0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ηθελα και εγώ με την σειρά μου να παραθέσω τα ακ'ολοθυα γιά την παριμοιώδη τιμιότητα των Ταυλανδών Εχω επισλεφθεί την Ταλάνδη την peak season (προσοχή για τους μελλοντικολύς επισκέπτες καθότι υπάρχοθν οι εξής περίοδοι low -middle-high -peak season) αρχές Φεβρουαρίου εως μεσα Μαρτίου την Bangkok -Phuket/Patong beach.Η μόνη στραβή που μου εκατσε ηταν απο Καμποτζιανό ο οποίος αν μέσα στον κόσμο ηρθε ξαφνικά με μια αγκαιά απο κατι σαν μπαλόνια και αρχισε να πεφτει πάνω μου και να μου μιλάει . Εδώ να ευχαριστήσω το site για τις συμβουλές απο αλλλους ταξιδιώτες που προσφέρει και προστατεύτηκα καθότι ειχα διαβάσει αυτήν την ιπροσφιλή μεθοδο για κλοπή.Συνεχίζω λοιπόν ο Καμποτζιανός ηλικίας 20-25 χρόνων αρχισε να κολάει επάνω μου και να μου μιλάει μεσα στον κόσμο.Αμέσως αν και ειχα διαβέσει απο το site αυτην την προσφιλή μέθοδο προσέφφισης των δυτικών για κλοπή -αντιλήφθηκα οτι το χέρι του προχωρούσε στην ...τσέπη μου και τον απώθησα με μπουνιά κια επιπλέον επειδη ημουνα παρέα με αλλον λοκάραμε τον συνεργό του που περίμενε σε ενα παπάκι με αναμένη την μηχανή.Ετσι λοιπόν ο ενας συμέλλαβε τον εναν και ο αλλος μάγκωσε τον συνεργό του στην μηχανή ακινητιποιώντας τον με τα χέρια πισω.Οι παριστάμενοι Ταυλανδοί αμέσως κατάλαβαν το συμβάν λκλοπής απο Καμοτζιανούς που δισφημίζουν την χώρα τους και σε ενα λεπτό στην κυριολεξία εμφανίστηκε Ταυλανδλος της Ασφάλειας και τους εριξε κατω στο εδαφος αμέσως και τους πέρασε χειροπέδες ενω στο μεταξύ εμφανίστηκε Αστυνομικός με στολη (μαύρες στολές με εφαρμοστό πουκάμισο και πορτοκαλί φωσφοριζέ γιλέκο που το φοράνε υπποχρεωτικά μερα-νύχτα)Κλείνοντας λοιπόν να ευχαριστησω πρώτα το site για αλλη μια φορα για τισ πολυτιμες πληροφορίες του ,την Αστυνομία της Bangkok περιοχή Nana Entertainment Plazza /Sukhumvit road at Soi 2-3 οδός) και επιπλέον να παραθέσω οτι στην Ταυλανδη οι μόνοι που ειναι αδύνατον λογω θρησκείας και νοοτροπίας να σας κλέψουν ειναι οι Ταυλανδοί.
Εκεί που πρέπει να είστε αμίλικτοι -αδίαστακτοι και στριχνοί ειναι με τους υπαλλήλους και τους διακανονοσμούς των ξενοδοχείων στις τιμές τους και στην πρώτη και τελευταία μέρα αναχώρησή σας να μην σας την χρεώνουν καθόλου.Συνήθως φθάνουμε κουρασμέμοι και αποχωρούμε......πάλι κουρασμένοι και μας χρεώνουν 60-80 ευρω την μισ'η μέρα που πιθανόν φθάσαμε και αποχωρήσαμε και επειτα κάνουμε τους εξυπνους κάνοντας παζάρια με τον αμοιρο Ταυλανδό -Ταυλανδή που πουλάει τα πράγματά του στον δρόμο για να κερδίσουμε 1-2-3 ευρώ.
ξερουν την νομοθεσια που λεει οτι ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΑς ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ SHENGEN.
παιδιά έχω βαρεθεί πλέον να ακούω αυτήν την ιστορία συνεχεια ανήλικη πορνεία στην ταϊλάνδη και γενικά αυτό το ειρωνικό βλέμμα όλον με το που αναφέρεις για ταϊλάνδη που σε κοιτάνε σαν παιδεραστή ανώμαλο έλεος εγώ έχω κάτσει συνολικά 1,5 μηνα στην ταϊλάνδη δεν λέω ότι έχω ζήσει αρκετά απλά πιστεύω ότι σε αυτόν τον 1,5 μηνα έχω δει κάποια πράγματα!! εγώ δεν συνάντησα παιδική πορνεία που την βλέπουν όλοι δεν ξέρω αν κάποια άτομα πάνε για αυτό είναι απλά αξιολύπητοι και πάνε συστημένοι σε κάποια μέρη που μπορεί να γίνετε απλά αυτοί που το κάνουν αυτό έχουν άκρες και το κάνουν αυτό και στην ελλάδα και σε όλες τις χώρες οποτε δεν αλλάζει κάτι με την ταϊλάνδη και έτσι δεν μπορούμε να κολλάμε μια ταμπέλα σε μια χωρα και σε αυτούς που την επισκέφτονται επειδή ακούμε τον κάθε άσχετο που τις πιο πολλές φορες ούτε καν ξέρει που πέφτει στον χαρτί η ταϊλάνδη και λέει τι έχει ακούσει από τον μάκη τον τάκη που δήθεν έχουν ταξιδέψει εκεί και έχουν δει τα όσα!!!έλεος πια!!!