0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρίσταρχε η τιμή έπεσε στα 99baht
Φιλε Αρισταρχε...πηγα και εγω στο Avenue Mall(στον 1ο οροφο) και το εκανα............99 μπατ τα 15 λεπτα(εγω εκατσα αλλα 15,δηλαδη 30 λεπτα 150 μπατ)............η αισθηση μετα ηταν υπεροχη!!!αξιζε!!!Οντως σε καθε Mall εχουν αυτα τα ψαρακια...........[/b]
Παράθεση από: xxaris στις Νοεμβρίου 20, 2009, 22:07:12 μμΑρίσταρχε η τιμή έπεσε στα 99baht Παράθεση από: lakisscorpio στις Μαρτίου 25, 2010, 20:13:41 μμΦιλε Αρισταρχε...πηγα και εγω στο Avenue Mall(στον 1ο οροφο) και το εκανα............99 μπατ τα 15 λεπτα(εγω εκατσα αλλα 15,δηλαδη 30 λεπτα 150 μπατ)............η αισθηση μετα ηταν υπεροχη!!!αξιζε!!!Οντως σε καθε Mall εχουν αυτα τα ψαρακια...........[/b]150 είχα πληρώσει και εγώ !Αλλά για 2 άτομα ξεχασα να το διατυπώσω!!Μου λείπει ο αέρας της,ο κόσμος της,τα χρώματα που έπαιρνε κατα την δύση του ηλιόυ η θάλασσα,η παραδοσιακή ζωντανή μουσική που άκουγα απο το διπλανό εστιατόριο του ξενοδοχείου μου όλο το απόγευμα,ένα άρτιο αποτέλεσμα του ξυλοφώνου.Όλα μου λέιπουν..!Λοιπόν απο προσωπική εμπειρία μην το επιχειρήσει κανείς να κάνει το μεγάλο ταξίδι προς την Ταιλάνδη και μετά να έχει στρατιώτικες υποχρεώσεις.Σίγουρα θα υπάρξουν παρενέργειες