0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μαρκο παντα η γνωμη σου ειναι αξιολογη και σοβαρη , αν ξερεις κατι παραπανω για το θεμα θα ηθελα να το γραψεις. Παντως συμφωνω, οτι το ανοιγμα επιχειρησης στην Ταιλανδη εμπεριεχει μεγαλο ρισκο.
The nightclub is located in the bar area of central Phuket town between S.P Kung Kata Restaurant and Gor Tor Mor nightclub next to the Sea Horse roundabout.The place has a club area of about 160 sqm plus storage, band room, toilets and office area.There is 1 bar area inside and place for about 160 sitting customers (bar chairs) and place for approximately another 50 standing customers, there is also an outdoor area of 60 sqm in the front for customers and an outdoor area of about 20 sqm for cleaning glasses etc and simple cooking.The building is rented over 3 years with a typical Thai contract fee from 2008-06 and will be up for renewal in 2011-06.Everything except the building is included in the price like sound/light system, tables with chairs, bar equipment etcWe currently don't hold any figures for the previous operation but the expenditure varies a lot depending on the direction of the nightclub, there is a stage with possibilities for a big band and/or dancers. There is also a DJ booth.Current costs are /MonthRent 20.000 ThbOperational costs are aprox /monthElectricity+Water 20.000 ThbUndertable to open late 20-40.000 ThbStaff Serv 5000 Thb /PersonStaff Bar 7000+ Thb /PersonDJ 10.000+ Thb /PersonThe investment we have put into the place is 2.5 mill baht.Takeover price:500,000Thb + Deposit for 3months rent.Partnership:You provide the start and running cost until the place makes money on it's own.
Πάντος αν το πάρει, κάποιος από μας έρχομαι για DJ λόγω επαγγέλματος.
αντε μαζευτειτε να το παρουμε! το πρωτο club ελληνικο. Αλλα αν δεν παιζει που και που κανα μητροπανο να πεφτει και καμια ζεμπεκια εγω δεν ειμαι μεσα!
Ο μονος Ελληνας που εγω τουλαχιστον γνωριζω , ως σουπερ επιτυχημενο επιχειρηματια ειναι καποιος Λαθουρας , που εχει την αλυσιδα καταστηματων Narayana η καπως ετσι.
εαν τα βαλει κλειστα η αποδοση που θα εχει καθε μηνα θα ειναι σχεδον 1500 ευρω τα οποια θα του καταβαλονται καθε τρεις μηνες αν θυμαμαι καλα.Δηλαδη θα μπορει να εισπρατει 4500 ευρω καθε 3 μηνες.Το ποσο που θα του αποδιδεται δηλαδη απο τους τοκους συν τα χρηματα της συνταξης ειναι εξαιρετικο για μια ανετη διαβιωση.Τα νουμερα που σου αναφερω ειναι στανταρ μην παραξενευτεις και ειναι και λιγο συγκρατημενα,ειναι πιθανον η αποδοση να ειναι λιγο μεγαλυτερη απο αυτη που σου δινω.Δεν θυμαμαι επιτοκια αλλα θυμαμαι πολλυ καλα ιδια περιπτωση με τα μισα χρηματα απο οτι αναφερεις.Να παει κατω και να παρει προσφορες γιατι για τα νουμερα που μου λες αξιζει να την κανει και γρηγορα κιολας.