0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ε άντε να σας πω και γω άλλη μια ...Μέλος του φόρουμ ... (χαιρετισμούς πολλούς) πήγαινε με λεωφορείο από Σαμούι στο Κο Λάντα...Είχε το διαβατήριο του μέσα σε μια τσάντα στις αποσκευές ...Έκανε φτερά ...Πώς? Υπήρχε άτομο κρυμένο στην μπαγκαζιέρα που στην διάρκεια του ταξιδιού ... ψαχούλευε ... κατέβηκε με τρόπο ...και άντε γεια !
Δεν μου κανει εντυπωση, για τους κατοικους αυτης της χωρας!! Μπορει να σου κανουν παζαρια για να κερδισουν την καλυτερη δυνατη τιμη σε κατι που πουλανε αλλα δεν μου εχει τυχει να συναντησω καποιον που να προσπαθησε να με κλεψει!! Επιβεβαιωνω και εγω την εμπειρια με ξεχασμενα χρηματα στο ξενοδοχειο. Ακομη να προσθεσω ακομη και σε μεγαλες παραλιες (οπως Patong) αφηνα την τσαντα μου στην ξαπλωστρα, καθως κολυμπουσα, με πορτοφολι, κινητο και διαβατηριο μεσα, χωρις να αισθανομαι φοβο!
ακομα και το safebox να ξερεις οτι ανοιγει ευκολα απο τον υπευθυνο του ξενοδοχειου και αυτο γιατι εχω ακουσει φορες που απλα εχει ξεχασει ο αλλος τον κοδικο που εχει βαλει και δεν μπορει να το ανοιξει.θα εκπλαγεις απο τον τροπο που τον ανοιγει πραγματικα ευκολος.οχι ομως απο κανεναν αλλον που απλα δεν ξερει.