Αποστολέας Θέμα: Μεταναστευση στην Ταιλανδη  (Αναγνώστηκε 349368 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

kachakohchang

• Επισκέπτης
Απ: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ...
« Απάντηση #120 στις: Ιουλίου 28, 2009, 14:32:02 μμ »
Μαρκο παντα η γνωμη σου ειναι αξιολογη και σοβαρη , αν ξερεις κατι παραπανω για το θεμα θα ηθελα να το γραψεις.

Παντως συμφωνω, οτι το ανοιγμα επιχειρησης στην Ταιλανδη εμπεριεχει μεγαλο ρισκο.

Eiδικα γι'αυτους που δεν εχουν εμπεiριες απο εμποριο γενικα, μεγαλη προσοχη..

Αλλο διακοπες 15 ημερων κι αλλο business..
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 28, 2009, 20:27:01 μμ από ParaTHAIse »

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Φύλο: Άντρας
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #121 στις: Ιουλίου 28, 2009, 15:32:59 μμ »
@manolis: Εννοειτε οτι το καλυτερο θα ειναι να εχεις 2 ακινητα εδω που νοικιαζεις και να σου ερχονται τα ευρωπουλα εκει και να λεγεσαι εισοδηματιας πια, το θεμα μανωλη ειναι οτι με 150,000 ευρω εδω περνεις ενα διαμερισμα και εξασφαλιζεις περιπου κανα 800 ευρω το μηνα. Πας εκει εχεις τα 800 καθε μηνα αλλα ειναι αρκετα?οχι....τωρα αν παρεις αυτα τα λεφτα και πας να αγορασεις εκει αγορασεις τουλαχιστον 3 condos τα οποια ενταξει ειναι μικρα αλλα ειναι τρια, αγοραζεις ενα pattaya η δυο και αλλο ενα phuket η αναποδα. Η διαφορα με το διαμερισμα (condo) στην Ταιλανδη ειναι οτι μπορει να εχεις το 100% στο ονομα σου εφοσον ειναι ηδη αγορασμενο απο πριν απο αλλο ξενο και χωρις επεμβαση μεσιτικου.

@erasmoshemin: Δεν ειναι ομως ολοι εισοδηματιες που ζουνε εκει. Σε ευχαριστω για την διατυπωση σου παντως την εχω υποψιν.

@Markos: Δεν ξερω αν θα το ειχε πραξει κιολας δεν εχουνε ολοι 150,000 ευρω μαρκο, θα υπαρχει στο μελλον αυτη η δυνατοτητα ενος ενοικιου της ταξης των 800 ευρω αν δηλαδη δεν επενδυσω εκει αλλα εδω. Αλλα θα ειναι μονο αυτα μετα...

@iasonkla: Σε ευχαριστω πολυ για την αποψη σου, πηγαινει καλα ισως γιατι ενα πραγμα που δεν θα σταματησουνε ποτε να κανουνε οι Ταιλανδεζοι ειναι να ψωνιζουνε ψιλικα και φαι!!! :) :) θα περιμενουμε νεα σου.

THE WEST IS DEAD LET'S JUST MOVE TO THE EAST!!

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Browser:
  • Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #122 στις: Ιουλίου 29, 2009, 12:57:10 μμ »
"επενδυσεις" βρισκεις παντου αλλα ......
Πχ : Do you want to become a Night Club Owner?

Παράθεση
The nightclub is located in the bar area of central Phuket town between S.P Kung Kata Restaurant and Gor Tor Mor nightclub next to the Sea Horse roundabout.
The place has a club area of about 160 sqm plus storage, band room, toilets and office area.
There is 1 bar area inside and place for about 160 sitting customers (bar chairs) and place for approximately another 50 standing customers, there is also an outdoor area of 60 sqm in the front for customers and an outdoor area of about 20 sqm for cleaning glasses etc and simple cooking.

The building is rented over 3 years with a typical Thai contract fee from 2008-06 and will be up for renewal in 2011-06.
Everything except the building is included in the price like sound/light system, tables with chairs, bar equipment etc

We currently don't hold any figures for the previous operation but the expenditure varies a lot depending on the direction of the nightclub, there is a stage with possibilities for a big band and/or dancers. There is also a DJ booth.

Current costs are /Month
Rent 20.000 Thb

Operational costs are aprox /month
Electricity+Water 20.000 Thb
Undertable to open late 20-40.000 Thb
Staff Serv 5000 Thb /Person
Staff Bar 7000+ Thb /Person
DJ 10.000+ Thb /Person

The investment we have put into the place is 2.5 mill baht.

Takeover price:
500,000Thb + Deposit for 3months rent.

Partnership:
You provide the start and running cost until the place makes money on it's own.
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος asiattica

• ฉันต้องมีชีวิตที่กรุงเทพ
  • Browser:
  • Safari 4.0 Safari 4.0
    • Asiattica
« Απάντηση #123 στις: Ιουλίου 29, 2009, 13:41:19 μμ »
Πάντος αν το πάρει, κάποιος από μας έρχομαι για DJ λόγω επαγγέλματος.  :)
ฉันต้องมีชีวิตที่กรุงเทพ

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.1 Firefox 3.5.1
« Απάντηση #124 στις: Ιουλίου 29, 2009, 14:02:10 μμ »
Πάντος αν το πάρει, κάποιος από μας έρχομαι για DJ λόγω επαγγέλματος.  :)

Το ξέρω ότι κάνεις πλάκα φίλε asiattica... αλλά με 10000 baht μισθό... τι να κάνεις κάτω...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 29, 2009, 14:05:13 μμ από Markos »
Η ζωή δε μετριέται από τις αναπνοές που παίρνουμε, αλλά από τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Browser:
« Απάντηση #125 στις: Ιουλίου 29, 2009, 14:36:43 μμ »
αντε μαζευτειτε να το παρουμε! το πρωτο club ελληνικο.  Αλλα αν δεν παιζει που και που κανα μητροπανο να πεφτει και καμια ζεμπεκια εγω δεν ειμαι μεσα! :) :) :)
THE WEST IS DEAD LET'S JUST MOVE TO THE EAST!!

Αποσυνδεδεμένος asiattica

• ฉันต้องมีชีวิตที่กรุงเทพ
  • Browser:
  • Safari 4.0 Safari 4.0
    • Asiattica
« Απάντηση #126 στις: Ιουλίου 29, 2009, 14:38:32 μμ »
θΑ είμαι σαν Guest φιλε Μάρκο για σαιζον Και Θα παίζω κι Ελληνικά!!!! , Οπότε αν μου έχουν πληρωμένο σπίτι και διατρόφη δεν έιναι καθόλου άσχημα για διακοπες. Συνάδερφοι που παίζουν σε νησία με 40 και 50 εύρω δεν τους μένει τίποτα λογο ακρίβειας. Ναι κάνω πλάκα.. αλλά εν μέρη οχι πως δεν το σκέφτομαι. :) :)

Συγχώνευση : Ιουλίου 29, 2009, 14:39:40 μμ
αντε μαζευτειτε να το παρουμε! το πρωτο club ελληνικο.  Αλλα αν δεν παιζει που και που κανα μητροπανο να πεφτει και καμια ζεμπεκια εγω δεν ειμαι μεσα! :) :) :)

Συμφωνώ!!! Εγώ μέσα!!
ฉันต้องมีชีวิตที่กรุงเทพ

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #127 στις: Ιουλίου 29, 2009, 14:56:21 μμ »
Ο μονος Ελληνας που εγω τουλαχιστον γνωριζω , ως σουπερ επιτυχημενο επιχειρηματια ειναι καποιος Λαθουρας , που εχει την αλυσιδα καταστηματων Narayana η καπως ετσι.

www.naraya.com
Η ζωή δε μετριέται από τις αναπνοές που παίρνουμε, αλλά από τα μέρη και τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #128 στις: Ιουλίου 29, 2009, 18:38:53 μμ »
τελικα ενα μεγαλο προβλημα που πρεπει να λυσουμε για μια μονιμη μεταναστευση ειναι το θεμα δουλειας-εσοδα.αν λοιπον δεν εχουμε εσοδα απο καπου εδω για να ειμαστε καπως ασφαλεις,τοτε η δουλεια και μονο για κατω στην ταιλανδη ειναι ενα θεμα δυσκολο.οι μισθοι κατω απο οτι βλεπω ειναι πολλοι μικροι και μια δικια σου επιχειρηση εκτος του οτι ειναι δυσκολο να στηθει δεν ξερεις και πως θα αποδοσει.ποσο μαλιστα με την κριση.τελικ δεν υπαρχει κατι που να μπορεσει καποιος να κανει για να μπορεσει να εχει εναν ικανοποιητικο μισθο και να ζησει ενδεχομενως την οικογενεια του;

Αποσυνδεδεμένος tas67

• life is either a daring adventure or nothing
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #129 στις: Ιουλίου 29, 2009, 18:46:43 μμ »
αντε μαζευτειτε να το παρουμε! το πρωτο club ελληνικο.  Αλλα αν δεν παιζει που και που κανα μητροπανο να πεφτει και καμια ζεμπεκια εγω δεν ειμαι μεσα! :) :) :)

Και το όνομα αυτού :  "www.thai.club.gr"    ;D  

asiattica ..... ευχαρίστως μοιραζόμαστε τα ωράρια   ;D

Αποσυνδεδεμένος MARINER

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #130 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 22:08:47 μμ »
ενας φιλος μου 55 ετων χωρις οικογενειακες υποχρεωσεις με μια συνταξη 750ε και μετρητα απο πωλησεις διαμερισματων 200000ε ψαχνεται να φυγη για ταυλανδη, αν καποιος φιλος εχει αποψη θα ηθελα να ξερω τη γνωμη του. Ps γνωριζει κανεις τι επιτοκοιο μπορουν να εχουν 200000ε σε ταυλανδικη τραπεζα?
εμπειρια ειναι η ονομασια που δινουμε στα λαθη μας

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #131 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 22:49:31 μμ »
εαν τα βαλει κλειστα η αποδοση που θα εχει καθε μηνα θα ειναι σχεδον 1500 ευρω τα οποια θα του καταβαλονται καθε τρεις μηνες αν θυμαμαι καλα.Δηλαδη θα μπορει να εισπρατει 4500 ευρω καθε 3 μηνες.Το ποσο που θα του αποδιδεται δηλαδη απο τους τοκους συν τα χρηματα της συνταξης ειναι εξαιρετικο για μια ανετη διαβιωση.Τα νουμερα που σου αναφερω ειναι στανταρ μην παραξενευτεις και ειναι και λιγο συγκρατημενα,ειναι πιθανον η αποδοση να ειναι λιγο μεγαλυτερη απο αυτη που σου δινω.Δεν θυμαμαι επιτοκια αλλα θυμαμαι πολλυ καλα ιδια περιπτωση με τα μισα χρηματα απο οτι αναφερεις.Να παει κατω και να παρει προσφορες γιατι για τα νουμερα που μου λες αξιζει να την κανει και γρηγορα κιολας.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος MARINER

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #132 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 22:55:14 μμ »
φιλε jimmi αυτα που μου λες ειναι πολυ ενθαρυντικα σε ευχαριστω για την απαντηση
εμπειρια ειναι η ονομασια που δινουμε στα λαθη μας

Αποσυνδεδεμένος Markos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.3 Firefox 3.5.3
« Απάντηση #133 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 09:19:21 πμ »
Φίλε Jimmi τα ποσά που αναφέρεις στηρίζονται δηλαδή σε ετήσιο επιτόκιο 9% για κλειστα χρήματα με απόδοση τόκων ανά τρίμηνο.

Πραγματικά μου φαίνεται υπερβολικό...

Αποσυνδεδεμένος nikos

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #134 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 10:16:08 πμ »
εαν τα βαλει κλειστα η αποδοση που θα εχει καθε μηνα θα ειναι σχεδον 1500 ευρω τα οποια θα του καταβαλονται καθε τρεις μηνες αν θυμαμαι καλα.Δηλαδη θα μπορει να εισπρατει 4500 ευρω καθε 3 μηνες.Το ποσο που θα του αποδιδεται δηλαδη απο τους τοκους συν τα χρηματα της συνταξης ειναι εξαιρετικο για μια ανετη διαβιωση.Τα νουμερα που σου αναφερω ειναι στανταρ μην παραξενευτεις και ειναι και λιγο συγκρατημενα,ειναι πιθανον η αποδοση να ειναι λιγο μεγαλυτερη απο αυτη που σου δινω.Δεν θυμαμαι επιτοκια αλλα θυμαμαι πολλυ καλα ιδια περιπτωση με τα μισα χρηματα απο οτι αναφερεις.Να παει κατω και να παρει προσφορες γιατι για τα νουμερα που μου λες αξιζει να την κανει και γρηγορα κιολας.

αυτά φίλε μου που λές είναι αδύνατον για κάποια ταϊλανδέζικη τράπεζα.
στην χώρα μας να ξέρετε έχουμε ακόμα από τα ποιό υψηλά επιτόκια.
το μέγιστο επιτόκιο που θα του δώσουν στην καλύτερη περίπτωση για προθεσμιακή κατάθεση και από ότι έχω ρωτήσει εκεί σε τράπεζες είναι 1,50% σε BHT επιτόκιο ευρωπαϊκης κεντρικής τράπεζας σε EUR (δηλ. 1%), 0,25-0.50% σε USD και 0,50 σε GBP και για προθεσμία πάνω απο 12 μήνες.

το επιτόκιο 9% που αναφέρεται μπορείτε να το βρείτε σε άλλες χώρες (αζερμπαιτζαν, κύπρο).
ένα επιτόκιο 9% σε νόμισμα όπως το EURO, USD, GBP δεν θα σας προβλημάτιζε για τις επισφάλειες της τράπεζας.???

για να το ψάξεις περαιτέρω σου λέω οτι οι ταϊλανδέζικες τράπεζες αναφέρουν τα επιτόκια σε πίκακες στα site τους και δεν τα διαπραγματεύονται.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 24, 2009, 10:22:31 πμ από nikos »