Αποστολέας Θέμα: Να κλειδώνετε τα πραγματα σας!!!  (Αναγνώστηκε 35207 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.6 Firefox 3.6.6
Απ: Να κλειδώνετε τα πραγματα σας!!!
« Απάντηση #45 στις: Ιουλίου 11, 2010, 09:42:31 πμ »

Θα ηθελα και εγώ με την σειρά μου να παραθέσω τα ακ'ολοθυα γιά την παριμοιώδη τιμιότητα των Ταυλανδών
Εχω επισλεφθεί την Ταλάνδη την peak season (προσοχή για τους μελλοντικολύς επισκέπτες καθότι υπάρχοθν οι εξής περίοδοι low -middle-high -peak season)  αρχές Φεβρουαρίου εως μεσα Μαρτίου την Bangkok -Phuket/Patong beach.
Η μόνη στραβή που μου εκατσε ηταν απο Καμποτζιανό ο οποίος αν μέσα στον κόσμο ηρθε ξαφνικά με μια αγκαιά απο κατι σαν μπαλόνια και αρχισε να πεφτει πάνω μου και να μου μιλάει . Εδώ να ευχαριστήσω το site για τις συμβουλές απο αλλλους ταξιδιώτες που προσφέρει και προστατεύτηκα καθότι ειχα διαβάσει αυτήν την ιπροσφιλή μεθοδο για κλοπή.
Συνεχίζω λοιπόν ο Καμποτζιανός ηλικίας 20-25 χρόνων αρχισε να κολάει επάνω μου και να μου μιλάει  μεσα στον κόσμο.
Αμέσως αν και ειχα διαβέσει απο το site αυτην την προσφιλή μέθοδο προσέφφισης των δυτικών για κλοπή -αντιλήφθηκα οτι το χέρι του προχωρούσε στην ...τσέπη μου και τον απώθησα με μπουνιά κια επιπλέον επειδη ημουνα παρέα με αλλον λοκάραμε τον συνεργό του που περίμενε σε ενα παπάκι με αναμένη την μηχανή.
Ετσι λοιπόν ο ενας συμέλλαβε τον εναν και ο αλλος μάγκωσε τον συνεργό του στην μηχανή ακινητιποιώντας τον με τα χέρια πισω.
Οι παριστάμενοι Ταυλανδοί αμέσως κατάλαβαν το συμβάν λκλοπής απο Καμοτζιανούς που δισφημίζουν την χώρα τους και σε ενα λεπτό στην κυριολεξία εμφανίστηκε Ταυλανδλος της Ασφάλειας και τους εριξε κατω στο εδαφος αμέσως και τους πέρασε χειροπέδες ενω στο μεταξύ εμφανίστηκε Αστυνομικός με στολη (μαύρες στολές με εφαρμοστό πουκάμισο και πορτοκαλί φωσφοριζέ γιλέκο που το φοράνε υπποχρεωτικά μερα-νύχτα)
Κλείνοντας λοιπόν να ευχαριστησω πρώτα το site για αλλη μια φορα για τισ πολυτιμες πληροφορίες του ,την Αστυνομία της Bangkok περιοχή Nana Entertainment Plazza /Sukhumvit road at Soi 2-3 οδός) και επιπλέον να παραθέσω οτι στην Ταυλανδη οι μόνοι που ειναι αδύνατον λογω θρησκείας και νοοτροπίας να σας κλέψουν ειναι οι Ταυλανδοί.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 11, 2010, 10:03:20 πμ από Oytopikos »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος zefwn

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #46 στις: Ιουλίου 11, 2010, 14:05:04 μμ »

Θα ηθελα και εγώ με την σειρά μου να παραθέσω τα ακ'ολοθυα γιά την παριμοιώδη τιμιότητα των Ταυλανδών
Εχω επισλεφθεί την Ταλάνδη την peak season (προσοχή για τους μελλοντικολύς επισκέπτες καθότι υπάρχοθν οι εξής περίοδοι low -middle-high -peak season)  αρχές Φεβρουαρίου εως μεσα Μαρτίου την Bangkok -Phuket/Patong beach.
Η μόνη στραβή που μου εκατσε ηταν απο Καμποτζιανό ο οποίος αν μέσα στον κόσμο ηρθε ξαφνικά με μια αγκαιά απο κατι σαν μπαλόνια και αρχισε να πεφτει πάνω μου και να μου μιλάει . Εδώ να ευχαριστήσω το site για τις συμβουλές απο αλλλους ταξιδιώτες που προσφέρει και προστατεύτηκα καθότι ειχα διαβάσει αυτήν την ιπροσφιλή μεθοδο για κλοπή.
Συνεχίζω λοιπόν ο Καμποτζιανός ηλικίας 20-25 χρόνων αρχισε να κολάει επάνω μου και να μου μιλάει  μεσα στον κόσμο.
Αμέσως αν και ειχα διαβέσει απο το site αυτην την προσφιλή μέθοδο προσέφφισης των δυτικών για κλοπή -αντιλήφθηκα οτι το χέρι του προχωρούσε στην ...τσέπη μου και τον απώθησα με μπουνιά κια επιπλέον επειδη ημουνα παρέα με αλλον λοκάραμε τον συνεργό του που περίμενε σε ενα παπάκι με αναμένη την μηχανή.
Ετσι λοιπόν ο ενας συμέλλαβε τον εναν και ο αλλος μάγκωσε τον συνεργό του στην μηχανή ακινητιποιώντας τον με τα χέρια πισω.
Οι παριστάμενοι Ταυλανδοί αμέσως κατάλαβαν το συμβάν λκλοπής απο Καμοτζιανούς που δισφημίζουν την χώρα τους και σε ενα λεπτό στην κυριολεξία εμφανίστηκε Ταυλανδλος της Ασφάλειας και τους εριξε κατω στο εδαφος αμέσως και τους πέρασε χειροπέδες ενω στο μεταξύ εμφανίστηκε Αστυνομικός με στολη (μαύρες στολές με εφαρμοστό πουκάμισο και πορτοκαλί φωσφοριζέ γιλέκο που το φοράνε υπποχρεωτικά μερα-νύχτα)
Κλείνοντας λοιπόν να ευχαριστησω πρώτα το site για αλλη μια φορα για τισ πολυτιμες πληροφορίες του ,την Αστυνομία της Bangkok περιοχή Nana Entertainment Plazza /Sukhumvit road at Soi 2-3 οδός) και επιπλέον να παραθέσω οτι στην Ταυλανδη οι μόνοι που ειναι αδύνατον λογω θρησκείας και νοοτροπίας να σας κλέψουν ειναι οι Ταυλανδοί.

Μην λες αδυνατον. Καλα θα κανεις να μην εισαι τοσο σιγουρος οταν θα πας κατω,  γιατι ειναι αρκετοι Ταϊλανδοι( μειονοτητα βεβαια), οι οποιοι αν και πιστευουν στον Βουδα, θα σε κλεψουν ΑΝΕΤΑ.  Ευχομαι να μην θυμηθεις τα λογια μου.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #47 στις: Ιουλίου 11, 2010, 14:20:28 μμ »
Σωστα !
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #48 στις: Ιουλίου 11, 2010, 21:08:07 μμ »
Ευχαριστώ πρώτα απο ολα γιά την απάντηση και γιά αλλλη μία φορά να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ SITEγιά τις πούτιμες πληροφορίες που προσφέρει στον υποψ'ηφιο ταξειδιώτη.
Απο την αλλη πλευρά ομως αν και εχω πάει Ταυλάνδη για 1,5 μήνα την peak seson το μόνο που επισήμανα ειναι οτι οι Ταυλανδοί αν και εργάζονται σκληρά για το τίποτα ( η ημερήσια παοζημίωση του Ταυανδολυ οικοδόμου ανέρχεται στα 250 BAHT ενώ τα κορίτσια της Bangkok Sukhumvit και υης  Bagla στο  Phuket ανέρχεται στα 2000 BAHT) παρόλο αυτά ειναι εξαιρετικά απίθανο να προβούν σε κλεψιά και σε βιαιοπραγίες κατά τουριστών.
Αμα αυτό γίνει στον οποινδήποτε θα πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο GINNES απο Ταυλανδούς πάντα και οχι απο Καμποτζιανούς διότι μην ξεχνάμε εμείς πηγαίνουμε εκεί για να διασκεδάσουμε και οι Ταυλανδοί ζούνε απο αυτά τα χρήματα ακόμα και τα ομορφα κορίτσια της Ταυλάμδης.
Οι παλιοί θά με καταλάβοίνουν καλύτερα διότι η κρατική μέριμνα στην Ταυλάνδη ειναι ανύπαρκτη και κάτι ακόμα τα κορίτσια της Ταυάνδης που δουλεύουν στα διάφορα Club οταν τα προσεγγίσεται θα δαιπιστώσεται οτι δύσκολα θα τα αποκαλέσεται οπως τα αποκαλο΄ύμε στην Ελλάδα γιατί εκεί ζούνε κυριολεκτικά απο αυτην την δουλειά εν αντιθέσει με την χώρα μας που εχουν σχεδόν τα πάντα.
Το μόνο που θα σε κλέωει Ταυλανδός και Ταυλανδή ειναι στα εμπορεύματα που πωλούνται στ δρόμο βαζονατς στην τιμή 200 -300 BAHT  αλλά και σε αυτή την περίπτωση κάντε λίγο το κορόιδο διότι με το αφοπλιστικό χαμόγελό τους και την ευγένειά τους και ακόμα με πιθανές πληροφορίες που θα ζητήσεται για να πάτε γιά διασκέδαση ειτε γιά  ΒUM-BUM ειτε γιά Massage
θα σας πάνε στα καλύτερα και φθηνότερα κέντρα.
Εκεί που πρέπει να είστε αμίλικτοι -αδίαστακτοι και στριχνοί ειναι με τους υπαλλήλους και τους διακανονοσμούς των ξενοδοχείων στις τιμές τους και στην πρώτη και τελευταία μέρα αναχώρησή σας να μην σας την χρεώνουν καθόλου.
Συνήθως φθάνουμε κουρασμέμοι και αποχωρούμε......πάλι κουρασμένοι και μας χρεώνουν 60-80 ευρω την μισ'η μέρα που πιθανόν φθάσαμε και αποχωρήσαμε και επειτα κάνουμε τους εξυπνους κάνοντας παζάρια με τον αμοιρο Ταυλανδό -Ταυλανδή που πουλάει τα πράγματά του στον δρόμο για να κερδίσουμε 1-2-3 ευρώ.
Στον φίλο που πόσταρε εάν του εκατσε κλέψιμο στην Ταυλάνδη λυπάμε πραγματικά και του ευχομαι να περνάει οχι απλώς καλά αλλά οπως ακριβώς πέρασα αγώ στην ομορφη αυτή χώρα. Πολλύ Καλά και με Ασφάλεια.
Σε ολα τα Εμπορικά κέντρα καταρχάς υπάρχουν καμερες και Security οπως το Siam Paragon Mall ( 350.000 sq ,meter) to MBK -Pantip Plazza  ακόμα και το τεράστιο Μall στην Phuket/Patong beach.
Κλείνοντας το μόνο που μπορεί να σας κλέψει η Ταυλάνδη ειναι η καρδιά σας για να ξαναπάτε και να ξαναπέτε με ασφάλεια.
Επιμένω οτι πρέπει να προσέχουμε και να κλείνουμε εγκάιρως τα αεροπορικά εισιτήρια και τα ξενοδοχεία για να πετύχουμε χαμηλές τιμές καθότι τα golden boy των αεροπορικών εταιρειών σηκώνουν τις τιμές των εισητηρίων οταν εχουμε καλοκαίρι στην Ελλάδα παρόλο πυ στην Ταυλάνδη ειναι very low season και εν ανάγκη καθόμαστε μπροστά στον υπολογιστή μας επομένως τίποτα δεν μας κοστίζει να μπούμε σε ενα site ταξειδιωτικού γραφείου του εξωτερικού για ακόμα καλύτερες τιμές.
                                ΚΑΛΛΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Αποσυνδεδεμένος Ivan

• Τοῦ Ἄλμπορ τὸ φανάρι πότε θὰ φανεῖ;
  • Mac OS X 10.5.5 Mac OS X 10.5.5
  • Browser:
  • Safari 3.1.2 Safari 3.1.2
« Απάντηση #49 στις: Ιουλίου 12, 2010, 00:14:32 πμ »
Εκεί που πρέπει να είστε αμίλικτοι -αδίαστακτοι και στριχνοί ειναι με τους υπαλλήλους και τους διακανονοσμούς των ξενοδοχείων στις τιμές τους και στην πρώτη και τελευταία μέρα αναχώρησή σας να μην σας την χρεώνουν καθόλου.
Συνήθως φθάνουμε κουρασμέμοι και αποχωρούμε......πάλι κουρασμένοι και μας χρεώνουν 60-80 ευρω την μισ'η μέρα που πιθανόν φθάσαμε και αποχωρήσαμε και επειτα κάνουμε τους εξυπνους κάνοντας παζάρια με τον αμοιρο Ταυλανδό -Ταυλανδή που πουλάει τα πράγματά του στον δρόμο για να κερδίσουμε 1-2-3 ευρώ.

Ειπες μια πολυ μεγαλη αληθεια!!
Μπροστά σου τρεῖς ἐλέφαντες ντυμένοι στὰ χρυσά,
ὄξω ἀπ᾿ τοῦ Βούδα τὴ σπηλιά, ψηλὰ στὴν Κουρνεβάλα.
Τώρα σκοντάφτεις, Γέροντα, στοῦ δρόμου τὰ μισὰ
καὶ πᾶς γιὰ νὰ λειτουργηθεῖς σὲ γάϊδαρο καβάλα.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #50 στις: Ιουλίου 15, 2010, 22:44:34 μμ »
Θά ηθελα και εγώ να προσθέσω κάτι στην παραπάνω ιστορία του φίλου που τον εκλεωε η κοπέλα που πήρε απο το ΒΑR
Δέν μπορώ να καταλάβω πώς εγινε και τον εκλεωε η κοπέλα που πήρε απο το ΒΑR διότι αυτό σημαίνει οτι ο φίλος σου δεν εμενε σίγουρα σε ξενοδοχείο (πιθανόν ενοικιαζόμενα δωμάτια που μπορεί να ειναι φθηνότερα)
Το αναφέρω αυτό γιατί την οπιανδήποτε κοπέλα παίρνεται απο το οποινδήποτε μέρος οταν η κοπέλα ανεβαίνει με τομ πελάτη στο οποινδήποτε ξενοδοχείο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΑΛ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ  στην εισοδο καθώς επίσης υπογράφεται ενα εντυπο και οι δυο οπου ειναι και σατ Αγγλικά που πιστοποιείται οτι η κοπέλα ειναι  ΕΝΗΛΙΚΗ  και εχει κάρτα απο ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΛΗΓΜΕΝΗ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗΣ.
Η ταυτότητα επιστρεφεται στην κοπέλα κατα την εξοδο της και ακόμα αμα ειναι μονη της και εσείς στο δωμάτιο σας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ RECEPTION ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ  προκειμένου να δώσουν την ταυτότητα της και την κάρτα υγειας της.
ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ - ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΖΗΤΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΙΚΑ.
Επομένως ο φιλος θα πρέπει να πηγε με κανένα l LADY BOY και κατά την εξοδο εγινε αυτο το συμβάν.
Αλλά και πάλι απίθανο μου φαίνεται διότι η Ασφάλεια θα την μαγκώσει διότι οι Ταυλανδοί γνωρίζονται στα μέρη που συχνάζουν δεν υπάρχει περίπτωση να το ανέφερε στον υπάλληλο και αυτός να μην κράτησε τα στοιχεια της.
Επειτα ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ SAFETY BOX για τα πράγματα σας οταν λειπεται και τα συνεργει καθαρισμου και στρωσήματος καθαρών σεντονιων ειναι στα δωμάτια
Αμα το εωαχνε λιγο η καμερα ασφαλειας του ξενοδοχειου θα την μαγκώνανε σε 1 μερα και πολλυ λεω και αυτο δεν εχει να κανει στο φθηνο και ακριβό ξενοδοχειο γαιτι σχεδον ολα τα ξενοδοχεια διαθετουν SECURITY CAMERA πρωτα απο ολα για την δικιά τους ασφάλεια απο θερμόαιμους Δυτικους τουρίστες που θεωρουν την Ταυλάνδη κτημα τους αν και η χωρα ειναι στην ΣΥΝΘΗΚΗ SENGJEN 

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #51 στις: Ιουλίου 16, 2010, 12:57:42 μμ »
Φίλε Πάρη, τελείως φιλικά... αυτά περί δήλωσης για το αν είναι ανήλικη και ημερομηνίας εξέτασης σε ποια ταινία τα έχεις δει και τι έτος παραγωγής είχε;
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #52 στις: Ιουλίου 16, 2010, 15:37:44 μμ »
Δεν ξερω τι υπονοεί ς φίλε μαυ αλλα ολα αυτά που γράφω στο SITE οπως και τα υπόλοιπα τα εζησα φετος τον Φεβρουάριο  -Μαρτιο οταν επισκέφθηκα την Bangkok -Phuket/Patong neach.
Επειδή καταλαβαίνω το υπονοούμενο της ερώτησης και ειλικρινά χωρίς κανένα σημειο αντιπαράθεσης θα ηθελα να παραθέσω επισης κάτι γιατί πολλά απο πολλούς .........επαγγελματίες και μιεπαγγελματίες προσεγγίζουν το SITE αλλοτε για το ποιά ταξειδιωτικά εταιρεία ειναι φθηνή και ακριβή καθώς και το θέμα που προσεγγίζει....το ενδιαφέρον πολλών ..ταξειδιωτών που επαναλαμβάνω νομίζουν και θέλω να δώσεται σημασία εδω , ωομίζουν οτι η Ταυλάνδη ειναι κτήμα τους.
Λοιπόν γαι το θέμα της κλοπής απο κοπέλα δεν σηζητιέται καποιος που ειναι η πρόκειται να πάει στην Bangkok -Phuket/Patong beach μπορει να το επιβεβαιώσει γαι το θέμα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑΣ γιατι ο Ταυλανδός η και η πολυεθνικη που ανήκει το ξενοδοχείο και ο ομιλος των ξενοδοχειων που ελεγχουν ΔΕΝ ΔΙΑΚΙΜΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥς ΓΑΙ ΝΑ ΕΥΖΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ .
Μην επιμένει κανένας φιλος διοτι πολλά παρατραγουδα εχουν γινει τα τελευταια χρονια στην ομορφη χωρα της Ταυλανδης και οποτε αυτο γινεται αφορα τα λεγομενα LADY BOY που κατα κανονα αποφευγουν τα ξενοδοχεια για ...λογους ευνοητους.
Οσον αφορα τωρα το επιμαχο θέμα της ΑΝΗΛΙΚΓς ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ οχι ομως σε ξενοδοχεια αλλα σε ιδιωτικα πανσιον ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ απο ιδιωτικες ...εισοδους και...εξοδους καθοτι το ξενοδοχειο δεν γνωριζει τιποτα.
Στην Ταυλανδη τωρα ειναι πολλοι διαδεδομένο να σας αφησουν ...κατ την εισοδό σας...αλλα κατα την εξοδό σας θα σας ζητησουν παραπάνω καθοτι ....ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΤΑΙ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ....ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΛΟΓΟΥΣ που θα θελουν γαι να ξεχασουν αυτο το ....γεγονος 20.000 ΕΥΡΩ και παραπάνω επειδη ξερουν την νομοθεσια που λεει οτι ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΑς ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ SHENGEN.
Οποιος αμφιβάλει δεν επιμένω ....μπορει να δοκιμάσε και αυτο γινεται οχι για λογους..ηθικης αλλα γατι η ανηλικη πορνεια επειδη ειναι ..παρανομη συνηθως ειναι και ανταγωνιστικη στις τιμες της αγορας.ι

Αποσυνδεδεμένος PATTAYA66

• **
  • ประเทศไทย
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #53 στις: Ιουλίου 16, 2010, 16:05:39 μμ »
παιδιά έχω βαρεθεί πλέον να ακούω αυτήν την ιστορία συνεχεια ανήλικη πορνεία στην ταϊλάνδη και γενικά αυτό το ειρωνικό βλέμμα όλον με το που αναφέρεις για ταϊλάνδη που σε κοιτάνε σαν παιδεραστή ανώμαλο έλεος εγώ έχω κάτσει συνολικά 1,5 μηνα στην ταϊλάνδη δεν λέω ότι έχω ζήσει αρκετά απλά πιστεύω ότι σε αυτόν τον 1,5 μηνα έχω δει κάποια πράγματα!! εγώ δεν συνάντησα παιδική πορνεία  που την βλέπουν όλοι δεν ξέρω αν κάποια άτομα πάνε για αυτό είναι απλά αξιολύπητοι και πάνε συστημένοι σε κάποια μέρη που μπορεί να γίνετε απλά αυτοί που το κάνουν αυτό έχουν άκρες και το κάνουν αυτό και στην ελλάδα και σε όλες τις χώρες οποτε δεν αλλάζει κάτι με την ταϊλάνδη και έτσι δεν μπορούμε να κολλάμε μια ταμπέλα σε μια χωρα και σε αυτούς που την επισκέφτονται επειδή ακούμε τον κάθε άσχετο που τις πιο πολλές φορες ούτε καν ξέρει που πέφτει στον χαρτί η ταϊλάνδη και λέει τι έχει ακούσει από τον μάκη τον τάκη που δήθεν έχουν  ταξιδέψει εκεί και έχουν δει τα όσα!!!έλεος πια!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 02, 2010, 20:42:38 μμ από Oytopikos »
h thai einai mia porta ama den eisai etimos na tin anixeis diploklidosetin kai vale kai pola louketa asfalias an eisai etimos kai tin anixeis den exei epistrofi.......!!!!!

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #54 στις: Ιουλίου 16, 2010, 16:22:05 μμ »
ξερουν την νομοθεσια που λεει οτι ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΑς ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ SHENGEN.

2o φάουλ... μάλλον σε άλλη χώρα πήγες... άστο δεν ωφελεί να χαλάσουμε τις καρδιές μας... Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις αλλά μάλλον κάπου τα έμπλεξες...
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 02, 2010, 20:42:26 μμ από Oytopikos »
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.99 Chrome 5.0.375.99
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #55 στις: Ιουλίου 16, 2010, 16:34:15 μμ »
Κράτη Μέλη της Συμφωνίας Σένγκεν
Ημερομηνία Ένταξης   Κράτος Μέλος
26 Μαρτίου 1995    Βέλγιο  Γαλλία  Γερμανία  Λουξεμβούργο
 Ολλανδία  Πορτογαλία  Ισπανία
26 Οκτωβρίου 1997    Ιταλία
1 Δεκεμβρίου 1997    Αυστρία
26 Μαρτίου 2000    Ελλάδα
25 Μαρτίου 2001    Δανία  Φινλανδία  Ισλανδία  Νορβηγία  Σουηδία
21 Δεκεμβρίου 2007    Τσεχία  Εσθονία  Ουγγαρία  Λετονία
 Λιθουανία  Μάλτα  Πολωνία  Σλοβακία  Σλοβενία
12 Δεκεμβρίου 2008    Ελβετία
Χώρες που πρόκειται να ενταχθούν και οι ημερομηνίες ένταξης
Ημερομηνία Ένταξης   Κράτος Μέλος
1 Νοεμβρίου 2009 [9]    Λιχτενστάιν
2010(αν μέχρι τότε πληροί τα τεχνικά κριτήρια και κριτήρια ασφαλείας εντάσσεται αλλιώς η ημερομηνία αναβάλλεται)[10][6]    Κύπρος
27 Μαρτίου 2011(αν μέχρι τότε πληρούν τα κριτήρια ασφαλείας εντάσσονται αλλιώς η ημερομηνία αναβάλλεται)[11][12]    Βουλγαρία και  Ρουμανία

αγαπητε ΠΑΡΗ  λιγο ποιο προσεκτικος σε παρακαλω σε αυτα που γραφεις
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 02, 2010, 20:42:15 μμ από Oytopikos »
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος lokonor

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.5.10 Firefox 3.5.10
« Απάντηση #56 στις: Ιουλίου 16, 2010, 19:35:13 μμ »
παιδιά έχω βαρεθεί πλέον να ακούω αυτήν την ιστορία συνεχεια ανήλικη πορνεία στην ταϊλάνδη και γενικά αυτό το ειρωνικό βλέμμα όλον με το που αναφέρεις για ταϊλάνδη που σε κοιτάνε σαν παιδεραστή ανώμαλο έλεος εγώ έχω κάτσει συνολικά 1,5 μηνα στην ταϊλάνδη δεν λέω ότι έχω ζήσει αρκετά απλά πιστεύω ότι σε αυτόν τον 1,5 μηνα έχω δει κάποια πράγματα!! εγώ δεν συνάντησα παιδική πορνεία  που την βλέπουν όλοι δεν ξέρω αν κάποια άτομα πάνε για αυτό είναι απλά αξιολύπητοι και πάνε συστημένοι σε κάποια μέρη που μπορεί να γίνετε απλά αυτοί που το κάνουν αυτό έχουν άκρες και το κάνουν αυτό και στην ελλάδα και σε όλες τις χώρες οποτε δεν αλλάζει κάτι με την ταϊλάνδη και έτσι δεν μπορούμε να κολλάμε μια ταμπέλα σε μια χωρα και σε αυτούς που την επισκέφτονται επειδή ακούμε τον κάθε άσχετο που τις πιο πολλές φορες ούτε καν ξέρει που πέφτει στον χαρτί η ταϊλάνδη και λέει τι έχει ακούσει από τον μάκη τον τάκη που δήθεν έχουν  ταξιδέψει εκεί και έχουν δει τα όσα!!!έλεος πια!!!

συμφωνω  απολυτα  φιλε
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 02, 2010, 20:42:03 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος thanaposto

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #57 στις: Ιουλίου 16, 2010, 20:00:26 μμ »
μπηκε η thailand στο seghen???????? ωραια να φερουμε και τα tilac μας!!!!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 02, 2010, 20:41:49 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος spamangr

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.11 Firefox 3.5.11
« Απάντηση #58 στις: Αυγούστου 02, 2010, 19:31:32 μμ »
Σε σχέση με το κλείδωμα, ιδιαίτερη προσοχή σε όσους νοικιάζουν μηχανάκι. Το παρκάρεις το βράδυ και το πρωί έχει εξαφανιστεί (φυσικά όχι σε πολλές περιπτώσεις, αλλά γιατί να πάρεις το ρίσκο?). Είναι πολύ πιθανό ο ίδιος που στο νοίκιασε, το βράδυ να το πάρει με το 2ο κλειδί και μετά να σε τρέχει να τον αποζημιώσεις. Μόλις τα τσεπώσει και φύγεις, το ξανανοικιάζει στο επόμενο θύμα. Έχω ακούσει για αρκετούς backpackers που την πάτησαν, καθώς επίσης και μαρτυρίες από φίλους Ταιλανδούς για το φαινόμενο αυτό.
Όσοι μένουν σε gueshouse με parking και φύλαξη να ενημερώνουν το προσωπικό, όσοι υποψιάζονται ότι κάτι δεν πάει καλά καλό θα ήταν το βράδυ να το επιστρέφουν πίσω στον ιδιοκτήτη και να το ξαναπέρνουν το πρωί. Θυμάμαι μια φορά, το είχα βάλει μέσα στο δωμάτιο, χεχε.
Φύλαγε τα ρούχα σου, ειδικά εάν είσαι στη μέση του πουθενά...

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
« Απάντηση #59 στις: Αυγούστου 02, 2010, 20:06:44 μμ »
Φίλε μαυ εισαι σωστός Ακριβώς τα ιδια και εγώ συναντώ οταν μιλάω γιά την Ταυλάνδη απο....ανυποψίαστους ταχα ..συμπατριώτες μας. Η ανήλικη πορνεία υπάρχει στην Ταυλάνδη οπως υπάρχει και στην χώρα μας αλλά ομως κάποιος θα πληρώσει ακριβή την νύφη στο τέλος γιατι η δουλειά ειναι μιλημένη και στημένη απο τα κυκλώματα.
Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο ειναι οτι μιλάνε για την ανήλικη πορνεία που οπως και να το κάνουμε είναι κατι αποκρουστικό για normal και αποφεύγουν ...οι σιγανοπαπαδιές γεροντοκόρες να μιλήσουν για τα πραγματικά ....μωρα που υπάρχουν σε αυτή την ομορφη χώρα που η λέξη κυταρίτιδα και πάχος ειναι εντελώς αγνωστη στην Ταυλάνδη.
Επαγγελματιες νομίζω οτι ειναι που πρσπαθούν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον και τιποτα αλλο.
Για να μην ομως λέμε πολλά λόγια υπάρχουν και οι φωτογραφίες που πραγματικά μιλάνε για τισ Ταυλανδέζες που συναντάς οπουδήποτε και οχι σε στημένα κλαμπ και σοου.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 02, 2010, 20:41:36 μμ από Oytopikos »