρα πισω

Αποσυνδεδεμένος ladybirdsstar

• Φύλο: Γυναίκα
  • Mac OS X 10.6.1 Mac OS X 10.6.1
  • Browser:
  • Safari 4.0.3 Safari 4.0.3
« Απάντηση #121 στις: Οκτωβρίου 25, 2009, 12:56:18 μμ »
καλημερα σε ολους, ελπιζω ο καιρος να ειναι καλυτερος το βραδυ ετσι ωστε να ερθουν ολοι στη συναντηση μας.
Θα ηθελα αν ειναι ευκολο να κρατησουμε μια επιπλεον θεση για ενα φιλο που μαλλον θα ερθει  ;)
ευχαριστω !

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #122 στις: Οκτωβρίου 25, 2009, 13:09:57 μμ »
καλημερα και απο εμενα επιβεβαιωσα οτι ο ηλεκτρικος σημερα θα ειναι μεχρι το σταθμο ειρηνη.

ladybirdsstar μη φοβασε υπαρχουν θεσεις και για οποιον αλλον θελησει να ερθει.ο καιρος δεν μας χαλαει και περιμενω να σας δω ολους.

Αποσυνδεδεμένος mark1laz

• @
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.3 Firefox 3.5.3
« Απάντηση #123 στις: Οκτωβρίου 25, 2009, 16:23:59 μμ »
καλησπέρα! υπαρχει μια κενη θέση ακόμα για ενα φίλο;;;.....

Αποσυνδεδεμένος MARINER

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #124 στις: Οκτωβρίου 25, 2009, 18:22:30 μμ »
καλησπέρα! υπαρχει μια κενη θέση ακόμα για ενα φίλο;;;.....
δεν υπαρχει προβλημα ολοι οι καλοι χωρανε
εμπειρια ειναι η ονομασια που δινουμε στα λαθη μας

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #125 στις: Οκτωβρίου 26, 2009, 19:33:53 μμ »
καταρχας να ευχαριστησω για την χθεσινη συναντηση ολα τα παιδια που ηρθαν,τοσο τους παλιους οσο και τα νεα μελη.
Nα ευχαριστησουμε και τα παιδια που ηρθαν απο μακρια οπως την θεσσαλονικη,την βεροια και λιγο πιο κοντα την ραφηνα.
Nα ειστε καλα και ελπιζουμε και σε νεα συναντηση.η θεσσαλονικη να με περιμενει θα ανεβω σιγουρα.τωρα αν περασαμε καλα μπορω να πω οτι δυσκολα καθησαν καποιοι διπλα μας αφου η παρουσια μας ηταν ιδιαιτερα αισθητη.
Kαλο φαγητο και βεβαια το καλυτερο η πολυ καλη παρεα με τα πειραγματα μεταξυ μας,τις συζητησεις μας για αυτην την χωρα που μας εχει μαγεψει,καθως και οι νεοι που ακουγαν με προσοχη ολους τους παλιους προσπαθωντας να παρουν μια ιδεα για την χωρα αυτην.
Nα ευχαριστησω και τον μαρινερ για την βοηθεια του στο μαγαζι και ευελπιστώ  να κανουμε ακομα μια πετυχημένη συνάντηση.
Oι φωτο στο αναλογο section του φορουμ και περιμενω τις φωτο των αλλων μελων.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 26, 2009, 19:54:38 μμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5 Firefox 3.5
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #126 στις: Οκτωβρίου 26, 2009, 19:55:23 μμ »
Περιμενουμε φωτο υλικο - σχολια και παραλειπόμενα !
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #127 στις: Οκτωβρίου 26, 2009, 19:56:08 μμ »
σχολια στις φωτο που ανεβαινουν σε λιγο.

Αποσυνδεδεμένος Lakisscorpio(The Butcher)

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.14 Firefox 3.0.14
« Απάντηση #128 στις: Οκτωβρίου 26, 2009, 20:50:43 μμ »
Παιδια.και εγω με την σειρα μου να ευχαριστησω ολα τα παιδια.περασαμε πολυ καλα.........το φαι πολυ καλο και η ατμοσφαιρα ακομα καλυτερη!!!!Πολυ μεγαλο ευχαριστω στν Gellis 23 kai aris 73 για την φιλοξενια και για την παρεα......Την αλλη φορα θα φερω πιο πολλα Τριγωνα!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #129 στις: Οκτωβρίου 27, 2009, 08:47:27 πμ »
Εγω ευχαριστω ολους σας που παροτι ημουν η μονη κοπελα δε βαρεθηκα λεπτο ουτε ενιωθα "περιεργα", ενιωθα οτι ημουν μεταξυ φιλων αν και καποια ατομα τα γνωρισα στη συναντηση.
Βρεθηκαμε στο ιδιο τραπεζι και ηπιαμε ολοι μαζι κρασι σα να γνωριζομασταν χρονια..και αυτο ειναι κατι που δεν αλλαζει με τιποτα.
Επιασα βεβαια καλη θεση, μεταξυ των δυο τραπεζιων για καλυτερη προσβαση σε ολα τα εδεσματα, αλλα επειδη πολλα ατομα ηταν νεα..κρατηθηκα μη δημιουργησω ασχημη εντυπωση!!
Ευχαριστω ιδιαιτερα τον φιλο που εφερε τα τριγωνα και κυριως τα παιδια που μου χαρισαν το δικο τους μεριδιο!  ;D

Ελπιζω να τα πουμε παλι συντομα και να ερθουν ακομα περισσοτερα μελη, παλια και νεα.

Περασα υπεροχα και θα ξαναερθω!! ( σαν απειλη ακουστηκε αυτο  ;) )

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #130 στις: Οκτωβρίου 27, 2009, 11:26:35 πμ »
εγω εχω καταρχην να ζητησω ΣΥΓΓΝΩΜΗ για το ρεβανι που υποσχεθηκα και ΔΕΝ ΕΦΕΡΑ λογω των μεταφορων που ειχα εκεινη την ημερα απο σπιτι σε σπιτι για υπνο, αλλα οπως και να το κανεις ειναι δικαιολογιες αυτα!. περασα τελεια και εγω και ο κολλητος, εμαθα παρα πολλα πραγματα για την ταυλανδη (thanx ολα τα παιδια!, ιδιως την ladybirdstar :) ). δυστυχως δεν μπορεσα να μιλησω με ολα τα παιδια και να τα γνωρισω, αλλα δεν πειραζει την επομενη φορα! οσο για σενα λακη θα ερθω το δυνατον συντομωτερο για καφε!(θα φερω και ρεβανι!)
Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω.
Δίνω, παίρνω, ανασαίνω από τα χρώματα, πληθαίνω,
από τ' αρώματα μαγεύομαι και ταξιδεύω.
Γυρεύω για όλους μας το ίδιο όμορφο στέγαστρο,
φτιάχνω φωτιά για όποιον θέλει κόσμο αταίριαστο.

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #131 στις: Οκτωβρίου 27, 2009, 13:12:41 μμ »
εγω εχω καταρχην να ζητησω ΣΥΓΓΝΩΜΗ για το ρεβανι που υποσχεθηκα και ΔΕΝ ΕΦΕΡΑ λογω των μεταφορων που ειχα εκεινη την ημερα απο σπιτι σε σπιτι για υπνο, αλλα οπως και να το κανεις ειναι δικαιολογιες αυτα!. περασα τελεια και εγω και ο κολλητος, εμαθα παρα πολλα πραγματα για την ταυλανδη (thanx ολα τα παιδια!, ιδιως την ladybirdstar :) ). δυστυχως δεν μπορεσα να μιλησω με ολα τα παιδια και να τα γνωρισω, αλλα δεν πειραζει την επομενη φορα! οσο για σενα λακη θα ερθω το δυνατον συντομωτερο για καφε!(θα φερω και ρεβανι!)

μη νιωθεις ασχημα , θυμομαστε ολοι τη δηλωση σου για το γλυκο οποτε την επομενη φορα θα φερεις αυτο που δεν εφερες και κατι extra!!
καλα να ειμαστε να συναντιομαστε  ;)

mai_tai

• Επισκέπτης
« Απάντηση #132 στις: Οκτωβρίου 27, 2009, 14:25:27 μμ »
Στην επομενη συναντηση προτεινω να βαλουμε τα τραπεζια σε στυλ γαμπριατικου τραπεζιου ;D ετσι ωστε να γνωριστουμε ακομη καλυτερα και να ανταλαξουμε περισσοτερες πληροφοριες  ;)-     Ολα ηταν ομορφα κ μπραβο σε οσους ασχοληθηκαν για την βραδυα αυτη-   

Αποσυνδεδεμένος V-RON

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #133 στις: Οκτωβρίου 27, 2009, 16:00:22 μμ »
θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους φίλους του forum για 2 λόγους:

1.  Γιατί δεν μπόρεσα να είμαι μαζί σας στο τραπέζι, ενώ είχα δηλώσει συμμετοχή, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας στην οικογένεια μου και
2. που δεν κατάφερα έστω και καθυστερημένα να επικοινωνήσω στο κινητό που είχε δοθεί, για να δηλώσω την απουσία μου.

Πραγματικά δεν έχω μάθει να λειτουργώ κατά αυτον τον τρόπο, αν και δεν έχουμε γνωριστεί για να έχετε προσωπική άποψη, και λυπάμαι που αυτό συνέβη στην πρώτη προσπάθεια της γνωριμίας μας.

Επειδή γνωρίζω και παρακολουθούσα όλη την προσπάθεια για την οργάνωση της συγκέντρωσης, το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω είναι, εάν είχα υπολογιστεί στο τραπέζι, να πληρώσω το ποσό που μου αναλογεί γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να επιβαρύνει κάποιον από εσάς.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση σας και πάλι συγνώμη απο όλους. Ελπίζω κάποια στιγμή να μου δοθεί η ευκαιρία να συναντηθώ με αρκετούς εάν όχι με όλους.

Αποσυνδεδεμένος stelkon

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #134 στις: Οκτωβρίου 27, 2009, 16:10:29 μμ »
  ΕΛΕΟΣ  ΑΔΕΛΦΙΑ  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ   >:( … ΩΣ ΕΔΩ….  >:(    :(    
Όλοι εμείς που δεν μπορέσαμε να έλθουμε βλέποντας τις Φώτο και τα Βίντεο έχουμε σκάση από το κακό μας   :-\ 
…….έλεος πια σταματήστε να ανεβάζεται άλλες φωτογραφίες … :(
…και ιδικά αυτές που διακρίνονται τα τρυγονάκια απ την Συμπρωτεύουσα ……  :'(

Να είστε όλοι καλά πραγματικά χαρήκαμε που σας βλέπουμε έτσι όλους μια χαρά .  :)   :D    
Σημείωση :
…Σας βλέπω όλους μια χαρά προσωπάκια έχετε φτού να μην σας ματιάσω .. ::)   ;D   
Δεν αρχίζετε σιγά - σιγά να βγάζεται και τις μάσκες από τα εικονίδια στο Thai.gr  και να αναρτήσετε καμία Φώτο με τις φατσούλες σας …  ;) 
έτσι για να γνωριζόμαστε καλύτερα και τα πρόσωπα μας  να γίνουν πιο αναγνωρίσιμα και οικεία σε όλους εμάς ?
… ξέρεται  αδέλφια,  μικρός που είναι ο κόσμος ,καλό θαρρώ  είναι  αν συναντηθούμε πουθενά  να αναγνωρίζουμε ο ένας τον άλλον… έτσι για να χαιρετιόμαστε αδελφικά –πατριωτικά- συντροφικά  …  :D   :) 
Η Στάση μας στα καθημερινά πεπραγμένα η ανοχή μας ή όχι σε αυτά η κουλτούρα μας γενικότερα η πολιτική συνείδηση (όχι η κομματική ) είναι αυτή που μας κατατάσσει ιδεολογικά και τελικά αυτή που ένας λαός επιλέγει τις κυβερνήσεις του  μην κλαιγόμαστε άξιοι των πεπραγμένων μας είμαστε.