Αποστολέας Θέμα: Καιρικες συνθηκες στην ταιλανδη?  (Αναγνώστηκε 126894 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zzr1100

• *
Καιρικες συνθηκες στην ταιλανδη?
« στις: Ιουνίου 23, 2008, 19:12:54 μμ »
Στην περιοδο Ιουλιου - Αυγουστου ποιες περιοχες ειναι οι καλυτερες για μπανιο, η καταδυσεις?
Εχω ακουσει οτι αυτη η περιοδος δεν ειναι και οι καλυτερη λογω καιρου, βροχων κτλ.Ποιο απο τα νησια νομιζετε οτι ειναι ιδανικο για "κουρνιασμα" και reset?

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Σχετικα με την θαλασσα & καιρο τον Ιουλιο - Αυγουστο
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2008, 00:02:31 πμ »
εγω παντως κανω reset με το που πιανω εναεριο χωρο ταυλανδης.για αυτο ειμαστε ολοι ερωτευμενοι με αυτο το μερος. :)
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος erasitexnis

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.5 Firefox 3.0.5
o καιρος τον μαιο στο πουκετ
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 20:08:58 μμ »
ρε παιδια ειδα σε ενα site οτι τον μαιο βρεχει πολυ κατω...ισχυει κατι τετοιο??εχω κλεισει εισιτηρια για ταυλανδη (πουκετ) 1-15 μαιου και εχει ξενερωσει η μαπα μου!!πως θα πηγαινω στις παραλιες με βροχη???

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
Απ: o καιρος τον μαιο στο πουκετ
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 20:20:28 μμ »

"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος erasitexnis

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 20:26:50 μμ »

thailandgr αν καταλαβαινω σωστα εκανα λαθος που εκλεισα τετοια εποχη εεε?εχεις παει εσυ τετοια εποχη?βρεχει καθε μερα?κυριως ρωταω για τις παραλιες γιατι αν βρεχει πως θα κανουμε κανα μπανακι?εχεις προσωπικη εμπειρια?

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 20:28:41 μμ »
Εγω φιλε ειμουνα απριλιο .
Καθε μερα το μεσημερι εβρεχε για κανα δυο ωρες .
Και αρκετα βραδυα ......

Αλλα καλυτερα να απαντησουν οι "πουκετιανοι"
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος zeng26

• ฉันเห็นด้วย
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 03, 2009, 23:36:18 μμ »
Εγώ ήμουν στο Πουκέτ τον περασμένο Οκτώβριο. Μερικές, λίγες μέρες έβρεχε--΄κάποιες ώρες, ψιλόβροχο. Αλλά το κριτήριο για μπάνιο ήταν η θάλασσα, αν ήταν πολύ κυματώδης ή όχι. Υπήρξαν δυο τρεις μέρες αν θυμάμαι καλά που δεν έκανα μπάνιο, διότι θάλασσα ήταν θολή καφέ από τα κύματα και δεν μπήκα.

Η θάλασσα είναι πάντα ζεστή και σε προσκαλεί να μείνεις ώρες, δεν κρυώνεις όσο και να μείνεις, ούτε όταν πρωτομπαίνεις στο νερό. Αν είσαι στη θάλασσα και βρέχει, απλώς δεν το προσέχεις.
Είναι καλύτερα να έχει συννεφιά, γιατί αλλοιώς ο ήλιος καίει πολύ και δεν θα το αντέχεις.

Αποσυνδεδεμένος orbitech

• **
  • Browser:
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 04, 2009, 00:23:08 πμ »
Κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει τπτ φυσικα για μερη σαν την Ταιλανδη. Παντως επειδη εχω παει ηδη 2 φορες Πουκετ, συμφωνω απολυτα με τα στατιστικα.

Εγω παλι θελω ηλιο για να χαρω τις παραλιες δινει αλλη ομορφια οταν τον βλεπεις εστω και αν επιβαρυνει τρομερα λογω υγρασιας.
Ελπιζω να εισαι τυχερος και να σου κανει καλες μερες.. Οτι θα περασεις καλα παντως ειναι δεδομενο..  ;)

Αποσυνδεδεμένος xristinap

• *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Windows 2000 Windows 2000
  • Browser:
  • Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10
Ερώτηση για καιρικές συνθήκες
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 27, 2009, 12:56:39 μμ »
παιδια καλησπερα.θελω βοηθεια στο εξης.τελη νοεμβριου σκεφτομαι να επισκεφτω το κο σαμουι με τον συζυγο μου!!!ψαχνοντας στο ιντερνετ ομως εχω μπερδευτει οσον αφορα το καιρο.αλλου λεει οτι εχει βροχες και οτι ειναι η χειροτερη περιοδος,αλλου παλι οτι ειναι καλα!!
Εγω θελω να παω στις παραλιες και να λιωσω κατω απο τον ηλιο με κανα κοκτειλ...
αν δεν βολευει για εκει...γνωριζετε καποιο αλλο μερος οπου εκεινη την περιοδο ειναι ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 27, 2009, 17:06:20 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος Thailander

• "Ride slower than your guardian angel can fly"
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 2.0.0.16 Firefox 2.0.0.16
Απ: ταξιδιωτικα γραφεια
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 27, 2009, 14:41:07 μμ »
Εχω μεινει Σαμουι αρχες Νοεμβριου με τελη Δεκεμβριου 2006. Στα μεσα Νοεμβριου ειχαμε κατι απογευματινες μπορες αλλα γενικα ο καιρος ηταν καλος. Οσο πλησιαζε ο Νοεμβριος στο τελος του εκανε ολο και περισσοτερη ζεστη, μονο κατι οληγολεπτες μπορες μας απασχολησαν. Γενικα ειναι λιγο περιεργος μηνας (τελος μουσωνων) αλλα τις περισσοτερες φορες ο καιρος ειναι καλος χωρις ομως αυτο να αποτελει κανονα.
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ χωρις να θελω
θα ΠΕΘΑΝΩ χωρις να θελω
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ τουλαχιστον
να ζησω οπως θελω

Αποσυνδεδεμένος Christos Pan

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 Microsoft Internet Explorer 6.0
    • Tropical Easy
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 27, 2009, 14:54:55 μμ »
Δυστυχως αυτη αυτη δεν ειναι η καταλληλη περιοδος για καποιον που θελει να επισκεφθει την περιοχη, για να απολαυσει ηλιο και παραλια.
Ο Νοεμβριος ειναιο πλεον βροχερος μηνας για το Σαμουι και θα ελεγα – παρ ολα αυτα- ο πιο απολαυστικος για αυτους που ζουν εδω μονιμα.
Θα ελεγα φιλη μου οτι ειναι προτιμοτερο- εαν δεν μπορεις να μεταθεσεις το ταξιδι σου σε αλλη περιοδο- να επιλεξεις καποια απο τα βορια  νησια του κολπου της Ταιλανδης η να «ρισκαρεις» λιγο περισσοτερο και να προτιμησεις τα νησια της θαλασσας των Αδαμων (Πουκετ κ.τ.λ.)
Η θαλασασα των Αδαμων το Νοεμβριο εχει λιγοτερες βροχες απ οτι το Σαμουι, γιατι υπηρεαζεται απο τονΔυτικο  Ινδικο μουσωνα που τελειωνει αυτη την περιοδο.

Το Σαμουι υπηρεαζεται περισσοτερο απ τον Ανατολικο μουσωνα του Βιετναμ Περισσοτερα στους πινακες βροχοπτωσης που επισυναπτω
“ One's destination is never a place but rather a new way of looking at things.”

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Tropical Easy
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 27, 2009, 15:10:05 μμ »
Στη βορεια περιοχη η βροχη αυτη την εποχη ειναι σαφως λιγοτερη...
“ One's destination is never a place but rather a new way of looking at things.”

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Tropical Easy
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 27, 2009, 15:15:50 μμ »
Στο Πουκετ εχει λιγοτερες ημερες βροχοπτωσης τον Νοεμβρη, (στατιστικα και εμπειρικα) απο οτι το Σαμουι αλλα πιο πολυ ποσοτητα νερου....

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Tropical Easy
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 27, 2009, 15:30:32 μμ »
Εχω μεινει Σαμουι αρχες Νοεμβριου με τελη Δεκεμβριου 2006. Στα μεσα Νοεμβριου ειχαμε κατι απογευματινες μπορες αλλα γενικα ο καιρος ηταν καλος. Οσο πλησιαζε ο Νοεμβριος στο τελος του εκανε ολο και περισσοτερη ζεστη, μονο κατι οληγολεπτες μπορες μας απασχολησαν. Γενικα ειναι λιγο περιεργος μηνας (τελος μουσωνων) αλλα τις περισσοτερες φορες ο καιρος ειναι καλος χωρις ομως αυτο να αποτελει κανονα.

Τωρα βεβαια τι να πιστεψει κανενας οταν γραφονται διαφορετικες γνωμες και ποσο μαλλον οταν η μια εχει τη βαρυτητα του χαρακτηριστικου του ειδικου μελους.Ας με συγχωρησει ο φιλος Thailander αλλα η παραπληροφοριση  ειναι μια πραγματικοτητα που ταλαιπωρει χιλιαδες τουριστες που ελαβαν λανθασμενες πληροφοριες...
Προσωπικα εχω μεγαλη συλλογη με δειγματα ξενων αλλα και Ελληνων τουριστων που ηρθαν με αντιηλιακο και εφυγαν με αδιαβροχα.
Και με αφορμη ολο αυτο και μιας και βρισκομαι σε ενα τοπικ που εχει τον τιτλο τουριστικα γραφεια να πω οτι οι περσσοτεροι τουριστικοι πρακτορες στελνουν τους πελατες τους σε μερη που ποτε δεν ειδαν τα ματια τους απο κοντα.
Το θεμα θελει συζητηση και θα παρακαλουσα οσους εχουν αποψη να συμετεχουν.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
  • Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10
    • Thailand
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 27, 2009, 16:22:34 μμ »
H μετεωρολογία είναι μυστήρια επιστήμη!

Προσωπική εμπειρία έχω από 20 μέρες που έκατσα εκεί τον Δεκέμβρη του 2007.Αρκετές βροχοπτώσεις και λίγα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Θα συμφωνήσω με τον Χρήστο οτί η μόνη αξιόπιστη λύση είναι η μελέτη των στατιστικών στοιχείων.

Τώρα για εκείνη την εποχή θα προτεινα με κλειστά τα μάτια Κο Τσανγκ σε όσους μισούν την βροχή ;)