Αποστολέας Θέμα: Μεταναστευση στην Ταιλανδη  (Αναγνώστηκε 349498 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows Vista/Server 2008 Windows Vista/Server 2008
  • Browser:
  • Chrome 36.0.1985.125 Chrome 36.0.1985.125
Απ: Μεταναστευση στην Ταιλανδη
« Απάντηση #375 στις: Ιουλίου 22, 2014, 12:32:18 μμ »

H προσωπικη αληθεια του καθενος ,δεν αντικατοπτριζει την αληθεια του κοσμου τουτου !

Εσυ εισαι αυτος που εισαι και ισως εισπρατεις το αναλογο τιμημα και εγω αντιστοιχα ενα αλλο τιμημα κοκ ......
Χωρις παρεξηγηση κε Σωτηρη !

Αποσυνδεδεμένος kokkodin

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows Vista/Server 2008 Windows Vista/Server 2008
  • Browser:
« Απάντηση #376 στις: Ιουλίου 22, 2014, 20:59:43 μμ »
Γιαυτα και αυτα ειχα αποχη,αλλα δεν κρατιεμαι αλλο,ρε φιλαρακια γ@μ@ την τρελα μου ο ανθρωποσ ρωτησε αν αραξη στην ται 2200 ευρ.του φτανουν η οχι,και αντη για μια ξερη απντηση ναι φιλαρα σου φτανουν και περησευουν γιατι πανω κατω ειναι 100000 χιλ.μπατ και πολυ λιγοι διαθετουν τετοιο ποσο και θα περνασ αρχοντικα,του βγαλανε τα αποθημενα τουσ.Ρε μαγγητεσ ο ανθρωποσ δεν θελη ουτε να παντρευτη ουτε να κανη μπιζνεσ ουτα σεξοτουρισμο και γλεντια για να μπλεξη σε καταστασεισ που μπλεξαν αλλοι.Θελη να παρη την κυρα του και να αραξη στα ζεστα και στα ωραια,και με αυτα που διαθετη και λιγοτερα θα περναη γ@μ@τα τελεια και παυλα,Τωρα εγω περνω το θαροσ να σου πρωτινο πωσ κατα την ταπινημου γνωμη θα περασησ την υπολυπη ζωη σου μαγικα.Εχοντασ 2200χ12=26000 τον χρονο πασ 6μηνεσ ται 6 ελαδαρα σε ενα νησι,15/οκτωμ.εωσ 15/απριλ.ται και 15/απριλ εωσ 15/οκτ.εδω.Κοστολογιο =2εισητ.αλε/ρετουρ 1500+500 για 3/4 αερ.εκδρομεσ=2000,στην ταιλ.15/20 οκτω.λοου συζον κλεινησ σε ενα γ@ματο νησι πουκετ διαμερησμα με 300/350 ευρ.τον μηνα για 6 μονο μηνεσ,=2000 ευρ.ερχεσε σε ενα νησι ελλαδα και με 350 ευρ.μηνα διαμερισματακι παλι 6 μονο μηνεσ =αλλα 2000 χιλ.ευρ.Συνολο 6000 χιλιαρικα υπολοιπο 20000 μα να τρωσ 1500 ευρ.τον μηνα (πολλα)χ12 =18000 ευρ περησευουν και 2000 χιλ.ΓΙΑ δωρεεσ.Πιστεψεμε αυτο κανω 12 χρονια τωρα και ειμαι ??? Θα πηζεισ και θα νοσταλγησ παντα μα παντα και τισ 2 ΧΩΡΕΣ .Αφου εχεισ την δυνατοτητα να ζησησ αρχοντασ θα πασ να γινεισ μεταναστησ με βιζεσ και ταλεπωριεσ,2+1 βολτα εξω 2+1 ελαδαρα.ΥΣ την αγαπαω πολυ την ταιλ.Αλλα το καλοκαιρι στο νησι το λατρευω και τα νερα τησ δεν υπαρχουν πουθενα στον πλανητι,Και πιστεψε με εχω παει σε παρα-παρα πολλεσ χωρεσ.Αν φυγησ για παντα θα μετανιωσησ και θα νοσταλγησησ την ΕΛΛΑΔΑΡΑ και ασ ειμαστε και λιγο ατιμοι,να θυμασε παντα οτι στο φιναλε-φιναλε ο ελληνασ εχει φιλοτιμο και ακομη λιγη ΑΝΘΡΩΠΙΑ.Σου ευχομαι οτι καλυτερο μετρατα και πραξε εσυ εχεισ και το καρπουζη και το μαχερι...

Αποσυνδεδεμένος thanaposto

• Φύλο: Άντρας
  • iOS 7.1.2 iOS 7.1.2
  • Browser:
  • Safari 7.0 Safari 7.0
« Απάντηση #377 στις: Ιουλίου 23, 2014, 00:13:52 πμ »
[off-topic]απανωτά τα χτυπήματα  :o :o[/off-topic]

Αποσυνδεδεμένος MIKEGR

• **
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 27.0 Firefox 27.0
« Απάντηση #378 στις: Αυγούστου 04, 2014, 21:52:46 μμ »
Γιαυτα και αυτα ειχα αποχη,αλλα δεν κρατιεμαι αλλο,ρε φιλαρακια γ@μ@ την τρελα μου ο ανθρωποσ ρωτησε αν αραξη στην ται 2200 ευρ.του φτανουν η οχι,και αντη για μια ξερη απντηση ναι φιλαρα σου φτανουν και περησευουν γιατι πανω κατω ειναι 100000 χιλ.μπατ και πολυ λιγοι διαθετουν τετοιο ποσο και θα περνασ αρχοντικα,του βγαλανε τα αποθημενα τουσ.Ρε μαγγητεσ ο ανθρωποσ δεν θελη ουτε να παντρευτη ουτε να κανη μπιζνεσ ουτα σεξοτουρισμο και γλεντια για να μπλεξη σε καταστασεισ που μπλεξαν αλλοι.Θελη να παρη την κυρα του και να αραξη στα ζεστα και στα ωραια,και με αυτα που διαθετη και λιγοτερα θα περναη γ@μ@τα τελεια και παυλα,Τωρα εγω περνω το θαροσ να σου πρωτινο πωσ κατα την ταπινημου γνωμη θα περασησ την υπολυπη ζωη σου μαγικα.Εχοντασ 2200χ12=26000 τον χρονο πασ 6μηνεσ ται 6 ελαδαρα σε ενα νησι,15/οκτωμ.εωσ 15/απριλ.ται και 15/απριλ εωσ 15/οκτ.εδω.Κοστολογιο =2εισητ.αλε/ρετουρ 1500+500 για 3/4 αερ.εκδρομεσ=2000,στην ταιλ.15/20 οκτω.λοου συζον κλεινησ σε ενα γ@ματο νησι πουκετ διαμερησμα με 300/350 ευρ.τον μηνα για 6 μονο μηνεσ,=2000 ευρ.ερχεσε σε ενα νησι ελλαδα και με 350 ευρ.μηνα διαμερισματακι παλι 6 μονο μηνεσ =αλλα 2000 χιλ.ευρ.Συνολο 6000 χιλιαρικα υπολοιπο 20000 μα να τρωσ 1500 ευρ.τον μηνα (πολλα)χ12 =18000 ευρ περησευουν και 2000 χιλ.ΓΙΑ δωρεεσ.Πιστεψεμε αυτο κανω 12 χρονια τωρα και ειμαι ??? Θα πηζεισ και θα νοσταλγησ παντα μα παντα και τισ 2 ΧΩΡΕΣ .Αφου εχεισ την δυνατοτητα να ζησησ αρχοντασ θα πασ να γινεισ μεταναστησ με βιζεσ και ταλεπωριεσ,2+1 βολτα εξω 2+1 ελαδαρα.ΥΣ την αγαπαω πολυ την ταιλ.Αλλα το καλοκαιρι στο νησι το λατρευω και τα νερα τησ δεν υπαρχουν πουθενα στον πλανητι,Και πιστεψε με εχω παει σε παρα-παρα πολλεσ χωρεσ.Αν φυγησ για παντα θα μετανιωσησ και θα νοσταλγησησ την ΕΛΛΑΔΑΡΑ και ασ ειμαστε και λιγο ατιμοι,να θυμασε παντα οτι στο φιναλε-φιναλε ο ελληνασ εχει φιλοτιμο και ακομη λιγη ΑΝΘΡΩΠΙΑ.Σου ευχομαι οτι καλυτερο μετρατα και πραξε εσυ εχεισ και το καρπουζη και το μαχερι...

πολυ ωραια ολα αυτα αλλα λιγοι το εχουν κατορθωσει.
Με 2000+ εννοειται οτι περνας καλα οχι μονο στην Ταϋλανδη αλλα και σε πολλες αλλες χωρες, τροπικες ή μη χωρες

Αποσυνδεδεμένος diamantis

• Browser:
« Απάντηση #379 στις: Αυγούστου 05, 2014, 10:34:46 πμ »
Αν είχα  αυτά τα εισοδήματα εννοείτε χωρίς να έχω εργασιακές υποχρεώσεις θα είχα ακολουθήσει τη
μέθοδο ''Ντίνος από τη πρώτη στιγμή.Καλοκαίρι  Ελλάδα ''άπαιχτο'' δεν υπάρχει που λένε και οι πιο νέοι και μόλις κρυώσει ο καιρός και μικρύνει η μέρα εδώ δρόμο για Ταιλάνδη. Ονειρο.Χαιρετώ και τον Ντίνο από τη πανέρμοφη Κρήτη( Πλακιάς,Πρέβελη) καλές διακοπές σε όλους

Αποσυνδεδεμένος geo

• *
  • Browser:
Καλησπερα
« Απάντηση #380 στις: Αυγούστου 12, 2014, 18:56:31 μμ »
Γεια σας παιδια, καλησπερα θα ηθελα τη βοηθεια καποιων που γνωριζουν ορισμενα πραγματα σχετικα με το κοστος μεταναστευσης στη Ταυλανδη.Διαβασα καποια παλαιοτερα θεματα αλλα ειναι 2009-2010 και επειδη εχουν περασει αρκετα χρονια θα ηθελα να μου πειτε 2-3 πραγματα, διοτι σκεφτομαι να φυγω για ταυλανδη μονιμα, μονος μου (ειμαι 27 ετων)

1ον και κυριοτερο, εχω ενα σημαντικο ποσο στην ακρη, πχ ας πουμε πενταψηφιο, + καθε μηνα ενα ενοικιο απο σπιτι το οποιο ειναι 400 ευρω. Το κοστος μιας σχετικα "ανετης" ζωης, χωρις να εννοω τρελη χλιδα,clubbing,και γκομενες δεξια και αριστερα ποιο ειναι περιπου ? Μιλαω παντα συμπεριλαμβανομενου αυτοκινητου, σπιτιου, φαγητου + τα προσωπικα μου εξοδα (κατα μεσο ορο) δηλαδη ρουχα,καποιο ποτο, σινεμα κτλ κτλ.

2ο Απο αποψη εγκληματικοτητας & ιατροφαρμακευτικης περιθαλψης πως ειναι τα πραγματα ? Ειναι κατι το οποιο το σκεφτομαι παρα πολυ και θα ηθελα να μου πουν οσοι γνωριζουν πανω στο θεμα ξεκαθαρα το τι ακριβως συμβαινει.

Αυτα για αρχη και αν προκυψει καποια αλλη απορια εδω θα ειμαστε!Ευχαριστω εκ των προτερων !

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
  • Firefox 31.0 Firefox 31.0
    • Thailand
Απ: Καλησπερα
« Απάντηση #381 στις: Αυγούστου 12, 2014, 19:13:01 μμ »
Γεια σας παιδια, καλησπερα θα ηθελα τη βοηθεια καποιων που γνωριζουν ορισμενα πραγματα σχετικα με το κοστος μεταναστευσης στη Ταυλανδη.Διαβασα καποια παλαιοτερα θεματα αλλα ειναι 2009-2010 και επειδη εχουν περασει αρκετα χρονια θα ηθελα να μου πειτε 2-3 πραγματα, διοτι σκεφτομαι να φυγω για ταυλανδη μονιμα, μονος μου (ειμαι 27 ετων)

1ον και κυριοτερο, εχω ενα σημαντικο ποσο στην ακρη, πχ ας πουμε πενταψηφιο, + καθε μηνα ενα ενοικιο απο σπιτι το οποιο ειναι 400 ευρω. Το κοστος μιας σχετικα "ανετης" ζωης, χωρις να εννοω τρελη χλιδα,clubbing,και γκομενες δεξια και αριστερα ποιο ειναι περιπου ? Μιλαω παντα συμπεριλαμβανομενου αυτοκινητου, σπιτιου, φαγητου + τα προσωπικα μου εξοδα (κατα μεσο ορο) δηλαδη ρουχα,καποιο ποτο, σινεμα κτλ κτλ.

2ο Απο αποψη εγκληματικοτητας & ιατροφαρμακευτικης περιθαλψης πως ειναι τα πραγματα ? Ειναι κατι το οποιο το σκεφτομαι παρα πολυ και θα ηθελα να μου πουν οσοι γνωριζουν πανω στο θεμα ξεκαθαρα το τι ακριβως συμβαινει.

Αυτα για αρχη και αν προκυψει καποια αλλη απορια εδω θα ειμαστε!Ευχαριστω εκ των προτερων !

Καλησπέρα σου,

2. Η εγκληματικότητα δεν ειναι κάτι που πρέπει να σε ανησυχεί , αρκεί να είσαι προσεκτικος και να μην κανεις ταρζανιές.Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εξασφαλιζεις με ιδιωτικη ασφάλεια...αφού καταλαβαίνω δεν θες να εργαστεις.

1. Το πρώτο είναι χιλιοσυζητημένο θέμα και  το έχουμε αναλύσει πολλές φορές.Εξαρτάται από ένα εκατομυριο παράγοντες .... Αν έπρεπε να απαντήσω οπωσδήποτε θα έβαζα ένα Μ.Ο. 1200 ευρώ

Αποσυνδεδεμένος geo

• *
  • Browser:
« Απάντηση #382 στις: Αυγούστου 12, 2014, 19:18:41 μμ »
Καλησπερα φιλε μου κ σε ευχαριστω για την συντομη απαντηση σου.

Πανω στο κομματι εργασιας εχω καταλαβει πως δεν αξιζει λογο του οτι πληρωνεσαι πενταροδεκαρες.Στο πισω μερος του μυαλου μου εχω με καποια κεφαλαιο να δημιουργησω καποιο καταστημα αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερω την αγορα της χωρας οποτε θα ηταν ανοητο να σχεδιαζω απο τοσο νωρις τετοια πραγματα πηγαινοντας στα τυφλα.

Γνωριζεις ποσο ειναι το κοστος ιδ. ασφαλειας ? Και αυτο σχετικα με τα 1200ε αφορα μονο για 1 ατομο ή για οικογενεια ?Απλως με 1200ε και εδω περα αυτη τι στιγμη περνας σχετικα "ανετα" και μου φαινεται μεγαλο ποσο

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 8.1/Server 2012 Windows 8.1/Server 2012
  • Browser:
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #383 στις: Αυγούστου 12, 2014, 20:00:36 μμ »
geo καλησπέρα!
Αυτά που ρωτάς για το κόστος ζωής εδώ, δεν μπορούν να απαντηθούν γιατί, όπως έχει χιλιοειπωθεί, τα μέτρα και σταθμά του καθενός μας είναι διαφορετικά! Χρειάζεσαι να μείνεις ένα μικρό διάστημα ώστε να μπορέσεις να βρείς τον ρυθμό που σου ταιριάζει.
Από άποψη εγκληματικότητας, αν εξαιρέσεις τους 4 νομούς του νότου, όπου υπάρχει πρόβλημα, η Ταϋλάνδη είναι ασφαλέστατη χώρα! Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με ιδιωτική ασφάλιση και νοσηλεία σε νοσοκομεία πολύ καλύτερα από τα Ελληνικά.
Θα σου έλεγα να μην κάνεις σχέδια για δουλειές πριν καταλάβεις τι γίνεται. Νομίζεις οτι πληρώνεσαι με πενταροδεκάρες. Ενδεικτικά σου λέω, η γυναίκα μου δουλεύει στο ΙΚΕΑ και ξεπερνάει τα 1000€/μήνα. Οι μισθοί έχουν πολύ μεγάλες διακυμάνσεις! Καθώς και το κόστος ζωής!
Γιαυτό, έλα καλύτερα με ανοιχτό μυαλό, και θα τα δείς.
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος geo

• *
  • Browser:
« Απάντηση #384 στις: Αυγούστου 12, 2014, 20:04:22 μμ »
Η αληθεια ειναι πως το χειμωνα θα κατεβω για διακοπες αρχικα για 20 μερες περιπου να δω και το κλιμα κτλ απλως μιας και βρηκα σαιτ ειπα να το "εκμεταλλευτω" με την καλη εννοια και να μαθω 4-5 πραγματα παραπανω απο ατομα που γνωριζουν.

Πανω στο θεμα εργασιας που αναφερεις, ποσο ευκολο ειναι διχως να γνωριζεις τη γλωσσα να εργαζεσαι σε καποιο καταστημα με νορμαλ μισθο παντα ?

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #385 στις: Αυγούστου 12, 2014, 20:41:22 μμ »
Η αληθεια ειναι πως το χειμωνα θα κατεβω για διακοπες αρχικα για 20 μερες περιπου να δω και το κλιμα κτλ απλως μιας και βρηκα σαιτ ειπα να το "εκμεταλλευτω" με την καλη εννοια και να μαθω 4-5 πραγματα παραπανω απο ατομα που γνωριζουν.

Πανω στο θεμα εργασιας που αναφερεις, ποσο ευκολο ειναι διχως να γνωριζεις τη γλωσσα να εργαζεσαι σε καποιο καταστημα με νορμαλ μισθο παντα ?

Θα κάνεις την πρώτη σωστή κίνηση , δηλαδή να κατέβεις και να πάρεις τις πρώτες μυρωδιές.

Η γλώσσα δεν είναι καθόλου εύκολη , ενώ αν εννοείς να δουλέψεις σαν πωλητής είναι αδύνατον.

Ψάχνοντας στο φόρουμ θα βρεις τις απαντήσεις , σε ποιους τομείς επιτρέπεται η εκδοση άδεις εργασίας στην Ταϊλάνδη.

Καλησπερα φιλε μου κ σε ευχαριστω για την συντομη απαντηση σου.

Πανω στο κομματι εργασιας εχω καταλαβει πως δεν αξιζει λογο του οτι πληρωνεσαι πενταροδεκαρες.Στο πισω μερος του μυαλου μου εχω με καποια κεφαλαιο να δημιουργησω καποιο καταστημα αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερω την αγορα της χωρας οποτε θα ηταν ανοητο να σχεδιαζω απο τοσο νωρις τετοια πραγματα πηγαινοντας στα τυφλα.

Γνωριζεις ποσο ειναι το κοστος ιδ. ασφαλειας ? Και αυτο σχετικα με τα 1200ε αφορα μονο για 1 ατομο ή για οικογενεια ?Απλως με 1200ε και εδω περα αυτη τι στιγμη περνας σχετικα "ανετα" και μου φαινεται μεγαλο ποσο

Το κόστος εξαρταται από τις παροχές , υπολόγησε περίπου στα 18000/'ετος  με <<μεσαίες>> παροχές

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Browser:
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #386 στις: Αυγούστου 13, 2014, 20:35:27 μμ »
.

Το κόστος εξαρταται από τις παροχές , υπολόγησε περίπου στα 18000/'ετος  με <<μεσαίες>> παροχές

μπάτ εννοείς.
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #387 στις: Αυγούστου 13, 2014, 21:28:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος babinos

• *
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 11.0 MS Internet Explorer 11.0
« Απάντηση #388 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2014, 20:22:50 μμ »
εχω ταξιδεψει 3 φορες σαν τουρίστας κ ετοιμάζομε για ένα τριμηνο ταξιδι σε 1-2 μηνες .ο λογος αυτή την φορα είναι για μονιμη εγκατασταση κ επενδυση σε ένα γνωριμο μερος για μενα καποιους ανθρώπους γνωστους από την διαμονη μου εκει εχω...θελω να ρωτησω καποια πραγματα αν ξερετε να μου απαντησετε....τη διαδiκασια χρειαζετε κ που απευθηνομε εκει για ανοιγμα επιχειρισης κ αδεια παραμονης???? καποια διαδηκαστηκα από εδώ θα τα κανονησω απ την ταιλανδεζικη πρεσβεια.θα μηνω διπλα στο ko sa mui ξερετε αν πρεπει αναγκαστηκα να μπλέξω με γραφειοκρατικα θεματα στην bangok ? η μπορω να κανονησω τις δουλειες μου κ απ το samui η εστω από suratani?
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 11, 2014, 20:41:28 μμ από babinos »

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #389 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2014, 20:42:11 μμ »
εχω ταξιδεψει 3 φορες σαν τουρίστας κ ετοιμάζομε για ένα τριμηνο ταξιδι σε 1-2 μηνες .ο λογος αυτή την φορα είναι για μονημη εγκατασταση κ επενδυση σε ένα γνωριμο μερος για μενα καποιους ανθρώπους γνωστους από την διαμονη μου εκει εχω...θελω να ρωτησω καποια πραγματα αν ξερετε να μου απαντησετε....τη διαδiκασια χρειαζετε κ που απευθηνομε εκει για ανοιγμα επιχειρισης κ αδεια παραμονης???? καποια διαδηκαστηκα από εδώ θα τα κανονησω απ την ταιλανδεζικη πρεσβεια.θα μηνω διπλα στο ko sa mui ξερετε αν πρεπει αναγκαστηκα να μπλέξω με γραφειοκρατικα θεματα στην bangok ? η μπορω να κανονησω τις δουλειες μου κ απ το samui η εστω από suratani?

http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=12187.0

Διάβασε πρώτα το παρακάτω , αν δεν το έχεις κάνει ηδη....

Δεν χρειάζεται να μπλέξεις με ΒΚΚ ....