Αποστολέας Θέμα: Μεταναστευση στην Ταιλανδη  (Αναγνώστηκε 349351 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kiva

• Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10
Απ: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ...
« Απάντηση #105 στις: Μαΐου 07, 2009, 06:13:03 πμ »
μμμμ ωραια. Δεν το καταλαβαινω αυτο δηλαδη μετα οταν γερασουνε και δεν μπορουνε να δουλεψουνε δεν εχουνε και λεφτα τι κανουνε διαλεγουνε ενα ωραιο κυπαρισσι και πανε και αραζουνε απο κατω περιμενοντας το χαρο?
Οχι φίλε μου , έχουμε κανει μια ιδιοτική ασφάληση και τρώμε τα λεφτά της μετά στην πάτάγια , εξάλλου έχει γραφτεί στο φόρουμ ότι σε αυτή την ¨αμαρτολή¨ πόλη οι γερμανοί συνταξιούχοι με 700 ευρουλάκια είναι κομπλέ με σπίτι , τσιγάρα , ποτά και γυναίκες , φιλικά Δημήτρης. 
Στο λάθος ...
... ο έξυπνος το παραδέχεται
... ο πονηρός δικαιολογείται
... ο ηλίθιος επιμένει!

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
« Απάντηση #106 στις: Μαΐου 07, 2009, 11:39:41 πμ »
μμμμ ωραια. Δεν το καταλαβαινω αυτο δηλαδη μετα οταν γερασουνε και δεν μπορουνε να δουλεψουνε δεν εχουνε και λεφτα τι κανουνε διαλεγουνε ενα ωραιο κυπαρισσι και πανε και αραζουνε απο κατω περιμενοντας το χαρο?
Οχι φίλε μου , έχουμε κανει μια ιδιοτική ασφάληση και τρώμε τα λεφτά της μετά στην πάτάγια , εξάλλου έχει γραφτεί στο φόρουμ ότι σε αυτή την ¨αμαρτολή¨ πόλη οι γερμανοί συνταξιούχοι με 700 ευρουλάκια είναι κομπλέ με σπίτι , τσιγάρα , ποτά και γυναίκες , φιλικά Δημήτρης. 

''Εχουμε''? καταρχην δεν ρωτησα τι κανουνε οι expats στην ταιλανδη αλλα τι κανουνε η ταιλανδοι, εισαι μονιμα ταιλανδη δημητρη εσυ? θες να μοιραστεις μερικες πληροφοριες ακομα.
THE WEST IS DEAD LET'S JUST MOVE TO THE EAST!!

Αποσυνδεδεμένος kiva

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #107 στις: Μαΐου 07, 2009, 12:14:40 μμ »

''Εχουμε''? καταρχην δεν ρωτησα τι κανουνε οι expats στην ταιλανδη αλλα τι κανουνε η ταιλανδοι, εισαι μονιμα ταιλανδη δημητρη εσυ? θες να μοιραστεις μερικες πληροφοριες ακομα.
Οχι αλλά πολύ σύντομα θα είμαι μόνιμα . με το έχουμε εννοώ ότι παρακράτηση για ασφάληση όπως σου κάνουνε στην ελλάδα κάνεις εσύ μονος σου και έχεις μετά την ανάλογη απόδοση , σαν κάτι με τον μέρμιγκα και τον τζίτζικα να πούμε , εάν ξέρω κάτι να είσαι συγουρος οτι θα το μοιραστώ , ακόμη όμως μαθαίνω , φιλικά Δημήτρης.
Στο λάθος ...
... ο έξυπνος το παραδέχεται
... ο πονηρός δικαιολογείται
... ο ηλίθιος επιμένει!

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #108 στις: Μαΐου 07, 2009, 12:38:22 μμ »
Όλες οι τράπεζες στη Ταϊλάνδη προσφέρουν ένα πρόγραμμα, όπου για παράδειγμα βάζεις σε ένα λογαριασμό για 15 χρόνια ένα ποσό κάθε έτος και στο τέλος σου δίνουν ένα μεγάλο ποσό.

Για παράδειγμα τον Απρίλιο του 2008, είχα ρωτήσει στην Bangkok Bank και είχε ένα πρόγραμμα όπου έβαζες για 15 χρόνια, 16,000 baht το έτος και στο τέλος έπαιρνες μετά από φόρους κλπ 420,000 baht, ή συμφωνούσες σε ετήσια αποπληρωμή 100,000 baht για 5 έτη. (δηλαδή 500,000 baht).

Τα ποσά για εμάς μπορεί να είναι μικρά, αλλά για την Ταϊλάνδη είναι σημαντικά.
Η ζωή δε μετριέται από τις αναπνοές που παίρνουμε, αλλά από τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Browser:
« Απάντηση #109 στις: Μαΐου 08, 2009, 19:41:19 μμ »
Όλες οι τράπεζες στη Ταϊλάνδη προσφέρουν ένα πρόγραμμα, όπου για παράδειγμα βάζεις σε ένα λογαριασμό για 15 χρόνια ένα ποσό κάθε έτος και στο τέλος σου δίνουν ένα μεγάλο ποσό.

Για παράδειγμα τον Απρίλιο του 2008, είχα ρωτήσει στην Bangkok Bank και είχε ένα πρόγραμμα όπου έβαζες για 15 χρόνια, 16,000 baht το έτος και στο τέλος έπαιρνες μετά από φόρους κλπ 420,000 baht, ή συμφωνούσες σε ετήσια αποπληρωμή 100,000 baht για 5 έτη. (δηλαδή 500,000 baht).

Τα ποσά για εμάς μπορεί να είναι μικρά, αλλά για την Ταϊλάνδη είναι σημαντικά.

Θα πρεπει να υπαρχουνε και αλλα προγραμματα ψαξιμο θελει λογικα, ισως ξενες τραπεζες κιολας και ασφαλιστικες εταιρειες δραστηριοποιητε και η ING στην Ταιλανδη που εχουμε και μεις.

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Browser:
« Απάντηση #110 στις: Μαΐου 28, 2009, 00:10:47 πμ »
Ελπιζω μετα το ταξιδι μου την κυριακη 1 με 11 ιουνιου να αποκομησω περισσοτερες πληροφοριες για το θεμα και να επανελθω δρημητερος...

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Browser:
  • Firefox 3.5.1 Firefox 3.5.1
« Απάντηση #111 στις: Ιουλίου 27, 2009, 23:48:45 μμ »
Με αφορμη ενα ποστ και καποιες σκεψεις δικες μου απο πριν για την αγορα γης στην Ταιλανδη ηθελα να κανω μια ερωτηση στα αξιοτιμα μελη.

Αν ειχατε 150,000 ευρω και ταση για μεταναστευση στην λατρεμενη αυτη χωρα τη επενδυση θα κανατε, εδω για εκει ισως?, η εκει για εκει? η γενικα τι ειναι αυτο που σας ερχεται πιο λογικο στο νου και πιο εφικτο?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

ΥΣ: θα εκτιμουσα ειδικα αν μου απαντουσαν τα πιο εμπειρα μελη .
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 27, 2009, 23:54:19 μμ από CERASTES »

Αποσυνδεδεμένος manolis

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #112 στις: Ιουλίου 28, 2009, 02:35:21 πμ »
Αγαπητέ φίλε CERASTES αν είχα 150,000 θα έψαχνα να βρω μια καλή
Ευκαιρία  ακινήτου στη Ελλάδα μιας και αυτή την εποχή έχει καλές ευκαιρίες
Λόγω κρίσης
Να κανείς μια καλή μαγιά και να ενοικιάζεις τα ακίνητα που έχεις αγοράσει εδώ
Και τα χρήματα να σου τα στέλνουν στην Ταϊλανδή που θα είσαι αραχτος
Αν καταφέρεις και εισπράττεις 1,200 είσαι  αρχηγοπουλο.
Όσους ξερώ να έχουν επενδύσει κάτω ζουν με το άγχος και δύσκολα συντηρούνται

Αποσυνδεδεμένος erasmoshemin

• @
  • *
  • Linux (Ubuntu 8.04 LTS Hardy Heron) Linux (Ubuntu 8.04 LTS Hardy Heron)
  • Browser:
  • Firefox 3.0.12 Firefox 3.0.12
« Απάντηση #113 στις: Ιουλίου 28, 2009, 07:20:11 πμ »
αγαπητέ κεράστες. πήγαινε ταυλάνδη και βρες άτομα που μένουν εκεί αλλά κυρίως δουλεύουν. εγώ αυτούς που γνώρισα και μένουν Ταυλάνδη είναι όλοι εισοδηματίες. δεν δουλεύει κανένας. ένας που είχε κάνει μια επένδυση εκεί τώρα τα πουλάει . καλό θα ήταν να σου πούν από πρώτο χέρι πως λειτουργεί το χρήμα εκεί.
Γενικά  ο ανταγωνισμός  σε χώρες όπως κίνα και Ταυλάνδη έχει γίνει τεράστιος σε όλα τα θέματα. Αυτήν την εποχή η επένδυση πρέπει να είναι αρκετά μελετημένη

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.1 Firefox 3.5.1
« Απάντηση #114 στις: Ιουλίου 28, 2009, 09:34:01 πμ »
Εάν αυτή την στιγμή ήξερε κάποιος να σου απαντήσει στην ερώτησή σου, θα το είχε πράξει κι όλας...

Δυστυχώς δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος με σιγουριά να σου απαντήσει, στο ερώτημά σου.

Σίγουρα η καλύτερη λύση είναι να πας όταν θα έχεις κάποιο σταθερό εισόδημα από Ελλάδα της τάξεως των 800 ευρώ (πχ. ενοίκιο/ενοίκια, ή σύνταξη) ώστε να μην έχεις πρόβλημα διαβίωσης, και να μπορείς να ρισκάρεις.

Αυτή τη στιγμή είναι όλες οι οικονομίες του κόσμου ρευστές και δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς καμία επένδυση.
Η ζωή δε μετριέται από τις αναπνοές που παίρνουμε, αλλά από τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!

Αποσυνδεδεμένος iasonkla

• *
  • Lerngnoktha--Yasothon
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0
« Απάντηση #115 στις: Ιουλίου 28, 2009, 10:46:51 πμ »
Εάν αυτή την στιγμή ήξερε κάποιος να σου απαντήσει στην ερώτησή σου, θα το είχε πράξει κι όλας...

Δυστυχώς δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος με σιγουριά να σου απαντήσει, στο ερώτημά σου.

Σίγουρα η καλύτερη λύση είναι να πας όταν θα έχεις κάποιο σταθερό εισόδημα από Ελλάδα της τάξεως των 800 ευρώ (πχ. ενοίκιο/ενοίκια, ή σύνταξη) ώστε να μην έχεις πρόβλημα διαβίωσης, και να μπορείς να ρισκάρεις.

Αυτή τη στιγμή είναι όλες οι οικονομίες του κόσμου ρευστές και δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς καμία επένδυση.
Sto
@CERASTES

H δημιουργια επιχειρησης στη Ταιλανδη ειναι μια δυσκολη υποθεση . Και αυτο γιατι ο ανταγωνισμος ειναι πραγματικα ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ! Για να πεις οτι πραγματικα βγαζεις λεφτα , θα πρεπει να επενδυσεις εξ'ισου παρα πολλα χρηματα , ωστε η επιχειρηση να αρχιζει να δινει και οχι μονο να ζηταει. Ο μονος Ελληνας που εγω τουλαχιστον γνωριζω , ως σουπερ επιτυχημενο επιχειρηματια ειναι καποιος Λαθουρας , που εχει την αλυσιδα καταστηματων Narayana η καπως ετσι. Τα μαγαζια του ειναι σε ολα τα μεγαλα εμπορικα κεντρα της ΒΚΚ . Κοιτα φιλε ,για μενα το καλυτερο θα ηταν να εισαι εισοδηματιας και να ληξει το θεμα εκει. Τα πραγματα στην Ταιλανδη ειναι ζορικα.
Στο τελευταιο ταξιδι μου,στο αεροπλανο γνωρισα τον Γιωργο μονιμο κατοικο μεχρι πριν λιγες μερες Σουριν ο οποιος απο οτι μου ειπε ειχε ενα μινι μαρκετ σαν 7-11 και συμφωνα με τα λεγομενατου πηγαινε πολυ καλα.Τωρα ειναι Ελλαδα λογω προβληματος της μανας του.Θα συναντηθω μαζι του τελος Σεπτεμβρη και θα μαθω πολλα ελπιζω για διαμονη δουλιες αγοραπωλησιες κ.τ.λ

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows 2000 Windows 2000
  • Browser:
« Απάντηση #116 στις: Ιουλίου 28, 2009, 10:50:02 πμ »
@iasonkla

Οτι μαθεις χρησιμο ειναι ......Ενημερωσε μας για τις πληροφοριες που θα παρεις.

Αποσυνδεδεμένος iasonkla

• *
  • Lerngnoktha--Yasothon
  • Browser:
« Απάντηση #117 στις: Ιουλίου 28, 2009, 11:05:22 πμ »
Ενταξει οταν επιστρεψω ελπιζω να ξερω καποια πραγματα  που ενδιαφερουν καποιους απο εμας.Το παληκαρι ειναι πολυ ενταξει

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Opera 9.62 Opera 9.62
« Απάντηση #118 στις: Ιουλίου 28, 2009, 11:24:49 πμ »
Ενταξει οταν επιστρεψω ελπιζω να ξερω καποια πραγματα  που ενδιαφερουν καποιους απο εμας.Το παληκαρι ειναι πολυ ενταξει

Τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον γνωρίζει προσωπικά ο Thailandgr και o Χρήστος από το Samui. Εγώ έχω μιλήσει μαζί του μόνο μέσω τηλεφώνου. Πολύ αξιόλογος άνθρωπος και όντως έχει κάποιες επαγγελματικές δραστηριότητες στην Ταϊλάνδη, αλλά χωρίς την συγκατάθεσή του δεν θα ήθελα να αναφέρω κάτι. Εάν θέλει μπορεί να σας διαφωτίσει ο ίδιος.

Επιμένω όμως, και πιστέψτε με έχω γνώσεις σε αυτό το θέμα, το ρίσκο αυτή τη στιγμή είναι μεγάλο...

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows 2000 Windows 2000
  • Browser:
« Απάντηση #119 στις: Ιουλίου 28, 2009, 12:14:29 μμ »
Μαρκο παντα η γνωμη σου ειναι αξιολογη και σοβαρη , αν ξερεις κατι παραπανω για το θεμα θα ηθελα να το γραψεις.

Παντως συμφωνω, οτι το ανοιγμα επιχειρησης στην Ταιλανδη εμπεριεχει μεγαλο ρισκο.